19663
  • Random_
    Nekem így kezdő szemmel a config menü jelenti a legnagyobb fejtörést mert rengeteg a beállítási lehetőség.
    Lehet, hogy vizsga után ezt lefordítom szerintem hasznos lenne kitenni a HP-ra. Mert ami kint van az nem teljes és sok ember még nállam is rosszabb angolból.

Na meg jó az a repülési faq ezt meg lehetne csinálni többi járműre is.
  • magillagorilla
    BF-ben én is bill.-ről irányítom a cuccost, de ez egészen más, hidd el!
    A kurzort meg a rádiócsatornák babrálására lehet használni pl.
  • Random_
    Én a BF-ben is billentyűzetről írányítom a cuccost szóval nekem az egyszerűbb lenne.
    Na majd letöltöm a legújabb verzsönt és ott szenvedek.
  • Random_
    Azt én értem, hogy mivel kell célozni, csak logikátlan az a kereszt a képen. Nincs semmi jelentősége akkor minek van?

Lehet ugrani? Mert én nem láttam rá configot.
  • Fritz Von...
    Így így... gyere játszani te is! :))
  • magillagorilla
    Hali Random!
    Nos, a "célkereszt" az valójában nem célkereszt, hanem az egérkurzoz, és a játékon belül Ctrl+C -vel lehet eltüntetni. Célozni a fegyver irányzékával kell.

A puska leengedésének nem tudom, hogy van-e jelentősége.

A billentyűzet beállítása pedig nekem tök alapon van, csak a joy-t kellett konfigolni. A járművek kezelése igazából csak azzal oldható meg rendesen...

Amúgy meg ajánlom megnézni ezt! Ezen belül is "Használati útmutatók"-at.

Sok sikert a játékhoz!
  • Random_
    Szerintem tök ahsznos lenne egy FAQ pl az új embereknek mint én. :)

Tegnap kipróbáltam még az előző verziót gyalogosként és tetszik. Bár nekem fura ez a nézelődés, hogy a célkereszt után mozduk a kép vagy mi. A célzás így jó. A célkereszt szerepét nem értem meg, hogy miért ilyen.

Van valami jelentősége annak, ha leengedem a puskát azaz nem látom?

Nem tudna nekem valami billentyűzet beállítást küldeni mert nekem a gyalogost sikerült belőni de a járművekhez hozzá se mertem kezdeni annyira ismeretlen a sok szöveg sajna én még nem vagyok eléggé képzett.
    Vagy valaki azt írja meg melyik gombokat érdemes beállítani és melyiket nem.
  • magillagorilla
    Ahham, köszi!
  • Pluskast
    Nos a zöld az a teljesen újjoncot -alias zöldfülüt:)- jelent. Arra már rájöttünk manóval, hogy az üres kör az alezredes a teli kör az ezredes a csillag a tábornok és még egyre rájöttünk a kapitányi rangra, az pedig egy téglalap 3 függőleges csíkra osztva amiből a felső és az alsó teli a középső pedig üres.
  • Fritz Von...
    Hi!

Azért ebből kiderül, hogy itt sem mindenki csapatban játszik. Lőszert viszel, erre felajánlanak egy csatlakozást? LOLL!
    Akkor nem értem, hogy amikor opeleztem, nekem miért nem szólt senki...:)))))))))))))))
  • Vata
    Marha jók az újítások. Vittem lőszert LMG-snek, erre kapásból felajánlotta, hogy lépjek be náluk az alakulatba...
    Mondtam neki, hogy most ugyan szólóban vagyok, de van már alakulatom. Ez a lihegés dolog pedig egész életszerűvé teszi a célzást...
  • magillagorilla
    Nincsnek valahol leírkálva a rangjelzések? Nem tudtok róla?
    Meg, miért van valakinek zölddel a neve? Erre nem sikerült rájönnöm... Viszont az jó, hogy kiírja a neveket, akik egy járművön űlnek!
  • Pluskast
    ismét bocsi
  • Pluskast
    Na a TS is mét működik, szóval lejhet megint jönni
  • magillagorilla
    Annyira azért nem veszélyes a dolog, csak kicsit fáradt is vagyok most, ezért nem erőltetem a játékot annyira.
  • lachun
    Hát Manohun irta vannak még hibák de orvosolják azért várom a jövöhetett nagyon föleg a hétvégét:)
  • HU.man Josy
    Hm.. nincs icq-n már nyár óta :(
    Ha beszélsz vele azt megköszönném, de lehet, hogy még nem látta a mail-t... :(
  • magillagorilla
    Hát, nem tudom, miért nem reagál! Icq, esetleg??? Vagy majd holnap felhívom. :)

Szóval az új cuccok?
    Még nem próbáltam ki egyiket sem, viszont rossz tapasztalataim vannak már! :(

Opel áll FB-n. Szaladok felszállni, 20m-re vagyok, eltűnik... 5mp múlva újra megjelenik... majdnem odaérek, eltűnik... 5mp múlva megjelenik mögöttem... aztán végül sikerült felszállni persze :)

Viszont LMG-k hangja nagyon jó!!!
  • HU.man Josy
    teganp=tegnap
  • HU.man Josy
    Off

Hui all :)
    magilla: teganp írtam Numeronak, de még semmi

ON
  • lachun
    Kérnék szépen élménybeszámolot a playereltöl milyenek az uj cuccok a csatamezön!!!!!
  • lachun
    Na most állitok a bill érzékenységén nem igaz mindig ki marad egy betüm és Német félhernyo na
  • lachun
    Nagyon tetszik ez a mémet félhernyo nem birok betelni vele.
    1st Hunyadi Panzer Regiment
    wwiionline.freeweb.hu
    #wwiionl.hu
  • lachun
    Jo henetett Magilla a géppuskával nekem még sajna tart a gyaktéren a kiképzés
  • munka_gorilla
    Mingyá indulok haza jól és megtekintélyezem a dolgot! :D
  • lachun
    Na végre szerephez jut a kés elkébzelem milyen csaták lesznek.Kár hogy sisakot nem lehet egymáshoz vágni
  • manohun
    sappernak nincs pisztoly, csak az smgnak és az lmgnek azoknak is csak 24 löszerrel, szóvál véget ért a pisztoly háború szerencsére :)))
  • manohun
    Nah emberek haza megyek vasáarnap jövök addig jó szórakozást, utánna remélem már lesz TS és akkor nyomjuk együtt keményen :)
  • Vata
    Hirtelen levizuáltam, hogy leteszed magad elé az MG-34-et, megnyomod a bét, ezekután automatán lefekszel mellé, majd a tuson elhelyezett meghajtó segítségével elkezdessz rá föltelepíteni egy Winfost, hogy működjön...

De hálistennek fölébredtem ebből a lázálomból...
  • lachun
    Kira nagyon Lacc b betüvel fekve telepithetö az MG-34 Manohun mondta és bevált
  • Lacc
    Füstgránát? Géppuska? Megyek tölteni :D
  • munka_gorilla
    Na, végre! Nekem nagyon nem tetszett az egy szál pisztolyos dolog!
  • lachun
    Ja ja annyi a kempelö szövi tankoknak sapper meg puskás lett neki van a legtöbb füstgránátja
  • munka_gorilla
    Füstgránát??? Haza akarok mennnnniiiiiiiiiiiiii!!!
  • lachun
    Nagyon jo a géppuska a német félhernyo a füst gránát kira tetszik és a porozodás is jo a jármüveknél hangok csodássak
  • Vata
    Milyen? Én még nem töltöttem le!
  • lachun
    Na végre nagyon jok az ujjitások tetszenek kira kira
  • lachun
    Ok szedem kiváncsi vagyok
  • munka_gorilla
    Én nem bírtam kivárni, de kiváncsi vagyok milyen lett! Majd este...
  • manohun
    Lácus töltsd le az 1.10es patchet és próbáldki offline benne van au összes új egység. Amúgy szerintem megérte várni a patchre jó lett.