19663
-
#793 Nekem így kezdő szemmel a config menü jelenti a legnagyobb fejtörést mert rengeteg a beállítási lehetőség.
Lehet, hogy vizsga után ezt lefordítom szerintem hasznos lenne kitenni a HP-ra. Mert ami kint van az nem teljes és sok ember még nállam is rosszabb angolból.
Na meg jó az a repülési faq ezt meg lehetne csinálni többi járműre is. -
#792 BF-ben én is bill.-ről irányítom a cuccost, de ez egészen más, hidd el!
A kurzort meg a rádiócsatornák babrálására lehet használni pl. -
#791 Én a BF-ben is billentyűzetről írányítom a cuccost szóval nekem az egyszerűbb lenne.
Na majd letöltöm a legújabb verzsönt és ott szenvedek. -
#790 Azt én értem, hogy mivel kell célozni, csak logikátlan az a kereszt a képen. Nincs semmi jelentősége akkor minek van?
Lehet ugrani? Mert én nem láttam rá configot. -
#789 Így így... gyere játszani te is! :)) -
#788 Hali Random!
Nos, a "célkereszt" az valójában nem célkereszt, hanem az egérkurzoz, és a játékon belül Ctrl+C -vel lehet eltüntetni. Célozni a fegyver irányzékával kell.
A puska leengedésének nem tudom, hogy van-e jelentősége.
A billentyűzet beállítása pedig nekem tök alapon van, csak a joy-t kellett konfigolni. A járművek kezelése igazából csak azzal oldható meg rendesen...
Amúgy meg ajánlom megnézni ezt! Ezen belül is "Használati útmutatók"-at.
Sok sikert a játékhoz! -
#787 Szerintem tök ahsznos lenne egy FAQ pl az új embereknek mint én. :)
Tegnap kipróbáltam még az előző verziót gyalogosként és tetszik. Bár nekem fura ez a nézelődés, hogy a célkereszt után mozduk a kép vagy mi. A célzás így jó. A célkereszt szerepét nem értem meg, hogy miért ilyen.
Van valami jelentősége annak, ha leengedem a puskát azaz nem látom?
Nem tudna nekem valami billentyűzet beállítást küldeni mert nekem a gyalogost sikerült belőni de a járművekhez hozzá se mertem kezdeni annyira ismeretlen a sok szöveg sajna én még nem vagyok eléggé képzett.
Vagy valaki azt írja meg melyik gombokat érdemes beállítani és melyiket nem. -
#786 Ahham, köszi! -
#785 Nos a zöld az a teljesen újjoncot -alias zöldfülüt:)- jelent. Arra már rájöttünk manóval, hogy az üres kör az alezredes a teli kör az ezredes a csillag a tábornok és még egyre rájöttünk a kapitányi rangra, az pedig egy téglalap 3 függőleges csíkra osztva amiből a felső és az alsó teli a középső pedig üres. -
#784 Hi!
Azért ebből kiderül, hogy itt sem mindenki csapatban játszik. Lőszert viszel, erre felajánlanak egy csatlakozást? LOLL!
Akkor nem értem, hogy amikor opeleztem, nekem miért nem szólt senki...:))))))))))))))) -
Vata #783 Marha jók az újítások. Vittem lőszert LMG-snek, erre kapásból felajánlotta, hogy lépjek be náluk az alakulatba...
Mondtam neki, hogy most ugyan szólóban vagyok, de van már alakulatom. Ez a lihegés dolog pedig egész életszerűvé teszi a célzást... -
#782 Nincsnek valahol leírkálva a rangjelzések? Nem tudtok róla?
Meg, miért van valakinek zölddel a neve? Erre nem sikerült rájönnöm... Viszont az jó, hogy kiírja a neveket, akik egy járművön űlnek! -
#781 ismét bocsi -
#780 Na a TS is mét működik, szóval lejhet megint jönni -
#779 Annyira azért nem veszélyes a dolog, csak kicsit fáradt is vagyok most, ezért nem erőltetem a játékot annyira. -
lachun #778 Hát Manohun irta vannak még hibák de orvosolják azért várom a jövöhetett nagyon föleg a hétvégét:) -
#777 Hm.. nincs icq-n már nyár óta :(
Ha beszélsz vele azt megköszönném, de lehet, hogy még nem látta a mail-t... :( -
#776 Hát, nem tudom, miért nem reagál! Icq, esetleg??? Vagy majd holnap felhívom. :)
Szóval az új cuccok?
Még nem próbáltam ki egyiket sem, viszont rossz tapasztalataim vannak már! :(
Opel áll FB-n. Szaladok felszállni, 20m-re vagyok, eltűnik... 5mp múlva újra megjelenik... majdnem odaérek, eltűnik... 5mp múlva megjelenik mögöttem... aztán végül sikerült felszállni persze :)
Viszont LMG-k hangja nagyon jó!!! -
#775 teganp=tegnap -
#774 Off
Hui all :)
magilla: teganp írtam Numeronak, de még semmi
ON -
lachun #773 Kérnék szépen élménybeszámolot a playereltöl milyenek az uj cuccok a csatamezön!!!!! -
lachun #772 Na most állitok a bill érzékenységén nem igaz mindig ki marad egy betüm és Német félhernyo na -
lachun #771 Nagyon tetszik ez a mémet félhernyo nem birok betelni vele.
1st Hunyadi Panzer Regiment
wwiionline.freeweb.hu
#wwiionl.hu -
lachun #770 Jo henetett Magilla a géppuskával nekem még sajna tart a gyaktéren a kiképzés -
#769 Mingyá indulok haza jól és megtekintélyezem a dolgot! :D -
lachun #768 Na végre szerephez jut a kés elkébzelem milyen csaták lesznek.Kár hogy sisakot nem lehet egymáshoz vágni -
manohun #767 sappernak nincs pisztoly, csak az smgnak és az lmgnek azoknak is csak 24 löszerrel, szóvál véget ért a pisztoly háború szerencsére :))) -
manohun #766 Nah emberek haza megyek vasáarnap jövök addig jó szórakozást, utánna remélem már lesz TS és akkor nyomjuk együtt keményen :) -
Vata #765 Hirtelen levizuáltam, hogy leteszed magad elé az MG-34-et, megnyomod a bét, ezekután automatán lefekszel mellé, majd a tuson elhelyezett meghajtó segítségével elkezdessz rá föltelepíteni egy Winfost, hogy működjön...
De hálistennek fölébredtem ebből a lázálomból...
-
lachun #764 Kira nagyon Lacc b betüvel fekve telepithetö az MG-34 Manohun mondta és bevált -
#763 Füstgránát? Géppuska? Megyek tölteni :D -
#762 Na, végre! Nekem nagyon nem tetszett az egy szál pisztolyos dolog! -
lachun #761 Ja ja annyi a kempelö szövi tankoknak sapper meg puskás lett neki van a legtöbb füstgránátja -
#760 Füstgránát??? Haza akarok mennnnniiiiiiiiiiiiii!!! -
lachun #759 Nagyon jo a géppuska a német félhernyo a füst gránát kira tetszik és a porozodás is jo a jármüveknél hangok csodássak -
Vata #758 Milyen? Én még nem töltöttem le! -
lachun #757 Na végre nagyon jok az ujjitások tetszenek kira kira -
lachun #756 Ok szedem kiváncsi vagyok -
#755 Én nem bírtam kivárni, de kiváncsi vagyok milyen lett! Majd este... -
manohun #754 Lácus töltsd le az 1.10es patchet és próbáldki offline benne van au összes új egység. Amúgy szerintem megérte várni a patchre jó lett.