19663
-
Vata #836 Jó reggelt!
Nekem pedig egy francia LMG-s, karabéllyal, terepen...
(Rövid tűzpárbajt vívtunk, én kettőt lőttem, ő két sorozatot) -
#835 Jó reggelt!
Tegnap este megvolt az első killem BF110C-vel! Egy angol gyalogos... :DDD -
#834 Pedig az is király nagyon! Igazából amiben Tarantino benne van, az csak jó lehet. Soroljam a kötelező darabokat?
-Kutyaszorítóban
-Ponyvaregény
-Jackie Brown
-Kill Bill
-Vérfagyasztó
-4 Szoba
-Született gyilkosok
-Tiszta románc
-Alkonyattól pikadatig
Stb...
Ezek mindegyik sztem kurvajó film volt. -
#833 Jaja, én tegnap láttam moziban! Nem semmi egy film! (halkan merem csak megjegyezni, hogy nekem a Ponyvaregény egyáltalán nem tetszett, de ez egyszerűen fantasztikus!) -
#832 TARANTINO A LEGJOBB! Most néztem meg a Kill Bill-t. ISTEN!!!!!!!! -
manohun #831 na megyek be játszani végre :) -
manohun #830 A Squad honlapjára felkerültek teendők amiket megkéne oldalni... -
lachun #829 Kira thx Manohun ezek jo hirek -
manohun #828 Új hírek kerültek a honlapra. -
#827 Nagyon helyes:) -
manohun #826 Vagyok :) -
lachun #825 uh az durva LOL tankkal ez nem jutott eszembe most Joxy mondja az esmémyeket mert bent van és nagyon szadizzák a repükök -
#824 LOL. Én tankkal is adtam nekik.:))) -
lachun #823 Nagyon jot gyakoroltunk CéZével szerintem menni fog neki Ja Fritz a birka sapperelésröl sem feledkeztem meg -
lachun #822 Manohun jöhetne már kénevalami uj hir hogy a letargiámbol ki perditsen mert várom a szerdát!!!!!! -
HBA|Lt. Vitez #821 Fritz mikor tudnánk beszélni??? -
lachun #820 Jo napokat tényleg a birka vérzik ha jol eltalálod csak géppuskával szegény ugyan olyan hangot add mint a céltábla.Szoval az a lényeg jövöhéten Fritv meg én remélem mozgo célra is löhetünk -
#819 Jóreggelt! THX! :)))
Amúgy nem tudom, hogy észrevettétek-e (főleg Lachun), hogy ha birkákat mellkason lövöd, akkor ott piros a golyó helye (vérpatch? ). Azért majd beírok ha regelve leszek, hogy szaladjanak a birkák, gondoljanak azokra is, akik arra várnak, hogy meglegyen a bakkártyájuk. -
#818 Joxy akkor figyi ha van kedved gyere hozánk:) Itt az icq számom 138683526. Megadom a squadkeyt.
Fritz Lachun ne aggódjatok megvárunk titeket -
HBA|Lt. Vitez #817 jaja egy gránátot mi? :D
vagy mindjárt kettőt...
-
#816 Oda kéne már vágni nekik, mert nagyon tartják magukat! (nem a birkák) :DDDD -
#815 Hi! Hunyadi team! Légyszi várjatok a beindulással, amíg Lachunnak és nekem is meglesz az előfizetésünk.
Lachun: azon röhögök, hogy én is szerencsétlen birkákat osztom a gyakorláson. -
#813 Ja amúgy minden hunyadis figyelmébe ajánlom, hogy jövőhéttől beindulunk szóval tessék majd ts-re jönni. -
#812 Joxy te nem akarsz belépni hozzánk? -
lachun #811 Thx Joxy kössz a linket kira!!!!! -
lachun #808 Discoveryn nyugati front normandia 13 éves gyerek meglepték az ami páncélosokat -
lachun #807 Na mindenki dugoban üll vagy mi hol vagytok vagy játszotok -
lachun #806 Szegény birkák remélem addig birják amig gyakorolok.Pedig huh de mennék már -
#805 Nekem is megvan ám de Grat és jo cstákat -
lachun #804 FUUUU nagyon kira képek pls csinálj egy sdkfz.251est had lássák milyen kira mashina -
#803 Ha esetleg játék közben megéheznétek:
http://www.tar.hu/humanclan/magilla/SShot62.JPG vagy
http://www.tar.hu/humanclan/magilla/SShot72.JPG -
lachun #802 Jo reggelt mindenkinek!S
Ramdom ne feled mindig a gyalogosok nyerik meg a csatákat mert önélkülük nem lehet semmit csinálni ugyhogy gyakorolj mert nagyon jo reflexek kellenek az utcai csatákhoz -
#801 Na megjöttem, most hétvégén már én is nyoluok elvileg :)
Gyalog baka mindig lehetsz, az szinte mindig van rakátron :) Én jobban szeretek egy tankba beülni, esetleg egy repcsibe, de nem is lenne jó ha mindenki tankozna egy városfoglaláskor... -
#800 Amúgy ha lehet úgy éllni a játékban, hogy lehetek csakis gyalog baka akkor nincs semmi gond.
Én szeretek gyalogos katonának lenni. Az én kezeimbe néhány kilónál nagyobb harcezközt tenni pocséklás. :)
Amúgy nincs joy és nem is terveztem beszerzését. -
lachun #799 Random ha akarod holnap csinálunk egy jo kis gyakot de gyere fel TSre és elmondok minden irányitást
viszont ha átakarod rakni a billre a jármüveket akkor nagyon oda kell figyelni tényleg ha nem repülsz akkor egy egyszerü joy is jo mert felismeri a leg egyszerübbeket is a játék! -
lachun #798 Joxy üdvözöl mindenkit nemsokára gamma vele eggyüt is !S -
lachun #797 Jo estét negjöttem haza sajna ww2 még offba -
#796 Marha szép lett, mondhatom! :D -
#795 LOL...
Kész az új logóm, hehhe...:))) -
Vata #794 Ráadásul a humor az volt, hogy csak úgy süvítettek mellettünk akkor az acéldarazsak, és a négy ellenséges páncélozott jármű alatt csak úgy rázkódott a föld, ahogy állásaink felé törtek...
Másfél percen belül halott voltam.
Úgyhogy tök jó volt csevegni ilyen fontos dolgokról...