19663
-
#876 Gorilla: majd megnézem, keress meg icukán. 216061021. -
#875 Tank help (alapbeállításokkal): kiválasztod, beleülsz.
E-vel motor indít, ű-vel egyesbe rak (ő-vel visszavált). Innentől ennyi. Kanyarodni meg kétféle módon érdemes.
1: ha gyorsan akarsz menni, akkor kis mozdulatokkal kell irányítani, mert itt az elmélete az, hoyg amerre fordulni akarsz, azt az oldalt lefékezed. Szaóval kis mozdulattal kell.
2: ha hirtelen akarsz meglepetést szerezni, akkor egy épület mellől mondjuk tövig rántod a kanyart, de óvatosan, mert ha túl gyorsan mész, pörögsz. Ezt gyakorolni kell. És azt nbem szabad elfelejteni, hogy ilyenkor vissza kell pakolni a sebességfokozatokat. Ezt általában nem nehéz megszokni, kivétel a PzIIIH, mert itt 10 fokozat van.
-
manohun #874 Persze mindenkit szivesen látunk aki csatlakozni akar. Mind a sörözésen mind a TS megbeszéléseken. Az időpontokat a honlapon olvashatjátok majd. -
CéZé #873 joy-t huzod oldalra meg előre és már fordul is :) -
HBA|Lt. Vitez #872 naaaaa Ever mondd már mer mindjárt földhöz baszom a monitoromat :D
ezzel az egy dologgal szenvedek már 2 napja.. Lacus tanusíthatja :D -
#871 Helyes!
Egy dolgot azért kérnék. Tudom, hogy nem vagyok tag még meg soká leszek (1 hónap) azért ha lesz valami alakuló ülés élőben azon szívesen részt vennék. -
HBA|Lt. Vitez #870 nekem csak a kiba fordulást mondd meg a többi profin megy -
manohun #869 Estére megpróbálok egy kezdetleges tank irányítási helpet össze rakni. -
manohun #868 -
#867 Csak hogy milyen jó lesz nekem pl.. -
#866 Óh jaj! Ez nem jó, bizony! -
#865 Mit kell ezen gondolkozni? :) -
CéZé #864 nekem meg azé kell dógoznom hogy legyen egy kib. új gépem :( -
#863 Tom, de azért csak belekeveredett a K&H is... valahogy. De hagyjuk. Inkább gondolkozzunk azon, hogy 2 nap múlva tag leszek én is.... -
#862 Ehellyett most meg jól dolgoznom kell még! -
#861 Pedig én is reméltem, hogy mondjuk kiderül, hogy a káendhá autólízing is benne van, oszt nem kell kifizetnem a kocsi maradék részleteit! :DDD -
manohun #860 Frizt az nem a Banknál hanem a Bróker cégnél van, és leginkább a banknak nincs köze hozzá, de ez már politika... -
manohun #859 off sorry to hear that... -
CéZé #858 Hát asszem egy jó ideig nem fogok játszani veletek még :(
Be akartam kapcsolni a gépem és egy halk pukkanás meg a memoria környékéről származó füstfelhő nem engedi :((((((
most a gyerek gépéről vagyok dehát ez.... -
#857 Bár voltak fenntartásaim... brókerbotrány...khm... -
CéZé #856 nem , majd holnap megyek K&H
kösz -
manohun #855 Jaja nekem is az van és nagyon jó. -
#854 Ez igaz, én is oda mentem. Az OTP egy kommunista maradvány, csak azzal törődnek, hogy húzzák le az embereket (nem mintha a többi nem azzal törődne, de mégsem így...). Menj a K&H-hoz és igényelj INTERNET CARD-ot. -
manohun #853 Cézé akkor téged nagyon át akartak b.szni.
Én a K&H-nál igényeltem ott 5000 forint volt az alap és évi 2000be kerül a fenn tartás össz vissz, és még külön védelem is van rajta. -
Vata #852 És igényeltél már? -
CéZé #851 Na elszáguldottam OTP-be valam kártyáért.Hát aszongyák ez nem olyan egyszerű ám.Nyissak számlát válasszak 2-3 csomagot ha dombor nyomású kell akkor fizessek 300.000-t.Meg nyomjam meg az 5-ös gombot.Igaz hogy már von ott 2 számlám amit szipolyoznak rendesen, na mindegy majd lesz valahogy :) -
#850 -
manohun #849 Oh fiam engem már ezerszer temettek el (pontosabban 984 szer) még is itt vagyok, hogy vezesselek titeket.... -
Vata #848 Kedves Cézé!
Tudsz fizetni mind Visa, mind Master bankkártyával, nincs további különbség a kártyák között.
Az átutalás nagyon gyorsan megy, bár velem szívóztak az OTP-nél, aztán lehet hogy csak az volt a baj, hogy az internet banknál letiltattam magam a rossz jelszómegadás miatt..
Ui.: Amúgy hajrá Bf, meg Zalaegerszeg! -
Vata #847 Gratulálok alezredes Úr!
Saját kezével illesztette fel a Matilda oldalára a robbanó szerkezetet? Nem túl nagy volt a kockázat? Ha meghalt volna, ki irányította volna tovább a támadást?
-
#846 Na nekem még lesz néhány hét elfoglaltságom.
Ezen a héten tanulás.
Jövő héten kitudnám próbálni komolyabban offline esetleg valakivel gyak.?
Nagyon tetszik, de nekem is kell kártyát intéznem szóval az is egy kis idő. Majd menet közben csatlakozok ne várjatok rám. :))
Addig is tartsátok a forontot és szorítsátok vissza a szövetséges bandát a tengerbe! :)) -
manohun #845 Squad honlapra felkerül néhány hasznos info. -
manohun #844 bármilyet amivel lehet neten fizetni.
Játszani miest megérkezett a pénz ami kb. fél nap -
manohun #843 Freddy kéne az ICQ számod. -
CéZé #842 Milyen kártyát fogadnak? Visa, Master card ezen belül van különbség? -
CéZé #841 A regisztrálástól kb mennyi idő múlva lehet játszani? -
manohun #840 Nekem meg sapperrel az első Matilda killem :) -
manohun #839 Random: Hogy állsz a dologgal előfizettél rá, vagy még gondolkodsz, csak hogy várjunk-e az indulással, vagy útközben csatlakozol... -
manohun #838 Grat mindkettőtöknek -
Vata #837 Joxy: légy üdvözölve a Hunyadiaknál!
Atav néven vagyok a játékban, szombaton találkoztunk...