19663
-
lachun #918 Már megint egy szövi jármü nem igaz de azért jo pofa lesz ledurrantani:)))) -
manohun #916 Thx Gotcha már alig várom -
#915 Helló Belló uraim, tegnap liutenant lettem, ma meg este jövök, 22:00 körül. mano jövöhéten délutánonként lecseréljük ezt a honlapot egy dizájnosra. na csókolom és !S -
manohun #914 Hát ha én intézném akkor az is gyors lenne, de háta bankoktól mit vársz -
CéZé #913 ez gyors volt :)
bár a visa kártya is igy menne :) -
manohun #912 fenn van a wwiionline.srv.hu is most már :) -
manohun #911 OK megnézem
azért remélem hogya freeweb hamarosan úrja működik -
CéZé #910 asszem 50 mega, meg van MySQL -
CéZé #909 www.srv.hu
én ide szoktam rakni a cuccaimat
sőt a mostani honlapunk is itt van :) -
manohun #908 Jah és legalább 20 mega szabad tárhely kéne -
manohun #907 Emberek úgy tűnik a Freeweb nem működik meg se a honlapot, se az ő oldalukat se ftpn nem tudom elérni szóval ha valaki tud lehetőleg minélkevesebb reklámmal rendelkező oldalt akkor lehet hogy átkéne rakni oda -
#906 De. :))))) -
#905 Nem mondod... :D -
#904 Jah... Játékbeli nevem Fritzvon. -
#903 Nos, a Hunyadi Panzer Regiment a mai napon új taggal bővül elvileg, ugyanis megvan a kártyám. El is intéztem a reget, már csak azon múlik, hogy mikor szedik le a lóvét. Manohun megnyugtatott, hogy este már mehetek fel.
:))) -
manohun #902 Új hír. Kép egy készülő járműről. -
manohun #901 felkerült a faqba (kösz joxy) és a squad honlapra egy-két dolog -
manohun #900 Jah -
CéZé #899 Ez az a kártya ugye? -
#898 Ja a múltkor ücsörögtem egy Flak30-ban, egy FB mellett, mert elég heves ellenséges légitevékenység volt, erre közvetlenül mellém állt egy opel meg egy ht és ott bőgették a motorokat, úgyhogy észre is vettem az ellenséges repülőt kb. akkor, amikor már 200 méterre volt... aztán rájuk szóltam és leállították a motort egyből! :D -
manohun #897 Kösz
Azt hiszem ezekre már maguktól is rájönnek :) -
Vata #896 Nagyon szép leírás. Kiegészíteném azzal, hogy ha a vezető pozícióban beállítottuk már a kívánt gáz/váltóállás kombinációt, átváltva egy másik pozicióba (például a lövészébe) a tank tartja automatán a beállított irányt és sebességet. Igy mozgás közben tudunk lőni, illetve figyelni (vagy rádiózni :-) )(Igy szedtem ki az A13-at egy jóval gyengébb géppel ) Amennyiben találtunk egy jó lőpozíciót és meglepetésbő akarunk támadni, vagy AA mellett vagyunk, feltétlenül érdemes kikapcsolni a motort, egyrészt hogy meghalljuk az ellenséget (vagy az AA a repcsit), másrészt nem kell az ellennek tudnia, hogy mi hol vagyunk.. -
manohun #895 Felkerült a a honlapra a használati utasításokbe egy remélhetőleg teljes részletességű tank irányítási leírás és egy link egy újoncoknak szóló képalbumhoz
Remélem tetszeni fog. -
Vata #894 !S
Jó reggelt!
Tegnap megvolt az első A13-am!
Méghozzá egy nyolckerekűvel...
Nagyon jó érzés volt felgyújtani. A győzelemet úgy értem el (bár ezt nem szokás magyarázni), hogy ő állt, én pedig haladásból tüzeltem (alig 50m-re volt) és képtelen volt pontosan célozni...
Joxy: amikor tankkal támadtuk a várost, annyira belaggolt, hogy azt a rohadt sappert nem tudtam rólad levakarni (utána persze egyszerre lőttük homlokon egymást). Azóta persze rájöttem, hogy oda kellett volna vágnom egy kézigránátot..
Bocs.
-
manohun #893 Na írom a tank irányítási helpet mindjárt kész. -
manohun #891 Jó reggelt
Elvileg, és igy is lesz egyszer, csak most még egyszerre 2 ember használhat bármilyen többszemélyes járművet felosztva.
Pl.:
Tank:
Player 1: Vezető, Törzslövész
Player2: Commander, Ágyús
De amúgy az összes tankban lévő ember le van modellezve, még a töltő is :) -
#890 Jó reggelt amúgy minden dicső harcosnak!
Egy tankba elvileg annyi fő fér el amennyi valóságban? Mert az nagyon pozitív lenne. -
#889 Ja csak az utolsó rendszerösszeomlás óta (1 hete) nincs még újra telepítve az ICUka. De ma sort kerítek rá. :) -
#888 Vitéz, ezt nem vártam a HBA egyik legkiválóbb harckocsizójától! Mármint, hogy nem tud egy kicsit komolyabb tankkal még kanyarodni sem! :D
Nagy jó, hagyjuk abba! Nagyon ügyes vagy! :D
Amúgy mikor szándékozol előfizetni a játékra? -
HBA|Lt. Vitez #887 aaaaaz anyááááád %!*&@><#&
:) -
manohun #886 Na most már nem kezdek hozzá a leíráshoz, de holnap igérem meglesz. -
#885 mind1 akkor is az! ;) -
lachun #884 ok akkor bövülünk jaj de jo -
#883 Majd Randomnak segítek icukán, úgyis szoktunk dumálgatni. -
lachun #882 Jujde jo akkor ez jo jel aszthiszem mert Randomnak iskell segitség akkor:))) -
manohun #881 Már megoldottuk Vitéz gondját. -
#880 Vitéz! Bééééééééééééééééééééééna vagy! -
lachun #879 Jo éjt haliho sajna most értem haza -
#878 Igen, sry. -
manohun #877 Csak egy helyesbítés a PIIIF-nek van 10 sebessége :)