19663
-
manohun #958 Felkerült az Joxy-nak köszönhetőnen néhány kitüntetés a squad honlapra -
manohun #957 Emberek a folyamatos gondok miatt a Freewebbel áttérünk az új honlapra ezentúl mindenki az új WWII Online HUN HQ-t keresse. -
#956 Jah, sorry. Mostanában összekeverek betűket, amikor írok... ÁÁÁÁÁÁÁ...
Na igen. A lánctalp elvesztésénél az volt, hogy lőttek valami kis buzer tankból, esetleg APC-ből. Még mondtuk is, hogy hehe, ezzel ugyan le nem szednek. Aztán valahogy kilőtték a lánctalpamat. Kicsivel később, miután Gotcha elvérzett, én is megkaptam egy Mk4-től asszem...
-
lachun #955 JO REGGELT GRAT az elöléptetésre valamint a küldetésben valo példás helyt állásban soksikert fiuk -
#954 GOTCHA nem pedig GOTHCA amugy sira volt föleg amikor 2 en betámadtuk a geel meletti falut 3 pzkfw III F el. kár hogy levestészta lettem miután fritzz elhagyta a lánctalpait. Jelentem haladok az örnagy felé kemény 17%. na csá mára és !S -
#953 Hehh, megvan! Hadnagy lettem este... Gothcával gyúrtunk kicsit...:))) -
lachun #952 na mivan mimdenki BL-t néz vagy tanul ok np -
#951 -
lachun #950 Jo volt halgatni felszabadult Fritz hanját.Ne aggodjatok a kiképzö tisztet is viszik a frontra nemsoká -
#949 Danke Sehr Herr Obersleutnant. -
lachun #948 Huh nagyon kira fejlödünk -
manohun #947 aktiváltalak -
manohun #946 Fel kerültek a képek a BACK UP sitera, a rendes honlapra sajna karbantarás miatt csak holnap tudom -
#945 Én most joinoltam a Hunyadiba.... -
manohun #944 Sajnálhatjáktok hogy nem voltatok most benn.
2 CRSes srác feljött (MO, RAFTER) és az egyik spawnolt egy Sdkfz251-es, csináltam képeket -
manohun #943 Szombat 17.00 legyen akkor a Ts megbeszélés aki nem tud el jönni azzal majd külön megbeszélek egy időpontot. -
#942 Szombat délután jó nekem is 16óra után, mert akkor érek haza melóból -
lachun #941 ok rendi legyen ts tali de legyen már egy sörös buli a meg alakulásra.Persze sajna BPestiek elönyben dehát ez van és iszunk az éppen fronton szolgálok egészségére -
#940 Ha valaki fenn van neten az menjen már föl TS re, nyitok egy idle szobát, ahol lehettek ha éppen nem játszotok. igy sokkal könnyebb nyomom követni ki mikor van fenn. tenksz és !S -
#939 Szombat délután az nem kira általában nem vagyok hétvégén. de a héten éjel mindig vagyok péntekig jövöhéten meg délután. Ja már százados vagy bár ez a kutyát se biztos. na éjjel jöcök remélem lesz valaki. joxy biztos. legalábbis remélem. na !S -
#938 Ofkorz benne vagyok. Thx lachun, remélem neked is meglesz gyorsan. -
manohun #937 Mitszólnátok egy szombat délutáni TS megbeszéléshez? -
lachun #936 Gratula Fritz jo neked nekem van még kiképzés párnap és akkor okes leszek gyerünk adjnekeik -
Vata #935
Találkozunk a harcmezőn! -
#934 Uraim, örömmel jelentem, hogy már aktív vagyok. A mai nappal ezért én is csatlakozom a Hunyadihoz.
Alig várom. Este szétlövök mindenkit... -
lachun #933 Huha gondolom akkor a mürepülés alatt fogyott a papirzacsko a szeélyzetnek -
#932 Még 2 kanyarra elmentem, de ott haza felé kaptunk nagyon erős vadász támadást, és mivel elszakadtunk a köteléktől nem volt aki segitsen, illetve az utolso menetnél egy idiotához ültem be és felszálás után elkezdet mürepülni a bombázóval aminek lezuhanás lett a vége. -
#931 Manohun:
Jó volt a Bombázos küldetés, ez volt a fel állás:
8 HE111 5Me110 3Me109
Engem egy kezdő pilota vitt magával, ugy hogy igazi zöld fülü feeling volt Miután ki derittetem, hogy mi hogy müxik addigra oda is értünk a cél területre, ahol egy fordulo után haza felé irányba repültünk rá a gyárra 5000m en és 300kmh val mentünk, ekkor szóltam lacusnak, hogy jönnek a pamacsok, és már oldottam is, be kellet irni hogy "bombs away" és irány haza. De ránk jött egy D520-as vadász sebeztem csak, ő meg ki lötte a has és a két oldalsó lövészt, de jött az egyik Me110 azt le szedte. Haza felé vészesen fogyott az üzem anyag, mert a pilota full gázzal repült elöször, de azért haza értünk és dobott 30% az elöléptetésemhez -
Vata #930 !S és Jó reggelt mindenkinek!
Sztem telefonálj rájuk, az a legbiztosabb ha megkérded a bankot.
(Kipróbáltam, és műxik a TS nekem is!) -
#929 Valakinek igértem játék közben ezt a képes út mutatót, hogyan lepjük meg csomagal a puding evőket
Volt Squad-om adatbázisából -
#928 Nah végre megy a regisztrált nick-em -
#927 -
manohun #926 Remélem a végén sikerült ledobni a bombákat. -
lachun #925 Joxy tegnap egyhatalmas bombázos missioba válalt feledatott bombázo tiszt gunner meg egyebek jo volt kivüröl segiteni a térképpel merre járnak kira azért igy is borsodzott a hátam mikor elkezte mondani "hüha jönnek a pamacsok" -
lachun #924 Jo reggekt !S mindenkinek -
manohun #923 nem tudom szerintem utánna azonnal -
lachun #922 Huha lehet holnap meg látogatom a K&H-t mert ez szemétség FRITZET engedjétek márrrrHarvolni:D -
#921 Hm-hm... mondasz valamit. A levételtől számítva mennyi idő? -
manohun #920 Fritz ezért kellene az a védelem legalább tudod mikor veszik le a pénzt. -
#919 Sajnos még mindig nem aktiváltak... Mi lehet a baj?