19663
  • lachun
    nagyon kass tnx Manohun ha ezek az ujjitások bejönnek majd kkkirrraaaa
  • manohun
    ÚJ hirek kerültek fel a Honlapra
  • manohun
    Sajnos Black nagyon úgy tűnik hogy ilyen teljes körü free trial nem lesz a közlejövőben, de megpróbálom el intézi, hogy mikor a honlap új dizájnja kész lesz és felkerül mint hivatalos HQ akkor egy magyar lapba tegyenek be egy ilyen promo accot amit ki lehet próbálni.
  • manohun
    új TS amíg az eredeti nem működik a Squad honlapon
  • lachun
    sajnos nem lehet tudni mert most az 1.10re megkétszerezödött az elöfizetö
  • Blackthorn
    Nincs valami infó arról, hogy lesz e a 1.10-nek free trial időszaka? Nagyon mennék má' játszani, de egyelőre az előfizetés nem fog összejönni, mert a főnököm "elfelejtett" 11 hónapja fizetést adni. :(
  • lachun
    Ja wholl Joxy capitan jöhet a téli szerko ez guth
  • Joxy
    Lassan itt a tél!
    Készüljetek ti is rá.
  • Joxy
    Ez a ventrillio nálam nem müxik valami codec hibát jelezz
  • manohun
    Én leszek este
  • lachun
    tnx kijavitva akkorse adjuk könnyen magunkat TSrenem tudok vissza menni
  • GoTCHa
    U.I: este jöcök !S
  • GoTCHa
    !S megin

A honlapon olvastam:...

TS megbeszélés: Nov. 8 (Szombat) 17.00

Téma: Alapító sörözés, vezetõi pozíciók, honlap, szervezeti felépítés, squad esték idõpontja, stbstb...

Mivel nem leszek, ezekiről majd kérek infót hogy mi lesz. főleg a vezetői pozícijó érdekel. . a honlap meg el van sikálva. az alapító sörözés meg sajna nekem kilőve, asszony+gyerek. nem tok utazgatni. sorry. megin !S
  • GoTCHa
    !S 1stHPR és wwiionline bolodndok.

Ma este jövök 22:00 körül remélem mindenki itt lesz holnap SE MELÓ SE SULI kire mi vonatkozik ugyhogy egy rohadt nagy squad attackot szeretnék átélni. remélem lesztek. itt az ideje hogy bevonuljunk a wwiionline történelembe mint csapat. remélem lesz addigra TS ha nem akkor ventrillot fogunk használni. letölthető : http://www.ventrilo.com/download.php, a server address :| venti.mohaa.hwsw.hu |port: (default) 3784 | ez a HWSW klán ventrilloja majd valamelyik szobába bemegyünk. már dirigálok is. na mind1 ez egy lehetőség ha nem lenne TS. persze ha egyáltalán este lesz valaki. na !S
  • GoTCHa
    Fantasztikus, lehalt a TS server. valami nem oksa mostanában vele.
  • Fritz Von...
    Én hadnagy vagyok pill.

Lachun, az aláírásodban a csepp két p. Bocs, csak szóltam...
  • lachun
    Leszel még a dicsöség táblán Vata szerintem csak igy tovább.
  • Vata
    Tizedes at moment.

!S
  • manohun
    Jah
    Gotcha én Lt. Col. vagyok
  • lachun
    ÁÁÁÁÁ sikerült márcsk a bankon mulik kira
  • lachun
    Thx Joxy az smst valoban eredményes volt a látogatás Keresem Manohunt a további lépésekhez
  • lachun
    HUh de kira én meg nem sokára megyek háthamegjött a fizum
  • manohun
    ver# 1.10.1 (Public)
    11-06-03

Vehicles
    -Completed work on the Stuart M3A3
    -Adjusted A-15 Crusader II ability to negotiate rough terrain
    -Adjusted P38(t) ability to negotiate rough terrain
    -Adjusted handling of Destroyer
    -Added new engine sound to Fairmile and Freighter 1st and 3rd person
    -Fixed a bug with the Bf109F 3rd person engine sound
    -Corrected Hurricane I speed deficit
    -Corrected Stuka speed deficit
    -Fixed a bug in the Aircraft ditch on water code
    -Fixed an issue with aircraft dead six attacks
    -Fixed an issue causing aircraft to appear to jump around in 3rd person

Infantry
    -Fixed a CTD related to LMG deployment
    -Fixed issues with LMG deployment and binoculars
    -the weapon-switch causing reload bug has been fixed .. weapons now remember their clip states
    -Fixed a bug where LMG were not properly setting off the EWS

Global
    -Added the Matrix load screen
    -Added new version of OpenAL for the Mac
  • manohun
    Fenn van a patch úgy tűnik nekem most tölt valamit
  • lachun
    Huh kira lehetett az összes lüldetés TSen halgatva is borsodzott a hátam!Jo reggelt amugy és éljen a 1stHPR !!!!!
  • Joxy
    Én tegnap kora este meg be jelentkeztem egy saját depo vissza foglalo küldibe egy Thule nickü hamburgi sráchoz, fel vettem egy LMG-t de mirer be spawnoltam vissza foglalták, igy hát járöröztem az utcákon, ekkor be suhant egy panhard a faluba, át rohant még az AB- n is el kezdtem löni és a többiekkel akik gránátokat dobáltak rá be tereltük ujra az AB-re, de a srácnak annyi esze se volt hogy meg álljon és le löjön minket, inkább füstölve el menekült. Ez a thule gyerek meg látta, hogy nincs FB a környékünkön, ugy hogy be jött opel -esként és ketten át mentünk foglalni. Flegma volt a srác egyből be suhant az ő AB-jükre és én simán át huztam az összes flag-et a városukba csak a bunker maradt. Ekkor eljöttünk haza despawnolni, és megérkezet Fritz is. Utána oda spawnolt egy Olasz squad és meg lett az egész város. csak gyalogos harccal, 4-5 ellenséges tank tudott csak ki spawnolni.
  • GoTCHa
    !S 1stHPR

Fritz, Te mindig azzal a hülye GoTCHa-val játszol? . azt még hozzá tenném hogy kb 150m ről olyan fejest adtam a sappernek hogy egyből hazament kiganézni a lovak alatt. ihihihi. . De marha nehezen akar menni aza csúnya pont, 17 ről 22 ig tudtam felküzdeni 3 sikeres küldetéssel. Ja és nekem is van rekordom. megvan mind a 3 Pipa egyszerre (idő, mission success, total kill) nem is láttam még ilyet. Kiváncsi lennék kinek mi a jelenlegi rangja, mert nem láttam még mindenkit, pontosabban szinte senkit, kivéve fritz és joxy. Szal ha leirnátok akkor megthenkszelném. Az enyém CAPTAIN. na csók és könny deholnap meló. Jó 8
  • Fritz Von...
    Hi! Én most végeztem. Megtörtént az első ölési rekordom. 7 ellenséget öltem meg. A szépséghiba ebben az, hogy Gotchával indultunk el egy küldetésre, miközben egy ellenséges csapatszállító száguldott be az FB felé. Kb. 5. lövésre kiszedtem (PzIV-gyel). Később láttam, hogy heten voltak összesen a sofőrrel együtt.
    És csak 2 pontot ért, de király volt!

Más: szintén Gotchával nézegettük az oldalt, a player servicesnél. Rá lehet kattintani a Hunyadi oldalra, melyet a ww2 automatikusan kreált nekünk. Nem is csúnya. :))
    Emellett minden aktív tagnak van egy szintén a játék által kreált email címe is, mely a játékos [email protected].
    Tehát nekem: [email protected].
    Ez mekkora királyság! :)))
  • lachun
    na joccakát jo csatát éjjelre byezé
  • GoTCHa
    oksa oksa akkor most is benézhettek mert itt vagyok
  • lachun
    remélem holnap sikerül az acc akkor azt game 1000rel: )
  • lachun
    !S nem jöttmég az update de éjell fog biztos
  • lachun
    !S délután ota fent vagyok TSen de van mikor el kell mennem most is fent vagyok és mindig be nézek van-e valaki
  • Fritz Von...
    Én ilyenkor dolgozom, nincs bent mikrofonom... Durva lenne itt bent, hogy pofázok a neten.
  • GoTCHa
    !S. most vagy nincs senki vagytényleg nem jön fel a TS re aki van? na mind1. nem kötelező ez egy ajándék egy lehetőség.. Jelentema megbeszélésen nem leszek jelen. De ugyis dumálunk jövöhét délutánonként. megprobálok tárhelyet szerezni a honlapnak, de nem biztos hogy oksa lesz. na !S
  • lachun
    Jelenkezem ott a helyem:))))
  • Fritz Von...
    Jawohl.
  • manohun
    TS megbeszélés Nov. 8 (Szombat) 17.00
  • manohun
    vagy is jön még a nap folyamán
  • manohun
    Ma ki jött az 1.10.1-es fix ami sok zavaró bugot ki fog javítani.