19663
  • FreddyHawk
    Tegnap északa a REce... Rechecel vagy mifene környéki harcokba vetettem bele magam, miután sikerült ismét rátenni a kezem a 14 napos trialra.

Szerencsétlenségemra a várost ostromolták így mindkét army base-en úgy spawnoltam, hogy a tankok már a falakon belül irtották az enemyt.

Kérdés :

Riflemannanl spawnoltam, odafutottam az egyik Mati mögé, elővettem egy kis dobozt ( asszem az 5-ös bill.en van defaultból ) hogy mondom sappolok jól.

Álltam a mat mögött, és nyomtam a tüzet de semmi nem történt : nem tünt el a kezemből a doboz, aztán hirtelen durranás , és meghalás.

Lespawnolok újra, futok megint a mat mögé, látom, hogy fehér füstöt ereget. ( vajon az előző akcióm miatt ??? )
    megint mögé állok, nyomom a tűzgombot, mint a meszes, de megint nem történik semmi ? ??? aztán piros képernyő, meghalás...

Mit csináltam rosszul ?
  • Vata
    Jó reggelt!
    Gratulálok az élvezetes leíráshoz...
    Hétvégén a karabély után most belőttem offline-ban magamnak a géppisztolyt és a géppuskát is. Megállapítottam magamban, hogy továbbra is gyalogosként a karabély lesz a kedvencem, mert pontlövésre alkalmas. Azt hiszem 30 skuló bőven elég
    tehát a robbantó a legszimpatikusabb nekem...
  • lachun
    Jo reggelt Punker örülök hogy tetszet mert egy nagy csatába keveredtünk az biza
  • Punker
    Nos csatlakoztam én is, köszönöm lachun&manohun segítségét
    a játék elsőre kicsit szokatlan a pörgős fps-k után, viszont a hangulat fergeteges. :)))
  • manohun
    Berakom ide hátha valakit érdekel:

Az Újonc és a Veterán

Épp megérkeztünk az osztaggal Liartba, láttuk hogy a bázison hogy elszabadult a pokol, elkaptam az egyik közlegényt aki elárulta hogy a franciák megvetették a lábukat a Városban északi és Déli ellenőrző pont is az övék volt. Fogtuk az első kezünk ügyébe eső fegyvert és rohantunk védekezni. Nem gondoltam volna hogy ilyen hamar fogunk akciót látni. Az osztagban voltak fiatal újoncok is mint Punker1 közlegény, akiknek szükség lett volna egy kis kiképzésre. Bízva régi veterán katonáimban mint Lachun10 mégis magabiztos voltam. A város északi szélén egy jó védhető emeletes házba vetették be magukat a franciák, és a tankjaik is felálltak távolabb egy kicsit a városból. Kúsztunk és rohantunk a házak között fedezéket keresve, miközben záporoztak körülöttünk a golyók. Néha le kellett rántanom az egyik újoncot aki túl nagy hévvel akart csatába keveredni. Fel állítottunk egy romos házban egy MG34-est és azzal fedeztük a házat ostromló társainkat. Szerencsére a Panzerek is hamarosan elindultak a bázisból így már nem okozott gondot a hely biztosítása. Füstölő francia S35-el a háttérben kellett néhány menekülni próbáló franciát lekaszabolnom. Mire itt végeztünk a társaink a a déli oldalt megtisztították. Az őrszemet a templom tetején északról gyülekező francia tankokat jeleztek ezért úgy döntöttünk, hogy megelőzzük őket és ellen támadást indítunk. Az északra vezető út mellett elindultunk 1 Stug III-as és néhány PzIII-as kíséretében. Néhányan egy Pak36-ot húztak maguk után, hogy támadó pozícióba állíthassák. Punker1 úgy rohant előre mintha, csak azt várná, hogy valaki lője már le. Láttam már ilyet, mind megtanul lebújni az első füle mellett elsüvítő golyó után ezért ráhagytam. Kár, hogy nem mind éri meg ezt a felismerést. Ahogy közeledtünk az út mellet lévő erdőhöz, többen puska lövéseket hallottunk, ezért lebújtunk a bokorba. Egy távolról sorozó majd elhallgató MG34-es tudatta velünk hogy tiszta az út. Utol kellett érnünk a Panzereinket, mert egy kicsit előre mentek. A támadásunk több kilométer széles volt és időszakos sorozatokat és ágyú lövéseket lehetett hallani minden honnan. A Panzerjeink az úton míg mi a út mellett meneteltünk. A levegőben érkezett a segítség egy Stuka képében akit egy 109es kísért. Hamarosan a 109 és egy H75 vadász között nagy légi csata alakult ki, de mi ezzel nem tudtunk törődni mert az egyik megfigyelőnk Stuart tankokat jelzett A fák között északi irányban. Egy fasorban vetettük be magunkat. 1 Stug, 1 PIII és a mi osztagunk. Nyugaton is megállt az előre nyomulásunk ott egy S35ös állta az útját. Punker1 nem bírta a fenekén maradni ezért előre küldtük felderíteni. Én a felállított géppuskám mögött néztem ahogy lassan eltűnik a bozótban. Percekig így álltunk, a tankjaik látták a Stuartot de nem tudták kilőni, mert a fák elálták a szöget, ezért egyik fél sem mozdult mert azzal a saját halálát idézte volna elő. Néhány perc után Lachun10 őrmester jelentkezett, hogy oda kúszik a Stuarthoz és felrobbantja dinamittal, ekkor érkezett egy másik PIII-unk is ide. Odaadtuk neki minden robbanóanyagunkat amink volt és jó szerencsét kivánva útjára engedtük. Ekkor láttam utoljára, 2 percre rá géppuskatűzben halt hősi halált. Feltételezem ugyan így járt Punker1 közlegény is, csata után legalábbis egy francia géppuskás holtteste mellett találtuk meg, az biztos hőstettet vitt véghez. Oda kúszott egy eddig észrevétlenül rejtőző francia tankhoz és füst gránáttal megjelölte. Az azóta új pozícióba állt Stugunk így kitudta lőni. A Stuart ezt az időt akarta kihasználni, hogy jobb pozícióba kerüljön, de a egy nyugaton lévő tankunk oldalba kapta. A gyalogos osztagunk útnak indul több másik osztaggal egyetemben a panzereink fedezete alatt. Eljutottunk az út kanyarulathoz amikor egy rohanó Stuartra lettünk figyelmesek. Azonnal mindenki hasra vetette magát valami fedezék mögött. Tőlem kb. 2 méterre ment át a bokrokon. A vér is meghűlt bennem. Megnyugvás volt hallani, hogy a lövedéket csapódnak a páncéljába, olyan közel volt hogy hallottam a legénysége sikoltását ahogy a löszerei sorra robbannak fel a tárolójukban és a tank nagy lángok közepette darabjaira robban. A Stukánk idő közben ledobta szeretet csomagját az előretolt bázisukra, ahonnan azonnal elnémult a légvédelmi ágyú lövéseinek süvítő hangja. A Panzerek és mi is most már bátrabban közelítettünk. Ekkor érkezett a szövetséges légierő 3 H75-öse és 1 Spitfire-je, szegény Stuka ne tudott menekülni és mi meg nem tudtunk segíteni neki, bár egy felettem alacsonyan elhúzó gépet sikerült leszednem a géppuskámmal. Ahogy futottam egy fa csoport mögül előtűnt a bázisuk. Láttam, hogy néhány megmaradt légvédelmi ágyút és egy tankelhárító löveget próbálnak elrejteni, hogy meglephessék tankjainkat. Egy másik géppuskás sráccal együttesen, aki nyugatról punt ugyan akkor érkezett meg mint én, kiszedtük ezeket a lövegeket még mielőtt a panzerjeink megérkeztek volna. Ekkor már futva menekültek állásaikból a franciák. Nagy győzelem volt ez, de nagy is volt az ára. Mindig nehéz elveszíteni olyan régi jó bajtársakat mint Lachun10 akivel sok sok ütközeten átverekedtük már magunkat és olyan újoncokat mint Punker1 akik még fel sem készülhettek igazán a halálra. Egyetlen vigaszom, hogy a franciák tízszeresen fizettek meg minden egyes bajtársunkért.
    Írta: Manohun
  • manohun
    bocs még se valamiért nem tudok belépni az FTPre
  • manohun
    Egy élmény beszámoló került fel a honlapra.
  • lachun
    Fu gyerekek nagyon kira hadmüvelet volt!!! Külön kiemelném Punker1 ujjoncunkat aki a golyozápor ellenére és az uj beavatás miat tört elöre mint a tank pedig csak puskás volt!!!!!:)
    Ugy kezdödött Manohun be vitt minket egy város védö missioba ami olyan jol sikerült hogy gyalog+egy stugIII meg egy közép Panzer támogatásával elindultunk:))) Mano én sapper Punker1 pedig lövész na iram !!!
    Az eggyik tankuk kiszedet egy stuit kis tankot majd egy középtankot jelentettek a felderitöink az is sikeressen leküzdöttük majd az elöretolt enemy fb-nél hatalmas tüzérségi tüzek huh sajna engem elkapot egy sorozat majd leestem serverröl de Mano és Punker példásan helytálltak kira nagyon fillinges volt pá lo éjt
  • lachun
    KIra Lacc én máár teljes Tag vagyok várunk mert hiányzol
    megyünk ok csata
  • manohun
    Üdv újra Lacc...

Azt ugye tudod hogy addig nem tudunk fel venni a squadba amig elő nem fizetsz, sajna ilyen a rendszer...
  • Lacc
    Na visszatértem én is 1 hetes önkéntes száműzetésemből :D (mostanában elég sok dolgom volt, sorry). Úgy terveztem, hogy most, hogy szabad vagyok már befizetem, de jött ez a 14 napos trial, inkább majd utána :P

Szóval holnaptól rám is számíthattok :)

Vitéz neked meg gratula, ebben a játékban igencsak kell a skill akár egy nyamvadt baka megnyuvasztásához is... Én napokig szerencsétlenkedtem anno, míg meg bírtam ölni egy gyalogost tankkal :DD
  • Punker
    na már csak a mail-re várok :))
  • lachun
    Grat LTVitéz az offenziváért és nekem egy hetem volt mikor a frány szövi elöbb lött az utcasarkon, soksikert a fronton mert ott tanul cak igazán az ember
  • HBA|Lt. Vitez
    2!!!!! embert lőttem le,egyet megsebesítettem ,és Fritz-nek és Joxy-nak segédkezve lőttünk ki egy Matildát aminek a pontját Joxy kapta :))
    megvan az első 2 fraggem jeeeeee :D erre iszunk!
    amúgy ez nálam számít valamit? nemhiszem mer utána sikeresen megdöglöttem... pedig meglett volna a 3. is csak a buzi tommy gyorsabb volt
  • lachun
    Na hali ok Magilla kell egy kis feltöltödés és akkor firiss erövel hajrá!!!!!!
  • manohun
    kira
  • magillagorilla
    Visszatértem az önkéntes száműzetésből. Majd nemsokára megyek már harcolni!
  • lachun
    Tudunk segiteni Mirc #wwiionl.hu ha kell!!!!!!!
  • manohun
    kira, jó lesz majd 10-15 fős csapatban játszani... :)
  • Random_
    megyek :))
  • lachun
    Nagyon helyes gyertek gyertek irány a csatatér
  • manohun
    ÚJRA VAN FREE-TRIAL

ezúttal 14 napos, link és segítség a honlapon
  • manohun
    Hírek az 1.11-ről
  • manohun
    Helyes LOL
  • lachun
    Jo reggelt nagyon jo volt tegnap az alakulo gyülés.A sörözést elkezdem ma, éljen az 1st Hunyadi Páncélos Regiment
  • lachun
    Nagyon jo volt és kira hogy megint játszhatok
  • manohun
    Felkerültek a mai squad megbeszélés eredményei a honlapra.
  • Joxy
    Páncélos útmutató Angol nyelven
  • lachun

ÁÁÁÁÁÁÁ Sikerült ááááááááááááááááá sikerült megvan mehet vége a kiképzésnek
  • Fritz Von...
    http://mpt.bme.hu/szlukacs/20-44.htm
  • manohun
    http://www.extra.hu/mkhlegiero/RUHA/rangc.jpg
  • manohun
    Nefelejtsétek ma 17.00 TS megbeszélés
  • lachun
    Jo napot jo csatát thx a biztatást minjárt megyek Bankba reklamálni
  • manohun
    ÉN nem tudtam most bejelentkezni
  • GoTCHa
    Be tudtam jelentkezni a TS re de rohadtul laggzik. rányomok a csatorna váltásra és kb 10 mp mulva vált. nem tudom hogy a beszéd késik -e. egyedül nem hallom. de érdemes probálkozni fellépni még ha hibát ir akkor is.
  • GoTCHa
    !S

Most kamilélázogatom a TS servert és azt kell hogy mondjam hogy van!!! csak valamiért be van halva a server netje. ugyanis kb 10-15k val jön a cucc róla. tehát TS van csak lassu a net és ledob. most megprobálom átállitani ha be tudok lépni az administráciojába, hogy a connection timeout több legyen talán akkor joi lesz.
  • Joxy
    Lacus: Ez olyan mint egy kártyás vásárlás, tehát azonal lemegy a pénz független attól, hogy milyen nap van. Ezért jó ha olyan lehetöség is van, hogy kapsz sms-t ha pénz megy le róla, illetve a neten lehet nézzni a számládat, hogy mi történik vele.
  • lachun
    Aha de lehet a hét vége miatt is na mindegy Manohun most néztem Van WW2 ts kiértiezt:)))
  • manohun
    Lac valahogy el kéne érni a bankot hogy mi van. Ezért lenne jobb midnenkinek egy olyan számla ami mutatja mikor vettek le róla valamit
  • lachun
    HUH még mindig nem jo de várok türelmessen