19663
  • munka_gorilla
    most megyek haza munkából, aztán majd jól megyek!
  • lachun
    Magi gyere mircre ot megadok mindent CéZé teis #wwiionl.hu
  • munka_gorilla
    nem a CB ts-ét használjuk most? mondjuk én nem tudom... :D
  • CéZé
    de azért nem baj szeretnék játszani?
    ja és nekem nem megy az a ts cim
  • Vata
    És egyben a második jeles számot is, mivel a legelső hozzászólás is az övé volt.
  • Vata
    Lehet ám párhuzamosan is, mindkettővel játszani, nemdebár...
    is-is...
    És milyen marha jó lenne, ha tudnám, hogy miközben egy Opelen száguldunk egy város felé, felettem Iceman nyújt légifedezetet...
    Vagy Angyal itt tényleg felmászhatna egy fára, és rendezhetne egy kis írtást az ellen soraiban...
    Satöbbi, satöbbi...
  • Fritz Von...
    Ja és a fene egye meg, Manohun elvitte az első kerek számot. De ez volt az utolsó.
  • Fritz Von...
    Itt az icq-ra gondoltam...
  • munka_gorilla
    Személyesen??? :DDD Jó sok szabadidőd lehet! ;)
    Amúgy játszottam ám tegnap estefelé, de csak egy fél órácskás repülős küldetést toltam... BF109-el! Mert most már azt is lehet ám választani!
  • manohun
    Pontosan, aztán csak azon veszik észre magukat hogy elfogyott alóluk a scene
  • Fritz Von...
    RGR, igazad van. Akit el akarok csábítani, úgyis személyesen keresem meg.
  • manohun
    Ha most kedden nem is, ja jelzem honlap nem leszek szülinapon ünneplünk és tortát kell sütnöm :), de hamarosan leszünk. Ahhoz képest hogy egyedüliként kezdtem igy is sokáig lejutottunk.
  • Vata
    Bocs. Csak tök jó lenne, ha 80-an nekimehetnénk egy városnak, mondjuk kedden...
  • manohun
    Squad honlapon rajta van.
  • manohun
    Kérek mindenkit hogy más játékokból ne toborozzon.
    Nem sokára lesz cikk tobb játék portálon is szóval nincs szükség fölösleges feszültség szításra előre is kösz
  • CéZé
    Elküldenétek a TS cimét mert az alaplappal együtt az is az enyészeté lett :(
  • manohun
    De a plakát az jó ötlet.
  • manohun
    Nem, nem akarok feszültséget szítani a játékok között igy is van elég.
  • Fritz Von...
    Jah, és kellene egy toborzóplakát, Hunyadis. Ezt fel lehetne tenni a BF fórumba is...
  • Fritz Von...
    A legtovább (és ezzel mintegy rekorder is) Lewes, aki kerek 2 napig volt HBA-s...
  • manohun
    Kösz király lesz Joxy meg a rangokat csinálja szóval hamarosan egy takaros kis honlapunk lesz mindennel ami kell
  • munka_gorilla
    Sokáig tartott a HBA-s logód...
  • Fritz Von...
    Most intézem az érmek kivágását. Szépek lesznek, találtam már minimum 30-35 érmet.
  • Blackthorn
    Súlyos sebesülésemből felépülve én is visszatértem a frontvonalba! (Legalábbis amíg a trial tart :))
  • FreddyHawk
    Bebe, jó móka lesz biztosss
  • Vata
    Azon belül katt vitézségi érem!!!
  • manohun
    Freddy te is beregeltél?
    Én a Fény Gyermekei néven vagyok :)
  • Vata

... és a kitüntetések képei...kitüntetések
  • lachun
    Über kira thx ezek a nagy emberek
  • lachun
    Gondolom elhiszem ez bevált nem edod igaz
  • Vata
    katonáink...
    katt!
  • FreddyHawk
    Én ugyan oda nem adnám a híres tank-killer lőszerdobozomat !
  • lachun
    Tényleg nemrosz ötlet, ezt tesztelni kéne.Viszont láttam élöben tegnap Punker mikor át adta a löszert Manohunnak egész jo, az az érzés hogy segitesz a másikon szoval kira gamma és kira lesz még!!!!!!!
  • manohun
  • FreddyHawk
    Hehe, akkor a mati azért füstölt, mert seggbepörkölte a mögötte álló, mert azt hitte sappolom a mattit :D
    Jihájjj, kérek egy bíbor szivet de gyorsba ! :D
    Egyébbiránt a lőszeres doboz felrakás a matilda hátuljára se hülyeség ám, gondoljatok bele, milyet szólhat az, ha odapörkül valaki ! :DDDD
  • lachun
    Kira lehet Panzerek vannak benne????????????
  • lachun
    Freddy Grat a hösi cselekedetedért de ujonc nem tud dinamitott telepiteni, ahoz fel kell tornásznod magad legalább tizedesnek,hogy sapper lehes!
    De mondom hogy szép teljesitmény gondolom a fedezö tank kaszált téged mert ha nem sapper vagyok akkor én mattyt kerülom mint az állat a tüzet kemény ám az
  • manohun
    Gondolom az angolok jót röhögtek amikor megláttak LOL

Bocs, de ez igy reggel durva volt :)
  • manohun
    Freddy a puskás doboza az ammobox amit más embereknek adhat, csak a sappernak van dinamitja :))))
  • manohun
    Reggelt
    Én is örülök, hogy tetszett Punker1, remélem még sokszor harcolhatunk együtt...