19663
-
#1119 Na ujra reggelek :D
(RANGER A TANKOS) :D -
manohun #1118 utánna akinek a legnagyobb szája van :) -
#1117 spanyolosan :) -
FreddyHawk #1116 -j +h -
FreddyHawk #1115 És ja Joxy is elesik ?
-
manohun #1114 Mai squad este 8 órakkor kezdődik a TS a Squad honlapon van, nem irom ki mert annyira azért nem publikus.
Vezetői rangsor: Pluskát -> Joxy
-
#1113 Random:
Jelszó csere az AXIS oldalra ha bemész van ilyen menü középen.
Statisztikád és Squad állitgatás:
http://services.wwiionline.org/admin/services.pcp -
Vata #1112 Jó reggelt!
Látnotok kellett volna, ahogy Zsepike, akár egy Westernfilmben úgy állította meg a "delizsánszot", hogy az út közepén állva karabélyából néhány lövést eresztett meg a "lovak" (az-az az Opel gumikereke) elé. Csak a fekete sál hiányzott az arca elől. LOOOL!
Persze pont érte mentünk....
A röhögéstől alig bírtam megállni... -
FreddyHawk #1111 Mikor kezdődik a Jégcsákány hadművelet este ?
TS szerver ?
Felállás ?
-
manohun #1110 lehet hogy free trialnal nincs
a 10057 hiba első bejelentkezéseknél sokszor előfordul és csak újra kell próbálkozni néhányszor és menni fog, legalább is eddig mindenkinek ment -
#1109 Ez a hibaüzenet:
10057 -- This error means that you have lost connection to the server; check your connection by running the MS-DOS command tracert www.playnet.com. This will help determine at what point the connection is being lost
Na és a tanácsnak megfelelően lefuttattam ezt a tracert és a playnet házatáján vesztette el a kapcsolatot. Sajnos most nem tudom újra reprodukálni a hibát mert kelenleg le vagyunk tiltva csak web megy. De öt után újra lefuttatom a parancsot és kimentem az eredményt.
Más:
Nincs valami lehetőség a kódom módosítására vagy az adataim átírására? Mert minden helyen ahol valaki regisztrálja magát van ilyen rész ahol a felhasználónév és a kód ismeretében tudod módosítani az adataid. Találtam ilyen MANAGE ACCOUNT menüt ahol kéri a felhasználónevet és a jelszót, de igazából csak a Create your WWII Online subscription oldalra dob. A RESET PASSWORD menü lehet esteleg ahol módosíthatom a jelszavam? -
#1108 magilla9, csak tegnap mire megérkeztem, Te már nem voltál! -
HBA|Lt. Vitez #1107 magilla amúgy Te milyen nicken jáccol???? -
manohun #1106 Randon sajna 5 után meg nekem nem jó, de ha egy részletes hiba üzenetet elküldesz nekem akkor kirakom a játék fórumba ott biztosd tudnak segíteni -
HBA|Lt. Vitez #1105 ja a franciáknak megen jól megbasszuk a szájukat,tegnap megmutattuk nekik kik is a magyarok és mit tudnak :) -
HBA|Lt. Vitez #1104 délután újra beszállok énis a harcba :)
info óra rulezz :D -
HBA|Lt. Vitez #1103 Punker látod Te már golyót sem érdemelsz! :D -
#1102 most voltam felderíteni Flavion mellett, az eredményt lent olvashatod... :) -
#1101 Jóreg!
Igen, számít elvileg. Egyrészt jobban látsz, ha leengeded, másrész nem tudják kilőni a sofőrt olyan könnyen.
Este adunk a franciáknak megint. Javaslat: Flavionból kellene indulni és kitűzni ott az 1stHPR zászlót...:)))) -
#1100 1 Stuart elgázolt (biztos sajnálta a lőszert rám) :(
viszont kapott 2 gránátot úgyhogy nem adtam olcsón az életem :)))) -
#1099 5 elött nem megy se TS se semmi mert le vagyunk korlátozva.
De öt után megoldható. -
Blackthorn #1098 Azt hiszem tegnap jajdenagyonrettenetesen megmutattuk kik azok a magyarok, és mi az az 1. Hunyadi Páncélos Ezred!
Csak akkor kaptam heveny agyvérzést, amikor FB támadás után hazafele kiszedett az a nyamvadt vadászbombázó. 7 kill-em uszott el, ráadásul olyan tankokat lőttem ki amit többet az éltbe nem fog sikerülni 38(t)-vel.
Kérdés: számit, ha a tankvezető előtti rostély le van csukva, ill. én egy ellenséges tanknál elvileg be tudok lőni, puskával, azon a lyukon?
Ja igen: én "blckhun1" néven voltam. -
manohun #1097 Jó reggelt!
RAndom gyere fel TSre hátha tudok segíteni -
#1096 Reggelt!
Tegnap is próbáltam és nem megy. Nem tudok csatlakozni online-ba.
A portok kiengedve a tracert futtatva a playnet környékén vesznek el a csomagok tehát innen kijutok a tűzfalon ott kint vesztem el a fonalat a playnet.com-nál. -
lachun #1095 Jo reggelt mindenkinek mégpárnap a szabibol
Ma este rohhhhhhaaaaaaammmmm -
#1094 Én is elkezdtem írni egyet, még csak a felénél tartottam (már az is marha hosszúra sikerült), amikor azt vettem észre, hogy már elmúlt éjfél, ezért inkább félbehagytam. Majd este befejezem. -
HBA|Lt. Vitez #1093 ma délután megírom énis az élménybeszámolót :)
szal nemfelejtettem el csak qrvasok minden közbejött estére.. :( -
manohun #1092 Joxy és Fritz által készített squad képek kerültek fel -
lachun #1091 Magilla hidd ell jo voltál semmi gond mert akkor a mi opelünket támadták volna igy is az ABnken bele szaladtam egy bombába pontosabban aláhát ez van -
#1090 Hmmm bocs, hogy eltüntem de hirtelen el kellett intéznem egy telefont, aztán mire visszaértem, már senki...
Jó volt a buli, igaz senkit sem lőttem le! :D
De legalább jól odacsalogattam az ellenséges légierőt a környékre! -
lachun #1089 Manohun ez kira remélem sokan jönnek és betámadunk sok várost eggyüt -
lachun #1088 Igazad van nagyon jo volt külön köszönet Zsepikének aki céltáblának képzelte magát végig de volt már kilje és a malom egészen vonzotta mint turisztikai látványosság mert mindig odáig futott de felvettuk és go támadni. Nagyszerü volt igy eggyüt kira kira -
#1087 Hát srácok, köszi mindenkinek a mai harcot. Nagyon nagy volt Flaviont védeni és támadni az ellent. Kiegyenlített csata volt, először ők támadtak, de kivédekeztük őket, sőt utána átmentünk támadásba is. Sajnos nem sikerült az FB-t felrobbantani, csak gyengítettük. De nagy csata volt...
THX!
-
manohun #1086 én fogok de ez már mondtam -
#1085 holnap squadeste nagyon szomi lennék ha valaki is hiányozna -
manohun #1084 Na ezt nézzétek meg :) -
manohun #1083 "BF fórum birkatermészetű közönségében"
LOL :) -
manohun #1082 Fenn vannak squad képek a mostani akcióból -
manohun #1081 Emberek ez a mostani game király volt, majd Vitéz ír élmény beszámolót. Köszönöm mindenkinek aki jelen volt. Gyönyörűen összedolgoztunk. Ennél jobb kezdést el sem lehet képzelni. -
FreddyHawk #1080 Szerény véleményem szerint a BF fórum birkatermészetű közönségében semmilyen negatív reakciót nem váltana ki egy toborzóplakát, hiszen nem a BF-et szidod, hanem egy témájában hasonló on-line játékot ajánlsz ( höhö ) kipróbálásra. Szóval szerintem csak rajta, nem lesz semmi gond belőle , max néhány új harcos.