19663
  • AirborneRanger
    Na ujra reggelek :D
    (RANGER A TANKOS) :D
  • manohun
    utánna akinek a legnagyobb szája van :)
  • munka_gorilla
    spanyolosan :)
  • FreddyHawk
    -j +h
  • FreddyHawk
    És ja Joxy is elesik ?
  • manohun
    Mai squad este 8 órakkor kezdődik a TS a Squad honlapon van, nem irom ki mert annyira azért nem publikus.

Vezetői rangsor: Pluskát -> Joxy
  • Joxy
    Random:
    Jelszó csere az AXIS oldalra ha bemész van ilyen menü középen.
    Statisztikád és Squad állitgatás:
    http://services.wwiionline.org/admin/services.pcp
  • Vata
    Jó reggelt!

Látnotok kellett volna, ahogy Zsepike, akár egy Westernfilmben úgy állította meg a "delizsánszot", hogy az út közepén állva karabélyából néhány lövést eresztett meg a "lovak" (az-az az Opel gumikereke) elé. Csak a fekete sál hiányzott az arca elől. LOOOL!
    Persze pont érte mentünk....
    A röhögéstől alig bírtam megállni...
  • FreddyHawk
    Mikor kezdődik a Jégcsákány hadművelet este ?
    TS szerver ?
    Felállás ?
  • manohun
    lehet hogy free trialnal nincs

a 10057 hiba első bejelentkezéseknél sokszor előfordul és csak újra kell próbálkozni néhányszor és menni fog, legalább is eddig mindenkinek ment
  • Random_
    Ez a hibaüzenet:

10057 -- This error means that you have lost connection to the server; check your connection by running the MS-DOS command tracert www.playnet.com. This will help determine at what point the connection is being lost

Na és a tanácsnak megfelelően lefuttattam ezt a tracert és a playnet házatáján vesztette el a kapcsolatot. Sajnos most nem tudom újra reprodukálni a hibát mert kelenleg le vagyunk tiltva csak web megy. De öt után újra lefuttatom a parancsot és kimentem az eredményt.

Más:
    Nincs valami lehetőség a kódom módosítására vagy az adataim átírására? Mert minden helyen ahol valaki regisztrálja magát van ilyen rész ahol a felhasználónév és a kód ismeretében tudod módosítani az adataid. Találtam ilyen MANAGE ACCOUNT menüt ahol kéri a felhasználónevet és a jelszót, de igazából csak a Create your WWII Online subscription oldalra dob. A RESET PASSWORD menü lehet esteleg ahol módosíthatom a jelszavam?
  • munka_gorilla
    magilla9, csak tegnap mire megérkeztem, Te már nem voltál!
  • HBA|Lt. Vitez
    magilla amúgy Te milyen nicken jáccol????
  • manohun
    Randon sajna 5 után meg nekem nem jó, de ha egy részletes hiba üzenetet elküldesz nekem akkor kirakom a játék fórumba ott biztosd tudnak segíteni
  • HBA|Lt. Vitez
    ja a franciáknak megen jól megbasszuk a szájukat,tegnap megmutattuk nekik kik is a magyarok és mit tudnak :)
  • HBA|Lt. Vitez
    délután újra beszállok énis a harcba :)
    info óra rulezz :D
  • HBA|Lt. Vitez
    Punker látod Te már golyót sem érdemelsz! :D
  • Punker
    most voltam felderíteni Flavion mellett, az eredményt lent olvashatod... :)
  • Fritz Von...
    Jóreg!
    Igen, számít elvileg. Egyrészt jobban látsz, ha leengeded, másrész nem tudják kilőni a sofőrt olyan könnyen.
    Este adunk a franciáknak megint. Javaslat: Flavionból kellene indulni és kitűzni ott az 1stHPR zászlót...:))))
  • Punker
    1 Stuart elgázolt (biztos sajnálta a lőszert rám) :(
    viszont kapott 2 gránátot úgyhogy nem adtam olcsón az életem :))))
  • Random_
    5 elött nem megy se TS se semmi mert le vagyunk korlátozva.
    De öt után megoldható.
  • Blackthorn
    Azt hiszem tegnap jajdenagyonrettenetesen megmutattuk kik azok a magyarok, és mi az az 1. Hunyadi Páncélos Ezred!
    Csak akkor kaptam heveny agyvérzést, amikor FB támadás után hazafele kiszedett az a nyamvadt vadászbombázó. 7 kill-em uszott el, ráadásul olyan tankokat lőttem ki amit többet az éltbe nem fog sikerülni 38(t)-vel.
    Kérdés: számit, ha a tankvezető előtti rostély le van csukva, ill. én egy ellenséges tanknál elvileg be tudok lőni, puskával, azon a lyukon?
    Ja igen: én "blckhun1" néven voltam.
  • manohun
    Jó reggelt!

RAndom gyere fel TSre hátha tudok segíteni
  • Random_
    Reggelt!

Tegnap is próbáltam és nem megy. Nem tudok csatlakozni online-ba.
    A portok kiengedve a tracert futtatva a playnet környékén vesznek el a csomagok tehát innen kijutok a tűzfalon ott kint vesztem el a fonalat a playnet.com-nál.
  • lachun
    Jo reggelt mindenkinek mégpárnap a szabibol
    Ma este rohhhhhhaaaaaaammmmm
  • magillagorilla
    Én is elkezdtem írni egyet, még csak a felénél tartottam (már az is marha hosszúra sikerült), amikor azt vettem észre, hogy már elmúlt éjfél, ezért inkább félbehagytam. Majd este befejezem.
  • HBA|Lt. Vitez
    ma délután megírom énis az élménybeszámolót :)
    szal nemfelejtettem el csak qrvasok minden közbejött estére.. :(
  • manohun
    Joxy és Fritz által készített squad képek kerültek fel
  • lachun
    Magilla hidd ell jo voltál semmi gond mert akkor a mi opelünket támadták volna igy is az ABnken bele szaladtam egy bombába pontosabban aláhát ez van
  • magillagorilla
    Hmmm bocs, hogy eltüntem de hirtelen el kellett intéznem egy telefont, aztán mire visszaértem, már senki...
    Jó volt a buli, igaz senkit sem lőttem le! :D
    De legalább jól odacsalogattam az ellenséges légierőt a környékre!
  • lachun
    Manohun ez kira remélem sokan jönnek és betámadunk sok várost eggyüt
  • lachun
    Igazad van nagyon jo volt külön köszönet Zsepikének aki céltáblának képzelte magát végig de volt már kilje és a malom egészen vonzotta mint turisztikai látványosság mert mindig odáig futott de felvettuk és go támadni. Nagyszerü volt igy eggyüt kira kira
  • Fritz Von...
    Hát srácok, köszi mindenkinek a mai harcot. Nagyon nagy volt Flaviont védeni és támadni az ellent. Kiegyenlített csata volt, először ők támadtak, de kivédekeztük őket, sőt utána átmentünk támadásba is. Sajnos nem sikerült az FB-t felrobbantani, csak gyengítettük. De nagy csata volt...

THX!

• manohun
    én fogok de ez már mondtam
  • GoTCHa
    holnap squadeste nagyon szomi lennék ha valaki is hiányozna
  • manohun
    Na ezt nézzétek meg :)
  • manohun
    "BF fórum birkatermészetű közönségében"

LOL :)
  • manohun
    Fenn vannak squad képek a mostani akcióból
  • manohun
    Emberek ez a mostani game király volt, majd Vitéz ír élmény beszámolót. Köszönöm mindenkinek aki jelen volt. Gyönyörűen összedolgoztunk. Ennél jobb kezdést el sem lehet képzelni.
  • FreddyHawk
    Szerény véleményem szerint a BF fórum birkatermészetű közönségében semmilyen negatív reakciót nem váltana ki egy toborzóplakát, hiszen nem a BF-et szidod, hanem egy témájában hasonló on-line játékot ajánlsz ( höhö ) kipróbálásra. Szóval szerintem csak rajta, nem lesz semmi gond belőle , max néhány új harcos.