19663
  • manohun
    meg vagy csak nem voltam gép közelben
  • Vata
    Igen. Nekem volt ilyen, sztem a lassú kapcsolat miatt van, TS-el simán kiküszöbölhető...
    (Hétfőn is, a végén 10perc után jelent meg a beírt üzenet...)
  • Vata
    Jó reggelt mindenkinek!
  • Shad01
    Tegnap minél tovább voltam bent a játékban, annál inkább késtek a rádióba beírt üzeneteim. A vége felé ez már több mint 5 perc volt. Tapasztaltatok ti már hasonllót?
  • Random_
    Elvileg megkerestelek ICQ-n. Még nem ért oda az üzi?
  • manohun
    Ok Random ha tudod vedd fel velem ICQn a kapcsolatot és megpróbálom megoldani
  • Random_
    Reggelt!

Nem tudom mennyit kell próbálgatni a csatlakozást de kb. 10-15 után ráuntam. :( Még mindig nem megy.
    A tracert ugyanott akad el szóval nem tudom. :(
  • lachun
    Jo reggelt kölön Köszönet tegnap csak a nagy örömömben elfelejtettem Blckhun és Zyepikének akik mikrofon hijján azért feljöttek TS2-re és igy sokkal jobban tudtunk komunikáéno velük GRAT nekik.
  • magillagorilla
    Jóreggelit!
    Na, tegnap megint hoztam, egy BF110-et Namurhoz, de mire odaértem, a csapat úgy döntött, hogy inkább máshol próbál támadni. :D
    Mindegy, viszont sikerült lelőnöm egy H75-öt!!! Aztán visszavittem a gépet, és leszállás közben nekimentem az egyik hangárnak... :(((
    Úgyhogy még mindíg csak 1 százalékon állok a Pvt1stClass felé! :\
  • PCK
    HU.manRanger
    keress meg a bfbt TS-én lécci, ma 18-tól leszek
    kéne egy kis infó
    thx
  • manohun
    Sajnos már most hjaza értünk.Sz... Rossz volt a buli, szóval igy fél részegen ülök a gép elött.
  • lachun
    Most az utolso bevetésen készült egy olyan foto azt fel kell tenni 3an öljük a stuartot Plushun,GotCHa, meg én és Magilla végül kilötte mert füstel meg jelöltük kira akcio volt huh ez igen jo gamma a képet a büszkeség táblára kéne rakni
    Manohun holnap át küldöm mert nagyon jo!!!!:)
  • lachun
    HUUUU nagyon jol néz ki Joxy király
  • Joxy
    megint hegesztettem egyett, a hátteret magyar harckocsik adják:
  • Fritz Von...
    Nos, Uraim! Nagyon nagy napja volt ma az 1stHPR-nek, ugyanis Flavion után nem messze, Givetbe mentünk. Onnan pár malőr után (nagy röhögésekkel együtt) teljesen egyedül elfoglaltuk (felrobbantottuk) az ellenség FB-jét. Onnan sajnos nem tudtunk tovább menni, kevesen voltunk. De szép akciók voltak, meg is dícsértek minket. Szóval GRAT mindenkinek!
  • lachun
    !S Lacc te teljes jogu bajtárs vagy ne aggodj mert nagyon kemény csaták várnak rád is.És ne feled a keménymag majdnem mindig eggyüt van és mindig várunk ha jössz akkor gyere majd
  • Lacc
    Argh, rohadt idegesítő, hogy ennyi dolgom van mostanában, és nem tudok jönni gamelni :(( Squad este is, sok magyar is... Hát jó játékot, remélem holnap már tényleg tudok jönni én is, bár én már nem mondok semmi biztosat...
  • magillagorilla
    Úristen! Amit tettem, arra nincs mentség. Vessetek a mókusok elé!!! Most értem haza. :(
  • manohun
    Na mentem szülinapot ünnepelni további jó játékot
  • manohun
    Nézd meg a regelési szabályokat a HUN HQn
  • manohun
    Még semmi de remélhetőleg ugyanaz lesz mint a 91stnek

Heersgruppe A - 12. Armee - XIII Armeekorps - 15. Motorized Infantrie Division - Kampf Gruppe 1
  • Punker
    megyek föl játszani.....
  • Vata
    Mit ír ki? Tudok segíteni?
  • Vata
    Tombolda néven találkoztunk már...
    Nos Ranger, szívesen támogatnám a páncélosodat gyalogosként...
  • AirborneRanger
    bazz szaraxik nem akar bereggelni. magilla: akkor ezt is hagyd abba :D
  • Joxy
    Mano:
    Be irnád nekem, hogy a squad-nak mi a pontos elhelyezkedése a rendszerben?
  • Blackthorn
    Sikerült összemókolnom a TS-t! Most úgy tünik hallok mindent, de válszolni nem tudok, mert nincs mikrofonom. Ezért bátran beszéljetek hozzám de válaszolni max irásban a 66-oson.
  • manohun
    AZ [email protected] EMAIL CIMEM MÁR NEM MEGY SZÓVAL ODA NE IRJATOK, NEMSOKÁRA REGELEK EGY ÚJ MAILT
  • lachun
    hu Joxy királyi ett a cimer GRATT
  • HU.man Josy
    magilla!
    feltudnál jönni icq-ra vmikor? A fórumunknak még mindig nincs adminja...
  • munka_gorilla
    Fúúú, jó mind a kettő! :)
    Joxy, megvan eza címer nagyobban is? Ha igen, küldd már el légyszi, pont ilyet kerestem nemrégiben!
  • manohun
    Ez egy picit nagy lesz:

Mit szóltok? Valami ilyesmit kéne meg dizájnolni...
  • manohun
    Király :))))
  • Joxy
    Csak úgy:
  • munka_gorilla
    Ne gyere már ide! Miattad hagytam abba a BF-et is! :DDD
  • AirborneRanger
    Melyik forum? Jah!! oké ujrarakom aztá rettegjetek te magilla meg csak sátáp :D
  • manohun
    Emberek kiválogattam néhány kiképet ha valaki tudna animált gifet csinálni belőle banner szerűségnek az vegye már fel velem a kapcsolatot, és elküldöm neki
  • Vata
    Hui Ranger!
    Remélem most már a harcmezőn is találkozhatunk a fórumotok után....
  • munka_gorilla
    Jézusom! :DDD
  • Vata
    Majd összeverekedünk késsel, és az utolsó lehet saját maga főnöke...