19663
-
manohun #1160 meg vagy csak nem voltam gép közelben -
Vata #1159 Igen. Nekem volt ilyen, sztem a lassú kapcsolat miatt van, TS-el simán kiküszöbölhető...
(Hétfőn is, a végén 10perc után jelent meg a beírt üzenet...) -
Vata #1158 Jó reggelt mindenkinek! -
Shad01 #1157 Tegnap minél tovább voltam bent a játékban, annál inkább késtek a rádióba beírt üzeneteim. A vége felé ez már több mint 5 perc volt. Tapasztaltatok ti már hasonllót? -
#1156 Elvileg megkerestelek ICQ-n. Még nem ért oda az üzi? -
manohun #1155 Ok Random ha tudod vedd fel velem ICQn a kapcsolatot és megpróbálom megoldani -
#1154 Reggelt!
Nem tudom mennyit kell próbálgatni a csatlakozást de kb. 10-15 után ráuntam. :( Még mindig nem megy.
A tracert ugyanott akad el szóval nem tudom. :( -
lachun #1153 Jo reggelt kölön Köszönet tegnap csak a nagy örömömben elfelejtettem Blckhun és Zyepikének akik mikrofon hijján azért feljöttek TS2-re és igy sokkal jobban tudtunk komunikáéno velük GRAT nekik.
-
#1152 Jóreggelit!
Na, tegnap megint hoztam, egy BF110-et Namurhoz, de mire odaértem, a csapat úgy döntött, hogy inkább máshol próbál támadni. :D
Mindegy, viszont sikerült lelőnöm egy H75-öt!!! Aztán visszavittem a gépet, és leszállás közben nekimentem az egyik hangárnak... :(((
Úgyhogy még mindíg csak 1 százalékon állok a Pvt1stClass felé! :\ -
PCK #1151 HU.manRanger
keress meg a bfbt TS-én lécci, ma 18-tól leszek
kéne egy kis infó
thx -
manohun #1150 Sajnos már most hjaza értünk.Sz... Rossz volt a buli, szóval igy fél részegen ülök a gép elött. -
lachun #1149 Most az utolso bevetésen készült egy olyan foto azt fel kell tenni 3an öljük a stuartot Plushun,GotCHa, meg én és Magilla végül kilötte mert füstel meg jelöltük kira akcio volt huh ez igen jo gamma a képet a büszkeség táblára kéne rakni
Manohun holnap át küldöm mert nagyon jo!!!!:) -
lachun #1148 HUUUU nagyon jol néz ki Joxy király -
#1146 megint hegesztettem egyett, a hátteret magyar harckocsik adják:
-
#1145 Nos, Uraim! Nagyon nagy napja volt ma az 1stHPR-nek, ugyanis Flavion után nem messze, Givetbe mentünk. Onnan pár malőr után (nagy röhögésekkel együtt) teljesen egyedül elfoglaltuk (felrobbantottuk) az ellenség FB-jét. Onnan sajnos nem tudtunk tovább menni, kevesen voltunk. De szép akciók voltak, meg is dícsértek minket. Szóval GRAT mindenkinek! -
lachun #1144 !S Lacc te teljes jogu bajtárs vagy ne aggodj mert nagyon kemény csaták várnak rád is.És ne feled a keménymag majdnem mindig eggyüt van és mindig várunk ha jössz akkor gyere majd -
#1143 Argh, rohadt idegesítő, hogy ennyi dolgom van mostanában, és nem tudok jönni gamelni :(( Squad este is, sok magyar is... Hát jó játékot, remélem holnap már tényleg tudok jönni én is, bár én már nem mondok semmi biztosat... -
#1142 Úristen! Amit tettem, arra nincs mentség. Vessetek a mókusok elé!!! Most értem haza. :( -
manohun #1141 Na mentem szülinapot ünnepelni további jó játékot -
manohun #1140 Nézd meg a regelési szabályokat a HUN HQn -
manohun #1139 Még semmi de remélhetőleg ugyanaz lesz mint a 91stnek
Heersgruppe A - 12. Armee - XIII Armeekorps - 15. Motorized Infantrie Division - Kampf Gruppe 1 -
#1138 megyek föl játszani..... -
Vata #1137 Mit ír ki? Tudok segíteni? -
Vata #1136 Tombolda néven találkoztunk már...
Nos Ranger, szívesen támogatnám a páncélosodat gyalogosként... -
#1135 bazz szaraxik nem akar bereggelni. magilla: akkor ezt is hagyd abba :D -
#1134 Mano:
Be irnád nekem, hogy a squad-nak mi a pontos elhelyezkedése a rendszerben?
-
Blackthorn #1133 Sikerült összemókolnom a TS-t! Most úgy tünik hallok mindent, de válszolni nem tudok, mert nincs mikrofonom. Ezért bátran beszéljetek hozzám de válaszolni max irásban a 66-oson. -
manohun #1132 AZ [email protected] EMAIL CIMEM MÁR NEM MEGY SZÓVAL ODA NE IRJATOK, NEMSOKÁRA REGELEK EGY ÚJ MAILT -
lachun #1131 hu Joxy királyi ett a cimer GRATT -
#1130 magilla!
feltudnál jönni icq-ra vmikor? A fórumunknak még mindig nincs adminja... -
#1129 Fúúú, jó mind a kettő! :)
Joxy, megvan eza címer nagyobban is? Ha igen, küldd már el légyszi, pont ilyet kerestem nemrégiben! -
manohun #1128 Ez egy picit nagy lesz:
Mit szóltok? Valami ilyesmit kéne meg dizájnolni... -
manohun #1127 Király :)))) -
#1126 Csak úgy:
-
#1125 Ne gyere már ide! Miattad hagytam abba a BF-et is! :DDD -
#1124 Melyik forum? Jah!! oké ujrarakom aztá rettegjetek te magilla meg csak sátáp :D -
manohun #1123 Emberek kiválogattam néhány kiképet ha valaki tudna animált gifet csinálni belőle banner szerűségnek az vegye már fel velem a kapcsolatot, és elküldöm neki -
Vata #1122 Hui Ranger!
Remélem most már a harcmezőn is találkozhatunk a fórumotok után....
-
#1121 Jézusom! :DDD -
Vata #1120 Majd összeverekedünk késsel, és az utolsó lehet saját maga főnöke...