19663
  • Fritz Von...
    Nincs semmi baj, ma este visszafoglaljuk Flaviont. Mit szóltok?
  • munka_gorilla
    Hehe, vannak nekem is különféle hibásan működő elektronikai berendezéseim. Mennyiért vállalsz szervízelést??? :DDD

Punker, bocs, hogy tegnap mindíg belementem a bokrokba, Te meg leestél! Legközelebb figyelek! ;)
  • Punker
    Flavion környékét ellepték az ellenséges vadászok,
    1 D520-t megrongáltam viszont közben hátulról leszedett 1 H75.
  • Punker
    :))))))))))))
  • Blackthorn
    Jó reggelt mindenkinek!
    Azt hiszem egy elektro-műszerész veszett el bennem. Tegnap miután Flavion FB támadásakor a depóba megjelenő első tank kilőtt - mert képtelen voltam a célkeresztet rávinni a remegés miatt - igen komoly behatásoknak tettem ki a joystick-omat. Ez egyrészt megviselte a szoba több pontját, és a hangszálaimat, ill a joy-t, nem kis mértékben. Atóta olyan stabilan áll középen, és olyan preciziós mozgásokra vagyok vele képes, ami új korában sem ment volna. Ugyan egy-két helyen elrepedt, és egy - számomra eddid ismeretlen funkcióju - gomb letörött, de megérte!

Tegnap este 1/2 9 óta már mint blckhun1 tizedes jelentkezem szolgálatra! :)
  • Punker
    reggelt neked is Flaviont visszafoglalták :(((
  • lachun
    Jo reggelt mindenkinek
  • manohun
    Jó éjt. A squad honlapot egy kicsit átdolgoztam de természetesen még nins kész
  • lachun
    Jo éjt jok voltataok és eléggé erös most a szövik ellen állása de meg törjük az szent biztos
  • lachun
    OK Lacc kell is mert az uj tankjukkal a stuartal nagyon furikáznak könnyü tank de mintha nem olvanák a használati utasitást de elég szemtelenek
  • magillagorilla
    Pontosan úgy van, ahogy Fritz bajtárs mondja! Remek kis akció volt az FB robbantás. PzIII H-val csináltam 5 kill-t, 59 perc alatt. Mindegyik French Rifleman volt! :DDDDD Mindezért egy százalékkal jutottam közelebb az őrnagyi ranghoz! :)
  • Fritz Von...
    Este volt (és lesz) hadművelet. Az 1stHPR ismét alakított. Brüsszel túl erős volt egyelőre, így megnéztük a "törzsvárosunkat", Flaviont. Itt a franciák visszaszerezték az FB-jüket, így a feladat adott volt, jó kis robbantás.
    Összességében látszott, hogy tegnap mit szerencsétlenkedtünk, mert az első támadással meggyengítettük őket, bár végül kiszedtek. A következő spawn-nál már volt PzIII H. A kimenetel nem lehetett kétséges. Az FB-t felrobbantottuk, nagyon szép volt az összmunka, külön grat mindenkinek. Van mit csiszolni még, de alakul. Ezredesünk és alezredesünk büszke lehet most...
    :))) Megyek is vissza szabni a csigaevőket.
  • HBA|Lt. Vitez
    hát még nemvagyok a tagja a 1stHPR-nek :)
    amúgy a tankot már énis érzem de még csiszolni kell
  • Punker
    este lesz valami hadművelet?
  • Lacc
    Én is a tankot nyomattam :) Majd multicrewozhatnánk.
  • Fritz Von...
    IDEGEN???? MIVAN?
  • Fritz Von...
    Király, kezdünk szakosodni. Én a tankot kezdem érezni eléggé, a légvédelmet, és a gyalogost (ezt azért nehezebb).
  • HBA|Lt. Vitez
    nagyon szívesen Lacus máskor is :)
  • lachun
    THX LTVitéz sikerült a beálitás raktam hozzá egy kis pluszt köszönöm, ma megyek tankozni az biztos de a Sapper egyre jobban tetszik.A technikán még kell sciszolni mert magammal vittem egy Stuartott a másvlágra de meg érte
  • HBA|Lt. Vitez
    jókérdés,ma estefelé megyek,de késő este majd csak jövőhét végén tudok jáccani... tanulás suxxx :(
  • HBA|Lt. Vitez
    azér én idegen voltam a végén
  • munka_gorilla
    Minek űl tankba, aki még sebességváltó kart sem találja meg???
    Mikor harcolunk már együtt?
  • HBA|Lt. Vitez
    minek repül aki nemtud??????

csak pazarlod a gépeket Te!
  • munka_gorilla
    Aha értem! Hát nekem még nem volt ilyen problémám, akkor addig inkább ki sem próbálom. Thx
  • lachun
    Magilla annyiban jo hogy memoriát szabadit államdoan csak ha be xeled az explorert akkor a ts használhatatlanul szaggad de nem dob le a serverröl 2oránként. Manohun biztos befrissiti mert Fritznek is sajna másfél oránként ez van azért dobja ki a server!
  • munka_gorilla
    Namost akkor ezt a Tukhu's Tweakuh 3 nevű akármit érdemes használni? Mert mondjuk én le sem tudom tölteni! :D
  • lachun
    Thx Manohun már ell is mentettem ok.
  • manohun
    ÚJ mail címem: [email protected]
  • Fritz Von...
    Blackthorn: nincs semmi probléma. :)))) Kicsit mulatságos volt így utólag, ahogy a szinte tök üres FB-t másfél óra alatt robbantottuk csak fel. :)))
    Ahogy a játékban is mondtam, legalább megtanultuk, hogy így ne! De végülis sikerült, és mivel ez tök önálló akció volt, idegenek nélkül, ezért a sikerélmény mindenért kárpótolt azt hiszem. :))
  • lachun
    neaggodj semmi gond jo voltál majd veszel másik joyt és jobb lesz adig is a tankozás az kiravolt és csak igy tovább:))))
  • manohun
    Simán :)))

• Blackthorn
    Az biztos, hogy egy ilyen támadást nagyon össze kell hangolni, hogy sikeres legyen.
  • munka_gorilla
    Én már többször próbáltam légitámogatást adni, de mire odaértem, mindíg elmentek a többiek! :D
  • Blackthorn
    Remélem megérjük, amikor az 1st Hunyadi Páncélos Ezred tankjai elődübörögnek a fák közül, fölöttük pedig a Puma százzad vadászbombázói, sivító motorokkal, lecsapnak az ellenégre...
  • manohun
    Beszéltem egy egyik sráccal és beirtam a fórumukba azt mondta hogy majd meglátja hogy átjönnek-e
  • manohun
    majd megkeresem az egyik vezetőjüket, már csak azért is mert ha jól láttam az egyik srác arcképét akkor ő egykori koli társam volt :)
  • Blackthorn
    Ugy gondolom, hogy egy személyes megkerersést (azaz e-mailt), és felkérést, talán nem utasítanak el automatikusan. Lehetne akár egy félig vicces levelet írni nekik, ahol az egyik elöljáró tisztünk "hivatalosan" felkéri őket "súlyos, a fronton kialakult helyzet" megoldására. Ha ezek után sem kapunk választ, akkor tényleg nincs értelme.
  • manohun
    MÁr irtam be a fórumukba ezzel kapcsolatban és szónálkül törölték a topicot, érzékenyek a srácok :)
  • Blackthorn
    Elöször is elnzést minden sapper-től, akivel tegnep a folyóba hajtottam! Sajnos a joy-om közel 7 éves darab, és középállásba folyamatosan remeg a jel, hiába kalibrálom ujra, és ujra. Tanknál nem nagyon számít, mert az lassan reagál a mozdulatokra (azért célzánál néha vért izzadok), de az opel kormánya nagyon érzékeny.
    Másik: Valamelyikőtök, talán a Puna század jele kapcsán belinkelt egy oldalt, ahonnan el lehet jutni a http://www.pumaszallas.hu oldalra. Elég részletesen átolvasgattam a honlapot, és úgy tünik elég profik (NAGYON)a srácok rep-szimulátorban.
    Miután nálunk a Puma század elég gyerekcipőben jár, arra gondoltam meg kellene hívni őket egy "vendégjátékra", ahol kipróbálhatnák milyen is a WWII Online. Ha esetleg kevet kapnak a dologhoz, hatalmasat tunánk előrelépni, szerintem, egy jó légi támogatással.

blckhun1
  • manohun
    én még nem vettem észre ilyet