19663
-
manohun #1240 Semmi gond annyit jössz amennyit tudsz, senki nem kötelez semmire.
-
lachun #1239 Na bajtársak melohejemröl felhivtak sajna sokan meg betegedttek ugrott a beostás a novemberi sajna egy elöny 23nál elöbb tudok lenni. -
Vata #1238 Ezredes Úrnak jelentem, mint friss házas, családi kötelezettségeim lekorlátozzák a játékkal tölthető időmet.
Természetesen igyekszem részt venni a Hunyadi életében mindinkább. Kérem ezredttársaimat, legyenek megértőek velem kapcsolatban. Jövő hét hétfőn biztosan ott leszek a harcmezőn. Szombaton biztos nem tudok ott lenni, mert a keresztlányomat fogom este (a tanfolyamom után) meglátogatni...
!S -
#1237 :( -
lachun #1236 sajna elég sok dolgom van nem tudok menni -
#1235 reggelt, megnézzük flaviont? -
lachun #1234 Jo reggelt sajna macsak délelött. -
lachun #1233 OK rendben türelemmel várunk bizony kegyetlen ez a sorozo bizotság! -
#1232 Jutt eszembe, a 22.-ei összejövetel hol lesz megtartva? -
#1231 Plushun, Manohun:
Köszönöm szépen az előléptetést!
-
#1230 De erősíteném a csapatot bárgyak menne ez a szar. :(
Majd megpróbálom haver gépére feltetetni és kipróbálom ő bír-e csatlakozni otthonról.
-
#1229 Rég hallottunk róllad vata:) -
#1228 Ez tényleg fasza kép:) -
lachun #1227 Jo éjszakát az egész jo gárdának holnap délelött leszek de délután melolesz sajna. 23 ora után fel jelentkezek.
azért meg mutattuk hogy a 88-asainkat jol felhasználjuk külön köszönet Joxyinak hogy a vontato bagg után volt türelme vissza vinni ujbol a harc mezöre és igy kilöttük az összes támado tankot -
lachun #1226 !S Joxy ez fenomenális über kira kép ez legyen az elsö számu szlogen, ok ez tényleg találo ránknézve
Flavionba elhuztunk két zászlot 2percre de sajna ki vertek minket de holnap nem lesz könyörület ezt elmomdhatom -
#1225 hát persze mert pezsgőt józanul nem vagyok hajlandó inni :)))) -
HBA|Lt. Vitez #1224 a kép télleg nagyon frankó :)
naja van akit egy üveg pezsgő kiüt :D -
#1223 én fekszek az üveggel :))))))))) -
HBA|Lt. Vitez #1222 ezt nemhiszem el...
végre bennelettem volna egy fasza küldetésbe erre kifagy a kibaszott TS meg a játék is... -
#1221 -
#1220 ez nagyon állat! -
manohun #1219 Ez jóóóó :))) -
-
#1217 Szerintem reszketnek rendesen.
Tudják, hogy úgyis ott leszünk és adunk nekik. -
#1216 De valyon mi lehet Flavionban? -
manohun #1215 GYere TSRe -
#1214 mano mostantól vagyok csinálhatunk
-
#1213 Hui all :)
magilla! Numero adminá tett, de még mindig zölden jelez ki és nincs a lap alján admin menü v mi :D
Vmit rosszulcsináltam? -
Vata #1212 !S -
manohun #1211 Átirtam -
Vata #1210 Igen, nagyon jól néz ki a csapatkép is! -
lachun #1209 Kira lett az ujjitás tetszik és a csapat kép is nagyon jo -
Vata #1208 Mano: küldtem levelet az emailcímedre, de inkább csináltam saját elérhetőséget:
[email protected]
-
#1207 Mano: elérhetőségeim:
email: [email protected]
-
manohun #1206 GOTCHA CSINÁLJUNK DIZÁJNT !!!
-
manohun #1205 -
Blackthorn #1204 Vállalom ingyen is, ha kellően ideges vagyok, csak meg van a veszélye, hogy esetleg "túlszerelem " őket! -
#1203 semmi baj...... -
manohun #1202 Újra frissült a squad honlap
kérnék mindenkit akinek még nincs fenn az emailje hogy küldje el nekem.
Mindenki tagnak csinálom egy külön oldalt ahogy leirhatja kedvenc idézetét, hogy került ide, stbstb... ott rajta lesz a rangja, kitüntetései, elérhetőségei, stb... -
#1201 Fel Flavionra! Lassan tényleg ez lesz a főhadiszállásunk. :)