19663
-
#1320 Aki soha nem alszik, az az ördög, nem Napóleon! -
Vata #1319 Gratulálok Ranger! Hallom, tegnap finom harckocsioszlopok nyomultak!
Én színházban voltam és nagyon sajnáltam, hogy nem tudok ott lenni.
Manohun: Alezredes Úr! Ön sosem alszik, mint Napóleon? (01:37 !!!) -
lachun #1318 Jo reggelt uj nap ujjab csaták -
manohun #1317 Grat Ranger :)))) -
#1316 Akarom mondani 2 shapper :D -
#1315 Ranger végre corporal és nagyon érzi a PzIII-at :D
Bizonyítás: flavionnál 1 szál PzIII-al kilőtt: 1 shapper, 1 rifleman, 1 SA MLE 1934, 1 Char 1 BIS.
Ugyhogy tessék gratulálni :D
Aztmár nemirom le h a végén kilőtt valami szar francia :D -
lachun #1314 Félig meg van Flavion de sajna nem birom álmos vagyok holnap reggel kezdem ám!!!!! -
#1313 Már megvan Anhee is! :D
Jó éjt! -
manohun #1312 Ez jó volt. Megszereztük Dinantot és Hastiere nem sokára Anhee is meglesz és akkor nyitva áll az út Flavion felé Grat 1stHPR :) -
manohun #1311 Hát ez csak attól függ hány embernek mutatjátok be a gamet. :) -
Shad01 #1310 Tegnap véletlenül a 91-esek mellé keveredtem. Nagyon dúrván nyomták a fiúk. A frontvonalon feláltak a PzIII-asokkal, mögöttük 50-100 m-re 88-asok és pak36-osok, az egységek között elszórva 3-4 légvédelmi ágyúk voltak. A fejük fölött stukák és vadászgépek köröztek.
Remélem hamarosan mi is ki tudunk állítani ekkora haderőt. -
manohun #1309 Legalább is remélem -
lachun #1308 Nagyon helyes mert napok ota csak tapogatozunk most oda csapunk! -
Félbehagytam... az baj ha nagyon hosszú lesz? -
manohun #1306 Magilla hogy állsz az irásoddal? -
#1305 CC -
manohun #1304 Most hogy a német erősítések megérkeztek és a francia utánpótlás még messze van délen várható hogy előre nyomolunk. Ma este készüljetek mert megpróbálunk a 91stvel közösen eljutni a Meusehoz. :) -
Vata #1303 Nehogy kíméld őket. Amúgy is meglepően stabilan "áll" a front, csak a tili-toli megy. Tényleg, kérdem a hadvezetőséget, hogy várható e valami nagyobb áttörés mostanában? -
#1302 Nah akkor, aszem lesz egy kis elszámolni valóm az allied tankokal -
manohun #1301 Sziasztok bocs hogy nem voltam de tanultok Info II vizsgára ami honlap lesz. Megint fejlesztettem kicsit a squad honlapon, új hivatalos hírek sajna nem nagyon vannak csak szóbeszédek de majd össze gyűjtök egy csokrot és felrakom a HUN HQra. Ha valakinek van egy jó kis squad képe és csinál hozzá valami szöveget szivesen felrakom a haditusósító albumába :) . A helyszín és a nap, hónap legyen valódi.
Joxy: szerintem egy tank volt aki olyan jól lőtt hogy azonnal átment a páncélon a lövés és felrobbantott valamit a tankban és mivel halott ember nem hall ezért nem hallottad a robbanást mert abban a pillanatban meg is haltál. -
Vata #1300 Kollektív automata öngyilkosság? -
#1299 Atombomba??? -
lachun #1298 Hát nemtudom milehetett de Manohun biztos majd megkérdezi ezeket elég idegesetö lehetett!!!! -
#1297 Jutt eszembe, tegnap meg mentem a réten egy PzIV-el, meg állok abban a pillanatban az összes ember egyszere meghalt a panzerban, teljes csendben semmi lövés hang, azonnal despawnoltam és nem láttam senkit a gép közelében.
Ez mi lehetett? -
#1296 Valaki nem tudja, hogy milyen gyakran frisiti a rendszer a zászló adatokat?
Mert leszedtem 10 angolt géppuskással amikor szóltak a többiek, hogy az összes deponkat vissza foglalták, ekkor én vissza huztam egy zászlót, s utána despawnoltam. Erre ki irja, hogy missing in action, mert nem voltam saját terület közelében, és ezt egy popup ablakban közölte. A 10kill-t azt el ismerte. -
lachun #1295 Jo napot mindenkinek ma hatalmas gyakorlásom van tank vezetés az épületek közt -
lachun #1294 huh sracok ez jo volt végre tudom miaz a tankot egyedül sapperolni, nem semmi mit csodálkozott az angol közben. -
lachun #1293 jo estét mindenkinek most értem haza van egy kis dolgom de nemsokára leszek. -
HBA|Lt. Vitez #1292 üdv bajtársak!!!
na végre vagyok énis :) -
#1291 Elvileg leszek. :))
-
#1290 Te is harcjárműüzembentartó-üzemmérnöknek készülsz? :DDD -
#1289 pénteken számtech-ből -
Vata #1288 Egy kalappal...
Mikor lesz a vizsga?
Miből nyomod? -
Vata #1287 ".... a többi néma csend...."
-
#1286 szigorlatra kell tanulnom :( -
Vata #1285 Hahó, ma délután lesztek a harcmezőn? -
Vata #1284 Sziasztok bajtársak! -
lachun #1283 Hát ma repülöztünk Bucherrel meg Shummi2vel elég kiravolt.
A francos szövik kétszer ki szedtek háturol -
lachun #1282 Jo estét na megjöttem a bulizásbol renélem törtetünk nyugatra -
lachun #1281 azért kinyirtam 2 francia meg egy angol sappert ott olálkodtak az fbnknél hát ráfizettek