19663
  • munka_gorilla
    Aki soha nem alszik, az az ördög, nem Napóleon!
  • Vata
    Gratulálok Ranger! Hallom, tegnap finom harckocsioszlopok nyomultak!
    Én színházban voltam és nagyon sajnáltam, hogy nem tudok ott lenni.

Manohun: Alezredes Úr! Ön sosem alszik, mint Napóleon? (01:37 !!!)
  • lachun
    Jo reggelt uj nap ujjab csaták
  • manohun
    Grat Ranger :))))
  • AirborneRanger
    Akarom mondani 2 shapper :D
  • AirborneRanger
    Ranger végre corporal és nagyon érzi a PzIII-at :D
    Bizonyítás: flavionnál 1 szál PzIII-al kilőtt: 1 shapper, 1 rifleman, 1 SA MLE 1934, 1 Char 1 BIS.
    Ugyhogy tessék gratulálni :D
    Aztmár nemirom le h a végén kilőtt valami szar francia :D
  • lachun
    Félig meg van Flavion de sajna nem birom álmos vagyok holnap reggel kezdem ám!!!!!
  • magillagorilla
    Már megvan Anhee is! :D
    Jó éjt!
  • manohun
    Ez jó volt. Megszereztük Dinantot és Hastiere nem sokára Anhee is meglesz és akkor nyitva áll az út Flavion felé Grat 1stHPR :)
  • manohun
    Hát ez csak attól függ hány embernek mutatjátok be a gamet. :)
  • Shad01
    Tegnap véletlenül a 91-esek mellé keveredtem. Nagyon dúrván nyomták a fiúk. A frontvonalon feláltak a PzIII-asokkal, mögöttük 50-100 m-re 88-asok és pak36-osok, az egységek között elszórva 3-4 légvédelmi ágyúk voltak. A fejük fölött stukák és vadászgépek köröztek.
    Remélem hamarosan mi is ki tudunk állítani ekkora haderőt.
  • manohun
    Legalább is remélem
  • lachun
    Nagyon helyes mert napok ota csak tapogatozunk most oda csapunk!
  • munka_gorilla

Félbehagytam... az baj ha nagyon hosszú lesz?
  • manohun
    Magilla hogy állsz az irásoddal?
  • munka_gorilla
    CC
  • manohun
    Most hogy a német erősítések megérkeztek és a francia utánpótlás még messze van délen várható hogy előre nyomolunk. Ma este készüljetek mert megpróbálunk a 91stvel közösen eljutni a Meusehoz. :)
  • Vata
    Nehogy kíméld őket. Amúgy is meglepően stabilan "áll" a front, csak a tili-toli megy. Tényleg, kérdem a hadvezetőséget, hogy várható e valami nagyobb áttörés mostanában?
  • Joxy
    Nah akkor, aszem lesz egy kis elszámolni valóm az allied tankokal
  • manohun
    Sziasztok bocs hogy nem voltam de tanultok Info II vizsgára ami honlap lesz. Megint fejlesztettem kicsit a squad honlapon, új hivatalos hírek sajna nem nagyon vannak csak szóbeszédek de majd össze gyűjtök egy csokrot és felrakom a HUN HQra. Ha valakinek van egy jó kis squad képe és csinál hozzá valami szöveget szivesen felrakom a haditusósító albumába :) . A helyszín és a nap, hónap legyen valódi.

Joxy: szerintem egy tank volt aki olyan jól lőtt hogy azonnal átment a páncélon a lövés és felrobbantott valamit a tankban és mivel halott ember nem hall ezért nem hallottad a robbanást mert abban a pillanatban meg is haltál.
  • Vata
    Kollektív automata öngyilkosság?
  • munka_gorilla
    Atombomba???
  • lachun
    Hát nemtudom milehetett de Manohun biztos majd megkérdezi ezeket elég idegesetö lehetett!!!!
  • Joxy
    Jutt eszembe, tegnap meg mentem a réten egy PzIV-el, meg állok abban a pillanatban az összes ember egyszere meghalt a panzerban, teljes csendben semmi lövés hang, azonnal despawnoltam és nem láttam senkit a gép közelében.
    Ez mi lehetett?
  • Joxy
    Valaki nem tudja, hogy milyen gyakran frisiti a rendszer a zászló adatokat?
    Mert leszedtem 10 angolt géppuskással amikor szóltak a többiek, hogy az összes deponkat vissza foglalták, ekkor én vissza huztam egy zászlót, s utána despawnoltam. Erre ki irja, hogy missing in action, mert nem voltam saját terület közelében, és ezt egy popup ablakban közölte. A 10kill-t azt el ismerte.
  • lachun
    Jo napot mindenkinek ma hatalmas gyakorlásom van tank vezetés az épületek közt
  • lachun
    huh sracok ez jo volt végre tudom miaz a tankot egyedül sapperolni, nem semmi mit csodálkozott az angol közben.
  • lachun
    jo estét mindenkinek most értem haza van egy kis dolgom de nemsokára leszek.
  • HBA|Lt. Vitez
    üdv bajtársak!!!
    na végre vagyok énis :)
  • Fritz Von...
    Elvileg leszek. :))

• munka_gorilla
    Te is harcjárműüzembentartó-üzemmérnöknek készülsz? :DDD
  • Punker
    pénteken számtech-ből
  • Vata
    Egy kalappal...
    Mikor lesz a vizsga?
    Miből nyomod?
  • Vata
    ".... a többi néma csend...."
  • Punker
    szigorlatra kell tanulnom :(
  • Vata
    Hahó, ma délután lesztek a harcmezőn?
  • Vata
    Sziasztok bajtársak!
  • lachun
    Hát ma repülöztünk Bucherrel meg Shummi2vel elég kiravolt.
    A francos szövik kétszer ki szedtek háturol
  • lachun
    Jo estét na megjöttem a bulizásbol renélem törtetünk nyugatra
  • lachun
    azért kinyirtam 2 francia meg egy angol sappert ott olálkodtak az fbnknél hát ráfizettek