19663
-
manohun #1361 Ma van a nagy nap remélem sokan ott lesztek, nagyon kiváncsi vagyok rátok. :)))
-
#1360 reggelt !S
Puskagránát? ET-ben imádtam :)))
jelentem a gépem sikerült rendbe tennem úgy hogy visszatérek a csatamezőre. -
#1359 jó reggelt !S -
lachun #1358 jo éjszakát jo csatákat -
lachun #1357 Olvastam puska gránát huh nagyon izgi jaj az ai géppuska fészkekenek.Huh ez a játék egyre jobb lesz és ver mindent asszem -
manohun #1356 Új infók a honlapon. -
#1355 -
manohun #1353 Vitéz az a vízhőmérséklet aminél 100at mutat :)))))) -
HBA|Lt. Vitez #1352 Te nem vagy normális... majdnem 100??!!
:D -
#1351 valamiért behallt a hang a gépemen :( és most nincs időm szétszedni úgyhogy ma nem leszek már :( -
manohun #1350 Nem is értem hogy mersz ilyen kifogással elénk állni! Még hogy egy nő fontosabb mint a játék? :)))))
Holnap akkor én is leszek és végre neki kezdhetünk a dolognak rendesen. -
lachun #1349 Semmi gond megértünk GoTCHa érezd jol magad és holnap gyere.
Ma délután nagyon jo volt végre FBt robbantottunk meg várost foglaltunk de sajna ahoz kevesen voltunk -
#1348 hello fiuk bocseszka hogy eddig nem voltam de a csajom is meg én is délelöttösök voltunk és sülve főve együtt vótunk. holnap délelött leszek és rendbe rakom a honlapot meg miegymás. addig is !S -
lachun #1347 Tegnap nagyon nagy menet volt a 91esekkel zudultunk nyugatra és hengereltünk Gigo16 keres meg minket mert eggyüt jobb a csata. -
Vata #1346 Reggelt mindenkinek! Jót! -
#1345 neked is reggelt -
lachun #1344 Jo reggelt Magilla nagyon ászok a képeid -
#1343 Fényképezgettem ma (tegnap) egy kicsit:
Páncélos felvonulás Eghezee ellen a 91-esekkel
PzIIIH lejtőn lefelé 6. fokozatban padlógázzal!!! Eddig ez a sebességi rekordom! Majdnem megvolt hatosban a 3000-es fordulat!!! -
lachun #1342 Megyünk megyünk és jo éjt mára. -
#1341 2 várost elfoglaltunk :)) -
#1340 iszonyat jó csata megy :) -
manohun #1339 Ne feledjétek!!!
-
#1338 Huy -
#1337 gyertek Andenne-t támadni Hay FB-től.... -
#1336 Kicsit bővebben ;) -
Shad01 #1335 Érdemes kihasználni, hogy a parancsnok a tank legmagasabb pontjáról tud körülnézni. Ez nem csak a domb mögüli kikukucskálásnál jó. Megesettmár velem olyan, hogy egy PzIII-as parancsnokával észrevettem egy ellenséges tank tornyát, ami egy bokorsor mögött várakozott. A lövész nézetben, csak a bokor látszott. A lövész és a parancsnok között többször átváltva nagy nehezen sikerült becéloznom a bokorsor azon reszét, ami takarta az ellenséget, és ki tudtam lőni. A legjobb az lett volna, ha lett volna velem még egy ember a tankban, és a parancsnoki nézetből tudta volna irányítani az ágyú tüzét. -
Vata #1334 Tanács tankosoknak. Hátha nem olvastátok:
Képes tanácsok páncélosvitézeknek, haladó fokozat -
lachun #1333 Remélem ma nagy csaták lesznek addig is gyakorlok. -
lachun #1332 Jo reggelt mosz olvasom mennyi javitás kira!!!! -
manohun #1331 Fenn van a honlapon a leírás az 1.10.2-ről -
lachun #1330 de jo szürke a hátország és mutatja a támadhato városokat a front egyértelmübb -
lachun #1329 és megy a server!!!!! -
lachun #1328 Na most rakta fel az uj upgradingot 1.10.2 -
lachun #1327 HUHa leált a server valamit javitanak elvonási tünetek vannak!!! -
#1326 ja német csávó hogy vágta má? Pick szalámi :D meg végre nem bukarestet mondták főfalunknak :P -
manohun #1325 hehehe :) -
HBA|Lt. Vitez #1324 gratula :) -
#1323 Napoleon se sokat aludt, elég volt neki naponta 1 óra belöle -
#1322 "... i love Pick salami!"
-
Vata #1321 HAhh! Most látom, hogy a Hunyadiak kedvenc városát, Flaviont bevettük vagy hat órája...