19663
-
#1613 Hogyan kezdjünk el játszani -
#1612 http://free.srv.hu/w/w/wwiionline/kezdes.htm. Helyesbítenék a megfelelő cím itten található bocsessz. -
#1611 Mano ismét megkért, hogy mondjam meg nektek, hogy a honlapon "http://free.srv.hu/w/w/wwiionline/1sthpr/main.htm" találhattok egy: Hogyan kezdjünk el játszani című részt. Aki kezdő vagy esetleg még nem tud valamit annak mindenképpen kötelező olvasmány! -
#1610 Nem értem, mi a probléma! Ez a hibaüzenet nem arra vonatkozik, hogy a jelszó cseréje esetén nem tudsz belépni a játékba az új jelszóval??? Hát dehogynem!
Amúgy meg nekem pl. a patch kiadások előtti néhány perces (esetleg órás) leállásokon kívül még soha semmilyen problémám nem volt. Se a free triallal, se az előfizetett játékkal. -
lachun #1609 Azért Summinak tartottam ma egy gyors szárazföldi kiképzést:))))))) -
lachun #1608 Bocs srácok sajna ma nem tudtam gamolni havernak segiteni kellet mert sokat nem ismert a menö progokbol.
Igérte felzárkozik és megprobálja a WWIIonl gamát mert általam már rég ota figyeli:))))) -
#1607 game name + pass....... -
#1605 megyek föl játszani..... -
#1604 :(( -
#1603 A tényleges játékkal semmi gond nincs, kár, hogy gyakorlati játék tapasztalat nélkül, az első rossz élmény miatt, igy leirod a progit . Müszaki hiba akárhol előfordulhat, igy itt is. -
#1602 Na én itt feladtam mert ha a belépés ilyen körülményes és akadozo akkor milyen lehet a game.
Részemről most legyalulom a gépről és majd egyszer talán ha jobban megy a szerverük akkor majd kiprobálom
köszönöm mindenkinek a segitséget egyenlőre
maradok a PlanetSide-nél és a DC-nél
Bye -
#1601 a reggelés néha tényleg furcsa dolgokat művel, nekem pl. a pass nem jött meg úgyhogy újat csináltam.... -
Augustus Gigo #1598 akkor nem szóltam, akkor passz -
#1597 IP ellenörzés nem lehet, hiszen a legtöbbünknek dinamikus IP-je van, akik ADSL-en nyomulnak -
Augustus Gigo #1596 sztem IP alapján is ellenőriz, haveromnál ez volt a probléma az Anarchy Onlinennal kapcsolatban, itt is ez lehet -
#1595 11 óta nem volt netem, most még el kell vinnem 1 pár filmet haverhoz de este leszek..... -
#1594 hiába jött meg a password nem fogadja el
ez van -
Shad01 #1593 Tegnap kétszer is próbáltam új reget csinálni, elméletileg sikerül is (a második esetben ugyanazt a nevet és email címet nem fogata el), csak a jelszót tartalmazó email nem érkezett meg. -
#1592 Lehet újra reggelni, más néven, de az addig elért eredményeid elvesznek. Időnként szünetelteik is az ingyenes játékot rövidebb hosszabb időre. -
#1591 thx
még 1 kérdés lehet ujra majd reggelni és igy folytatni vagy csak 1szeri engedély van ? -
#1590 Itt minden le van irva -
#1589 Patch nem kell, azt magától letölti, ha ki adnak egy újat. -
#1588 ok a gamét( valami 14 napos free verzió ) aszem megtaláltam csak majd azt árulja még el valaki hogy melyik patch kell majd még hozzá ? -
#1587 címet pliz honnét -
LtVitez #1586 gyerek punk jáccani! -
#1585 130 mega 1 óra alatt letöltheted...... -
LtVitez #1584 pfffff és még rám mondják hogy megszállott vagyok... :DDDD -
#1583 thx már csak az a kérdés hogy meg van-e nekem a játék
na de ezt majd kideritem most délelőtt -
#1582 http://wwiionline.srv.hu/ vagy itt a fórum :))) -
#1581 tudtok valami helyet ahol lehet olvasni erről a gaméről ? -
#1580 igazából csak azért hagytam abba este a játékot mert már fájt a fejem :))))))) -
LtVitez #1579 okés de nehogy magadra vedd,csak ugratunk -
#1578 inkább játékfüggő, délután 2-kor kezdődött a hadjárat és fél 1-kor léptem ki (közben tartottam egy kb. 40 perces kutyasétáltatást) 9 várost vettünk be a 10.-nél akadt el a támadás. így nem nehéz naponta rangot lépni..... -
LtVitez #1577 nagyon úgytűnik. :))
Gotcha gratula,na ez nemsemmi. az állapamat vadásztam most félpercig a padlón mire összeszedtem :D -
#1576 !S
Gent a mienk. és megyek aludni.
életem első igazi nyert csatája. (punker major vagy és elszomoritalak)
4 azaz négy darab pontot kaptam major rangban ezért:
szoval hosszu az ut a vezér ezredesig:)))
na joccakát -
#1575 Punker, Te rangkórságban szenvedsz ?!
-
#1574 Major vagyok :)))))))))))))) -
#1573 még 2 pont és major vagyok :)) -
lachun #1572 HUH Elértük Gentett végre egy vickerst kergettem fél orát ac utcákban,aztán elkezdte géppuskázni a mieninket erre oda kusztam és rádoptam füstgranadét és ugy be pánikolt hogy ki lépet kár hogy nem addta meg a killt dehát csak ilyezgetés volt:))))
Na joccakát holnap meg probálok korábban lenni ja nem haverhez megyek oh bocs akkor nem tudom mikor leszek bye!!!!Imádom Gentett mikor már ott utcaiharcozunk -
#1571 engem is most dobott le :((