19663
  • Pluskast
    Hogyan kezdjünk el játszani
  • Pluskast
    http://free.srv.hu/w/w/wwiionline/kezdes.htm. Helyesbítenék a megfelelő cím itten található bocsessz.
  • Pluskast
    Mano ismét megkért, hogy mondjam meg nektek, hogy a honlapon "http://free.srv.hu/w/w/wwiionline/1sthpr/main.htm" találhattok egy: Hogyan kezdjünk el játszani című részt. Aki kezdő vagy esetleg még nem tud valamit annak mindenképpen kötelező olvasmány!
  • magillagorilla
    Nem értem, mi a probléma! Ez a hibaüzenet nem arra vonatkozik, hogy a jelszó cseréje esetén nem tudsz belépni a játékba az új jelszóval??? Hát dehogynem!

Amúgy meg nekem pl. a patch kiadások előtti néhány perces (esetleg órás) leállásokon kívül még soha semmilyen problémám nem volt. Se a free triallal, se az előfizetett játékkal.
  • lachun
    Azért Summinak tartottam ma egy gyors szárazföldi kiképzést:)))))))
  • lachun
    Bocs srácok sajna ma nem tudtam gamolni havernak segiteni kellet mert sokat nem ismert a menö progokbol.
    Igérte felzárkozik és megprobálja a WWIIonl gamát mert általam már rég ota figyeli:)))))
  • Punker
    game name + pass.......
  • Punker
    megyek föl játszani.....
  • Punker
    :((
  • Joxy
    A tényleges játékkal semmi gond nincs, kár, hogy gyakorlati játék tapasztalat nélkül, az első rossz élmény miatt, igy leirod a progit . Müszaki hiba akárhol előfordulhat, igy itt is.
  • DonPapa
    Na én itt feladtam mert ha a belépés ilyen körülményes és akadozo akkor milyen lehet a game.
    Részemről most legyalulom a gépről és majd egyszer talán ha jobban megy a szerverük akkor majd kiprobálom
    köszönöm mindenkinek a segitséget egyenlőre
    maradok a PlanetSide-nél és a DC-nél
    Bye
  • Punker
    a reggelés néha tényleg furcsa dolgokat művel, nekem pl. a pass nem jött meg úgyhogy újat csináltam....
  • Augustus Gigo
    akkor nem szóltam, akkor passz
  • Joxy
    IP ellenörzés nem lehet, hiszen a legtöbbünknek dinamikus IP-je van, akik ADSL-en nyomulnak
  • Augustus Gigo
    sztem IP alapján is ellenőriz, haveromnál ez volt a probléma az Anarchy Onlinennal kapcsolatban, itt is ez lehet
  • Punker
    11 óta nem volt netem, most még el kell vinnem 1 pár filmet haverhoz de este leszek.....
  • DonPapa
    hiába jött meg a password nem fogadja el

ez van
  • Shad01
    Tegnap kétszer is próbáltam új reget csinálni, elméletileg sikerül is (a második esetben ugyanazt a nevet és email címet nem fogata el), csak a jelszót tartalmazó email nem érkezett meg.
  • Joxy
    Lehet újra reggelni, más néven, de az addig elért eredményeid elvesznek. Időnként szünetelteik is az ingyenes játékot rövidebb hosszabb időre.
  • DonPapa
    thx

még 1 kérdés lehet ujra majd reggelni és igy folytatni vagy csak 1szeri engedély van ?
  • Joxy
    Itt minden le van irva
  • Joxy
    Patch nem kell, azt magától letölti, ha ki adnak egy újat.
  • DonPapa
    ok a gamét( valami 14 napos free verzió ) aszem megtaláltam csak majd azt árulja még el valaki hogy melyik patch kell majd még hozzá ?
  • DonPapa
    címet pliz honnét
  • LtVitez
    gyerek punk jáccani!
  • Punker
    130 mega 1 óra alatt letöltheted......
  • LtVitez
    pfffff és még rám mondják hogy megszállott vagyok... :DDDD
  • DonPapa
    thx már csak az a kérdés hogy meg van-e nekem a játék
    na de ezt majd kideritem most délelőtt
  • Punker
    http://wwiionline.srv.hu/ vagy itt a fórum :)))
  • DonPapa
    tudtok valami helyet ahol lehet olvasni erről a gaméről ?
  • Punker
    igazából csak azért hagytam abba este a játékot mert már fájt a fejem :)))))))
  • LtVitez
    okés de nehogy magadra vedd,csak ugratunk
  • Punker
    inkább játékfüggő, délután 2-kor kezdődött a hadjárat és fél 1-kor léptem ki (közben tartottam egy kb. 40 perces kutyasétáltatást) 9 várost vettünk be a 10.-nél akadt el a támadás. így nem nehéz naponta rangot lépni.....
  • LtVitez
    nagyon úgytűnik. :))
    Gotcha gratula,na ez nemsemmi. az állapamat vadásztam most félpercig a padlón mire összeszedtem :D
  • GoTCHa
    !S

Gent a mienk. és megyek aludni.

életem első igazi nyert csatája. (punker major vagy és elszomoritalak)

4 azaz négy darab pontot kaptam major rangban ezért:

szoval hosszu az ut a vezér ezredesig:)))
    na joccakát
  • Joxy
    Punker, Te rangkórságban szenvedsz ?!
  • Punker
    Major vagyok :))))))))))))))
  • Punker
    még 2 pont és major vagyok :))
  • lachun
    HUH Elértük Gentett végre egy vickerst kergettem fél orát ac utcákban,aztán elkezdte géppuskázni a mieninket erre oda kusztam és rádoptam füstgranadét és ugy be pánikolt hogy ki lépet kár hogy nem addta meg a killt dehát csak ilyezgetés volt:))))
    Na joccakát holnap meg probálok korábban lenni ja nem haverhez megyek oh bocs akkor nem tudom mikor leszek bye!!!!Imádom Gentett mikor már ott utcaiharcozunk
  • Punker
    engem is most dobott le :((