19663
-
#1653 alaphelyzet? miért nem megszállás vagy valai ilyesmi vagy afrika stb...... -
#1652 AXIS Victory, mindjárt le áll a szerver és jön egy újabb patch, meg vissza áll a térkép alaphelyzetbe és lehet előről kezdeni a harcot -
#1651 ?????????? -
#1650 Győztünk!!!
-
lachun #1649 Na ez nem igaz elkezdenek vissza támadni ezt nem hadhatjuk -
lachun #1648 Azthiszem ma mapp reset lesz mert megyek játszani -
lachun #1647 !S Jo reggelt !!!! -
lachun #1646 Áll a server karbantartás remélem marad az AXIS gyözelem -
#1645 Egy szép intro zenével a 116. Panzerdivision Windhund squadtól -
lachun #1644 !S mindenkinek,Joxy valami ilyesmire gondoltam mert emlékez kérdezgettem vannak olyan pillanatok mikor ugy érzem nem lát az ellenfél,de valszeg ez a magyarázat sajna asszem ez infben is benne van.Remélem hamar orvosolják:)))))) -
#1643 ez tényleg sok mindent megmagyaráz.axis oldalon miért nincs iylen hogy láthatatlan a 88 as ha deployeozva van?
az egész allied force elmehetne a busba :DDD -
Vata #1642 Nahát! Nekem is volt már ilyen "színtelen és szagtalan" halálom. Vittem egy csomó bakát a harckocsin, akik leszálltak felderíteni. Hirtelen kilőttek egy pillanat alatt, és az egész társaság azt kereste, hogy ki tette, de nem találtak senkit...
Most már értem...
:))) -
#1641 A forum
Hát igy nekem is ki lehet ne radirozni a multamból vagy 5 halált minimum -
#1640 a kép:
-
#1639 Lehet, hogy megvan, a hirtelen és hangtalan harckocsiban való elhalálozás rejtélyes oka!
Az egyik forumban irnak róla, hogy a Stuart M3 láthatatlaná válik egy bug miatt. Ez 64 játékos limit miatt van. -
#1638 Nagyon massziv szerkezet ez a jatek, GG! Asszem megtalaltam az elkovetkezo idokben azt amivel a szabadidom egy reszet el fogom tolteni. Thx a segitseget mano, lac es a tobbiek, akinek nevet nem tudom mert nem lattam ts-n :) -
LtVitez #1637 hétvégén énis leszek újra csak kicsit zúzós ez a hét.. :(
addig is hajrá! -
LtVitez #1636 ellenkulni bajtársak :D
!S srácok -
#1635 !S neked is -
lachun #1634 !S haza jöttem nemsokára megyek gammolni üdv mindenkinek!!!! -
#1633 Jah, az jó lenne, meg a csatornán is van 2 sziget ami jó buli lenne támadni. Csak ne hogy ugy járjunk mint nyáron, hogy állandóan nagyon erős légi és vízi támadásokat kaptunk át hajózás közben, pedig akkor csak a kicsi hajó volt még, se szállitóhajó se romboló. -
Vata #1632 Hogy ne maradjon ma se a topic hozzászólás nélkül.
Kíváncsi vagyok, hogy most mikor indítják újra a játékot. Végül is vannak szállítóhajók, azt a pár várost a britteknél igazán hagyhatnák elfoglalni.. :)))
-
lachun #1631 jo ccakát holnap csata 1000rel:)) -
lachun #1630 Na Schummival kiprobáltuk a nagy hajot csak nem tudtunk végig menni mert ez egy proba volt.Holnap korán kelek ezért kiszáltunk.23h kor:)) -
lachun #1629 ugy hogy fogod a puskát és jo pontossan célzol :)))) -
#1628 nekem 3 freemail-s reggból 2 jött meg.... -
Shad01 #1627 Megpróbáltam harmadszor új account-ot csinálni és most sem küldték el a jelszót!
Lehet, hogy a freemail-es címeket nem szeretik. -
#1626 hogy lehetek sniper? -
lachun #1625 Nagyon ki vannak a szövik me sapperelem az összes tankjukat -
#1624 ha menne a tár raknék föl én is képet ebből a támadásból...... -
#1623 Respawn kempelés?
-
#1622 elbazstam ez az a kép bocsesz :DDDDD
-
#1621 !S kicsit megint nyomtam egy jo kört:DDDD
IMÁDOM A Panzer III H -t IMÁDOM.
ez már 23 pont volt ehehehehehehehe: 40 pontos vagyok.
-
lachun #1620 !S hali mindenkinek meg van a monitorom kira. -
#1619 na ez durva volt 14 felpattantunk 1 opelra és lerohantuk az Fb-jük esélyük sem volt :)) -
#1618 elfoglaltuk :))) -
#1617 a város fele megvan de kéne 1 kis segítség -
#1616 Montreuil-t támadjuk a köv város már a tengerpart :))) -
#1615 figyeltétek a fő térképet? lassan beszorítjuk a csatornába őket :)))))) -
#1614 Úgy látszik szezonja van a sapper segédanyagok gyártásának:
Wulfgar féle
külön egy brit ellenes
külön egy francia tank ellenes
És ne feledjétek, mi Panzereket használunk az ellenség tankokat