19663
-
lachun #1696 A szövetségesek nagyon be durvultak ugyhogy lesz dolgunk délután meg este addig megyek eszek valamit. -
lachun #1695 Na majdnem minden meg van délután gamma 1000rel sracok -
lachun #1693 !S Joreggelt mindenkinek -
lachun #1692 na holnap nagycsata mert ma be kellet szereznem az elveszett progikat:))) -
lachun #1691 na végre indult a gamma !!! -
lachun #1690 És gyere a tsre mert akkor jobban tudunk segiteni!!!!!! -
lachun #1689 Mi lassu neked? engem pillanatok allat kiszedtek a BF110böp mint farok lövész:))) -
#1688 Áh, nem nekem való a game, túl lassú... -
#1687 Rájöttem :), De annyira hasonlítanak.... -
lachun #1686 Traxion elöbba bf110est probálgasd mert azzal repülhetsz ujjoncként!!!!! -
lachun #1685 !S na töltöm a gammát sajna mindent felkell ma raknom:)))) -
#1683 Vadász Messersmith-el szolgálatra jelentkezik!
Over 'n' Out. -
#1682 Thx -
Shad01 #1681 Felszállás gyorsoktatás:
motor be, hátsó kerék rögzítés, motort felporgetni max-ra, RPM-et max-ra, oldalkoránnyal egyenesben kell tartani a guruló gépet, majd fel kell húzni az orrát.
Ha mindent jól csináltok, akkor a spawn pozícióból is fel lehet így szállni mielőtt nekiütköznétek a szemközti épületeknek.
A WEP-te is lehet használni, és azzal is lehet próbálkozni, hogy az elején a kerékfékkel megfogjátok a gépet addíg, amig az fékezve is el kezd gurulni. -
#1680 A motort be tudom indítani, egyenesen is tudom tartani, hogy ne forogjon, de nem akar előremenni, így nem lehet felszállni, egyhelyben csak a Harrier tud felszállni nem? -
#1679 Nem találtam ott.... -
#1678 Repülő irányitási lecke -
#1677 Hey, az az egyszerű kérdésem, hogy hogyan is kell felszállni a repcsivel? :) -
lachun #1676 !S mindenkinek ujra raktuk a wint sajna ell huzodoz egyébb kiirni valok miat. -
#1675 Ok, 3.9el elindul, találkozunk Axis oldalon, a harctéren! :)
Over 'n' Out! -
#1674 Hey
Most regisztráltam accountot, fel upgradeolt 3 patchet. Aztán rákattintok a clikc to playre, és nem akar elindulni, a playnet azt írja, hogy sending launch request, el akar indítani valamit, és visszalép...
-
#1673 21:55-től nézzétek a Spektrumot -
#1672 Sry kicsit széles lett :D -
#1671 Ehh Gotcha.
Nekem csak oan volt h támadó küldi 30 perc kilőttem 2 puskást és despawnoltam. Puskás voltam. De nem kaptam 1 nyamvatt pontot se anyáztam is rendesen... -
#1670 Melik varosba volt ez? Szivesen resztvennek egyszer egy ilyen nagyobb megmozdulasba ;> -
LtVitez #1668 baszki tegnap milyen répázást kaptunk..
kijönni nemtudtunk a spanwházakból,valami több mint 20 tankot számoltam,ami körbeállta az AB-nket,megmozdulni nemtudtunk. jókis szervezett támadás volt,és nem zöldfülűekkel álltunk szembe.
minden esetre én sokat tanultam belőle :) -
#1667 hehe kicsit játszottam és van némi hiba a gémben.
ha pl bespawnolok valahova defre 10 percre kaopok 2-3 pontot ha ugyan ezt teszem és ráadásul kinyirok 1 opelt és 2 sappert azért 1 pont jár. nem értem én ezt nagyon nem értem. na mind1 megyek aludni majd jöcök délután fele !saluto -
#1666 Happy mikulááá áás-t happy mikuláá áást happy mikuláá áást happy mi ku lá ááááást.
!saluto -
#1665 Mikulast testverek, mikulast mindenkinek! (na jo a ven szivart nem is, de egyebeket gyorsan es igen nagy mennyisegben!) -
#1664 na most 9-ig van időm, megyek lepuffantok pár franciát :)) -
LtVitez #1663 na,már nem Endre csinálja? :) -
lachun #1662 !S mindenkinek megjöttem sajna xpmhalodik de holnap jönn haver ujra rakja kira :))) -
Vata #1661 Mano feltette a változtatásokat a honlapunkra. A link:
Klikk!
-
#1660 SEALION SCENARIO DATE MOVED TO JANUARY 10th
Az Oroszlánfóka hadmüvelet dátuma áthelyezve január 10.-ére
(Jobb is igy, a munkahely miatt csak egy órát tudtam volna részt venni benne) -
LtVitez #1659 ahhha vágom.
jaja délután jövök énis azt nyomhatnánk valami szervezett támadást -
#1658 rászántam magam egy szar gif animálásra most má dizájnom is van na majd délután jövök ismét lehet támadni csüssz
!S -
#1657 semmi különös pár uj városka meg a többi az RDP rész ami minket nem nagyon érint -
LtVitez #1656 !S srácok!
miféle új patch jön ki? -
#1655 Hurray -
#1654 az még nincs kész
te kis telhetetlen