19663
  • lachun
    A szövetségesek nagyon be durvultak ugyhogy lesz dolgunk délután meg este addig megyek eszek valamit.
  • lachun
    Na majdnem minden meg van délután gamma 1000rel sracok
  • lachun
    !S Joreggelt mindenkinek
  • lachun
    na holnap nagycsata mert ma be kellet szereznem az elveszett progikat:)))
  • lachun
    na végre indult a gamma !!!
  • lachun
    És gyere a tsre mert akkor jobban tudunk segiteni!!!!!!
  • lachun
    Mi lassu neked? engem pillanatok allat kiszedtek a BF110böp mint farok lövész:)))
  • traXion
    Áh, nem nekem való a game, túl lassú...
  • traXion
    Rájöttem :), De annyira hasonlítanak....
  • lachun
    Traxion elöbba bf110est probálgasd mert azzal repülhetsz ujjoncként!!!!!
  • lachun
    !S na töltöm a gammát sajna mindent felkell ma raknom:))))
  • traXion
    Vadász Messersmith-el szolgálatra jelentkezik!

Over 'n' Out.
  • traXion
    Thx
  • Shad01
    Felszállás gyorsoktatás:
    motor be, hátsó kerék rögzítés, motort felporgetni max-ra, RPM-et max-ra, oldalkoránnyal egyenesben kell tartani a guruló gépet, majd fel kell húzni az orrát.
    Ha mindent jól csináltok, akkor a spawn pozícióból is fel lehet így szállni mielőtt nekiütköznétek a szemközti épületeknek.
    A WEP-te is lehet használni, és azzal is lehet próbálkozni, hogy az elején a kerékfékkel megfogjátok a gépet addíg, amig az fékezve is el kezd gurulni.
  • traXion
    A motort be tudom indítani, egyenesen is tudom tartani, hogy ne forogjon, de nem akar előremenni, így nem lehet felszállni, egyhelyben csak a Harrier tud felszállni nem?
  • traXion
    Nem találtam ott....
  • Joxy
    Repülő irányitási lecke
  • traXion
    Hey, az az egyszerű kérdésem, hogy hogyan is kell felszállni a repcsivel? :)
  • lachun
    !S mindenkinek ujra raktuk a wint sajna ell huzodoz egyébb kiirni valok miat.
  • traXion
    Ok, 3.9el elindul, találkozunk Axis oldalon, a harctéren! :)

Over 'n' Out!
  • traXion
    Hey

Most regisztráltam accountot, fel upgradeolt 3 patchet. Aztán rákattintok a clikc to playre, és nem akar elindulni, a playnet azt írja, hogy sending launch request, el akar indítani valamit, és visszalép...
  • Punker
    21:55-től nézzétek a Spektrumot
  • AirborneRanger
    Sry kicsit széles lett :D
  • AirborneRanger
    Ehh Gotcha.

Nekem csak oan volt h támadó küldi 30 perc kilőttem 2 puskást és despawnoltam. Puskás voltam. De nem kaptam 1 nyamvatt pontot se anyáztam is rendesen...
  • CAD
    Melik varosba volt ez? Szivesen resztvennek egyszer egy ilyen nagyobb megmozdulasba ;>
  • LtVitez
    baszki tegnap milyen répázást kaptunk..
    kijönni nemtudtunk a spanwházakból,valami több mint 20 tankot számoltam,ami körbeállta az AB-nket,megmozdulni nemtudtunk. jókis szervezett támadás volt,és nem zöldfülűekkel álltunk szembe.
    minden esetre én sokat tanultam belőle :)
  • GoTCHa
    hehe kicsit játszottam és van némi hiba a gémben.

ha pl bespawnolok valahova defre 10 percre kaopok 2-3 pontot ha ugyan ezt teszem és ráadásul kinyirok 1 opelt és 2 sappert azért 1 pont jár. nem értem én ezt nagyon nem értem. na mind1 megyek aludni majd jöcök délután fele !saluto
  • GoTCHa
    Happy mikulááá áás-t happy mikuláá áást happy mikuláá áást happy mi ku lá ááááást.

!saluto
  • CAD
    Mikulast testverek, mikulast mindenkinek! (na jo a ven szivart nem is, de egyebeket gyorsan es igen nagy mennyisegben!)
  • Punker
    na most 9-ig van időm, megyek lepuffantok pár franciát :))
  • LtVitez
    na,már nem Endre csinálja? :)
  • lachun
    !S mindenkinek megjöttem sajna xpmhalodik de holnap jönn haver ujra rakja kira :)))
  • Vata
    Mano feltette a változtatásokat a honlapunkra. A link:
    Klikk!
  • Joxy
    SEALION SCENARIO DATE MOVED TO JANUARY 10th

Az Oroszlánfóka hadmüvelet dátuma áthelyezve január 10.-ére

(Jobb is igy, a munkahely miatt csak egy órát tudtam volna részt venni benne)
  • LtVitez
    ahhha vágom.
    jaja délután jövök énis azt nyomhatnánk valami szervezett támadást
  • GoTCHa
    rászántam magam egy szar gif animálásra most má dizájnom is van na majd délután jövök ismét lehet támadni csüssz
    !S
  • GoTCHa
    semmi különös pár uj városka meg a többi az RDP rész ami minket nem nagyon érint
  • LtVitez
    !S srácok!
    miféle új patch jön ki?
  • GoTCHa
    Hurray
  • Joxy
    az még nincs kész
    te kis telhetetlen