19663
-
#1743 nem megy a szerver -
lachun #1741 Na jocakát ma nagy csaták lesznek mentem aludni csö!!! -
lachun #1740 DE icqn fent vagyok még. -
lachun #1739 Toko a mirc egy cset progi amit innen lehet leszedni
http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=28 -
lachun #1736 Azért nagy öröm ez a gejelentés remélem gyarapodunk még nem sokára!!!! -
lachun #1735 Ha fel jössz mosz mirc-re akkor néhányra válaszolok vagy icqn #wwiionl.hu 1780595055 -
lachun #1734 O jaj Punker ne idegesits mivan ha szerzek melot akkor jössz !!!!! -
lachun #1732 !S elolvasva teljes szivvel és oda adással szolgálom a parancsot -
#1731 idén én már nem leszek, de amint lesz melóm én is előfizetek.... -
#1730 FONTOS BEJELENTÉS!!!
Mindenki olvassa el!!!
-
lachun #1729 Toko ha gondolod holnap segitek bár lehet neked sikerül felmenni de azért holnap vagyok ha gondolod TSen leszek délután vagy Mircen vagyok fenz #wwiionl.hu -
lachun #1728 Jo napot jo csatákat ma még délutános vagyok holnap otthon és go a csatamezö:))) -
#1727 Nya az ujaknak meg miegymás:
HUNHQ honlap wwiionline.sytes.net (majd ha mano feltölti addig wwiionline.srv.hu)
1stHPR honlap 1sthpr.sytes.net (majd ha mano feltölti addig wwiionline.srv.hu)
TeamSpeak server: wwiionline.zapto.org
a legujabb TS-t letölthetitek ha ide kattintotok:
Team Speak Server legujabb link -
lachun #1725 Nekem néha mostanába szokot lenni hogy az ellenfél tanjához oda kuszok és ugy be lagolok mint állat erre odéb megyek kijavul nagyon idegesitö de általában kilönek ekkor engem is sajnos ez asszem lagg a játékban biztos orvosolják majd! -
lachun #1724 jo éjszakát minden bajtársnak látom délen adtatok nekik reggel még luxemburg veszélyben volt -
#1723 nekem soha nem volt ilyen
P4 1,6@2,1 ; 768 Ram; FX5600 256 MB -
#1721 ez a forumunk:
http://www.okw.wwiionline.com/phpBB2/index.php
és aki regisztrál az vegye fel magát a Usergroupsban a squadhoz hogy a member fórumot is elérje
-
#1720 Gratula nagyon ugyes vagy! -
#1719 aki van jöjjön TS re
-
lachun #1718 Jo reggelt ! OK akkor át irom a reklámot rendben hajrá -
#1717 wwiionline.sytes.net ez lesz az oldalunk. manoval még kell dumálnom és mehet is ugyhogy mostabntol ezt reklámozzátok :D -
lachun #1716 Jo éjszakát bajtársak sajna elég fáradt vagyok a gammához de kitartás reggel megyek fel harcolniS!S!S! -
lachun #1715 3nap délutan ma kezdem jo csatákat hál istennekmegint keztdik a szövik a tankok pazarlását ma reggel két tankotis kiszedtek mellölem ugy hogy majdnem sikerült felrobbantanom kira!!!!! -
lachun #1714 Szerintem a gamma késöbbi alakulásánál lesz majd változtatás :) -
#1713 Gondolom ilyet csak az előfizetők kapnak.
Bír valami gyakorlati előnnyel is -
lachun #1712 GRATULA Gotcha ez igen !!!!! -
#1711 -
#1710 és megy aludni majd jövök dél fele vagy nem de az biztos -
#1709 Liutenant colonel GoTCHa jelentkezik :DDD -
LtVitez #1708 tyű az annyát. remélem nemsokára ott a legfelső emeleten ünnepelhetünk mi is :) -
#1707 Van ám itt ilyen is -
#1706 Csak rajta! :) -
lachun #1705 Ja valami olyaz ir a system,hogy karácsonyi ajándék ha jol dolgoznal az 1.11 es pecs. -
lachun #1704 Lehet hogy jol olvastam karácsonyra lesz egy kis meglepetés????? -
lachun #1703 Nem tudom mi a franc van nagyon sürün kidob a gamma remélem nálam minden redben. -
lachun #1702 Na ja de szerintem erö gyüjtés van és az elözö mapp is igy kezdödött nekünk estek azt rá fizettek -
#1701 Beállitási javaslat joystick -kal harckocsit vezetőknek:
Nekem a joy jobbra-balra csavargatása az oldalkormány(rudder), ezt be állitotam a jobb-bal féknek, igy ezzel kis hely igényü gyors fordulást lehet csinálni, de vesztünk a sebbeségből. A joy jobbra balra döntése pedig meg maradt a gázzal történö forduláshoz, ezzel sebbeség vesztés nélkül, nagyon finoman lehet fordulni, igaz jó nagy ivben. A joy hátra húzása egyszerre fékezi mind a két oldal lánc talpát, a mind két oldalra ható gázt pedig a gáz kar adja. -
#1700 Hát igen a nagy győzelmi mámor után, 2-3 an védünk csak egy várost, ez igy sovány -
LtVitez #1699 huha mosthogy ránéztem térképre melegem lett :))
amúgy délen tartjuk magunkat,középen meg elfoglasltuk cineyt,igaz az északi rész az nagyon gagyin áll -
LtVitez #1698 mé má megen mi a helyzet???