19663
-
#1785 Hali, nemsoká én is gyüvök!
Ma este egy kis piálás a csatornánál? -
lachun #1784 Jo napot a bajtársaknak meg jöttem! -
lachun #1783 Nagyon klasz melo volt a végén manohun talált egy jo kis foglalost. Remélem holnap is lesz bombázo missio mert holnap megyek anglia fölé szivesen. -
lachun #1782 Nagyon jo csaták vannak kira kira. -
lachun #1781 !S jo napot most értem haza van még egy kis dolgom azt jövök -
LtVitez #1780 milenne hogy délután tartanánk valami szervezett támadást? -
LtVitez #1779 én bennevagyok,igaz tanulnom is kéne vmikor... :D -
Piccolo #1778 Hát Bertrix nem esett el (még) hála azoknak akik nem nem aludtak, hanem harcoltak mindvégig :))))))))))
Akárhogyis, azért kéne tenni valamit, mert szerintem nem a legelőnyösebb dolog, ha a környék egyik legjelentősebb repterét folyamatos tűz alatt tartja az ellen.
Egy szervezett 5-10 fős akcióban benne lennék :) -
Piccolo #1777 Herbeumont épp most esett el :( -
Piccolo #1776 Halihó Magyar század!!!!
Bertrix veszélyben van!!! Kb. 5-6 light/medium tank tart felé + sok gyalogos.
Megkéne védenünk!!! AXIS-ok csatába!!!! Kb. 30-50 percünk van felfegyverezni a várost. Utána már semmi nem állíthatja meg az ellent :/ -
LtVitez #1775 sokat tanultam ismételten ezekből a dolgokból,ilyet kéne mindig nyomnunk
és rettegjetek franciák brittek mert holnap újra ittleszünk -
LtVitez #1774 tyű most a vége fasza volt nagyon ez a Picsolo sofőr - Ahhoj pk és Schumi sofőr - Vitéz pk crew-ozás. iszonyatosan tetszett,sokkal jobb mint egyedül szerencsétlenkedni a tankkal. -
lachun #1773 Amugy jo cakát jo csatákat -
lachun #1772 Toko jo lenne ha rám keresnél icq legalább itt a számom:178059555 mert nagyon állat jo gárda jött ma este össze 25 perc alat egy várost befoglaltunk és az angolok csak rohangásztak mint pok a falon.Szoval jo lenne ha teis velünk lennél TSEn ami egy beszélö progi és kell hozzá mikrofon is mert ugy még jobb a fillingje a gamának!! -
lachun #1771 HUh nagyon álat volt ez az utolso város foglalás tetszet nagyon kár hogy korán kelek maradttam volna a fronton továb. -
lachun #1770 Toko icqn gyere fent vagyok http://www.teamspeak.org/
178059555 -
#1769 TS: TeamSpeak 1 egyszerű kis progi amivel játék közben tudsz beszélni a társaiddal.... -
Toko #1768 Emberek! Jelentem elso eredmenyem : tegnap lekaptam ket legyet az egbol. Nagyon zummogtek!! :)
K.... jo csata volt!! Sracok tentleg mi az a ts? Okitsatok ma egy piciket.
-
lachun #1767 Nemsokára jövök csak van még egy kisd olgom. -
lachun #1766 !S sajna igaza van Gotchának elég kevesen vagyunk de a karácsonyi hajtás meg minden, tanulás ez van ennyire van idönk, de ez lefog csillapodni a honap végére asszhiszem! -
LtVitez #1765 !S emberek. hát nemmondom igen szarul állunk,a franciák meg a brittek nagyon nyomnak minekt visszafelé...
nemlesz ennek így jóvége -
#1764 ez sokkal reálisabb még a AA-nal is csak a grafikája a teljesítmány miatt picit padlón van :D
-
#1763 .) nem is rossz ötlet .) Ma rendkivül utálom a világot ma csak daráloval megyek és löni akrok.. de mihelyt megnyugszok bleevetem magam megtanuli ezt a magét is mert tetszik és mióta ncisn dodom :( kell vami jo kis II világháborus FPS. -
#1762 Strahd_ ne tedd 2 hetente ujra regelsz és addig jáccol ameddig tudsz. Amufy AA is qrva jó ;) -
#1761 :( akkor ezt kihagyom.. :( pedig kedvem lett volna de akkor maradok a szép és ingyenes gaménél. -
#1760 igen, de elméletileg most van 2 hetes próba verzió -
#1759 Ez fizetös game? -
#1758 #1727 -
#1757 mi a ts ip ahova jó ha felmegyek ha játszani szeretnék segítséggel? -
#1756 .) holnap kiporbálom ezt a gamét a leirások alapján tetszik .) -
#1755 tegnap leszigorlatoztam :))
viszont a gépem még mindig döglött és azem komoly problémái vannak szegénynek, de remélem jövöhétre feltámad és akkor én is visszatérek a harcmezőre.... -
LtVitez #1754 mondjuk énis mindig ittvagyok amikor szabadidőm engedi :) -
#1753 Nemtom mostanában nem naon értem rá jáccani igaz ha volt időm akkor is wwII-ztem :)) -
#1752 Mostanában eléggé kevesen játszunk nektek nem tünt fel? -
lachun #1751 hatalmas csaták voltak ma nagy über kira volt!!!! -
lachun #1750 Persze hogy van Schummi a negyedik sériánál van! -
#1749 van még ingyenes verzió? -
lachun #1748 Jonapot a karácsonyi ajándékok fele megva Joxy szuper az oldal nagyon tetszik:) -
#1747 Lacus:
Ezzel a squaddal repültem este:
1.Kampfgeschwader Beastie Boys
Minden menü pontnál külön háttér zene, nekünk valók
Ha unom a zene gyüjteményem be szoktam rakni háttérbe hagy zenéljen -
#1746 !saluto had kérjek meg még 1x mindenkit ha feljön játszani menjen már föl ts re is. tökmindegy hány óra van, menjetek fel hátha akad valaki. PL délelött egyedül játszok mint a marha beszolok chatre és válaszolt vitéz, kerüljük már el az iyleneket, nem hiszem hogy olyan rohadtul belassit a TS. probáljunk meg mindig feljönni. elöre is köszike csáó.