19663
-
lachun #1825 Boldog sok mindenséget és várunk addig is kitatunk:) -
#1824 Sorry eléggé nem voltam mer format c meg egyebek de ujra töltöm :)) -
#1823 neked is -
#1822 !S uraim sajnos 1 rosz hir jan 5-ig én offline
Boldog karácsonyt
Kellemes ünnepeket
és
Boldog uj évet
kivánok! -
lachun #1821 jo estét remélem ma jo kat csatázunk!!!!
Joxy mindenkit üdvözöl és sok sikert kíván a csatamezökön sajna ma is délutános:( -
Shad01 #1820 Úgy tűnik, kicsit könnyítettek a pilóták dolgán. Tegnap kétszer volt olyan, hogy miután lelőttek és saját területre csapódott a gépem nem haltam meg, hanem kimentettek.
Tegnap elkísértem egy bombázókülönítményt Anglia fölé kísérővadászként. Összesen 13 gép vett részt benne. Észak felé kikerültük a frontvonalat. A támadás úgy volt időzítve, hogy éjszaka érjük el a célt. Ellenséges vadászoknak nyoma sem volt, ezért semmítől sem zavartatva Canterbury fölé repültünk és a pombázók ledobták terhüket. A szövetséges vadászok még ekkor sem ébredtek fel, csak a légvédelem próbálkozott eredménytelenül. A kötelék a bombázás után délkelet felé fordult és hazarepült. -
#1819 Nah emberek, Tokot és engem most répáztak le a csigazabálók egy FB-nél. Az eset tanulsága: A kincstári kés valamilyen oknál fogva nem alkalmas a böszmeteg tankok felcseszkázására... -
LtVitez #1818 !S, na végre újra itthon.ma vmi szervezett? -
#1817 Ha beszél valaki, akkor a nevénél levö kicsi kör zölden világit. A TS tudd ugy müködni, hogy hang érzékelésre kapcsolja be a hang átvitelt (ez nem olyan jó, mert be kapcsol ha máshoz beszélsz a szobában), vagy, hogy egy billentyü nyomva tartása közben kell beszélned. Én a bal oldali ALT-ot használom erre.
Settings/Sound input-output settings
azon belül Voice send method rádiógombnál a Push the talk-ot kell be jelölni, és a set gomb ra való klikkelés után meg nyomott gombot jegyzi meg.
-
Toko #1816 S! Kerdes. Felmentem tobszor is a TS-re, es voltak is fonn egy paran, de soha nem hallottam senkit megszolalni, es ok sem hallottak engem. Valamit kell nekem allitani, vagy valamire ra kell klikkelnem? Legyszi segitsetek . Koszi elore is. Amugy a progi bemondja ha valaki jon, vagy tavozik a progibol. Koszi!!!!!!!!! -
#1815 Igen, van ilyen is, nekem is volt olyan, hogy egy nagy városban egy éppségben levő házban futottam, amikor hirtelen be adta a progi, hogy összeomlot, és ez által az épület romjaiba szorultam. -
Shad01 #1814 Tegnap egy érdekes eset történt meg velem. Pak36-al éledtem egy fb-n, és 1 másodpercel később egy tank a hátsó falon keresztül legéppuskázott. Ezt még kétszer eljátszotta, és nem csak össz-vissza lövöldözött, hanem egyből engem célzott. Olyan érzésem volt, hogy a köztünk lévő papírból van, és a falat csak én látom, az ellendés keresztüllát rajta, vagy nem is jelenik meg nála a fal.
Lehet, hogy már korábban felrobbantották az spawn épületet és én mégis épnek láttam? -
Toko #1813 S! Emberek , megvan az elso rangom!!
Tegnap este 4 tankot , 2 geppuskas, es 3 valamit pusztitottam el, mielott kilottek!!!
Nem rossz egy kezdotol mi? He he.
Buszke vagyok. Nyomjunk ma egy magyar akciot, mondjatok idot meg helyet, es ottleszek. Addig is csak ovatosan! :)))
-
lachun #1812 !S jo napot mindenkinek.
Joxy ez hizelgö nagyon kira.
-
#1811 Itt egy kis év végi statisztika, a dollár romlásának pozitiv hatásáról a játék előfizetésben :
A 20$ kezdő pénz júliusban: 4607HUF
A 12,99$ havi dij:
augusztus 3013 Ft
szeptember 2976 Ft
oktober 2886 Ft
november 2842 Ft
december 2790 Ft
-
lachun #1810 !S a régi TSre gyertek 152.66.93.29 server jelszo :party -
lachun #1809 HUH ok mert azt hittem nekem szarakodik:))) -
#1808 most nem is fog menni de majd lesz valami :((( -
lachun #1807 TS server nem mükszik :((((( -
lachun #1806 Embörök nem sikoára sziget harc készüljetek Schnell Schnell:))) -
lachun #1805 valensienes mingyárt a mienk jujde jo:))))) -
lachun #1804 huh eszméletlen nagy csaták vannak gyertek majd!!!! -
lachun #1803 !S mindenkinek Toko ha ma rá érsz akkor tudok segiteni asszem!!!! -
Toko #1802 Gyerekek, ez nem igaz! Epp elfogaltunk egy varost, plane nekem ez az elso, erre a kurva server leallt!! Ilyen nincs, kurva eletbe. Raadasul mission-on voltam. Aggyatok egy szerverbombat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#1801 Na megin beinditottam nem igazán sikerül tesztelni eddig egyszerre max 2 en hallgatták :(
Klikk ide plz utána meg listenre
gyertek sokan :D köszi -
lachun #1800 !s na joreggelt Gothca supre a radiod yeeee -
#1799 uraim !S
http://gotcharadio.sytes.net
és ott a listen re kell nyomni hallgassátok szeretettel :))) köszi tesztelem! -
lachun #1798 Jo éjt Grat 0Fritz0nek a jo teljesitményért és ugy látom északon is ébredeznek a fiuk! -
#1797 Kérlek szépen, ezeknek az igen becses illetőknek (Hogy dögölne meg mind! ) csupán csak az SMG-met mutattam meg az érdekesebb oldaláról... -
Shad01 #1796 Végre sikerült újból free account-ot csinálnom!!!
Egy jótanács mindenkinek: ne freemail-os emailcímet adjatok meg a regisztrációnál, mert én 5-ből egyszer sem kaptam meg a jelszót tartalmazó levelet. Azt a levelet az összes felhaszált emailcímre megkaptam, amiben értesítenek, hogy lejárt a free trial. -
LtVitez #1795 és mindezt kiskéssel mi??? meséld már be -
#1794 Ha egy üzlet beindul... -
lachun #1793 Na mentem meloba éjjel lehet felnézek kicsit bye all -
lachun #1792 Jo reggelt bajtársak.
Ja bejö t azt is küldöt egy csomot mindenkinek. -
Toko #1791 Mond neki a kepeslap sokkal szemelyesebb, es ugyis mindenki azt szereti! Hatha bejon. :) -
lachun #1790 Semmi gond Toko most jelenleg barátnöm bi torolja a gépet mert utazik ell és email fosása van mindenkinek irogat:))) -
#1789 végre feltámadt a gépem tényleg a hangkártya volt a szar..... -
#1788 eléggé leült a fórum igy ünnepek előtt nem? -
Toko #1787 Sziasztok, igyekszem skacok, icq letoltve, TS letoltve. Szoval sooooon!
Lachun, ne haragudj hogy nem kerestelek meg , de olyan nehez osszeegyeztetni az idot amikor te is meg en is raerunk. Bar ami kesig nem mulik, addig meg nyirjuk a szovetsegieket!!! :))
Koszi a segitseget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
lachun #1786 Na ma jo volt de a szövi repülök csunyák voltak:)
Azért meg oldottuk délen jol mozogtunk azt el kell mondanom.