19663
  • lachun
    Boldog sok mindenséget és várunk addig is kitatunk:)
  • AirborneRanger
    Sorry eléggé nem voltam mer format c meg egyebek de ujra töltöm :))
  • Punker
    neked is
  • GoTCHa
    !S uraim sajnos 1 rosz hir jan 5-ig én offline
    Boldog karácsonyt
    Kellemes ünnepeket
    és
    Boldog uj évet
    kivánok!
  • lachun
    jo estét remélem ma jo kat csatázunk!!!!
    Joxy mindenkit üdvözöl és sok sikert kíván a csatamezökön sajna ma is délutános:(
  • Shad01
    Úgy tűnik, kicsit könnyítettek a pilóták dolgán. Tegnap kétszer volt olyan, hogy miután lelőttek és saját területre csapódott a gépem nem haltam meg, hanem kimentettek.

Tegnap elkísértem egy bombázókülönítményt Anglia fölé kísérővadászként. Összesen 13 gép vett részt benne. Észak felé kikerültük a frontvonalat. A támadás úgy volt időzítve, hogy éjszaka érjük el a célt. Ellenséges vadászoknak nyoma sem volt, ezért semmítől sem zavartatva Canterbury fölé repültünk és a pombázók ledobták terhüket. A szövetséges vadászok még ekkor sem ébredtek fel, csak a légvédelem próbálkozott eredménytelenül. A kötelék a bombázás után délkelet felé fordult és hazarepült.
  • 0Fritz0
    Nah emberek, Tokot és engem most répáztak le a csigazabálók egy FB-nél. Az eset tanulsága: A kincstári kés valamilyen oknál fogva nem alkalmas a böszmeteg tankok felcseszkázására...
  • LtVitez
    !S, na végre újra itthon.ma vmi szervezett?
  • Joxy
    Ha beszél valaki, akkor a nevénél levö kicsi kör zölden világit. A TS tudd ugy müködni, hogy hang érzékelésre kapcsolja be a hang átvitelt (ez nem olyan jó, mert be kapcsol ha máshoz beszélsz a szobában), vagy, hogy egy billentyü nyomva tartása közben kell beszélned. Én a bal oldali ALT-ot használom erre.
    Settings/Sound input-output settings
    azon belül Voice send method rádiógombnál a Push the talk-ot kell be jelölni, és a set gomb ra való klikkelés után meg nyomott gombot jegyzi meg.
  • Toko
    S! Kerdes. Felmentem tobszor is a TS-re, es voltak is fonn egy paran, de soha nem hallottam senkit megszolalni, es ok sem hallottak engem. Valamit kell nekem allitani, vagy valamire ra kell klikkelnem? Legyszi segitsetek . Koszi elore is. Amugy a progi bemondja ha valaki jon, vagy tavozik a progibol. Koszi!!!!!!!!!
  • Joxy
    Igen, van ilyen is, nekem is volt olyan, hogy egy nagy városban egy éppségben levő házban futottam, amikor hirtelen be adta a progi, hogy összeomlot, és ez által az épület romjaiba szorultam.
  • Shad01
    Tegnap egy érdekes eset történt meg velem. Pak36-al éledtem egy fb-n, és 1 másodpercel később egy tank a hátsó falon keresztül legéppuskázott. Ezt még kétszer eljátszotta, és nem csak össz-vissza lövöldözött, hanem egyből engem célzott. Olyan érzésem volt, hogy a köztünk lévő papírból van, és a falat csak én látom, az ellendés keresztüllát rajta, vagy nem is jelenik meg nála a fal.
    Lehet, hogy már korábban felrobbantották az spawn épületet és én mégis épnek láttam?
  • Toko
    S! Emberek , megvan az elso rangom!!
    Tegnap este 4 tankot , 2 geppuskas, es 3 valamit pusztitottam el, mielott kilottek!!!
    Nem rossz egy kezdotol mi? He he.
    Buszke vagyok. Nyomjunk ma egy magyar akciot, mondjatok idot meg helyet, es ottleszek. Addig is csak ovatosan! :)))
  • lachun
    !S jo napot mindenkinek.
    Joxy ez hizelgö nagyon kira.
  • Joxy
    Itt egy kis év végi statisztika, a dollár romlásának pozitiv hatásáról a játék előfizetésben :
    A 20$ kezdő pénz júliusban: 4607HUF
    A 12,99$ havi dij:
    augusztus 3013 Ft
    szeptember 2976 Ft
    oktober 2886 Ft
    november 2842 Ft
    december 2790 Ft
  • lachun
    !S a régi TSre gyertek 152.66.93.29 server jelszo :party
  • lachun
    HUH ok mert azt hittem nekem szarakodik:)))
  • GoTCHa
    most nem is fog menni de majd lesz valami :(((
  • lachun
    TS server nem mükszik :(((((
  • lachun
    Embörök nem sikoára sziget harc készüljetek Schnell Schnell:)))
  • lachun
    valensienes mingyárt a mienk jujde jo:)))))
  • lachun
    huh eszméletlen nagy csaták vannak gyertek majd!!!!
  • lachun
    !S mindenkinek Toko ha ma rá érsz akkor tudok segiteni asszem!!!!
  • Toko
    Gyerekek, ez nem igaz! Epp elfogaltunk egy varost, plane nekem ez az elso, erre a kurva server leallt!! Ilyen nincs, kurva eletbe. Raadasul mission-on voltam. Aggyatok egy szerverbombat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • GoTCHa
    Na megin beinditottam nem igazán sikerül tesztelni eddig egyszerre max 2 en hallgatták :(
    Klikk ide plz utána meg listenre
    gyertek sokan :D köszi
  • lachun
    !s na joreggelt Gothca supre a radiod yeeee
  • GoTCHa
    uraim !S
    http://gotcharadio.sytes.net

és ott a listen re kell nyomni hallgassátok szeretettel :))) köszi tesztelem!
  • lachun
    Jo éjt Grat 0Fritz0nek a jo teljesitményért és ugy látom északon is ébredeznek a fiuk!
  • 0Fritz0
    Kérlek szépen, ezeknek az igen becses illetőknek (Hogy dögölne meg mind! ) csupán csak az SMG-met mutattam meg az érdekesebb oldaláról...
  • Shad01
    Végre sikerült újból free account-ot csinálnom!!!
    Egy jótanács mindenkinek: ne freemail-os emailcímet adjatok meg a regisztrációnál, mert én 5-ből egyszer sem kaptam meg a jelszót tartalmazó levelet. Azt a levelet az összes felhaszált emailcímre megkaptam, amiben értesítenek, hogy lejárt a free trial.
  • LtVitez
    és mindezt kiskéssel mi??? meséld már be
  • 0Fritz0
    Ha egy üzlet beindul...
  • lachun
    Na mentem meloba éjjel lehet felnézek kicsit bye all
  • lachun
    Jo reggelt bajtársak.
    Ja bejö t azt is küldöt egy csomot mindenkinek.
  • Toko
    Mond neki a kepeslap sokkal szemelyesebb, es ugyis mindenki azt szereti! Hatha bejon. :)
  • lachun
    Semmi gond Toko most jelenleg barátnöm bi torolja a gépet mert utazik ell és email fosása van mindenkinek irogat:)))
  • Punker
    végre feltámadt a gépem tényleg a hangkártya volt a szar.....
  • GoTCHa
    eléggé leült a fórum igy ünnepek előtt nem?
  • Toko
    Sziasztok, igyekszem skacok, icq letoltve, TS letoltve. Szoval sooooon!
    Lachun, ne haragudj hogy nem kerestelek meg , de olyan nehez osszeegyeztetni az idot amikor te is meg en is raerunk. Bar ami kesig nem mulik, addig meg nyirjuk a szovetsegieket!!! :))
    Koszi a segitseget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lachun
    Na ma jo volt de a szövi repülök csunyák voltak:)
    Azért meg oldottuk délen jol mozogtunk azt el kell mondanom.