19663
  • Shad01
    Én 6 alkalommal nem kaptam meg a választ, mikor freemail-es emailcímet adtam meg. Másfajta emailcímre elsőre sikerült regisztrálni.
  • Shad01
    A 91-esek honlapját érdemes mindenkinek megnézni. Megtalálható ott, hogy melyik tankot milyen fegyverrel hol érdemes eltalálni. Például a "rettegett" Char-t már egy Sdkfz 232-vel mozgásképtelenné lehet tenni.
    http://blowfire.homepage.dk/91st/historic%20stuff/tigersmanual/tigermanual.htm
  • Toko
    A tegnapi ts igaz?
  • lachun
    !S Megébredttem van egykét dolgom de minjárt keztdük:)))
  • Toko
    Bocsi a duplazasert!!!
  • Toko
    Es hogy stilusosan kezdjuk az uj evet, ujraraktam a gepem megint! 3 ora kemeny install!! Halle luja. A hadjaraton talalkozunk gyerekek!!!

Bodog uj evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Toko
    Es hogy stilusosan kezdjuk az uj evet, ujraraktam a gepem megint! 3 ora kemeny install!! Halle luja. A hadjaraton talalkozunk gyerekek!!!

Bodog uj evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • lachun
    Sok siket az uj évben bajtársak, csak éjszakára megyek ma melozni de holnap hadjárat proba:))))
  • Toko
    A Qrva eletbe tegnap este kaptam egy virust. Mindent ujra kellet raknom, raadasul a digitalis fenykepeimet is ki kellett menteni a vinyorol.Hala nekem most sikerult befejeyni az ujrarakast.

BOLDOG UJ EVET KIVANOK
  • lachun
    Boldog UJ Évet Kivánok és sok sikeres hadjáratokat jövöre is eggyüt a lelkes kis csapattal:))))
  • 0Fritz0
  • Punker
    A szesz hatalmas istene
    gyújtson világosságot
    elborult torz agyunkban,
    és az alkohol fényeskedjék
    tévútra futott alantas
    életünk sötétlő
    csillagösvényén.
    BUÉK!!!
  • LtVitez
    buékot minden kedves bajtársnak! :)
  • Joxy
  • Joxy
  • Punker
    4-5, de ha jó mint az OP. Ant volt akkor 9-10 várost simán bevesztek, akkor délután 2-kor kezdődött és én éjjel fél 1-kor dezertáltam a csatatérről :)))
  • Joxy
    Álltalában ez magyar idő szerint kora délutántól estig tart és 4-5 város elfoglalását jelenti.
    Az, hogy hol lesz az 55-ös csatin szokták be irni, illetve piros AXIS üzenetként is, mert az attól függ, hogy hol áll a front az adott napon. A ki irt helyen spawn -olsz és itt mindig pár száz méterre van egy gyülekezési hely ahol be várjátok a többieket. Aztán szépen elindulnak a panzerek végeláthatatlan sorban az uton a front felé, a gyalogosok meg legtöbször Stug-on ülve utaznak, illetve ha ki van fejlesztve már a félhernyó, akkor azzal.
  • LtVitez
    jövök énis :)
  • Toko
    Sziasztok, Boldog uj evet nektek!!!
    Akkor azon a hadmuveleten ott a helyunk!
    Amugy hany orakkor kezdik, honnan es hova??
    Mindig is vagytam egy ilyen akciora :))))
  • Joxy

Lacus kedvéért: Eisschwert
  • Joxy

2004 Január 3.-án a 91st Sturmbattalion (a testvér squad - unk)"Operation Ice Sword" néven egy hadmüveletett szerveznek.
    Minden kedves harcos társat szivesen látnak, ilyenkor az 55-ös csatornán folyik a kommunikáció. Általában ezek az "Operation"-ok mindig nagy bulik, sok résztvevővel, nagy harckocsi oszloppal, és komoly légi támogatással.
  • lachun
    !S alles Tudtuk hogy nem szünt meg mert ujra inditáskor van mindig valami gáz:))))
  • Shad01
    A tegnapi rémhírrel ellentétben a Free Trial nem szűnt meg.
  • lachun
    Sajnos tegnap a gépfagyás után nem tudtam felmenni valami miatt a TS-serverre és jött egy ujjonc kiképzés is.
  • lachun
    Thx Hupi
  • lachun
    Sok sikert aki eljut angliába ma mert asszem a szövik már nagyon ki vannak:)
  • lachun
    !S Vata köszönöm viszont neked is remélem janban nyomulunk.
    Soksikert a mai harcosoknak ugy fest ma mapp ujra inditás lesz Kira Alied kaput:))))
  • Vata
    Üdvözlet bajtársak!
    Megkésve bár, de nagyon boldog (de kevésbé békés (vesszenek a békazabálók!)) Karácsonyt kívánok mindenkinek!!
    És már most megelőlegzem a Boldog Újévi kívánságomat is!
    Hamarosan találkozunk a harcmezőn!!
  • lachun
    Jo reggelt minden harcos társnak:)
  • lachun
    huh jo kis csaták északon megyek a szigetekre ezek a hajok nagyon pontossak kapásbol egy opelt kiszednek ez nem ér:)
  • lachun
    !S találtam egy Puplik magyar servert tsre IP:80.64.65.84:8767
    Aki elösször jöm kreáljon mindig egy WW2online szobát!
    Nem kell mjelszo mert megnézzük de remélem nem fognak zavarni minket.
  • Joxy
    Az a TS szerver nem jó, szóltak a gazdái, hogy ne használjuk
  • AirborneRanger
    Boldog kanrácsonyt minden kedves wwiionlinernek :)
  • lachun
    !S Boldog karácsonyt tul éltem megint egy Tesco örületü karácsonyi frontott:D
  • 0Fritz0
    TS szerver:
    JCSR
    195.228.75.171:8767
    WWIIONLINE-szoba
  • LtVitez
    Kellemes karácsonyi ünnepeket minden bajtársnak! :)
  • lachun
    Boldog békés karácsonyt mindenkinek.
    Aki rá ér át kéne a gammában holnap este éjféli misére Reimsebe menni hogy stilusos nagy katetrálisba menjünk a soförnek extra sör adag járna:)))
  • 0Fritz0
  • Toko
    Sziasztok. Gyerekek Fritznek igaza van, nem lehet utanpotlas nelkul berugni menni, plane csataba nem. Fritzel probaltuk mi feltartani oket, nameg meg egy csoka aki nem vette eszre hogy folyamatosan a falat lovi, de nem sikerult csak meglassitani sem oket. Votam fack meg fuck!! :))) Amugy meg gratulalok ahoz a legi akciohoz!

Boldog es bekes Karacsonyt mindenkinek.
  • lachun
    OK RGR semmi gond kint az uj Pacs 1.11.0 nagyon jo lett uj hangok ssssuuuuperrrr:)