19663
-
Shad01 #1868 Én 6 alkalommal nem kaptam meg a választ, mikor freemail-es emailcímet adtam meg. Másfajta emailcímre elsőre sikerült regisztrálni. -
Shad01 #1866 A 91-esek honlapját érdemes mindenkinek megnézni. Megtalálható ott, hogy melyik tankot milyen fegyverrel hol érdemes eltalálni. Például a "rettegett" Char-t már egy Sdkfz 232-vel mozgásképtelenné lehet tenni.
http://blowfire.homepage.dk/91st/historic%20stuff/tigersmanual/tigermanual.htm -
Toko #1865 A tegnapi ts igaz?
-
lachun #1864 !S Megébredttem van egykét dolgom de minjárt keztdük:))) -
Toko #1863 Bocsi a duplazasert!!! -
Toko #1862 Es hogy stilusosan kezdjuk az uj evet, ujraraktam a gepem megint! 3 ora kemeny install!! Halle luja. A hadjaraton talalkozunk gyerekek!!!
Bodog uj evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Toko #1861 Es hogy stilusosan kezdjuk az uj evet, ujraraktam a gepem megint! 3 ora kemeny install!! Halle luja. A hadjaraton talalkozunk gyerekek!!!
Bodog uj evet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
lachun #1860 Sok siket az uj évben bajtársak, csak éjszakára megyek ma melozni de holnap hadjárat proba:)))) -
Toko #1859 A Qrva eletbe tegnap este kaptam egy virust. Mindent ujra kellet raknom, raadasul a digitalis fenykepeimet is ki kellett menteni a vinyorol.Hala nekem most sikerult befejeyni az ujrarakast.
BOLDOG UJ EVET KIVANOK -
lachun #1858 Boldog UJ Évet Kivánok és sok sikeres hadjáratokat jövöre is eggyüt a lelkes kis csapattal:)))) -
#1857 -
#1856 A szesz hatalmas istene
gyújtson világosságot
elborult torz agyunkban,
és az alkohol fényeskedjék
tévútra futott alantas
életünk sötétlő
csillagösvényén.
BUÉK!!!
-
LtVitez #1855 buékot minden kedves bajtársnak! :) -
#1854 -
#1853 -
#1852 4-5, de ha jó mint az OP. Ant volt akkor 9-10 várost simán bevesztek, akkor délután 2-kor kezdődött és én éjjel fél 1-kor dezertáltam a csatatérről :))) -
#1851 Álltalában ez magyar idő szerint kora délutántól estig tart és 4-5 város elfoglalását jelenti.
Az, hogy hol lesz az 55-ös csatin szokták be irni, illetve piros AXIS üzenetként is, mert az attól függ, hogy hol áll a front az adott napon. A ki irt helyen spawn -olsz és itt mindig pár száz méterre van egy gyülekezési hely ahol be várjátok a többieket. Aztán szépen elindulnak a panzerek végeláthatatlan sorban az uton a front felé, a gyalogosok meg legtöbször Stug-on ülve utaznak, illetve ha ki van fejlesztve már a félhernyó, akkor azzal. -
LtVitez #1850 jövök énis :) -
Toko #1849 Sziasztok, Boldog uj evet nektek!!!
Akkor azon a hadmuveleten ott a helyunk!
Amugy hany orakkor kezdik, honnan es hova??
Mindig is vagytam egy ilyen akciora :))))
-
Lacus kedvéért: Eisschwert -
2004 Január 3.-án a 91st Sturmbattalion (a testvér squad - unk)"Operation Ice Sword" néven egy hadmüveletett szerveznek.
Minden kedves harcos társat szivesen látnak, ilyenkor az 55-ös csatornán folyik a kommunikáció. Általában ezek az "Operation"-ok mindig nagy bulik, sok résztvevővel, nagy harckocsi oszloppal, és komoly légi támogatással. -
lachun #1846 !S alles Tudtuk hogy nem szünt meg mert ujra inditáskor van mindig valami gáz:)))) -
Shad01 #1845 A tegnapi rémhírrel ellentétben a Free Trial nem szűnt meg. -
lachun #1844 Sajnos tegnap a gépfagyás után nem tudtam felmenni valami miatt a TS-serverre és jött egy ujjonc kiképzés is. -
lachun #1843 Thx Hupi -
lachun #1841 Sok sikert aki eljut angliába ma mert asszem a szövik már nagyon ki vannak:) -
lachun #1840 !S Vata köszönöm viszont neked is remélem janban nyomulunk.
Soksikert a mai harcosoknak ugy fest ma mapp ujra inditás lesz Kira Alied kaput:)))) -
Vata #1839 Üdvözlet bajtársak!
Megkésve bár, de nagyon boldog (de kevésbé békés (vesszenek a békazabálók!)) Karácsonyt kívánok mindenkinek!!
És már most megelőlegzem a Boldog Újévi kívánságomat is!
Hamarosan találkozunk a harcmezőn!! -
lachun #1838 Jo reggelt minden harcos társnak:) -
lachun #1837 huh jo kis csaták északon megyek a szigetekre ezek a hajok nagyon pontossak kapásbol egy opelt kiszednek ez nem ér:) -
lachun #1836 !S találtam egy Puplik magyar servert tsre IP:80.64.65.84:8767
Aki elösször jöm kreáljon mindig egy WW2online szobát!
Nem kell mjelszo mert megnézzük de remélem nem fognak zavarni minket.
-
#1835 Az a TS szerver nem jó, szóltak a gazdái, hogy ne használjuk -
#1834 Boldog kanrácsonyt minden kedves wwiionlinernek :) -
lachun #1833 !S Boldog karácsonyt tul éltem megint egy Tesco örületü karácsonyi frontott:D -
#1832 TS szerver:
JCSR
195.228.75.171:8767
WWIIONLINE-szoba -
LtVitez #1831 Kellemes karácsonyi ünnepeket minden bajtársnak! :) -
lachun #1829 Boldog békés karácsonyt mindenkinek.
Aki rá ér át kéne a gammában holnap este éjféli misére Reimsebe menni hogy stilusos nagy katetrálisba menjünk a soförnek extra sör adag járna:))) -
#1828 -
Toko #1827 Sziasztok. Gyerekek Fritznek igaza van, nem lehet utanpotlas nelkul berugni menni, plane csataba nem. Fritzel probaltuk mi feltartani oket, nameg meg egy csoka aki nem vette eszre hogy folyamatosan a falat lovi, de nem sikerult csak meglassitani sem oket. Votam fack meg fuck!! :))) Amugy meg gratulalok ahoz a legi akciohoz!
Boldog es bekes Karacsonyt mindenkinek. -
lachun #1826 OK RGR semmi gond kint az uj Pacs 1.11.0 nagyon jo lett uj hangok ssssuuuuperrrr:)