19663
  • Punker
    mi az irc elérhetőség?
  • Punker
    Lacus isten éltessen!!!
    hanyadik?
  • LtVitez
    :D
    oksi :))
  • Punker
    akkor az másik verzió, volt vagy 15 féle, lehet hétvégén csinálok majd képeket lesz 1-2 ismerős járgány :))))
  • LtVitez
    nemkell hogy legyen tornya. nekem olyan a kép,mint ami a bf-ben van. ki van szélesítve a hátsó raktér és abba van beépítve
  • Punker
    de annak van tornya is, tudom mert itt figyel a polcomon :)))
  • LtVitez
    Joxy:én közelharcba lőttem ki anno s35-öt pz38t-vel. egy a lényeg. csak a torony tetejét löjjed,nekem 3 lövésből elkezdett lángolni
  • Punker
    van olyan is ahol 75-s páncéltörő ágyú van rajta....
  • LtVitez
    van olyan képem amin nem pak 36 hanem egy 20milis flak van rajta
  • lachun
    !S Nagyon kira kép Punker:)))
  • lachun
    !S temészetessen szinkronnal néztük VHSen.
  • Punker
  • Punker
    Sdkfz 251/1-s féllánctalpasról kéne olyan kép amin az első géppuska helyett 1 Pak 36-s ágyú van.
  • Joxy
    Tegnap éjjel nem tudjátok milyen ünnep volt Mons -ban? Mert állandóan jött az AXIS üzenett, hogy tűzszünet van a megemlékezés miatt.
  • Punker
    grat
  • GoTCHa
    !S gondoltam ha igy egyedül maradtam délelött akkor már elmegyek egy kis lone wolfing ra. nos a levont következtetés???......

H75 re a legjobb a PIVD :DDDDd WOOOOOOOOOOOOT!!!

Kicsit fájt neki a 7 és fél centis HEAT löveg :DDDDD
  • Punker
    Szinkronnal vagy felirattal néztétek? nekem sajna a feliratos van, pedig annak a filmnek jó volt a szinkronja.
  • lachun
    !S Na ma Manohun végre látta Stalingrád cimü filmet nálam.
    Én nem tudok betelni vele további jo harcot. Holnap délután leszek bye.
  • lachun
    Igy van Joxy nagyon készülnek valamire szerintem ez a fejlesztés megint megháromszorozza az elöfiztök számát is:)))
  • lachun
    !S Magyar oldalon éll a free tegnap 3 embernek sikerült reggelnie onan 1 perc ala tudtak és kaptak jelszot!!!!
    Valamint tegnap északon belekeveredtem egycsodálatos bozot harcba csak az volt a baj hogy mire 4 embert kilötem nem tudtam fedezéket találni:) viszont nagyon jo volt ahogy közben egy Vickers kergetett és általában talált is:)))
  • Joxy
    Ha vége a free játéknak akkor eddig mindig úgy volt, hogy jött egy nagyobb fejlesztés. Remélem ez most is így lesz
  • Toko
    S! Gotcha en is kurvara tudom utalni az ilyen helyzeteket! Amikor tudod hogy kene mennie de csak egy rohadt uzenet jon; error ! Haaaaa!
    Aztan lenyugvas ujragondolas, es siker. Az a lenyeg mostma oke, szoval mehetunk gyakni! :)))
  • lachun
    Bocs valahogy rád kattintottam de sik sikert a gamma inditéshhiz!!!!!
  • lachun
    !S emberek szomoru hir ugy nézem egy idöre vége a free accnakmilesz veletek zöld fülü golyofogok:))))
    Reméljük megint 3 hé tés az 1.12re már lesz megint free de az 30 napal :)))
  • GoTCHa
    hihi má tudom mi helyzet :D
  • GoTCHa
    nemigaz geci minyá sirva fakadok baszki már csak az öcsém és plushun az utolsó reményem :((((((
  • GoTCHa
    na fasza eljutok odáig hogy bejelentkezés és nem tudom a login és a passwordot. grrrrrrrrrrr nem lesz ez igy jo
  • GoTCHa
    !S Na ás akkor mivan ha ujrainstalltam a windowst? nem indul el a playnet!!! valami reg kéne a wwiionline hoz hogy tudja hogy fenn van! HELP!!!!
  • Toko
    Akkor inkabb utanna kellet volna iramodni es beletolni a folyoba :)))
  • Shad01
    Sajnos a német tankok nagyon gyengék, 1-2 lövés és végük. A gépányúktól felfelé bármivel ki lehet lőni őket.
  • Joxy
    Igen, én álltam egy fasorban, az s35 meg a hátam mögül jött és teljes sebességgel robogott el melletem le a völgybe. Úgy 10 lövés ment bele, kapott a torony is, és löttem közelről a löveg mellé balra a toronyba, ő akkor lőtt egyszere velem és én meg is haltam egyből
  • Shad01
    Joxy, sikerült ezt a nyerő helyzetet elpuskázni. Először a tornyot kellett volna elintézni, hogy ne tudjon visszalőni, utána nyugodtan be tudtad volna fejezni a munkát.
  • Toko
    S! Hat ezek a kepek eleg jok lettek. Hm. Szerintem nyero helyzetben voltal vegig merthat ahogy neztem te alltal o meg nem, szoval legalabb 6 lovest letudtal adni . Bar vegig rosz szogben volt mind a torony mind a test, szo szerintem egy csomo lepattogott rola. Nem? Tobbi szakerto? Azert jo lehetett! Viszont a gyalogbeka rafazott! :)))
  • Joxy
    Kezeket fel!!!
  • Joxy
    PzIIIF vs S35

Közel harc 01
    Közel harc 02
    Közel harc 03 "még mindig megy?"
    Közel harc 04 "legszebbb szinek"
    Közel harc 05 "ne forgolodj bazze"

És a végén ki lőtt engem
  • Punker
    kitartás emberek, ha minden jól megy februártól én is visszatérek.
  • lachun
    !S Hu Toko látom megérezted az ízét nemsokára megyek gammálni Üdv mindenkinek!
  • Toko
    Es lass csodat, joy probalas kozben Hayben-nel osszetalalkoztam egy romboloval amit sikeresen kivegeztem ugy, hogy meg egy lovest sem tudott leadni. Tavolsag kb. 35 m. Egyenkent geppuskaval kivegeztem a loallasokat majd erigettem a skulokat a testbe. :)))))) Satisfaction Guaranted!!!!! He he. :)))))))))))))))))))))))))))))
  • Toko
    Na skacok kicsereltem a joyomat! Az uj valasztott egy Microsoft Sidewider Precision 2 . Ha ha es kurva jo mukszik. Vegre valami jo is tortenik. Hiaba olcso husnak hig a leve! :)))))))
    Satisfaction guaranted!! He he. Ha nem visszaviszem.

Gyerunk lodozni.
  • GoTCHa
    !S meghalt TS 1 percre de már megint oksa csáó