19663
-
#2036 !S uraim a TS befingott nem tudom mikor lesz ujra lehet pár perc lehet pár óra... bocsesz de nemtomivan
-
#2035 Thx -
manohun #2034 most láttam csak Punker királyak lettek a képeid :) -
manohun #2033 első 4.07 MBmasodik 24 MB -
manohun #2032 megéri a várakozást, az új patch nagyon jó lesz -
#2031 2 hét? OK. Nem halok bele... annyira... -
manohun #2030 igen ö HBA lacus
PLaci nincs már freetrial
kb. 2 hét múlva lesz. -
#2029 tuti ja :) -
#2028 Help!
Account-ot akarok csinálni, de valami promo key-t kér... -
soldier #2027 lachun=exHBA Lacus? -
lachun #2026 !S Jo estét megérkeztem jo csatákat kívánok mindenkinek:))) -
lachun #2025 !S Nagyon jo akkor! Ma is jo volt ennyien támadtunk magyarok egész más igy sokkal hatékonyabb:)))) -
manohun #2024 most kaptam hírt Plustól, már rendben van minden, és péntektől jön :) -
lachun #2023 !S Jo estét Üdv Manohun végre meg engedik ez jo dlog -
Hupi #2022 Tévedtem, jövőhét kedden lesz, bocs. -
#2021 Thx az infót -
Hupi #2020 Ma este Tv2 21:00 A híd túl messze van c. film -
manohun #2019 hali úgy látszik újra tudok ide is irni király :)
nézzétek a híreket új videók vannak a sérülési modellről :)) -
lachun #2018 !S Na akkor go támadni:))) -
lachun #2017 !S Akkor gyerünk mert Thionevillnél nagy front van:))) -
#2016 új bankkártyát kell csináltatnom :((( -
lachun #2015 !S De olyan kártya is jo amin domboru a szám csak azt fogadja ell!!!!!! -
lachun #2014 Manohun hire a web oldalrol:SET (Special Events Team) bejelentette következő történelmi hadjáratát.
Egy kis kedv csináló:
1940 Május. 21.
"Frankforce" volt a kódneve Lord Gort hadműveletének aminek célja hogy elvágja a Rommel 7. Páncélos hadosztályát az elnyújtott hátsó védvonalaitól, és megállítsa a német előre nyomulást a partok felé. Az Arrasi csata azért vált híressé mert ez volt az első (és egyetlen) alkalom amikor a németcsapatok Matilda II-esekkel találkoztak a Franciaországért vívott csatában. Ez az esemény a csata újrajátszása, tank és az őket támogató gyalogsággal egyetemben. Vajon most megállítják a 88-os a Matildákat? Jelentkezz és írd újra a történelmet.
Erre a hadjáratra is jegyet kell venni először ami 1.99 dollár (kb. 400 forint).
-
lachun #2013 !S Sajna igen azzal lehet !!!!! eu/master cardal -
#2012 csak bankkártyával lehet előfizetni? -
lachun #2011 !S Emberek irány a csatatér megint Luxemburg ez fini -
lachun #2010 Viszont el kell ismerni a sumantásban és bujkálosdi támadás városdiban nagyon nyerök:)))) -
lachun #2009 !S Hát lehet az angolok kemények de mindig ök usznak legg elösször abban nagyon jok:))) -
Hupi #2008 Na nem mintha a franciákon múlna a győzelem vagy a vereség. Itt az angolok a kemény diók, és tessék már megint keménykednek. -
lachun #2007 !S Ja és még annyi gyertek többen mert nagyon jo:))) -
lachun #2006 Nagyon jo még mindig Luxemburg! Igy alakul megint csomo tankot kiszedünk ezek rohannak bele a célkeresztbe -
lachun #2005 !S Hát emberek védjük meg Luxemburgot imádom ezeket au ij mappokat:)) -
lachun #2004 !S Nem jött ki az uj Pecs de uj mapp indult felhivom a csapat társak figyelmét gyors gyözelemre számitok:))) -
lachun #2003 !S jo reggelt édes hirek :AXIS FORCES VICTORIOUS! -
lachun #2002 !S na végre megvan a téma megy a serve és go gyerünk csatába:)))) -
lachun #2001 !S Nem lehet a játékba be menni áll minden ez szerintem jo jel lehet délután már az uj Paccsal nyomjuk:)))) -
lachun #2000 Nagyon jol állunk fiuk csak igy tovább!!! -
lachun #1999 !S Jo reggelt mindenkinek!!! -
lachun #1998 !S nagyon jo kép de remélem nem opeleket fogunk látni igy -
#1997 Úgy várom már a látható sérülések bevezetését: