19663
-
manohun #2076 Shad következő feladat ugyanezt opellal :)))
Nekem már sikerült, 4-en bánták :)) -
Shad01 #2075 110-esel a híd alatt, a híd alatt fejjel lefelé, fejjel lefelé és kieresztett kerekekkel.
-
Shad01 #2074 Kösz Joxy!!!
Kipróbáltam, ilyen beállítással most már 1000 m-ről sem nehéz eltalálni az álló célpontot. A 88-assal pedig 1500 m-ről. -
#2073 Finom célzás:
A játék könyvtárában a Data könyvtárban van egy cfml mappa, ebben vannak az egység kategoriáknak az irányitási beállitásai. Itt a tank.cfml fájlt meg kell nyitni példáúl a jegyzetfüzetel és beilleszteni az alábbi sorokat a </controlset> sor elé.
<control function="Turret traverse">
<keyabsolute value="44" index="4" onrelease="50">
<key>left arrow</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="56" index="6" onrelease="50">
<key>right arrow</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="0" index="1" onrelease="50">
<key>left shift</key>
<key>left arrow</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="100" index="2" onrelease="50">
<key>left shift</key>
<key>right arrow</key>
</keyabsolute>
</control>
<control function="Turret elevate">
<keyabsolute value="44" index="4" onrelease="50">
<key>down arrow</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="56" index="6" onrelease="50">
<key>up arrow</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="0" index="1" onrelease="50">
<key>left shift</key>
<key>down arrow</key>
</keyabsolute>
<keyabsolute value="100" index="2" onrelease="50">
<key>left shift</key>
<key>up arrow</key>
</keyabsolute>
</control>
Forrás:
Jalik's PanzerGuide
-
lachun #2072 !S ja igaz sajna nem leszek csak késön mert program a csajjal eltávot kérek:))) -
#2071 inkább a franciákat irtsátok ne csak röpködjetek... -
Shad01 #2070 110-el is megvolt a híd és a hangár is, bár fejjel lefelé még nem próbáltam.
-
manohun #2069 Én is mar többször átrepültem. Shad fejel lefelé egy 110el próbáld :) -
lachun #2068 Nagyon jo képek Hupival 110esel repültünk és ugy is jo filling:)))A hid át repkedés:)) -
Shad01 #2067 Ki tud átrepülni a híd alatt?
-
lachun #2066 Tényleg ez engem is érdekel csak nekem az a bajom hogy néha 50mröl nem veszem észre az ellent és nyekk,de ez más brobléma asszem:)))) -
Shad01 #2065 "A löveg mozgatás finomitásához be lehet irni egy modositást a konfigba."
Ez hogy és hogy lehet beállítani? 1000m fölött nem mindíg tudom rendesen becélozni az ellenséget. -
#2064 A joy témájához:
Nekem is Saitek Cybord 3D-m van mint, Shad-nek, csak force-os, másfél éve használom, semmi gond vele. A force meg nem számit mert a ww2 nem használja. Hasznos a Panzereknél az oldalkormányt az jobb-bal lánctalp fékekre konfigolni és akkor lehet finoman nagy ivben a gázzal fordulni illetve hirtelen kis ivben a fékkel fordulni, meghát ezeket kombinálni. A külön gázkar is hasznos mert nézet váltáskor ha át ülsz másik helyre akkor nem fog a fordulatszám ingadozni, meg nem kell a joy-t nyomni állandóan előre.
A löveg mozgatás finomitásához be lehet irni egy modositást a konfigba. -
lachun #2063 Szerintem 10000resset vett -
lachun #2062 "Germany Marches Forward!" Uraim megint be indultunk -
lachun #2061 Sajnos még nem látok semmi olyan uj linket -
lachun #2060 !S jo reggelt jo csatákat bajtársak megyek nézem a weblapot,hogy van-e már free!!! -
#2059 nekem Trust van 3E Ft ért de minden játék elött be kell lőni és ugrál mint állat tehát inkább kelleett volna az a 10E Ft os :( -
#2058 Team Speak Server ONLINE ugyhogy hallelujah urak -
#2057 Tippelj milyen joy-t vetetett magának karácsonyra az öcsém... -
manohun #2056 A tolóerőszabályzó, 8 irányú gomb és a csavarhatóság repülőknél elengedhetetlen de olcsóbb joyal is lehet szárazföldi járműveket irányítani. -
manohun #2055 Shadnak igaza van nekem is Cyborg 3dm van és nagyon jó.
A járműveket joyal könnyű lesz irányítani -
Shad01 #2054 A Saitek Cybord 3D joy-t ajánlom mindenkinek. Van rajta tolóerőszabályzó, körbenézés, 10 gomb, oldalpedál. Teljesen szimmetrikus, ezért a balkezesek is tudják használni. És mindezt 10000 Ft-ért tudja. -
#2053 Ez a játék szinte csak joyyal játszható :D a gyalogosnál kell egér + bill. egyébként az iylen 1000 forintos joyyal ne kezdj bele mert szét fogod törni mérgedben. "sajnos" (vagy szerencsére) nagyon preciz joy kell én ugy vettem észre. na !S -
#2052 Ma fogok venni joyt, azzal játszahtó ez a játék járművekkel? Bill-nél könnyebb lesz a játszhatóság? Billa nagyon szar volt a földi járművek irányítása, repcsiket meg se mertem próbálni. -
manohun #2051 !S = Attention Salute (Figyelem Tisztelgés)
ez a bevett köszönés a játékos társaknak a játékban. -
Toko #2050 S = Salute ! :) -
Toko #2049 S! Csak jonne mar! Salute ! -
#2048 Mi ez a sok "!S"? -
lachun #2047 !S Jo éjszakát jo csatákat:))) -
lachun #2046 Szerintem ki jönn az uj pacs a szövetségesek nagyonsok repülöt fognak vesziteni :))) -
soldier #2045 akkor mégse olyan faxa:(
deazér faxa:) -
lachun #2044 És sajnálhatod mert amifreenek vége az 14napos volt!!!! -
soldier #2043 faxa:) -
lachun #2042 Sajnos megszünt de manohun azt irja lehet 2hét mulva lesz:)) -
soldier #2041 Gyerekek van még olyan eghyetes probaverzió? -
lachun #2040 !S Nagyon jo volt sracok de keményen védekeznek hiába asszemadunk nekeik:)) -
Hupi #2039 TS:
195.70.50.41:8767
jelszó: puma -
lachun #2038 Igen és valaha HBAs voltam de most 1st Hunyadi Panzer regimentes lettem és soha nem adom fel :))) -
lachun #2037 !S nagyon jo estét kívánok !!!!