19663
-
lachun #2236 Sajnos nem veszek PCs ujságokat de most már figyelni fogom köszi jó ötlet!!!!! -
lachun #2235 Hupi ez egy film a sok közül van böven választék és állitolag marad az áruk 890huf. -
manohun #2234 vitez van free csak nem hivatalosan:) -
LtVitez #2233 na gyerekek amíg lesz freetrial jövök vissza! :D -
#2232 jaja az is jó kis film több újsgnak is volt már melléklete szerintem. -
Shad01 #2231 "Nyugaton a helyzet változatlan" című film ha jól emlékszem tavaj DVD melléklete volt a PcWord-nek. -
Hupi #2230 Na az nagyon jó vétel volt, ha ennyibe kerülnének a dvd-k én is venném őket dögivel :) -
lachun #2229 Gyönyörüen meg indult az az armada SALUTE mindenkinek:))) -
lachun #2228 !S Hatalmas DVD filmre tettemszert a mai nap!!!!
"Nyugaton a helyzet változatlan" címmel szerintem etalon a háborús filmek kategoriába.Már nagyon régen vadásztam és a tescoban akciosan 890huf ért sikerült meg vennem:))) -
lachun #2227 !S Jo estét !!! -
lachun #2226 Nagyon sok lmgt kiszedtem de nem eleget:)))) -
lachun #2225 !S isteni fillinges éjszakai utca harc volt nagyon élvezten signyben:))) -
lachun #2224 De most már tudok jönni :)) -
#2223 Lachun. Ma nem is jössz játszani? -
lachun #2222 Szerintem nagyon jo csata lesz szombaton. -
lachun #2221 Igazad van szerintem tudjuk nagyon jol kinek mi az erössége és elötte ugy osztjuk el hogy mindeki élvezetessen támadjon.Viszont Shadnak igazavan lehetnelk váratlan megoldások és váratlan sehitség parancsok amit ha ki adnak azt el kel fogadni ha tetszik ha nem. -
lachun #2220 Jo estét jo sikeres csatát kívánok!!! -
Shad01 #2219 Nem úgy gondoltam, hogy előre el kellene dönteni, ki melyik szakaszben lesz. Viszont az jó lenne, ha a honlapon lenne egy olyan lista a nagyjából aktív játékosokról, hogy ki mivel tud és szeret játszani, előfizető-e, vagy freetrialos és mi a rangja (van-e távcsöve). Ez a későbbiekben is segítség lehet a csapatok összeállításában.
Pl az adataim:
Játéknév: shad23
Free Trial
rang: max tizedes
kedvenc fegyver sorrendben:
AAG, ATG, Tank, repülők
erősségek sorrendben
AAG, ATG, repülők
Ebből látszik, ha nem muszály, nem játszok gyalogossal, viszont egy 88-as kezelését nyugodtan rám lehet bízni. -
manohun #2218 Mind szép és jó amit leírsz és igy is lesz. A honlapon való összegyűjtés meg előre eldöntés nem működik mert sose lehet tudni ki lesz ott. Ez már próbáltuk a HBAban is ott se ment.
Majd támadás előtt kimegyek Tsre és 2-3 szakaszra bontom a csapatot úgy hogy az egyik lesz tankos másik gyalogos harmadik 88as stbstb. minden szakasznak lesz egy parancsnoka és lesz egy fő parancsnok aki majd közvetlenül is tud beszélni az összes emberrel. TSen ez megoldható és ebben a játékban használgató is.
Én meg még néhányan már a hat óra előtt is fenn leszünk TSen szóval lehet jönni kérdezni. -
Shad01 #2217 Újoncok figyelelm!
A tizedesi rang elérésének leggyorsabb módja, ha egy támadó küldetésnél opelt hoztok. Leparkoltok egy félreeső helyen, nehogy valaki véletlenül felüljön hozzátok, majd 10 perc múlva kiléptek. Ezt kell ismételgetni.
Egy óra alatt elérhető az áhított rang. -
Shad01 #2216 A háborúban a legjobb irányítási forma a diktatúra. A tisztek kiadják a parancsot, az alárendeltek zokszó nélkül végrehajtják. A német hadsereg azért volt olyan hatékony, mert ezt könyörtelenül beleverték a katonákba. Nekünk is ezt kellene alkalmazni, viszont ha ezt nem tisztázzuk előre, akkor lehetnek olyanok akik megsértődnek mivel nem csinálhatják azt, amit szeretnének.
Szerintem a parancsnokoknak kellene megmondani azt is, hogy ki milyen járművet hozzon, illetve ki legyen gyalogos. Ezzel elkerülhető az, ami a múltkor történt, vagyis 8 tank és egy gyalogos ment el zászlót foglalni. Ehhez nem ártana előre összegyűjteni és a honlapon megjeleníteni azt, hogy ki mivel játszik szívesen és mi az erőssége. Ez megkönnyítené a vezetők döntését. -
manohun #2215 ezt már beszéltük igy a squadon belül elvileg az egészet én fogom vezetni a többi még képlékeny mert nem tudom ki lesz ott.
A TS-t meg szakaszokra osztjuk fel igény szerint már ezt is kipróbáltuk hupival és megy. Természetesen igy is meg kell próbálni a lehető leglényegesebbről beszélni. -
Shad01 #2214 Pár dolgot tisztázni kellene a hadjárat előtt.
A legfontosabb a parancsnoki lánc, vagyis kik fogják irányítani a csapatot. Mire terjedjen ki a hatáskörük?
A Teamspeakot hogyan használjuk? 10 ember nem tud normálisan kommunikálni egy csatornán.
Fel kell mérni, hogy ki mivel szeret, illetve tud (van-e joystick) eredményesen harcolni.
Próbálkozzunk-e a multicrew-el? -
manohun #2213 Nézzétek a legújabb hírt
Magyar HQ -
lachun #2212 Nagyon szépen meg indultunk délen csak igy tovább:))) -
lachun #2211 Shad01 Gratula a höstettednek!!!Találkoztam charal fbn mikor bekempelt és pakkal ugy tudtam kiszedni hogy teljesen a háta mögé kerültem ami a részéröl nagy hiba volt.A motort kezdtem löni neki ami hamar fehér majd fekete füstött okádot és löttem amig háttal volt nekem váltottam robbano meg páncéltörö és majdnem meg is fordult. Végre azért kilépet a harcmezöröl de mondom hátulrol sikerült csak egyszer szerencsém volt:))) -
lachun #2210 !S Jo napot megébredtem:))) -
manohun #2209 shad akkor kapod meg a killt ha egy fontos részét kilőtted a tanknak szóval ha mondjuk a commandert megolted meg kapod a killt de attól még fog tudni lőni és mozogni is. -
Shad01 #2208 Char vs Pak36:
A Char az német AB-tól kb 200 m-re egy fasor mögött, közel az úthoz állt lesben. Szerencsére egyből kiszúrtam és egy perc tologatás után sikerült ideálisnak mondható pozícióba felállítani az ágyút: vagyis majdnem merőleges szögben ráláttam a bal oldali hűtőrácsára. A távolság 100-200 m között lehetett. Háromszor eltaláltam a rácsot, erre pár métert hátrébb tolatott és a rács takarásba került. Utána a torony következett kb 5 találattal. Valószinű, hogy meghalt a lövegkezelője, mert szembe fordult velem és a törzsbe épített ágyúval kezdett lőni. Ha már így felém fordult, gondoltam kipróbálom, hogyan lehet lelőni lánctalpat róla, ezért legalább háromszor belelőttem a jobboldaliba. Próbálkoztam a törzsel is, hátha ki lehet lőni a lenti lőveg kezelőjét. Ennek sajnos nem volt eredménye, és a Char egyik szerencsés lövésétől elhaláloztam. Mindeközben egy sapper is próbálkozott, de csak egy szeretetcsomagot tudott elhelyezni.
Az összesítő szerint kilőttem a chart , ehhez képest elhalálozásom pillanatában még szépen lődözött .
Gondoltam sapperként befejezem az elkezdett munkát, de addigra a Char menekülőre fogta, és már csak a távolodó sziluettjét láthattam.
Tanulságok:
A Char iszonyúan jól bírja a találatokat, kb 20-at lőttem bele és még egy sapper csomagot is kapott.
A hútőrács tényleg a legsebezhetőbb pontja, bár én a 3 telitalálat után nagyobb eredményt vártam. Legalább annyit, hogy mozgásképtelen legyen. Lehet hogy az volta baj, hogy nem teljesen merőlegesen csapódtak be a lövedékek.
Álítólag már 20 mm-es ágyúval is le lehet lőni a lánctalpját, ezzel szemben a 37 mm-es ágyú legalább 3 találata után is képes volt elindulni hazafelé.
Pozitív dolog, hogy a tornyot 200 m-en belül oldalról eltalálva ki lehet lőni.
A Char törzsébe épített lövege eléggé pontatlan, viszont nagyon erős, már attól is rezgett a Pak36, amikor mellém lőtt. -
manohun #2207 Egy kép a puska grántokról:
-
manohun #2206 Üdv Vitéz újra :) -
manohun #2205 na vagyok
mozambo most mar megtalalsz... -
lachun #2204 Sorry van egy kis dolgom azt jövök!!!! -
lachun #2203 Ja és a gugolos menés is jo városba tapasztalat melettem szaladt ell egy francia és nagyon dübörgött,szerintem nem is látott meg:))),csak csendben mentem és hátba löttem:))) -
lachun #2202 Egyébként tegnap tapasztaltam a zászló foglalás ujra indul ha lő a foglaló szerintem ez kira mert fedezni kell:))) -
Hupi #2201 Kár hogy a jó kis Stenay felmentőakciónk nem sikerült :(
Na de majd most aztán kapnak egy kis magyar vírtust. :) -
lachun #2200 Ma panhard és laffi roka vadászat schnell,Schnell!!!!
-
lachun #2199 Na ma ha rá érsz akkor megyünk és adunk nekeik:))) -
lachun #2198 !S jo reggelt !!!! -
LtVitez #2197 hiányzik már a benzin szag,meg a lánctalp csörgés :)