19663
-
Shad01 #2516 Ha majd valaki sikeresen kilő egy könnyűtankot puskagránáttal, írja be a fórumba hová érdemes célozni! -
#2515 rohadt repülők itt köröznek az FB fölött :(( -
#2514 hogy ezt hogy utalom még meg sem születtem erre telibe kap 1 bomba :(((((((( -
#2513 Lacus az FB-t kiiktattuk. -
manohun #2512 Panhard, Vickers, talán r35 ellen is jó -
#2511 és mi a könnyűtank? muszály volt lőnöm mert támadta a sappereket de sajna ő nyert :( -
manohun #2510 BF fórumot zárták le és átrakták a gumiszobába -
manohun #2509 S35öt nem fogsz vele kiszedni ez robbanó gránát gyalogok meg könnyűtankok ellen jó -
#2508 nagyon jó ez a rifle gránát de 7-8 teli találat is kevés S-35-nek :(( -
#2507 aszem a pol fórumot -
lachun #2506 Nem értem mit pusztitottak ki????? -
#2505 ?????????????? -
#2504 Hát örültem, hogy néha beszólhattam ide is.
Jó kis társaság volt ez meg a többi SG fórum is jó volt.
Ezentúl nem látogatom ezt az oldalt egy bizonyos fórum szétpusztítása miatt a moderátotok hozzá nem értő viselkedéséből kifolyólag. -
#2503 mivel lövöm ki a gránátot bal klikkre nem reagál -
#2502 frissíti magát a game :)) -
#2501 ja amúgy ha valakit érdekel Nyugaton A Helyzet Változatlan DVD 990 HUF a tesco-ban most vettem :) -
#2500 na akkor megyek én is játszani -
lachun #2499 Na végre, megyek fel gyyerünk támadás!!!! -
lachun #2498 THx Mano akkor alkalmazom mert a panhard vacsit imádom jo lángoltan:))) -
manohun #2497 elvileg használhatóak Panhard, Vickers ellen közelről
használata aki még nem próbálta:
B-vel felrak
tölt
tüzel -
lachun #2496 Csak skat kell vele probálgatni gyakorolni FB robbantásnál nagyon jo lehet egy befészkelt ágyu üteget kinyirni vele,szoval Joxyval beszélgettünk bent a melohelyen mennyi minden hasznosra jo!!!Persze biztos kezü jol felkészült kamarad kezében!!!! -
lachun #2495 !S Punker már mikor el is felej tettük annyit probálgattuk -
#2494 van végre puskagránát????? -
lachun #2493 !S sajnos a TS server nem megy még de majd csak beindul probálom nézem azért:)) -
lachun #2492 Ha valaki tud jo okito képeket A PUSKAGRÁNÁT tank elleni használatára kérem rakja fel ide:)) -
lachun #2491 !S jo estét jo csatákat bajtársak!!! -
lachun #2490 Szerintem Manohun meg fogja irni mert a vízben is tudtak lerakni robban oanyagokat már réggen is!!!! -
manohun #2489 Hát gotcha ha működött is a Ts nem volt hosszú életű :))) -
manohun #2488 Kár :( -
manohun #2487 Kösz Gotcha! :) Remélem hamarosan leszel -
Shad01 #2486 Írni kellene a fejlesztőknek, hogy a sapperek a vízben is tudják használni a robbanócsomagot.
Tegnap egy a folyó túlpartján álló hajót akartam felrobbantani. Már a hajó mellett úsztam, mikor az elindult és lehagyott. Csak pár métert kellett volna úsznom, hogy partra érve rárakhassam a csomagot. Ha a vízben is használhattam volna, akkor egyel kevesebb hajójuk lenne a franciáknak. -
#2485 remélem nem lesztek addigra alezredesek mert nagyon le vagyok maradva :DDDDD -
#2484 Halihaló be tudtuk inditani a servert, a ts futni fog nem soká vagy már fut is nem tudom, az adsl meg már közeleg :D !S urak
-
#2483 Manohun:
Egész héten délutános leszek, ma délelött meg nem volt net-em. -
manohun #2482 -
manohun #2481 lacus küld már el a levelet mert én nem kaptam meg és lehet hogy feltudok rakni belőle valamit a honlapra :)
Nagyon királyul néz ki :) -
lachun #2480 !S jo estétt kaptam ma ia egy kis ujdonságott a wwII fiuktol:))) -
manohun #2479 Joxy merre vagy? -
manohun #2478 fenn van -
manohun #2477