19663
-
lachun #2556 !S jo reggelt mindenkinek jo csatákat!!! -
lachun #2555 !S sajnos nem leszek a gyakorláson mert be vágtak dél utánra szombaton sorry bajtársak!!!!!! -
Shad01 #2554 Az is le kellene tesztelni, ki lehet-e lőni a teherautó sofőrjét egyetlen puskalövéssel. A múltkor egy fejlövés után a sofőr nég megpróbált elhajtani. Ugyanezt le kellene tesztelni a kisebbik hajó legénységén is. -
LtVitez #2553 az azért is volt universal,mert nem csak szállítani tudott,hanem a lángszórós változatázól elkezdve a kis híradós kocsinak is használták :)
amúgy olyan kis miniatűr szerkezet volt hogy én a magasságomnál fogva nemszívesen ültem volna benne :)
a német orvlövészeknek kész csemege volt a kis nyitotfedelű szállítókból kivadászni az emberkéket -
LtVitez #2552 csak szedegetem össze a "háborús tapasztalataimat" :D
amúgy örülök hogy tudok segíteni,igaz ez mind csak olyan ötlet amit a való életbe megtudtak csinálni.
Shad: Pz38(t)-vel Chart még nem,de Soumát már sikerült kiiktatnom :)
és mostmár énis rátudom szedni a szülőket az előfizetésre,szal úgytűnik hogy jövök énis :) -
manohun #2551 err: Universal Carrier -
manohun #2550 elvileg majd lemodellezik a Univeral Carrier-t az angoloknak de arra még várni kell. -
#2549 remélem holnapra megjön a hangkártyám kb 1 hónapja intézik a gart :(( -
#2548 pedig az angolok kaptak M3A2-ket. -
manohun #2547 TSen -
manohun #2546 nincs az német specialitás :) -
#2545 tényleg a szöviknek van olyan járgánya mint a 251-s? vagy nekik nem csinálták meg? puskagránátot megtesztelném rajta :))) -
#2544 ok, hol? -
manohun #2543
Bármi amit még nem tudsz, vagy nem volt alkalmad kitapasztalni, most megválaszolásra kerül :)
-
manohun #2542 Bárkinek van előfizetéssel vagy egyéb játékkal kapcsolatos kérdése forduljon hozzám általában tudom ha választ ha meg nem akkor meg tudom kérdezni :)
Shad: tudom hogy megy de élőszerveren kell tesztelni, majd elmondom miért
Carajo: tudok segíteni -
manohun #2541 pontosdan shad nem törlik bármennyit is szüneteletsz akjár éveket is lehet :) -
#2540 velem is ugyanez a helyzet -
Shad01 #2539 Ha a közeljövőben nem lesz free trial akkor én is elő fogok fizetni. Már rég előfizettem volna, csak az tartott vissza, hogy építkezek és most fogok diplomázni.
Az előfizetőket kérdezem, bármikor lehet szünetetltetni az előfizetést, és az accountot nem fogják törölni? -
Shad01 #2538 Össze kellene hozni a hétvégére egy tesztelést.
Tudja valaki, nogy működik a training server? -
#2537 Nah. Énis átgondoltam. Előfizetem mert nem játszottam pár napja és eléggé hiányzik. Szóval amint lesz pénzem megbeszélném valakivel ,hogy hogy is tok fizetni:D -
lachun #2536 Adi-VIP lesz frreje is majd akkor gyere játszani nagyjo és jo és eggyre jobb a játék. -
lachun #2535 !S jo estét nektek de jo olvasni ezeket mert én is gondolkodtam ezeken a kérdéseken pont abban a sorrendben ahogy irtátok.
Tegnap egy laffit kergettem a puskagranadéval de pechemre elvesztettetük az FBét aonan indultam,ráadásul a Laffi is ki lépet elölem. Viszont jo tanács mert tanultam belöle -csak az utolso pillanatbam élesitsétek be a gránátott mert nem enged utána távcsövezni ami elég kellemeten volt üldözés közben!!!! -
manohun #2534 megy a Gotcha TS -
manohun #2533 én benne vagyok a hétvégét rá szánhatjuk -
Shad01 #2532 Egyik délután össze kellene hozni egy nagy tesztet. A puskagránát tank elleni bevetésén kívül kipróbálhatnánk még egy csomó dolgot:
le lehet-e lőni a 8kerekű felderítő gépágyújával egy Char, vagy egy S35 lánctalpát
a bunkerek lőrésénél álló ellenség meghal-e ha a puskagánáttal a lőrés oldalfalára célzunk
38t-vel ki lehet-e lőni egy chart -
manohun #2531 Ez jó ötlet vitéz majd kipróbáljuk ezt is. :) -
LtVitez #2530 puskagránátot nemhasználták másra a tankoknál,csak arra hogy megállitsák őket,leszakitva a lánctalpat. másra nemvolt jó a tankoknál :) -
Hupi #2529 Ok, de csak késő este mert ha átlépek szöv. oldalra csak órák múlva enged vissza németnek. -
manohun #2528 letölteni INNEN
de havi előfizetős játék, és per pill nincs freetrial, igy csak offline tudod kipróbálni ellenfelek nélkül -
#2527 Nem.... -
#2526 ugye tudod hogy fizetős? -
#2525 honnét? -
#2524 Sziasztok honnt tudnám letölteni ezt a játékot? -
manohun #2523 Tényleg ha ráértek letesztelhetjük -
manohun #2522 Lejátszuk?
-
Hupi #2521 Tartok tőle hogy ezt nem tudod alátámasztani. -
Shad01 #2520 Csupán a gránát leírására hagyatkozva én azt mondanám, hogy a gránát csak a teherautók ellen lehet hatásos, és a könnyűtankok ellen nem. Ezért volna jó, ha valaki a tényleges tapasztalatát osztaná meg velünk. -
manohun #2519 Hupi a Pant és a Vickers is ki lehet lőni ez nem bug. -
Hupi #2518 Franciáknál nincs könnyűtank
Szvsz a Panhardot sen lehet mert frontpáncélja 26 mm (ráadásként döntött), oldalt/hátúl 15 mm, amit a repesz nem visz át. Szóval tankok ellen nem lehet alkalmazni eredménnyel. Bugok persze előfordúlhatnak (mint pl. a Panhard puskával kilövése anno, vagy most a Stuart HE lövedéke), de ez nem lehet mérvadó. -
manohun #2517 még nem lőttem ki de a hátát ajánlott meg a kerekeket