19663
-
manohun #2596 most kezdődött a macskajaj a TV3on :) -
Shad01 #2595 A videó szerint puskagránáttal le lehet lőni a lánctalpat. Tegnap mindent kipróbáltunk, csak ezt nem.
A tegnapi teszt tanulságai:
A puskagránát teljesen hatástalan a tankok ellen.
A teherautók kerekét ki lehet lőni puskával. Ha az első kereket kövitek, irányíthatalanná válik.
A Laffly soförjének titánból van a feje, ezért azt flelesleges lőni, a testre kell célozni. -
manohun #2594 a régi TS megy -
Toko #2593 S! Udv mindenkinek! Skacok adjatok mar TS cimet ami most elerheto/hasznaltok! Koszike! -
Hupi #2592 De csak azért mert életveszélyesen megfenygettek. -
manohun #2591 HUPI előfizetett :)))))))) -
manohun #2590 IL-2 Sturmovik -
Hupi #2589 Il-2 Sturmovik - Forgotten Battles -
lachun #2588 magyar HQ oldal http://wwiionline.srv.hu -
#2587 -
#2586 hol néztétek ti a törésmodell vidókat? -
Shad01 #2585 Melyik játék ez? -
lachun #2584 A video nagyon jo a dal is!!!! -
lachun #2583 !S jo napot . Hupi addig is gyurj rá a repkedésre egy ujjab tescos kolega várja az adslt elö is fizet napi 3-4 orát gyakorol repkedni BF-110el. szerintem a gyerek repülő ász lesz ww II ben :)) -
Hupi #2582
-
manohun #2581
-
manohun #2580 -
manohun #2579 Hali várunk vissza addig meg aprítsd a vörösöket :) -
Hupi #2578 Ma lejár a free-m. Nagyon nagy kár mert előfizetni most nem tudok. Visszavezénylem magam a keleti frontra. Viszlát bajtársak.Valahol a keleti fronton
-
manohun #2577 Nekem a p3-as lánctalpának ellövése tetszett nagyon -
Hupi #2576 Megnéztem a sérülési videót. Nagyon állat főleg az opel szétrobbantása. Mondjuk biztos vagyok benne hogy a laffy kétszer nagyobbat pukkan. -
manohun #2575 NA emberek új hírek a honlapon mindenki fog belőle találni kedvének valót :) -
manohun #2574 király :) -
#2573 Srácok hatalmas hírem van. Legalábbis számomra hatalmas. :)
Szóval elérhető kicsiny falumban az ADSL. Így nem kell munkahelyről neteznem otthon pedig minden port szabad és menni fog a játék tutira. Jövő héten rendelem meg a netet és majd egyszer bekötik.
Azután kipróbálom online is a gamét. Már nagyon várom biztos nagy élmény lesz! :))))
És ha bejön akkor jelentkezek gyalogos szolgálatra! :) -
#2572 -
manohun #2571 nem tudom mikor lesz de szerintem most lesz egy hosszabb kihagyás :( -
manohun #2570 hát sajna :/ -
#2569 óuu legyen már free trial! -
LtVitez #2568 dekár hogy a teszthez is kell ilyen bizbasz :) -
manohun #2567 Aki akar jönni tesztelni 4 körül kezdünk -
LtVitez #2566 jólenne :) -
lachun #2565 Nem baj a Tavaszi sör hadjáratra remélem jösz!!!! -
lachun #2564 !S jó reggelt!!! -
LtVitez #2563 !S Lacus! hát ja,de énis remélem hogy lassan már megyek :) -
lachun #2562 !S LTVitéz de rég nem csatáztunk remélem jössz majd!!! -
LtVitez #2561 !S Lacus bajtárs! -
lachun #2560 !S jo estét mindenkinek. -
lachun #2559 Ez nagyon jo hir nics szeb látvány mikor látok egy mozgás léptelen stuit:)) és már csak a szertett csomagot várja töllem:)) -
manohun #2558 a lánctalpát a stuartnak :) -
manohun #2557 Most olvastam hogy Killernek sikerült egy gránáttal leszakítani a páncélját egy Stuartnak és 4el kinyírni egy S35-öt bár ő sem tudja hogyan a torony hástó részébe lőtt.