19663
  • manohun
    Ne emberek mostanában elég keveset leszek vasárnapig...
    Tanulás meg munka és csak késő este leszek...
    Addig is legyetek jók :)
  • manohun
    Cimbi keress meg TSen és segítek! A magyar hqn fenn van a 2 cim az egyiken általában fenn vagyok
  • lachun
    De Manoval nagyon jó dolgokat tervezgettünk.ha afelét meg csináljuk akkor az nagyon király lesz.
  • lachun
    !S jo estét sajna csak most vagyok:))
  • Punker
    Givet-ben vagyok
  • CarajoEsp
    Ezaz. Működik és isten. Kicsit furcsa volt ,mert arra számítottam ,hogy megint újonc leszek ,de kiderült ,hogy nagyaon is tévedek ,ugyanis a meglévő accot újítottam ezért rögtön tizedes lettem:D Szóval már mostis tok vinni mindent ami fontos:D
  • manohun
    Cimbi merre vagy?
  • manohun
    carajo is aktiválva lett :)
    Üdvözlünk :)
  • CarajoEsp
    Juhééé. Akkor bizony neked küldtem:D Szóval biztos ott van.
  • manohun
    Kávási Mihály a nevem ha az kell
  • CarajoEsp
    Értem. Hát 4500Ft-t küldtem. E-mailben el tudsz küldeni egy nevet és akkor mondom biztosra ,hogy neked ment-e:D
  • Punker
    ok
  • manohun
    emberek a www.wwiionline.hu bevan regelve szóval aki úgy gondolja egy 1000el meg támogathatná a projectet... Számlaszám később jön :)
  • manohun
    Carajo sajnos nem volt már nyitva bank de ha gondolod beregelhetünk max honlap frisitened kell ha nem érkezett meg a pénz...
  • manohun
    :))))
  • CarajoEsp
    100%-ban lefogadom ,hogy azt hitte Svéd gyártmányú faroknagyobbító kell:D Úgy nézett rám ,mint valami tömeggyilkosra:D
  • manohun
    ok :)
  • CarajoEsp
    Nah. Mano. Ma küldtem el viszont azt mondták ma már oda is ér.:D Kérdezte a nő:
    -Tudja a nevét?
    -Mondom nem.
    -Mi legyen a közleményben.
    -Mondom WWII.
    -Ok.....
  • manohun
    Shad mostantól 1st Hunyadi tag!!!
    Üdvözöljük sorainkban :))))
  • manohun
    már meg is oldódott :)
  • manohun
    Kéne egy kis help valaki jöjjön már fel tsre ha ráér
    Thx
  • manohun
    Shad a squadot majd én tudom beállítani neked szóval majd mikor találkozunk TSen akkor beállítom
  • Shad01
    Nézegetem a statisztikákat, a legjobb vadászpilóták a németek. Az első 25-be csak 4 angol és 1 francia van.
  • Shad01
    Squadot meg hasonlókat hogy kell beállítani?
  • Shad01
    Igen, de ahhoz elő kellett volna bányászni őket. Egyszerűbb volt megnézni a neten.
  • Joxy
    A kisérö papirján amit kaptál rajta van, hogy milyen fajta
  • Shad01
    Most aktiváltak! 4111 Ft-ot vettek le a számlámról.
    Tegnap rossz bankkártyatípust adtam meg. Az OTP webkártyán (ami egy kartonlap) minden hülyeség rajta van, csak az nem, hogy milyen típusú kártya. Most már mindegy, legalább egy nappal tovább fog tartani a regisztrációm.
  • manohun
    Jó estét neked is
  • Punker
    ahoj
  • lachun
    !S jo estét !!!!
  • manohun
    Szerintem a bombás 110es az jobb is mint a stuka mert 2 250kgosa van amivel lehet igazán tankot lőni, meg vadászok ellen is van esélye.
  • manohun
    mármint mielőtt regelsz
  • manohun
    Shad előtte el ne felejts szólni
  • Shad01
    Amint meg lesz az előfizetésem egyből nekiállok megszerezni a Luftwaffe-nél a tiszti rangot.
    A régi 1 hetes freetriállal a legtöbb amit elértem az a tizedesi rang. Ahhoz is több repülőt le kellett lőnöm, és pár könnyűharckocsit kilőni. Nem egyszerű a pilóták élete.
    Nekem nem is kellene Stuka, megelégednék a 110-es bombával ellátott változatával.
  • CarajoEsp
    Nah megjött a számlaszám és most megyek(vágtatok) utalni a pénzt. Pontosan mennyit is utaljak? Mert ha minden igaz 1. hónap drágább ,mint a többi.
  • manohun
    hát ez majd akkor lesz ha elég repülősük lesz hogy a stuka a levegőben maradhat huzamosabb ideig
  • Joxy
    Stukával is barátkozhatna valaki, a nagy vadakat kiszehetné a porban járók elöl
  • Hupi
    HahaHHHaAAAAhhhhAHAAAHAHAAAAAAAAAHHHHHHHaaaaaahhhhhhaaaaaaaa
  • manohun
    de már pfcként nem?
  • Hupi
    Kemény 23%-nál