19663
-
manohun #2716 belépési név
jelszó
játék név (ez lesz a fejed fölött kiírva)
hogy akarsz fizetni(havonta:12.99$, 3 havonta: 38.97$, 6 havonta: 64.96$)
Név
Email
Cím
Irányító szám
ennyi... -
Cimbi #2715 Az jó most csak egyet fogok befizetni de ha bejönn akko sztem 6hónap ok:) -
manohun #2714 most szedem össze -
Cimbi #2713 Na akko milyen info kell? -
manohun #2712 de lehet 6 hónapnál kapsz 1 hót ingyen :) -
Cimbi #2711 Egy rekesz kis Tuborg a hűtöben bár ezt nem tom mihezz kell?:D -
Cimbi #2710 Ja egen és több hónapot nem ehet egyszere befizetni? -
manohun #2709 Semmi gond valahol el kell kezdeni :)
Ha ez mind megvan akkor már csak egy sör kell, és semmi más :) -
Cimbi #2708 Milyen infók?
Elküldöm üzenetben. -
Cimbi #2707 Bocs de én ténleg hüle vaok a számítógépekhez:) -
Cimbi #2706 A progi megvan mán egy hete röpködök a kietlen tájon:D
Joyt is vettem ma akko veszek egy mikrofont:)
Ez a Ts is levan töltve mi kell még? -
manohun #2705 A regeléshez kellenek infók és azokat kéne meg adnod -
manohun #2704 Cimbi ami fontos ahhoz hogy tudjunk kommunikálni az a TeamSpeak (TS), amihez kell egy mikrofon (kb. 800 HUF). Ezzel tudunk élőszóban beszélgetni ami ennél a játéknál elég hasznos. Javaslom hogy szerezd be. A progit a innen szedheted le. -
Cimbi #2703 Ok azt metaláltam te elküldöd és nekem mit kell csinálnom? -
manohun #2702 a számlaszámomat most irtam be a hírbe igaz más miatt, de oda küld. És a biztoság kedvéért olyan 4200at küldj bár Carajonak 4100 alatt volt néhány napja, de kitudja mi lesz a dollárral -
Cimbi #2701 Ez nekem is jó lenne:)
Ha megírod hova küldjem a lóvét akko küldöm meg azt is hogy mennyit:) -
manohun #2700 Hát csak dombornyomásos kártyával lehet fizetni interneten. Úgyhogy vagy beszerzel egyet vagy megkérsz valakit hogy az ő számlájáról fizethesd.Én szivesen felválalom de előbb kéne küldeni a pénzt mert teljesen üres a pénztárcám, nem tudok előlegezni. -
Cimbi #2699 Öööö úgy nézz ki mégsem dombornyomásos a kártya:(
Akko most hogyan tovább?
Ez egy OTP bankkártya amire a fizu jön. -
manohun #2698 ok én beregisztrálok neked és majd kérem az infokat igy egyszerűbb mintha elmagyaráznám ok? -
Cimbi #2697 Kártya az van lé is van csak azt nem tudom hol merre hogyan küldjem a lét? -
manohun #2696 Ha elő akarsz fizetni akkor dombornyomásos kártya kell, vagy valakinek, mondjuk az én kártyámról tudsz fizetni -
manohun #2695 :) -
Cimbi #2694 Nem gőzöm nincs az egészről én csak játszom meg ami a munkámhoz kell azt tudom oszt szevasz:) -
manohun #2693 Na szóval irc vagy hasonlót ismersz? -
manohun #2692 Addig jó amig a háború csak a gépben van :) -
Cimbi #2691 Hi én is:) -
Cimbi #2690 Siasztok manohun itt van? -
manohun #2689 vagyok -
#2688 Nah. Elnézést ,hogy tegnap nem voltam ,de tesómat kellett vinni sebészetre:D Kisebb háború volt itthon és elvágta a kezét:DD -
Cimbi #2687 Üzenj ha itt ólálkodsz:) -
Cimbi #2686 Szia manohun ma megkereslek mindenképpen:) -
manohun #2685 ne a farkát célozd hanem az elejét, vagy a szárnyát -
Shad01 #2684 Sikerült lelőnöm egy Hawk-ot, erre a saját repterem fölött lőnek le.
A spitefire seggét kétszer is megsoroztam, egyertelműen látszott a találat, de a spritnek meg sem kottyant. Régebben sokkal könnyebben le lehetett lőni a szövetséges gépeket. -
#2683 Hát nekem nagy csata volt tegnap. ERgy panzer 3 h-val két tankot is kilőttem. -
lachun #2682 Megyek akkor csatázni :))) -
lachun #2681 Bocs az elöbb az tegnap volt és azt jelentette volna hogy elöbb vettem észrea tankot mint ö engem:))) -
lachun #2680 !S Jó estét tegnap sikerült elöbb kilőnom egy angol közép tankot:),de sajna azt a haláltusát amit müveltek velem a puding evök azt elkerültem volna -
manohun #2679 hát az azért nem megy olyan eszeveszett tempóban :) -
#2678 Hála Isten. És a tanulás?:D -
manohun #2677 Még is leszek, nem működött a rendszer amin dolgoztunk volna igy csak jövő héttől lesz munka :)))