19663
-
Hupi #2796 Sajnos nem az estével van a baj hanem a hajnallal. Amerikában este 20:00-24:00 óra az európában hajnali 2:00-6:00 órának felel meg. Mivel a német oldalon küzdők zömét az európaiak, ezen belül is az egykori érintett országok (német, olasz, spanyol, stb) adják.
A másik ok pedig a morál kérdése. Az most nagyon alacsony, ami kihat a teljesítményre is. értsd: félórai kütdelem után melyben meghalt 35-ször, vagy egy órai vezetés után kilövik az emberke tankját egy a növényzetben megbújó soha észre nem vehető ATG-vel, überfasza spitfier-ök leradírozák az égről a német pilóta 110-esét a francia oldal legdélibb pontján, hát akkor azt mondja az illető játékos hogy %%/%//**** ******* ********* ki az ****** ****** (fordítás: köszönöm szépen én ebből nem kérek). -
#2795 Ennyire kevesn lennének fent este a németek? -
Hupi #2794 Hiába védhető ha nincs aki védje. -
#2793 Jesszus mária. Elfoglalták Verdunt. Pedig az aztán igencsak jól védhető terület volt:( -
Hupi #2792 + Kanadai franciák. -
Hupi #2791 Na ennek örömére megint beindultak az amcsik. -
lachun #2790 !S Jo napot szép ünnepet kívánok!
A dicsőséges tavaszi hadjárat
-
#2789 Énis elmegyek alukálni. Holnap persze leszek és remélem találunk valami jó kis csatát. -
lachun #2788 Sajna igen a termelés kevés azért. na asszem már pihenek mert nem tudok koncentrálni:)) -
#2787 Kicsit furcsán hatott az eddig 2vesztett és 11nyert arányom ami most 5 11-re csökkent ,ami még nem is lenne baj ,ha lenne 88-as dögivel:D De nincs:D -
lachun #2786 Ne aggodj kell még jo 88sa kezelö nefélj kiporoljuk öket:)) -
#2785 Hát ez az esti dolog nekem nem volt túl sikeres. Elég hülye voltam és 3Flak36-ot is elvesztettem. A legszebb az egészben ,hogy amióta Előfizus vagyok azóta csak javult az átlagom, amit most sikerült lerontani:D
De legínkább a 3 88-ast sajnálom ,mert azok az én butaságom miatt vesztek el. -
lachun #2784 Nagyon kellemes volt háttal lesrohanni a hyegytetöröl és sikitozni mer tolyan gyorsan menrem le,hogy a gombok nem reagáltak már semmire nem is tudtam fékezni.De az a vidulás viszont megérte amit okoztam:))) -
lachun #2783 !S Sajna nem valami pontossan tudtam menni de kivettem a részemet azt hiszem:))) -
manohun #2782 Gyertek mindjárt indulunk -
Shad01 #2781 Előkészület Verdun védelmének felállítására:
Végeredmény: háromból kettő ágyú összetörve szállítás közben. -
manohun #2780 Gyertek 6kor holnap!!! Hátha sikerül a Verduni helyzetet stabilizálnunk -
#2779 Holnap 6-óra körül, szerveznénk egy nagyobb csoportosulást. Mindenkit várunk szeretettel:D
Az ,hogy hol szólunk bele a történelem alakulásába ,csak az éppen aktuális állapotokon fog múlni. Remélem minél többen jönnek!! -
#2778 Rendben. Csak azt furcsáltam ,hogy mindenki eltünt. Azt hittem mindenkinek meghalt a net. nah akkor én megyek is vissza:D -
lachun #2777 Bocs de irtam tsen egy kicsit kell segitenem a faternak nem sokára jövök. -
#2776 gyerekek. Hova szaladt mindenki? 5percre megyek el enni és mindenki köddé válik. -
#2775 Hova tünt mindeki???? se ts-n nincs senki ,se a játékba. Ez nem megszokott dolog.
-
#2774 Hát ha csak megnyertük volna. De kezdjük elveszíteni:D -
#2773 90 új üzenet mi volt itt? egy napra eltünők és közben megnyeritek a háborút? :) -
#2772 Isten ez a kép. -
Hupi #2771 Az a baj hogy 00:00 és 10:00 között nincs mibe beleszaladniuk, ugyanis akkor alig van német ember a játékban. A városok 80-90% -át ebben az időszakban foglalják el. -
lachun #2770 !S talátam egy igazi WWIIonl játékost szerintem jol áll neki az uniformis:))
-
lachun #2769 Mindjárt ebéd azt mehet a csata:))) -
lachun #2768 Csak tudnám meddig birják més a stuártokkal mert megint beleszaladnak mindenbe:))) -
lachun #2767 Na ne már megint jönnek -
Hupi #2766 De legalább megint védhetjük Piennes-t, meg Fontoy-t mint a hadjárat kezdetén. Persze most nem fogunk hetekig kitartanini, jó ha két óráig a minknek tudhatjuk. -
Hupi #2765 Ne aggódj lesz ez még rosszabb is. -
Hupi #2764 Nagyon jó, nagyon jó, és végre nem a PzIII-ok pusztulnak. -
lachun #2763 nálam a gamange az damange bocs -
lachun #2762 Mindenki nézze meg a mail boxát mert jött uj gamange video nagyon állat jok lesznek:))) -
lachun #2761 !S Carajo én leszek délutántol sajnos nemérekrá elöbb!!! -
manohun #2760 én leszek de nem tudom hogy s mint -
#2759 Holnap ki lesz fent és kb hánytól? mert most ahogy elnéztem a térképen, a németeknek szüksége van minden emberre. -
lachun #2758 Tökéletes hallunk ok -
lachun #2757 Na most sorakozo!!!