19663
-
Cimbi #2836 Itt vagy még? -
Cimbi #2835 Imdlak:)))))))))))))))))))))))
Annyi a mo.... csigaevőknek:))))))))))))99999 -
manohun #2834 Cimbi regeltelek :)))))
-
manohun #2833 Hi! Gotcha hát jól haladunk, most lett beregelve egy újabb tag. Amúgy 1.13at várjuk nagyon mert sok változást fog hozni. Na meg persze hogy legyen neted :) -
#2832 Sziasztok urak megint a meló helyemről irok remélem nemsokára bekötik végre az internetet ez már a 2. hét elvileg 30 napjuk van rá. Mi ujság van veletek? mano te biztos már ezredes vagy, látom Lacus is ales lett gratulálok, marha rosz hogy igy el lettem maradva, de remélhetőleg hamar orvosolódik ez a probléma. irjatok mi ujság sosem szoktatok válaszolni nekem amikor ide irtam. na mennem kell jo játékot és öljetek minél több szövetségest :D na sziasztok -
manohun #2831 most is próbáltam frissiteni Cimbi de semmi, remélem holnapra már meg lesz... -
#2830 Ok. Arra mindíg kapható vagyok:D -
manohun #2829 Már várom hogy csütörtökön összefussunk. Mit vigyek a CDkért cserébe?
Beülhetnénk sörözni is. -
#2828 Nah. A mai nap nem volt valami fénye nekem , de ezzel együtt sikeresnek ítélem a napomat. Holnap találkozunk. -
lachun #2827 HUh nagyon jó volt ez a tüzérségi párbaj negyon tetszet KIRÁLY!!!!!!! -
lachun #2826 Na megyek akkor támadás!!!! -
lachun #2825 !S Gratulálok Carajo ez szép teljesitmény na most megyek az annyia franciknak:)) -
#2824 Na énis mindjárt megyek fel és akkor harcolhatunk. Remélem ma többen lesznk ,mint tegnap és sikerül valami fasza kis támadást összehoznunk. Ezt már csak azértis ajánlom mert 7%-k és Százados vagyok:D -
lachun #2823 HU srácok van egykét elintézni valom nem sokára jövök!!! -
Cimbi #2822 Szia Mano -
manohun #2821 Vagyok -
lachun #2820 Nemsokára megyek és go a frontline már nagyon várom:))) -
lachun #2819 !S jo estét sajnos tegnap nem értem rá de ma itt vagyok. -
#2818 Link -
Cimbi #2817 Köszi -
#2816 nem, most ICQ-n sincs -
Cimbi #2815 Sziasztok
Manohunt nem tudjátok mikor lesz? -
Shad01 #2814 Az utánpótlás állását és a fejlesztési köröket hol lehet megnézni? -
#2813 Nah. Le is telt a körünk szóval van már minden. Ma este hányan lesznek fent? Mert most ,hogy már van utánpótlás kéne egy nagyobbat foglalni. -
Cimbi #2812 Sziasztok
Mano itt vagy? -
manohun #2811 a HEAT miattt gyuladt ki mert szerencsére annál a lövedéknél nem számít a távolság, csak jól kell eltalálni a ellenséges tankot -
Hupi #2810 Kibaszott nagy támadás van a 91-esek részéről... -
Shad01 #2809 Tegnap délután Huy melletti fb-nk légvédelmét erősítettem. A szövetségesek szerintem több repülőgépet vesztettek ott, mint amennyit a vadászgépeink a térségben lelőttek. Legalább egy tucat repülőt lelőttünk (én 6 db-ot ).
Nyugalmasabb időkben a környező terepet pásztáztam távcsővel. Így sikerült észrevennem egy északról közeledő tankot, amit Stuartnak tippeltem. A légvédelmet visszaraktam és ha már volt a raktáron egy Stug, akkor kihoztam azt. A gyanútlan et nyílegyenesen az fb felé tartott. Egy percre eltőnt egy völgyben, de amikor felért a domb tetejére, a 75mm-es löveggel bekopogtattam a tornyába. 6 AP és 6 HEAT löveddéket kapott összesen, mire kigyulladt. Gondoltam, milyen jól bírja ez a Stuart. Gondolhatjátok, mekkora volt a meglepetésem és az örömöm, mikor kiderült, hogy egy Matildát lőttem ki szemből!
A lényeg a következő:
Stuggal és PzIV-el szemből is ki lehet lőni egy Matildát!
-
#2808 Ez az utolsó teás hasonlat nagyon bejön:D -
Toko #2807 Na de kerem ez valami celzas? :))
Amugy ez az ido kerdes visszafele is igaz ken hogy legyen nem, bar pont forditva, ott reggel, itt meg szunya. Csak hat ugye reggel / delelott megsincs annyi raero ember mint este. Na ahogy nezem ezt meg is valaszoltam magamnak :)))
Manonak igaza van, kitartas, annal jobb minel tobb csigapusztito jon a kepbe, mert annal tobbet lehet kinyirni amig a fegyver csove fel nem forr, amivel a reggeli teat elkeszithetjuk mint jolmegerdemelt jutalmat. (meruloforralo) :) -
manohun #2806 nem hanem 99 százalékon vagyunk a fejlesztésben :) -
#2805 És Ts-en? -
manohun #2804 99-on vagyunk :) -
#2803 Nem. Deti nem jöttök már fel játszani? -
manohun #2802 Emberek ti este mentek a Koncertekre a Millenárisba? -
Hupi #2801 Na megyek lehentelem őket. -
manohun #2800 Ez csak a LoneWolf-okra igaz általában, akik benne vannak egy squadban azok bármi is van kitartanak...
Ebből a szempontból mi még mindig jobb helyzetben vagyunk, mert ha szövik lennének ilyen helyzetben akkor már rég nyertünk volna. Szóval kitartás. Sokkal rosszabb helyzetből is felálltunk már. Már csak 4% és jobb lesz a helyzet. -
Shad01 #2799 Nagyon durván nyomják a franciák. Felrobbantottuk az fb-jüket, megyünk át a sajátra, ahol már kezdésként 2 Stuart áll. A repülőgépeik is 1 perc múlva megjelentek.
Szerintem direkt az a takikájuk, hogy hagyják az fb-jüket felrobbantani, és az mi fb-nknél lesben állva egy csomó egységet kilőnek. Ezek az egységek persze hiányozni fognak, mikor a város ellen mennek. -
#2798 Igazad lehet. Hát akkor nekünk kell délután bepótolnia lemaradást. -
lachun #2797 Na ne és a vezérünk felszolitása az smafu "kitartani a végsökig" :)))