19663
-
manohun #2876 Én hétfőn veszek egy 8500-öst -
Hupi #2875 Ebből is látszik hogy aki tud annak érdemes használt GF 4000-es sorozat, vagy ATI 8500/9700 -ast vennie. Ugyanis az új sorozat GF 5000 , ATI 9000-es kártyák alig tudnak többet ezeknél a kártyáknál és töredék áron meg lehet venni a régebbi kártyákat. Hátrány hogy vadászni kell rájuk. -
lachun #2874 !S szerencsére fórumot tudom figyelni náha azért:( -
manohun #2873 Abból fogom átalakítani, nem nagyon lesz időm újat csinálni :) -
manohun #2872 Nem kell hozzá erőmű, de azt mondták hogy a GefMxeket és a Gef2ket el lehet felejteni. Olyan kártya kell ami tudja a Pixel és Vertex shadinget, és az 512 MB sem árt lehetőleg DDR.
Itt egy jó honlap hogy megtudd mit tud a kártyád: Video kártya lista -
lachun #2871 !S Hát sajnos ez egy ilyen hét van szomorúan kell közölnöm ma ne mtudom mikor leszek.Valami kémszolgálat lehet vagy mi minden ismerösöm tudja,hogy szabin vagyok ááááááááááááá!!!
A frontott nézve pedik adjatok nekik mert vissza toltak alpara a csigaevök, nehadjátok magatokat.Jó csatát, és nefeledjétek ha 24 stuit kilőtök akkor is maradjatok ovatosak mert mindig jön egy 25ik ezt Manoval ki tapasztaltuk már:))) -
#2870 Hát azért azt nem hiszem. mindenesetre ezzel új távlatok nyílnak meg. -
#2869 ha ezt tényleg ilyenre akarják megcsinálni akkor erőmű kell majd a játékhoz -
Hupi #2868 Kíváncsi vagyok az új honlapra, remélem legalább olyan jó lesz mint a ww2games.hu . A képgalériát se felejtsd ki belőle, van egy csomó poénos és propaganda screenshot-om. -
Hupi #2867 Bravó, bravó már csak a mókusok hiányoznak. -
lachun #2866 !S jó reggelt HUH Mano ez a kéz istencsászár nagyon tetszik és ezmég fejlesztek áááá nagyon jo lesz:))) -
#2865 nah. Mistmár jól vagyok. Mai nap leszek már. A kép nagyon isten. Mondjuk érdekelne mekorra textúrák kellenek ehhez ,mert a legközelebbi fa is totál éles!!! -
manohun #2864 Azt hiszem most nagy igazságot mondtál, együtt érzek veled -
manohun #2863 Találjátok ki honnan van ez a kép? :)))))
A többi jön hamarosan az új honlapra, első hírként :))
-
lachun #2862 !S Toko az unokaöcséimnek sajna nincs internet na érted milyen dolog én meg ha lehet logokrajta mindig:) -
#2861 Huuhhh te szenti tsen de bertgbtam nem latok mit nap leszhk . -
Hupi #2860 Achtung! Panzer! hamarosan magyarul is -
Hupi #2859 Ja High Stream hadművelet. -
Hupi #2858 Ma elesett Marche. Mozamboo honvéd magyarázatot követelek! -
#2857 Ma nem leszek , ugyanis haverokkal szülinapozunk és nem merek a géphez üllni olyan állapotban. Temészeretes holnap jövök és a mai napra sikeres harcot kívánok!! -
Shad01 #2856 Nézegettem a
http://dongo.hu/
oldalt, sok hasznos infó található a tippek között.
Hupi őrnagy tarthatna a leendő pilótáink számára oktatást a légiharc alapjairól. -
Toko #2855 S! :))
Hupi ez nem a keletrol nyugatra tarto szelaramlat muholdas megfigyelesekbol alatamasztott, idojaras jelentes modell?? :)) -
Hupi #2854 Na látom nehézségekbe ütközik nálad a kivitelezés ezért mellékelek még egy ütemtervet is. Akkor én most el is megyek a führer alpesi főhadivillájába pihenni, két nap múlva mikor visszatérek a csigazabálokat a csatorna hűs vizében liubickolva szeretném látni ... Na S!
-
Hupi #2853 Na kidolgoztam a teljes elfoglalási tervet, amit Mozamboo honvéd fog végrehajtani aki már két hete tartja Marche-ot egy PzIII-mal, természetesen az F verzióval.
Na itt a terv:
-
Hupi #2852 Ja biztos csak véletlen de működik a záptojás TS! -
#2851 Nem:D
Én full piros puliban voltam. Akkor megnyugodtam. Tényleg bocs ,de erről nem tehetek. -
Hupi #2850 Na ilyenkor kell hangosan fütyörészni a Híd a Kwai folyón c. művet és akkor biztosan egymásra találtok. -
manohun #2849 Semmi gond!
Nem te voltál az az oldal táskás srác a Pályaudvar előtt? -
#2848 Még 1x elnézést manohun. Kicsit ideges voltam emiatt a dolog miatt ,mert féltem ,hogy ideges leszel ,hogy nem tudtam vinni. Szóval még 1x bocsi a dolog miatt és remélem ,hogy a játék el fogja terelni a figyelmed erről az afférről. -
#2847 Ott voltam a nagyakapuba ,de a telefonom totál lemerült és nem tudtalak felhívni. Mivel képem nem volt, ezért nagyhalál. -
manohun #2846 vagyok -
manohun #2845 Carajo merre voltál? -
#2844 Manohun , ha vagy elnézést ,de lemerült a telefonom és nem tudtalak megtalálni. Mivel nem akarok semmiféle nézeteltérést és ez részemről elég bunkó dolog volt ezért jóvá is teszem ,mindössze az kell ,hogy 5percre felygere Ts-re.
még 1x sorry:((
-
Hupi #2843 Gyere Mano támadás van :) -
Hupi #2842 A siker kulcsa a megfelelő technikai háttér a szobátokban:
-
Toko #2841 S! Lacus te nagyon vendegszereto vagy, minden heten / nap vendegeid vannak, gondolom nem unatkozol. :))
Gotcha, surgesd azt a netet, oszt gyakunk mint atom!!
" Oljetek, mert elni jo! " :)) -
lachun #2840 !S JO éjt sajna vendégekvoltak jo csatákat bajtársak. -
#2839 Hát ha a lemaradás miatt bánkódsz ne tedd ,mert annyira jók vagyunk ,hogy mostanában nem nagyon vesztünk küldetést:D -
manohun #2838 gyere tsre -
manohun #2837 vagyok