19663
  • manohun
    Én hétfőn veszek egy 8500-öst
  • Hupi
    Ebből is látszik hogy aki tud annak érdemes használt GF 4000-es sorozat, vagy ATI 8500/9700 -ast vennie. Ugyanis az új sorozat GF 5000 , ATI 9000-es kártyák alig tudnak többet ezeknél a kártyáknál és töredék áron meg lehet venni a régebbi kártyákat. Hátrány hogy vadászni kell rájuk.
  • lachun
    !S szerencsére fórumot tudom figyelni náha azért:(
  • manohun
    Abból fogom átalakítani, nem nagyon lesz időm újat csinálni :)
  • manohun
    Nem kell hozzá erőmű, de azt mondták hogy a GefMxeket és a Gef2ket el lehet felejteni. Olyan kártya kell ami tudja a Pixel és Vertex shadinget, és az 512 MB sem árt lehetőleg DDR.

Itt egy jó honlap hogy megtudd mit tud a kártyád: Video kártya lista
  • lachun
    !S Hát sajnos ez egy ilyen hét van szomorúan kell közölnöm ma ne mtudom mikor leszek.Valami kémszolgálat lehet vagy mi minden ismerösöm tudja,hogy szabin vagyok ááááááááááááá!!!
    A frontott nézve pedik adjatok nekik mert vissza toltak alpara a csigaevök, nehadjátok magatokat.Jó csatát, és nefeledjétek ha 24 stuit kilőtök akkor is maradjatok ovatosak mert mindig jön egy 25ik ezt Manoval ki tapasztaltuk már:)))
  • CarajoEsp
    Hát azért azt nem hiszem. mindenesetre ezzel új távlatok nyílnak meg.
  • Punker
    ha ezt tényleg ilyenre akarják megcsinálni akkor erőmű kell majd a játékhoz
  • Hupi
    Kíváncsi vagyok az új honlapra, remélem legalább olyan jó lesz mint a ww2games.hu . A képgalériát se felejtsd ki belőle, van egy csomó poénos és propaganda screenshot-om.
  • Hupi
    Bravó, bravó már csak a mókusok hiányoznak.
  • lachun
    !S jó reggelt HUH Mano ez a kéz istencsászár nagyon tetszik és ezmég fejlesztek áááá nagyon jo lesz:)))
  • CarajoEsp
    nah. Mistmár jól vagyok. Mai nap leszek már. A kép nagyon isten. Mondjuk érdekelne mekorra textúrák kellenek ehhez ,mert a legközelebbi fa is totál éles!!!
  • manohun
    Azt hiszem most nagy igazságot mondtál, együtt érzek veled
  • manohun
    Találjátok ki honnan van ez a kép? :)))))

A többi jön hamarosan az új honlapra, első hírként :))

• lachun
    !S Toko az unokaöcséimnek sajna nincs internet na érted milyen dolog én meg ha lehet logokrajta mindig:)
  • CarajoEsp
    Huuhhh te szenti tsen de bertgbtam nem latok mit nap leszhk .
  • Hupi
    Achtung! Panzer! hamarosan magyarul is
  • Hupi
    Ja High Stream hadművelet.
  • Hupi
    Ma elesett Marche. Mozamboo honvéd magyarázatot követelek!
  • CarajoEsp
    Ma nem leszek , ugyanis haverokkal szülinapozunk és nem merek a géphez üllni olyan állapotban. Temészeretes holnap jövök és a mai napra sikeres harcot kívánok!!
  • Shad01
    Nézegettem a
    http://dongo.hu/
    oldalt, sok hasznos infó található a tippek között.

Hupi őrnagy tarthatna a leendő pilótáink számára oktatást a légiharc alapjairól.
  • Toko
    S! :))
    Hupi ez nem a keletrol nyugatra tarto szelaramlat muholdas megfigyelesekbol alatamasztott, idojaras jelentes modell?? :))
  • Hupi
    Na látom nehézségekbe ütközik nálad a kivitelezés ezért mellékelek még egy ütemtervet is. Akkor én most el is megyek a führer alpesi főhadivillájába pihenni, két nap múlva mikor visszatérek a csigazabálokat a csatorna hűs vizében liubickolva szeretném látni ... Na S!

• Hupi
    Na kidolgoztam a teljes elfoglalási tervet, amit Mozamboo honvéd fog végrehajtani aki már két hete tartja Marche-ot egy PzIII-mal, természetesen az F verzióval.

Na itt a terv:
  • Hupi
    Ja biztos csak véletlen de működik a záptojás TS!
  • CarajoEsp
    Nem:D
    Én full piros puliban voltam. Akkor megnyugodtam. Tényleg bocs ,de erről nem tehetek.
  • Hupi
    Na ilyenkor kell hangosan fütyörészni a Híd a Kwai folyón c. művet és akkor biztosan egymásra találtok.
  • manohun
    Semmi gond!

Nem te voltál az az oldal táskás srác a Pályaudvar előtt?
  • CarajoEsp
    Még 1x elnézést manohun. Kicsit ideges voltam emiatt a dolog miatt ,mert féltem ,hogy ideges leszel ,hogy nem tudtam vinni. Szóval még 1x bocsi a dolog miatt és remélem ,hogy a játék el fogja terelni a figyelmed erről az afférről.
  • CarajoEsp
    Ott voltam a nagyakapuba ,de a telefonom totál lemerült és nem tudtalak felhívni. Mivel képem nem volt, ezért nagyhalál.
  • manohun
    vagyok
  • manohun
    Carajo merre voltál?
  • CarajoEsp
    Manohun , ha vagy elnézést ,de lemerült a telefonom és nem tudtalak megtalálni. Mivel nem akarok semmiféle nézeteltérést és ez részemről elég bunkó dolog volt ezért jóvá is teszem ,mindössze az kell ,hogy 5percre felygere Ts-re.
    még 1x sorry:((
  • Hupi
    Gyere Mano támadás van :)
  • Hupi
    A siker kulcsa a megfelelő technikai háttér a szobátokban:

• Toko
    S! Lacus te nagyon vendegszereto vagy, minden heten / nap vendegeid vannak, gondolom nem unatkozol. :))
    Gotcha, surgesd azt a netet, oszt gyakunk mint atom!!

" Oljetek, mert elni jo! " :))
  • lachun
    !S JO éjt sajna vendégekvoltak jo csatákat bajtársak.
  • CarajoEsp
    Hát ha a lemaradás miatt bánkódsz ne tedd ,mert annyira jók vagyunk ,hogy mostanában nem nagyon vesztünk küldetést:D
  • manohun
    gyere tsre
  • manohun
    vagyok