19663
-
manohun #2916 kikapcsoltam mindent amíg kész nem lesz csak a chatet meg a zenelejatszót fogom bekapcsolni hogy kipróbálhassátok -
#2915 Most nincs ott a menü ,de dizájnba jó lessz ez -
manohun #2914 még messze vagyok attól hogy kész legyen -
#2913 nagyon jó lett. -
manohun #2912 Francba megint nem megy valami :( -
manohun #2911 elkezdhetitek linkekkel feltölteni -
manohun #2910 most csinálom a honlapot estére lesz -
Hupi #2909 Tanácstalan vagy mert nem tudod eldönteni hogy milyen páncélos közelít? A megoldás számodra:
halláskárosultak hátrányban -
Shad01 #2908 Tegnap egy Pz38t-vel sikeresen leküzdöttem egy Chart!
A dolog szépséghibája az volt, hogy hazafelé menet a motoromat kilőtte egy vadászgép. -
manohun #2907 Gotcha elvileg működni fog a gép de nagyon proci igényessé válik ha nincs hardveres shaderjeid már pedig az Mxben nincs.
A szebb grafiáknak egyéb vonzata is van ami mindenkinek számít. Ha azt akarjuk hogy az Orosz, Afrika fronton akarunk játszani még lehetőleg ebben az életben akkor a cégnek sok fejelsztőre van szüksége, ahhoz pedig sok előfzetőre ahhoz pedig szebb grafikára.... :) -
#2906 itt tlejesen igazat adok. nekem is vannak olyan ismerőseim ,akik megnézték a géme és azt mondták ,hogy akkor ők a kevésbé reális ,de sokkal szebb ,Bf:Vietnammal játszanak. Nem fogják ezzel szentségteleníteni a Radeon10000-et. Persze az más kérdés ,hogy sose fogják azt érezni ,hogy tényleg egy több tonnás tankban ülnek.
Én nekem sem kéne a szebb grafika ,de ha lessz ,hát elviselem.:D -
#2905 Nekem már egy éve van egy giga ramom és GF4 Titanium egy jó procival csak netem nincs. Egy éve nem költöttem a gépemre és most is versenyképes. 512 ram és egy Titanium kártya már nem olyan nagy pénz és befektetésnek se utolsó. Valamit valamiért.
Számomra a látvány legalább olyan fontos szempont mint az összetettség. Hiába van sok fegyver nagy terület, ha csúnya a grafika. Mellesleg a grafika javulásával a játék is életszerűbb lesz ugyanis most pl bejönnek a térbeli fák melyeknek helyi stratégiai szerepei is lehetnek.
Én nem ismerem konkrétan ezt a játékot, de szerintem nem járok messze az igazságtól. -
Hupi #2904 Ez mind nagyon jó és szép csak ez a felfogás, az 'Így nem működik egy szoftverfejlesztő cég' c. meséhez vezet.
Hosszú távon sajnos semmikép.
-
Shad01 #2903 Egy játákkal a játékélmény miatt játszok. Ha élethű fákat, bokrokat, legömbölyített formájú embereket akarok látni, akkor elmegyek a haverokkal egy erdőbe paintball-ozni, vagy autóba ülök és vezetek, vagy a grundon focizok, kosárlabdázok, stb.
Akinek a grafika kell, az nézze meg 20-szor a Final Fantasit.
-
Hupi #2902 Üzletpolitikai szempontok miatt (is) javítják a grafikát mert 2004-ben a jellenlegi, (széleskörűen) gyakorlatilag eladhatatlan. Nagyon sokan vannak akik azért nem játszanak vele ill. meg se nézik mert azt mondják hogy idézem "ennek a játéknak olyan ronda a grafikája hogy inkább tetriszezek". -
Shad01 #2901 Szerintem is inkább a tüzérséget, a vonatokat, ejtőermyősöket, műszaki és javítóegységeket, a járművek munícióutánpótlástát kellene megcsinálni.
A grafika ennél a játéknál másodlagos. Így is kevés az egyszerre maximálisan megjeleníthető egységek száma. Egy részletesebb grafikával a helyzet biztos nem fog javulni. -
#2900 most olvasom csak mit irogattok nekem csak 320 ramom van és gef4mx440 esem amit most vettem. remélem azért ezen is élvezhetőp lesz a gém. nem értem miért a grafikát kell fejleszteni szép játékból van elég de iylen jóból 1-2 , másik elönye hogy majdhogynem egy 486 oson elfutott 14kilos modemmel. sztem senki nem azért játszik ezzel a játékkal mert gyönyörködni akar, azt eddig is lehtett nem értem miért kell felbaszni oylan magasra a lécet, fekete pont a fejlesztőknek, kb 10000 más van amit lehetne fejleszteni. Reakciűkat várok erre :)) na csók mer lerájt a frissités inditanom kell megint egyet aztán még 1 et és még vagy 25 van hátra :)))) !S -
#2899 tötötörörööööö töröööö megjöttem van netem frisiittek mint atom ugyhogy GoTCHa is BAck már csak egy gond van a héten délutános vagyok :((( na de azé összefutunk max hétvégén na csáó uraK JO GAMÉKAT -
Shad01 #2898 Bugjelentést hogyan lehet küldeni a fejlesztőknek?
Többször is előfordult velem, hogy a launch gombot megnyomva nem lép be a játékba. Ha valahogy visszalépek, vagy bezárom a programot, akkor a kiválasztott jármű elveszik ahhelyett, hogy visszakerülne a listába. Tegnap 3 db pz38t-pazaroltam el így. -
Cimbi #2897 Csiaírtó=csigaírtó -
Cimbi #2896 DE már van megkaptam a First class csiaírtó kitüntetést:D
-
#2895 Leszel ma Lachun? -
#2894 most nincs -
Bat #2893 Kérdés: Van ebből TRIAL? -
#2892 Valahogy kicsit lankadt az élet a fórumon. Ma este ha minden jól megy, leszek és lövöm a franciákat!! -
manohun #2891 Most egy kicsit nem leszek! Kedd este vagy szerdán jövök! Addig is jó csatákat... -
lachun #2890 De jó volt Cimbihunnal nagyon jó csatákat vivtunk,csak sajna nincs felszerelés!!!! -
lachun #2889 !S Na megyek harcolni elég rosszul állunk !!! -
#2888 szép nagy kép..... -
Shad01 #2887 Mennek a tűzoltók megfékezni a tüzet Gent mellett egy légitámadás után.
-
#2886 !S
Mostmár én is többet leszek, mint az elmult pár hétben!
Megnéztem a fákról a videot is, nagyon szép ahogy mozognak a szélben
De már megint a szöviknek kedveztek, ezzel is, hogy még jobban eltudjanak bujni. -
manohun #2885 na én megyek haza, vasárnap leszek és megcsinálom a honlapot :) -
Hupi #2884 Igen de sokaknak új. Megnéztem a többi képet is a növényzetről nagyon iO lesz. -
manohun #2883 ez egy elég régi kép :) -
Hupi #2882 Állat jó feeling
-
manohun #2881 az FX 5600 az jó szerintem
Hupi a kedvedért béka ügetés is :) -
Hupi #2880 Oldalra hajlás? Ez mi valami ttornagyakorlat? Törzskörzés is lesz ? :) -
#2879 lehet én is lecserélem az 5600-m amíg van rá gar. -
Hupi #2878 Az ATI 9000-9200, meg a GF 5000-5500 as kártyákat pedig mindenki felejtse el! Én már befürödtem velük mert naivan azt hittem hogy egy új kártya gyorsabb mint egy ezer éves GF 3 titanium200. Ha megnézitek a teljesítmény adatokat akkor láthatjátok mekkora volt a meglepetés. -
manohun #2877 Ja igen és páncéltörő puska és oldalra hajlás (lean) 1.14ben :))))