19663
  • manohun
    kikapcsoltam mindent amíg kész nem lesz csak a chatet meg a zenelejatszót fogom bekapcsolni hogy kipróbálhassátok
  • CarajoEsp
    Most nincs ott a menü ,de dizájnba jó lessz ez
  • manohun
    még messze vagyok attól hogy kész legyen
  • CarajoEsp
    nagyon jó lett.
  • manohun
    Francba megint nem megy valami :(
  • manohun
    elkezdhetitek linkekkel feltölteni
  • manohun
    most csinálom a honlapot estére lesz
  • Hupi
    Tanácstalan vagy mert nem tudod eldönteni hogy milyen páncélos közelít? A megoldás számodra:

halláskárosultak hátrányban
  • Shad01
    Tegnap egy Pz38t-vel sikeresen leküzdöttem egy Chart!
    A dolog szépséghibája az volt, hogy hazafelé menet a motoromat kilőtte egy vadászgép.
  • manohun
    Gotcha elvileg működni fog a gép de nagyon proci igényessé válik ha nincs hardveres shaderjeid már pedig az Mxben nincs.

A szebb grafiáknak egyéb vonzata is van ami mindenkinek számít. Ha azt akarjuk hogy az Orosz, Afrika fronton akarunk játszani még lehetőleg ebben az életben akkor a cégnek sok fejelsztőre van szüksége, ahhoz pedig sok előfzetőre ahhoz pedig szebb grafikára.... :)
  • CarajoEsp
    itt tlejesen igazat adok. nekem is vannak olyan ismerőseim ,akik megnézték a géme és azt mondták ,hogy akkor ők a kevésbé reális ,de sokkal szebb ,Bf:Vietnammal játszanak. Nem fogják ezzel szentségteleníteni a Radeon10000-et. Persze az más kérdés ,hogy sose fogják azt érezni ,hogy tényleg egy több tonnás tankban ülnek.
    Én nekem sem kéne a szebb grafika ,de ha lessz ,hát elviselem.:D
  • Random_
    Nekem már egy éve van egy giga ramom és GF4 Titanium egy jó procival csak netem nincs. Egy éve nem költöttem a gépemre és most is versenyképes. 512 ram és egy Titanium kártya már nem olyan nagy pénz és befektetésnek se utolsó. Valamit valamiért.
    Számomra a látvány legalább olyan fontos szempont mint az összetettség. Hiába van sok fegyver nagy terület, ha csúnya a grafika. Mellesleg a grafika javulásával a játék is életszerűbb lesz ugyanis most pl bejönnek a térbeli fák melyeknek helyi stratégiai szerepei is lehetnek.

Én nem ismerem konkrétan ezt a játékot, de szerintem nem járok messze az igazságtól.
  • Hupi
    Ez mind nagyon jó és szép csak ez a felfogás, az 'Így nem működik egy szoftverfejlesztő cég' c. meséhez vezet.
    Hosszú távon sajnos semmikép.

• Shad01
    Egy játákkal a játékélmény miatt játszok. Ha élethű fákat, bokrokat, legömbölyített formájú embereket akarok látni, akkor elmegyek a haverokkal egy erdőbe paintball-ozni, vagy autóba ülök és vezetek, vagy a grundon focizok, kosárlabdázok, stb.
    Akinek a grafika kell, az nézze meg 20-szor a Final Fantasit.
  • Hupi
    Üzletpolitikai szempontok miatt (is) javítják a grafikát mert 2004-ben a jellenlegi, (széleskörűen) gyakorlatilag eladhatatlan. Nagyon sokan vannak akik azért nem játszanak vele ill. meg se nézik mert azt mondják hogy idézem "ennek a játéknak olyan ronda a grafikája hogy inkább tetriszezek".
  • Shad01
    Szerintem is inkább a tüzérséget, a vonatokat, ejtőermyősöket, műszaki és javítóegységeket, a járművek munícióutánpótlástát kellene megcsinálni.
    A grafika ennél a játéknál másodlagos. Így is kevés az egyszerre maximálisan megjeleníthető egységek száma. Egy részletesebb grafikával a helyzet biztos nem fog javulni.
  • GoTCHa
    most olvasom csak mit irogattok nekem csak 320 ramom van és gef4mx440 esem amit most vettem. remélem azért ezen is élvezhetőp lesz a gém. nem értem miért a grafikát kell fejleszteni szép játékból van elég de iylen jóból 1-2 , másik elönye hogy majdhogynem egy 486 oson elfutott 14kilos modemmel. sztem senki nem azért játszik ezzel a játékkal mert gyönyörködni akar, azt eddig is lehtett nem értem miért kell felbaszni oylan magasra a lécet, fekete pont a fejlesztőknek, kb 10000 más van amit lehetne fejleszteni. Reakciűkat várok erre :)) na csók mer lerájt a frissités inditanom kell megint egyet aztán még 1 et és még vagy 25 van hátra :)))) !S
  • GoTCHa
    tötötörörööööö töröööö megjöttem van netem frisiittek mint atom ugyhogy GoTCHa is BAck már csak egy gond van a héten délutános vagyok :((( na de azé összefutunk max hétvégén na csáó uraK JO GAMÉKAT
  • Shad01
    Bugjelentést hogyan lehet küldeni a fejlesztőknek?

Többször is előfordult velem, hogy a launch gombot megnyomva nem lép be a játékba. Ha valahogy visszalépek, vagy bezárom a programot, akkor a kiválasztott jármű elveszik ahhelyett, hogy visszakerülne a listába. Tegnap 3 db pz38t-pazaroltam el így.
  • Cimbi
    Csiaírtó=csigaírtó
  • Cimbi
    DE már van megkaptam a First class csiaírtó kitüntetést:D
  • CarajoEsp
    Leszel ma Lachun?
  • Punker
    most nincs
  • Bat
    Kérdés: Van ebből TRIAL?
  • CarajoEsp
    Valahogy kicsit lankadt az élet a fórumon. Ma este ha minden jól megy, leszek és lövöm a franciákat!!
  • manohun
    Most egy kicsit nem leszek! Kedd este vagy szerdán jövök! Addig is jó csatákat...
  • lachun
    De jó volt Cimbihunnal nagyon jó csatákat vivtunk,csak sajna nincs felszerelés!!!!
  • lachun
    !S Na megyek harcolni elég rosszul állunk !!!
  • Punker
    szép nagy kép.....
  • Shad01
    Mennek a tűzoltók megfékezni a tüzet Gent mellett egy légitámadás után.

• Joxy
    !S
    Mostmár én is többet leszek, mint az elmult pár hétben!
    Megnéztem a fákról a videot is, nagyon szép ahogy mozognak a szélben
    De már megint a szöviknek kedveztek, ezzel is, hogy még jobban eltudjanak bujni.
  • manohun
    na én megyek haza, vasárnap leszek és megcsinálom a honlapot :)
  • Hupi
    Igen de sokaknak új. Megnéztem a többi képet is a növényzetről nagyon iO lesz.
  • manohun
    ez egy elég régi kép :)
  • Hupi
    Állat jó feeling

• manohun
    az FX 5600 az jó szerintem

Hupi a kedvedért béka ügetés is :)
  • Hupi
    Oldalra hajlás? Ez mi valami ttornagyakorlat? Törzskörzés is lesz ? :)
  • Punker
    lehet én is lecserélem az 5600-m amíg van rá gar.
  • Hupi
    Az ATI 9000-9200, meg a GF 5000-5500 as kártyákat pedig mindenki felejtse el! Én már befürödtem velük mert naivan azt hittem hogy egy új kártya gyorsabb mint egy ezer éves GF 3 titanium200. Ha megnézitek a teljesítmény adatokat akkor láthatjátok mekkora volt a meglepetés.
  • manohun
    Ja igen és páncéltörő puska és oldalra hajlás (lean) 1.14ben :))))