19663
-
manohun #2956 olyan emailem még nincs ami 3 megát bírna -
Hupi #2955 Manó adj egy e-mail címet és elküldöm egyesével a zenéket. Átlag 3 megásak. -
Hupi #2954 Manó könyörgök valahogy tegyél már be nagyobb betűméretet, kifolyik a szemem. -
Hupi #2953 Na megyek és szívom magamba az informácíokat az 1.13-ról az ÚJ honlapon. -
manohun #2952 nem a távcső a lényeg de nagyon jól nézki, és öntöltős :) -
manohun #2951 itt egy egész jó technikai összehasonlítás a kártyákhoz: 3dspecs -
manohun #2950 Toko a 8500ös sokkal jobb mint a 9000,kb. egy Gef 4Ti4200vel vetekszik ami még mindig jó kártyának számít.
TS letöltés: file -
#2949 Én inkább azt mondanám olvassatok teszteket.
Csak azért mert valaki azt mondja szar még ne vegyetek rá mérget. A neten nagyon sok ember panaszkodik ilyen meg olyan dolgokra, hogy milyen fosi és kiderül, hogy csak neki nem jött be vagy éppen át akar verni.
Én az ADSL internet terén hallottam fikázást de úgy, hogy mások hallották és mindenki óva intett attól, hogy legyen ADSL. Mégis amikor megkérdeztem egyik haverom akinek van teljesen cáfolt mindent.
A videókártya vélemények is nagyon szubjektívek szerintem. Nekem van egy GF4 Titanium 4200 és semmi bajom nincs vele minden játék fut tökéletesen mások meg azt próbálják elhitetni, hogy a Radeon így jó megy úgy jó.
Ezt most nem azért írtam mert kételkednék Toko üzenetében ezt általánosan írtam minden vásárlást megelőző szelektálásra. -
#2948 Nem rossza 8500, főleg ,ha nem Far Cry meg ilyenekre kell ,hanem erre a gamére. -
LtVitez #2947 (egyik) kedvenc második vh-s fegyverem :)
Hupi jólmondja valóban hasonlít a gépfegyverekre,mivel annak is készült. Felturbósított tűzgyorsaság,hogy az ejtőernyősöknek ne kelljen külön gépfegyvereket magukkal cipelni,hanem így mindem ember a saját tűztűmogatását vihette a kis kacsójában :)
a tűzgyorsaságát tekintve igencsak gyors volt, de állítólag nemkészült belőle több 6000-7000 darabnál...
na mára ennyi a fegyverekről :))
ja Toko: www.teamspeak.org (asszem) :) -
Toko #2946 Skacok lecci dobjatok ma meg egy cimmel honnan is lehet letolteni a TS-t! Olyan lusta vagyok visszaolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koszike, igerem ha ti kertek valamit telyesitem!
:) -
Toko #2945 Ember ha istent ismersz nem veszel 9500-asnal kissebbet, abbol is a Pro-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is egy Radeon 9500 Pro-m volt es megvoltam elegedve vele. A viszonyitasi alap pedig, hogy elotte egy 9000-esem volt, most pedig egy Radeon 9800 Pro 256
Szoval kerve kerlek ne vegyetek szert, mert az siralmas, es fajdalmas es gyotrelmes, es ....
Meg persze dragabb is, mert megveszed, rajosz hogy szar, felidegesedsz, es vegul megveszed a jot!!
Legyszi tanuljatok a karombol, ne vegyetek szaaaaaaaaaart!
:))) -
Hupi #2944 Az meg van a mostani játékban is, ha mindenképpen mesterlövészkedni akarsz akkor előbb nézz bele binokulárisba... :) -
Hupi #2943 Csak azt teszi moderné látszatra hogy van rajta célzó távcső, amúgy kiköpött mg34-es. -
manohun #2942 én ilyennel akarok játszani. brühühü :)))) -
manohun #2941 én amikor megláttam azt hittem hogy valami ami géppuska elég modernül néz ki korához képest -
Hupi #2940 Jah a kalasnyikovot is második világháborús német fegyverből fejlesztették ki. Pontosabban jó szovjet módszer szerint lemásolták azt. -
#2939 FG 42 pontos dátumot nem mondok fejből de Krétán már ilyet használtak a német ejtőernyősök. -
manohun #2938
találjátok ki egy mikori fegyver? -
manohun #2937 gyertek a Puma TSRE -
manohun #2936 szép kép, főleg az utolsó várom mikor lesz a WWII is hasonló -
#2935 ááááá rohadt jó képek :) -
Hupi #2934 Jutocsa képe az IL-2-ből
Talán meg kellene győzni őket hogy jöjjenek a ww2-be :)
-
Hupi #2933
-
Hupi #2932 Na talán most a poénos kép
-
#2931 Ide töltsd fel Hupi!!
Képefeltöltés -
#2930 a felső csík bejön....... -
Hupi #2929 Akkor biztos regisztrálni kell magatokat itt:
Ricsi -
#2928 kár hogy qrva nagy és semmi nem látszik ebből se :((( -
#2927 NEM JÖN LE:((( -
Hupi #2926 Poénos egy kép
-
#2925 3 vagyunk akkor -
manohun #2924 nekemse -
#2923 Nekem nem jelenik meg a fene:( -
Hupi #2922 Il-2 Jutocsa műve:
-
Hupi #2921 Talán meg kellene győzni őket hogy jöjjenek a ww2-be :)
-
Hupi #2920
-
#2919 Nah. én nekem spanyolból meg kell írnom még Goyáról egy életrajzot ,de aztán regelek ,játszok és minden ami jó. -
manohun #2918 lehet regelni -
manohun #2917 MŰKÖDIK A ZENELEJÁTSZÓ