19663
  • Random_
    Igen ma megyek netet előfizetni és ha lesz otthon net akkor jelentkezek szolgálatra. :)))

Veled mi a pálya?
  • Renegade
    mi van Random mostanában itt kempelsz? :-)
  • manohun
    mostmár megy Random
  • Random_
    "Díjnyertes játékos által készített film"

Na ezt nem tudom letölteni! A többi az megy.
  • Shad01
    Egész jól indult ez az új hadjárat. Északon jelentős sikereket értünk el. A déli front stagnál, de majd változtatunk rajta.
  • Toko
    S! A vedekezesunk olyan jol sikerult hogy visszaszoritottuk oket a terkep kozepere! :))
    Amugy nagyon jol csinaltuk le a kalappal, es latjatok szetvalva kis csoportokra de osszedolgozva milyen jol ment!! Kira kira!
    Nekem is ez volt az egyik legjobban tetszo jatek!!!

Mano jut eszembe: Ne vegye szar kartyat !!! :)))))))))))
  • manohun
    Fel kerültek új filmek és zenék a holnapra.
  • Random_
  • manohun
    most megyek megvenni az új kártyámat :)
  • manohun
    Szerintem az első film az első hadjárat megfilmesítése lesz...
  • manohun
    pontosan igy fogjuk csinálni Hupi
  • Hupi
    Szerintem várjunk az egyponttizenháromig, és valami forgatókönyvet is ki kellene dolgozni ne csak úgy durr bele lesz ami lesz.
  • CarajoEsp
    Okéka. Már megvannak a kellő programok.
  • manohun
    Carajo készülj hogy hamarosan elkezdjük a filmet
  • manohun
    akkor már 1.13ban :)
  • manohun
    2 hét múlva megcsinálhatnánk a következő hadjáratot mit szóltok?
  • lachun
    Ja és a fótok nagyon jók lettek teszenek!!!!
  • lachun
    !S sajna ma éjszakás leszek és mindjárt megyek melozni,de addig is kitartás.Igen vannak akik a vereség miatt át álnak a szövikhez de ha mi aratunk ott vannak ez a useek döntése. Mi viszont bedübörögtünk Kölnbe és helyre raktuk a dolgokat.Ezt egy játék se mtudja ez a király a WW IIonlban.
  • Shad01
    Szomorú, hogy mennyire kevesen játszottak tegnap a német oldalon. Alig maradt pár városunk, de azt sem sikerült normálisan megvédeni. Miután Kölnt nagy nehézségek árán felszabadítottuk, nevetségesen könnyen visszafoglalták a depókat.
    Jóformán csak mi védtük Kölnt. Miután elmentetek alig maradt német a városban. 22:00 környékén, a nyugati depó biztosítása után P3H-val átrobogtam az északihoz és ott senkit nem találtam, aki megpróbálta volna feltartani az angolokat.
  • Hupi
    Elmondhatjuk hogy részt vehettünk az utolsó nagy harcban :)

Miután a HunyadiPR utóvédeként géppuskával kiszedtem 12-t tommyt majd egy puskalövés következtében elvéreztem a harcokban, este 11:00 óra körüli tájban Köln elesett...

Szép volt fiúk, szerintem mindenki megérdemelne a führertől egy vaskeresztet :)))
  • Cimbi
    Na én meg kimaradtam:(((
  • manohun
  • lachun
    HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHuuuuuuuuuurrrrrrrááááááááááááááááááááá
    NAGYON JÓ HARJÁRAT VOLT meg voltam elégedve maroknyi csapatunk nagyon jókat tett Köln felszabaditásáért!!!!!
    Nagyon élveztem szerintem ez igazi háború volt!!!!
  • CarajoEsp
    Isten volt a mai nap. Sajna eléggé elkeveredtem ,így ritkán volt alkalmam a vége fele csapatban menni. De ez volt az egyik legjobb napom a WWII-ben.
  • manohun
    Jók kis csata volt a segítségünkel megmenekült Köln legalább még ma. Köszönöm annak aki eljött és sajnálhatja aki nem volt. Hamatosan tartunk újat.
  • Hupi
    Most veszem észre hogy kijavították a Stug és a PzIV-es löszerjavadalmazását. Előbbi 12 heat, míg utóbbi 22 heat lövedéket kapott!!! Yup
  • Hupi
    Meg fognak lepődni az biztos, azt fogják mondani: Ezek még támadni mernek?!!

• Hupi
    Nagyon jó!
  • CarajoEsp
    Hali mindenkinek. Remélem kiüldözzük a franciákat a mai napon a világból:D
  • lachun
    Hupi Infernoval felvettem a kapcsolatott már tölti a játékot és gyakorolni fog és várja a freet is oké!!!!!
  • lachun
    Egyébként a LuftWaffe indulo nagyon ász!!!! de tényleg!!!!!
  • lachun
    !S Hupi mutassuk meg hogy igy is lehet hadjárat törkjük átt a szakadást!!!! Vagy legalább is probáljuk meg!!!!
  • manohun
    csak 200 mega
  • Hupi
    Na miaz rád szakadt több gigányi tárhely?
  • manohun
    most töltök fel néhány jó kis filmet a honlapra kb. 4ra kész lesz.
  • Hupi
    Remélem 6 óráig újra indúl a térkép mert így semmi esély nincs
  • Shad01
    Luxemburg elesett!!!
  • LtVitez

nagyon metááááál :)
  • Toko
    S! En is tudok jo indulot! Ugy szol hogy; Aki nem lep egyszerre nem kap retest estere.......

:))
  • Hupi