19663
  • Hupi
    S-35-nek szemből, 100-200 m belül a páncélteknő alsó függőleges páncélzatát, ill a figyelőnyílások vékonyabb páncélzatát lehet 37 mm-es ágyúval átütni.

Jelenleg csak a pzIV és a stug3b 75 mm-es ágyújának van kellő átütőerje a francia tankokkal szemben, melyeknek AP lövedéke átlag 40 mm, HEAT lövedéke 45 mm-es páncélvastagságot tud átütni. Sajnos az ágyú kis kaliberhosszúságából adódó pontatlansága miatt csak 500 m-ig lehet hatékonyan alkalmazni.

• Shad01
    Az S35-ösöket szemből egy lövéssel nem lehet harcképtelenné tenni. Többel sem igen. Az S35 torny 56 mm a test 36 mm vastag szemből. A Pz3F és a Pz38t ágyúja csak 35 mm-t tud átlőni 100 m-ről.
    Azt meg már többször is leírtam, hogy a szövetségesek bármelyik ágyújukkal is lőjenek átütik a német tankok páncélját.
  • Joxy
    A tegnapi nap poénja:
    A majdnem teljesen bekeritett Conde-t támadtuk egy messzebb levő FB-ről . Jó sokat kellett menni az uton mire oda értem, egy PzIIIF -el voltam. A város egy folyón túl volt és egy domború hid vezetett át rajta, a hidhez oda érve azt láttom a periszkopban, hogy egy S35 jön át szemből Gyorsan át ültem lövésznek, egy gyors kapás lövés a löveg újra tölt, és a következö lövést eccere löttük a franciával, én meg haltam ő meg nem
  • Punker
  • Joxy
    Shad01:
    Hireszteld csak, hogy jó Szombathelyen a Chello, majd sokan előfizetnek azt ott is gyenge lesz...
  • Shad01
    Tegnap őrvezető lettem a légierőnél egy D52-es lelövése után.
    A tizedesi rang megszerzése a távoli jövőbe vész: Sikeres küldetés két gyalogos lelőve 1%, sikeres küldetés 1 gyalogos lelőve 0%. Gyors előremenetelt csak vadászgépek lelövése esetén lehet elérni, amit 110-essel szinte reménytelen.
  • Shad01
    A chellot nem kell szidni! Szombathelyen tökéletesen üzemel és nekem céges kedvezmény miatt csak 7500 Ft havonta. Egyszerre több géppel is fel lehet lépni a netre és semmi lassulás, akadozás nem tapasztalható.
    Az lehetséges, hogy más városokban gond van vele, de azért mert 2 évvel ezelőtt szar volt, nem jelenti azt, hogy mostanra nem tették rendbe.
  • LtVitez
    thx, úgy is legyen :)
  • Toko
    Gratula Vitez! Novunk mint atom! :))
  • ranGer2
    Mákos! majd azért irjál a frontól!
  • manohun
    Aki az én kártyámról fizetett elő az ne felejtse el küldeni a következő részletet mert nem sokára letelik az egy hónap
  • LtVitez
    gyere icq-ra lécci,megkéne beszélni akkor egykét dolgot :)
  • manohun
    Király
  • LtVitez
    jipppííííí!!!!!!!!!!!!!!
    pezsgőt bontunk Ever!
    előfizetek!!!!!!!!!!!!!!!
  • lachun
    !S Jó estét mindenkinek!!!
  • Punker
    az viszont gáz mert a legtöbb szolgáltatónál az 1 év a min, ha bizonytalan időtartalomra kéred akkor többszöröse a havidíj :(
  • Punker
  • Bat
    Jó, akkor ADSL :)
    Márcsak az a gond, hogy nem kéne 1 évre sem előfizetnem, mivel albérletbe ki tudja mikor repülök :)
    De majd meglátjuk...
  • Punker
    tudom de mi így tanultuk, arról nem tehetek hogy mi mindig a nyugaon lejárt technikákat vesszük át :(
  • Random_
    Én azért kötöm be a nagyobbat mert egyrész ha otthon van netem tudok dolgozni otthon is és spórolok utazást melóhelyre. Másrészt akkor már töltök is le sok mindent. :))
  • Random_
    ADSL! Nem keverni a DSL-el! Mert az két külön dolog. A DSL csak nyugati barátainknál van.
  • Punker
    jaja inkább DSL mint Chello
  • manohun
    Bat a cselloval csak a sz..ás van. Inkább az ADSL-t ajánlom. Mivel a játékhoz nem kell sávszél így a legkissebb is elég.
  • Random_
    Nekem kell egy telefon vonal ami Minimum csomaggal havi 1700 forint körüli. Plusz 2 évre az 512-es ADSL havi 11900 forint. A bekötés most ingyenes akcióban.
  • Bat
    Random: mennyibe fog az havonta kerülni?
    Mert most ennek a gamenak a hatására énis tervezem hogy mégiscsak bekötök netet, de a csellót ajánlották mert akkor nem kell fizetni teflonér havi 2-3 ezret (mongyuk elhanyagolható)
  • Renegade
    hát ez az, ez rosszabb lehet mint a heroin, első alkalom után rabja lennék, már az nyálcsorgató amit hónapok óta itt olvasgatok, meg a hq-n. a leírások, az élménybeszámolók a áh.. inkább kimegyek rágyújtani meg lenyugodni, ez így nem fair. :-))
  • Random_
    Van Stug? Ó imádom! A gyalogság legjobb barátja volt mindig is.

Jelentem tegnap előfizettem a netre az Invitelnél. A srác azt mondta megkeresnek először a telefonosok bekötni a telefont azután a netesek bekötni az 512 ADSL-t. Mindez Április havában fog megtörténni. Szerintem legpesszimistább szemmel is Május másodikán elkezdhetem az alapkiképzést. :)
  • manohun
    A francia reptér bunkerénél :) Ide még mind eljutottunk.
  • lachun
    !S jocakát,és holnap nagy csata, és még nagyobb gyözelem:)
  • lachun
    DE elötte manoék oda vittek mintek a cél város elé:)
  • lachun
    !S Ma nagyon jó utca harcok voltakime egy kis elö kép:)
  • Hupi
    Ja ekkorát :)

• lachun
    !S Renegáde szerintem ha te is be álsz abba PZ HADoszlopba amibe bent voltunk akkor annyi lesz neked:), a filling eggyszerüen nem le írható. bórzalmasan jó élmény remélem hamar megizleled velünk a lőpor izét mert én nem tudok most olyan játékot ami ekkora igazi II.ik VHs élményt tudna adni:)
  • lachun
    !S JÓestét mindenkinek nah irány a front!!!!
  • manohun
    Remélem akkor hamar lesz neted. Meg Renegadenak is.
  • manohun
    :)
  • Hupi
    Át lettek szervezve a hadseregek, pontosan nem tudom az elhelyezkedésüket, de az biztos hogy a 15. hadosztály átkerölt a középső szakaszra hogy ott mutassa meg a tommyknak hogy mi is az a villámháború, még mielőtt megint egy kötelék matildával ránk nem szakadnak.
  • Renegade
    háát amennyire imádja a csigazabálokat szerintem inkább féltékenykedne, mint halgatná, hogy: "amikor a diadalív alatt végiggördültünk a porlepte pziv-ekkel..."
    meg faterja a vezérkarban van, egyszer naívan hagyta, hogy beszélgesünk a II.vhról, de 3 óra elteltével elég nyűgös volt. bár jön a nyár, egy hónap fizetett szabi, hajaj, lehet, hogy lesz ebből adsl. :-)
  • Random_
    Mindez csak tálalás kérdése.
    Ha azt mondod neki, hogy elviszed egy romantikus vacsorára csak elötte el kell foglalnod Párizst akkor jobban belemegy abba, hogy játsz. Na és nézze a jó oldalát nem csajozni meg inni jársz el a haverokkal hanem legyolkolsz pár Franciát és Angolt meg városokat folglalsz el. :))
  • Renegade
    huhh, lelkesen olvasom én is ezt a fórumot, meg a hq-t is, és nem merem beköttetni az adsl-t. bfeznek meg előfizetnék erre, pedig még katona is voltam. :-)
    a nőm az EAlan miatt is nyűglödött, megtudná, hogy épp lerohanom Hupikkal meg Manókkal Párizst asszem kitérne a hitéből. :-)