19663
  • Joxy
    A párnapja a forumban emlitett hidon ET -vel szembe találkozás videoja:
    Itt 5,5 Mega
    Az elején még látható a közös indulás is
  • Joxy
    Tegnap esti hiradófelvétel:
    Carajo meg sappol egy pan-t
  • lachun
    Akkor nem tudom de ne a fejét ezt shad monta!!!!!!
  • Joxy
    Lacus:
    Szerintem vállon lövöm, de mindegy
  • lachun
    Bocs a sok nézd majd meg ért,de néztek meg!!!!!
  • lachun
    Joxy filmje nagyon jó és a Shad irta asszem hogy a laffi vezetöjének acél páncélzott fejevan.Shad nézd meg Joxy laffi vadászatát nézdmeg torkon lövi a kikcsikét pont még porzik is neki na ez a soför ellenszere nézd majd meg:)
  • lachun
    Mano oké vissza várunk és remélem az uj géppel nekem sajna még várnom kell vele sok sikert!!!!!!!!!
  • lachun
    !S Kezdem azt érezni,hogy ez a játék most fog nagyon nagy teret hóditani, és überver minden online játékot mert ezek a fejesztések most akkora váltózásokat hoznak amit, egyszerüen nem lehet igy aki kívül álló megértenie.Nekem személyszerint a filling már elén bejött de csak azt tudom modani, még egyre jóbban tetszik
  • manohun
    még nem lesznek fenn mert nem volt időm rárakni
  • Joxy
    Mano: ha jönnek az újak akkor az infokért, leirásokért az archiv oldalra kergesem öket vagy fent lesz az új oldalon is?
  • manohun
    Emberek jövőhéten keddtől egy ideig nem leszek, de nem tudom meddig. Az biztos hogy mikor visszajövök már egy új géppel és még nagyobb lelkesedéssel fogok :) Így előfordulhat hogy még hétvégére sem leszek, de gondolom nélkülem is boldogulni fogtok.

Küldtem egy mailt a Gamestaros srácoknak, remélem kirakják hírben, mint az előzőeket úgyhogy számíthattok néhány érdeklődőre. :)
  • lachun
    !S Hupi nagyon kira képek ezek, de tényleg jól belátni a bokrok alá is ,most már értem mindig miért van egy gépün fen mindenhol.
  • Hupi
    Na megyek ki a kertbe szedni egy kis gyomot mert úgy tünik hogy ezután nagyobb hansúlyt kell majd fektetni a páncélosom erdősáv melletti álcázásához.

• Hupi
    Küldjék csak nyugodtan, majd szobafogság után személyes "kihallgatáson" elárulják a lehetséges behatolási pontokat a fronvonalon.
  • lachun
    Vigyázzatok a szövik mindent be vetnek ellenünk ilyen járöröket küldenek ellenünk
  • lachun
    !S Jó napot és remélem nyertes kampány lesz ez nagyon beindultunk előre a győzelemért
  • lachun
    Gratula Shad gyerünk mert menniakrok bombázó misszioba és ehez kell a tizedes asszem repülőben.
  • Shad01
    Ma szerencsés napom volt a légierőnél. Bf110-el kilőttem egy boforst és lelőttem egy D52-t.
  • lachun
    !S Nagyon nagy hadieszközt talált a számunkra KINCS bajtársnönk szerinte a csatál 80%ékátdöntöen megnyerhetjük vele egy Könnyû, páncélozott lövegre bukkant mit nekünk Panhard!!!!!!
  • lachun
    !s sajna ma ne mtudtam jelen leni mert megint rengeteg lemezt írtam ki.Semmi baj Hupi lényeg,hogy megvan ez a nagyon jó film.
  • Hupi
    S! Lachun! Én is megvettem a Nyugaton a helyzet változatlan c. extrakirály filmet csak én nem a Tescoból szereztem be hanem a konkurenciától a "Földalattiból". Remélem megbocsájtasz. S!
  • Hupi
    Nem, az én diplomamunkám a vodka és az orosz katona harci morálja közti összefüggést fogja részleteiben feltárni...
  • LtVitez
    szendvics páncélzat= kötényzetre gondolsz?? :)
  • manohun
    :)
  • Renegade
    jah, 1-2 év és gyorstalpalón elvégzik a bojait, hadászatból, hadrendből stb.
    diplomamunkának meg a II. vh alatt használt harckocsik fejlődése, lőszerfajták és a szendvics páncél gyakorlati haszna a szovjet hadszintéren. :-)

tudom, tudom, még csak a nyugati front egy része van meg, figyelek ám
  • manohun
    látom már kész hadmérnökök vannak itt :)
  • Shad01
    A magyarázat nagyon egyzerű. A panhard ágyúja 35 mm-es páncélt tud átlőni 100 m-ről, a 38t legvastagabb páncélzata 25 mm. Egy lövés bőven elég, ha eltalálja a tank belsejében a municiót.
  • ranGer2
  • LtVitez
    extraerős lőszert használ! :D
  • lachun
    Na akor Hupi légyszi magyarázatott kérek arra, hogy mikor a panhard egy lővéssel kinyir egy 38t böl ugy hogy nem a lövészt szedi ki MIÉRT VAN!!!!!!!
  • lachun
    !S mindenkinek jó estétt!!!
  • LtVitez
    na ha minden összejön azon már énis leszek :)
  • manohun
    A csapat munkáról jut eszembe. Április 10. 18kor hadjárat előtte 9.én 18kor pedig kiképzés.

A 10.-ei hadjáratot szeretnénk megörökíteni szóval próbálja szabaddá tenni mindenki a szombatját :)
  • LtVitez
    éljen a csapatmunka! :)
  • LtVitez
    erről van szó :)
  • manohun
    Látod a csapatmunka kifizetődik :)
  • LtVitez
    dehogynem,mert 3-an lőttük egyszerre,és nem engem lőtt :D
  • manohun
    hát ja s35nél a hátsó hűtő bordák a legjobb célpont mert az ha mást nem a motort mindenképp elintézi ha eltalálod
  • Shad01
    Ha nem zöldfülű az S35 kezelője nincs esélyed második lövésre, főleg ha 50 méterre és szemben van veled.
  • LtVitez
    én pz38t-vel lőttem ki az s35-t kb 50m-ről,szembe állt velem,3 lövés a felső kis kupolás búvónyílásba,és már lángolt is