19663
-
#3116 A párnapja a forumban emlitett hidon ET -vel szembe találkozás videoja:
Itt 5,5 Mega
Az elején még látható a közös indulás is -
#3115 Tegnap esti hiradófelvétel:
Carajo meg sappol egy pan-t
-
lachun #3114 Akkor nem tudom de ne a fejét ezt shad monta!!!!!! -
#3113 Lacus:
Szerintem vállon lövöm, de mindegy -
lachun #3112 Bocs a sok nézd majd meg ért,de néztek meg!!!!! -
lachun #3111 Joxy filmje nagyon jó és a Shad irta asszem hogy a laffi vezetöjének acél páncélzott fejevan.Shad nézd meg Joxy laffi vadászatát nézdmeg torkon lövi a kikcsikét pont még porzik is neki na ez a soför ellenszere nézd majd meg:) -
lachun #3110 Mano oké vissza várunk és remélem az uj géppel nekem sajna még várnom kell vele sok sikert!!!!!!!!! -
lachun #3109 !S Kezdem azt érezni,hogy ez a játék most fog nagyon nagy teret hóditani, és überver minden online játékot mert ezek a fejesztések most akkora váltózásokat hoznak amit, egyszerüen nem lehet igy aki kívül álló megértenie.Nekem személyszerint a filling már elén bejött de csak azt tudom modani, még egyre jóbban tetszik -
manohun #3108 még nem lesznek fenn mert nem volt időm rárakni -
#3107 Mano: ha jönnek az újak akkor az infokért, leirásokért az archiv oldalra kergesem öket vagy fent lesz az új oldalon is? -
manohun #3106 Emberek jövőhéten keddtől egy ideig nem leszek, de nem tudom meddig. Az biztos hogy mikor visszajövök már egy új géppel és még nagyobb lelkesedéssel fogok :) Így előfordulhat hogy még hétvégére sem leszek, de gondolom nélkülem is boldogulni fogtok.
Küldtem egy mailt a Gamestaros srácoknak, remélem kirakják hírben, mint az előzőeket úgyhogy számíthattok néhány érdeklődőre. :) -
lachun #3105 !S Hupi nagyon kira képek ezek, de tényleg jól belátni a bokrok alá is ,most már értem mindig miért van egy gépün fen mindenhol. -
Hupi #3104 Na megyek ki a kertbe szedni egy kis gyomot mert úgy tünik hogy ezután nagyobb hansúlyt kell majd fektetni a páncélosom erdősáv melletti álcázásához.
-
Hupi #3103 Küldjék csak nyugodtan, majd szobafogság után személyes "kihallgatáson" elárulják a lehetséges behatolási pontokat a fronvonalon. -
lachun #3102 Vigyázzatok a szövik mindent be vetnek ellenünk ilyen járöröket küldenek ellenünk -
lachun #3101 !S Jó napot és remélem nyertes kampány lesz ez nagyon beindultunk előre a győzelemért -
lachun #3100 Gratula Shad gyerünk mert menniakrok bombázó misszioba és ehez kell a tizedes asszem repülőben. -
Shad01 #3099 Ma szerencsés napom volt a légierőnél. Bf110-el kilőttem egy boforst és lelőttem egy D52-t. -
lachun #3098 !S Nagyon nagy hadieszközt talált a számunkra KINCS bajtársnönk szerinte a csatál 80%ékátdöntöen megnyerhetjük vele egy Könnyû, páncélozott lövegre bukkant mit nekünk Panhard!!!!!! -
lachun #3097 !s sajna ma ne mtudtam jelen leni mert megint rengeteg lemezt írtam ki.Semmi baj Hupi lényeg,hogy megvan ez a nagyon jó film. -
Hupi #3096 S! Lachun! Én is megvettem a Nyugaton a helyzet változatlan c. extrakirály filmet csak én nem a Tescoból szereztem be hanem a konkurenciától a "Földalattiból". Remélem megbocsájtasz. S! -
Hupi #3095 Nem, az én diplomamunkám a vodka és az orosz katona harci morálja közti összefüggést fogja részleteiben feltárni... -
LtVitez #3094 szendvics páncélzat= kötényzetre gondolsz?? :) -
manohun #3093 :) -
Renegade #3092 jah, 1-2 év és gyorstalpalón elvégzik a bojait, hadászatból, hadrendből stb.
diplomamunkának meg a II. vh alatt használt harckocsik fejlődése, lőszerfajták és a szendvics páncél gyakorlati haszna a szovjet hadszintéren. :-)
tudom, tudom, még csak a nyugati front egy része van meg, figyelek ám -
manohun #3091 látom már kész hadmérnökök vannak itt :) -
Shad01 #3090 A magyarázat nagyon egyzerű. A panhard ágyúja 35 mm-es páncélt tud átlőni 100 m-ről, a 38t legvastagabb páncélzata 25 mm. Egy lövés bőven elég, ha eltalálja a tank belsejében a municiót. -
#3089 -
LtVitez #3088 extraerős lőszert használ! :D -
lachun #3087 Na akor Hupi légyszi magyarázatott kérek arra, hogy mikor a panhard egy lővéssel kinyir egy 38t böl ugy hogy nem a lövészt szedi ki MIÉRT VAN!!!!!!! -
lachun #3086 !S mindenkinek jó estétt!!! -
LtVitez #3085 na ha minden összejön azon már énis leszek :) -
manohun #3084 A csapat munkáról jut eszembe. Április 10. 18kor hadjárat előtte 9.én 18kor pedig kiképzés.
A 10.-ei hadjáratot szeretnénk megörökíteni szóval próbálja szabaddá tenni mindenki a szombatját :) -
LtVitez #3083 éljen a csapatmunka! :) -
LtVitez #3082 erről van szó :) -
manohun #3081 Látod a csapatmunka kifizetődik :) -
LtVitez #3080 dehogynem,mert 3-an lőttük egyszerre,és nem engem lőtt :D -
manohun #3079 hát ja s35nél a hátsó hűtő bordák a legjobb célpont mert az ha mást nem a motort mindenképp elintézi ha eltalálod -
Shad01 #3078 Ha nem zöldfülű az S35 kezelője nincs esélyed második lövésre, főleg ha 50 méterre és szemben van veled. -
LtVitez #3077 én pz38t-vel lőttem ki az s35-t kb 50m-ről,szembe állt velem,3 lövés a felső kis kupolás búvónyílásba,és már lángolt is