19663
  • manohun
    Nemsokára összeállítok egy kis csomagot a béta fórum anyagából amit a kevésbé szerencsések tudnak használni hogy jobb FPS-t kapjanak. Rengeteg mx440-asal rendelkező ember azt mondta hogy mág most is elég jó az FPSük. Amúgy én ki próbáltam a Bétát és 50-60 FPSem van, de ha távcsővel nagy facsoportra nézek akkor lemegy 20-ra. Sajnos mivel Radeonom van nem tudom magas felbontásban nézni a fákat.
    Aki új kártyát tervez vegyen Geforce-ot. Elég szánalmas hogy már egy Gef3al lehet magas felbontáson nézni a fákat, míg egy Radeon9800on se megy. :(
  • CarajoEsp
    Én 6-kor már fentleszek. A Tegnapi napom kicsit megtörte a lelkesedésem ,ugyanis vagy 7egységet vesztettem és 1 azaz 1 darab Frencht nem sikerült a másvilágra küldenem:D
  • Hupi
    Én le se szedem majd egy hét múlva mikor kijön a végleges...
  • Hupi
    "itt az ideje hogy a squadot is rendesen beindítsuk :)"

???
  • manohun
    Emberek 6kor egy megbeszélésssel kellene kezdeni mert kezdünk be indulni és itt az ideje hogy a squadot is rendesen beindítsuk :)
  • CarajoEsp
    Én már le is szedtem:D Amíg nem lehet neten nyomni ,nem mérgezem magam, mert nagyon bejönnek az új fák:D
  • manohun
    Az 1.13at ne a meglávő játékra másoljátok fel mert akkor nem tudtom majd fel menni játszani
  • CarajoEsp
    Nah. Kipróbáltam az 1.13-at. Hát sebességcsökkenés az van:D
    De nagyon szép. Nagyon tetszik.
  • Hupi
    Aham akkor már tudom hogy mire fogok szavazni :))
  • CarajoEsp
    Hogy növeljék-e a 64látható ember szintjét. Legalábbis szerintem ez:D
  • Hupi
    A 10-edikei hírlevélben van egy szavazási rész, csak nem igazán tudom hogy a vezető szavazati pont a "increased the player viz limit" mit is takarna???
  • CarajoEsp
    Akinek Nvidája van érdemes feltenni a legújabb Updatet.Nvidia
  • Joxy
    Stuka Bombing:

• CarajoEsp
    :(((((((((((((((((((
  • Joxy
    Esti hadjáratról megint lemaradok, dolgozom...
  • CarajoEsp
    Kiadták az 1.13 Public Betat. Érdemes kipróbálni.Beta
  • manohun
    Na emberek ma vagy hétfőn kiadják a játék Béta verzióját tesztelésre. Az új cuccok csak offline modban lesznek láthatók. A online elvileg nem fog változni semmit
  • Shad01
    Valami gond van a játékkal. Hiába csináltam meg több sikeres küldetést, a statisztika nem változik. Pedig Mozamboval összedolgozva 4 vadászgépet lőttem le. Ezzel meglett volna a tizedesi rang a légierőnél és végre repülhetnék stukával.
  • Hupi
    Elvileg ma gyakorlás lesz 20:00-tól, holnap pedig nagy népi hadjárat a szokásos időpontban 18:00-tól. Az 1.13 még nem jött ki így a videó még nem készül, azt majd a jövőhéten.
    Remélem megint leszünk 8-9-en. Bye.
  • Hupi
    Pusszantás...
  • manohun
    Éljenek
  • manohun
    :)
  • Shad01
    A TS-en múltkor összefutottam veletek, mikor gyakoroltatok. Akkor nem voltam biztos, hogy Kincs lány-e vagy csak nagyon fiatal.
    Végre egy kis változaztosság, és nem fogom állandóan a ti rusnya hangotokat hallgatni a TS-en.
    Éljenek a katonanők!
  • CarajoEsp
    Nagyon helyes.
  • lachun
    Ma feljött az első lány a TSre Kincs az aranyos csacsogo bajtársnömnk, aki le is töltötte a WW II offlán szigetett és mátol gyakorol is velem
  • lachun
    Mano de jó hogy meg lesz a géped remélem én is hamar talpra áll!!!!!
  • lachun
    !S Üdv mindenkinek remélem ez méltó büntetés volt a szöviknek ma kapitulálnak:)
  • manohun
    Na vagyok emberek bár még sok dolgom lesz míg rendbe jön a gépem teljesen, nem kis sokk volt ez neki :)
  • Hupi
    Ezért kell megtanulni motorfunkció és légcsavar nélkül hazavinni a gépet :)

Mondjuk ha a szárny is lyukacsosra van lőve akkor már nehezebb :)
  • Shad01
    Én a hátsó vezérsík felét hiányoltam. Meg a bal oldali motort, aminek az üzemképtelensége a képen nem látszik.
    Még így is sikerült leszállni és a legközelebbi német városig elgurulni. Sajnos, ha nem egy reptér közelében lép ki az ember, csak rescued státuszú lehet.
  • Joxy
    Shad:
    Szerintem a képről egy repülötér hiányzik
    Csak nehogy megbüntesenek a tábori csendörök érte, hogy nagy port versz fel a békés utcán
  • Joxy
    Pilótasághoz annyit tudok hozzá szólni, hogy amikor legelöször voltam egy bombázó misszióban, mint lövész-bomba tiszt, haza jötünk leszáltunk azt dobott azonal 30%-ot. Azt csak a 6 malacot kellet bedobni a renault gyárba
    Azóta 5-6 alkalommal voltam lövész 110-esen de az csak 6% ott emelt a rangomon.
    1. Kampfgeschwader Beastie Boys ő velük jártam bombázni, jó kis csapat.
  • lachun
    !S Nem baj Shad a 2% is számmit de legalább iton vagy a tizedesig!!!!!Csak igy tovább és legalább ennyi kill listád legyen BRAVÓ!!!
  • Shad01
    Itt a megoldás:
  • Shad01
    Vajon mi hiányzik erről a képről?
  • Shad01
    Itt a bizonyíték, hogy Bf110-essel ki lehet lőni egy S35-öst.
    Az viszont szomorú, hogy ezért csak 2%-ot kaptam.
  • Shad01
    HE-vel könnyű kilőni a gyalogosokat. AP-vel próbáld!
    Nekem már sikerült.
  • lachun
    Joxy monta szokot érdekes dolgokat látni a statisztikában, na de vannak akik ne mtágitanak a megfelelő oldalról:)
  • lachun
    !S jó napot HUH Joxy nagyon jo a video ez király nagyom
  • Joxy
    Hupi:
    Én meg találkoztam egy másik nagy hireséggel, ő végre a megfelelő oldalon áll