19663
  • manohun
    na végül befejeztem a kis cikkemet

remélem hasznos olvasmány lesz
  • Hupi
    Mégiscsak letöltöttem az 1.13beta-t. A sebességcsökkkenés alap beállításokkal offline kb. 20-30%-os nekem (p4-2400mhz, ATI 9600pro). Rep. géppel is megnéztem, az új növényzet sajnos(?) nem rejti jobban a harcjárműveket, kivétel ez alól a sűrű borókás/bozótos.
  • lachun
    Szerintem minden bank igy müködik de meg kell érdeklődni.
  • Shad01
    Ez hogyan lehetmegcsinálni?
  • Joxy
    Jah ezt az OTP-re mondom, atöbbieknél nem tudom, hogy hogy van
  • Joxy

Ne számlaszámra utaljatok, hanem a kártyák közötti azonali utalást használjátok!!!
    Tehát a meglevö bankkártyád számáról az internetes kártyád számára.
    Mert a számlák közötti utalást le kell kézzel is könyvelniük, és csak akkor történik meg, mig a kártyák közötti utalást gépek között történik, pl mint amikor a boltban vásárolsz.

• Punker
    ünnepek alatt nem dolgoznak.....
  • lachun
    HUH az gáz nekem is egyszert tököltek valami müszaki hiba miatt remélem hamar tudtok jönni!!!!!
  • Shad01
    Nekem pénteken járt le az előfizetésem.
    Neten keresztül tegnap átutaltam a pénzt a Mastercardos számlámra, ami még most sem érkezett meg. "A tranzakció állapota: várakozó" ez az üzenet fogadott, mikor utánanéztem mér nem jött meg a pénz. Csak tudnám mire vár az OTP. Ha 24 órára, akkor délután tudok játszani, ha a Húsvét végére, akkor megszívtam.
  • lachun
    !S ezt KINCS küldi minden kedves katona srácnak,és azt üzeni locsoljatok és győzzetek!!!!!!!
  • Punker
  • lachun
    !S Kellemes ünnepeket és sok piros tojglit gyüjtsetek,megdobáljuk a franci és angol ellent vele
  • CarajoEsp
    Nem bánkódok:D Legalább van időm családra. Ugyis kivannak már.
    Mozambo nevét annyit többett hallják ,mint bármilyen más szót ami tőlem hangzik el:_D
  • lachun
    Hát igen a harc hevében nem figyeltem:)
  • lachun
    Carajo ne bánkodj neke mmikor gebasz volt az otpével akkor szintén pihivolt, de én is majd fel robbantam!!!!!
  • Joxy
    Pedig ha vissza emlékszel mondtam, hogy mosolyogj
  • lachun
    Nagyon jó Joxy milyen jól járőrőzök a tankok nál és nem is tudtam forgatásvan:)
  • Punker
    jó vid
  • lachun
    Nekem is jönn kira lesz szerintem Joxy remélem a h75 mikor fejen talált engem az nincs rajtaés semit nem talált el csak a felem
  • Punker
    töltöm
  • Joxy
    Ujabb riport film a délutáni hadmüveletekről: Indulásban
    A filmen látható egy páncélos formáció indulása, stuka áthuzással, és gyorsulási verseny az uton. Sajna a riporter PzIVD -je felborult és mentésre volt szüksége
    11,5Mega
  • lachun
    Igen nagyon jó fej én mikor fagattam pont repkedett ezek szerint a repülősök is többen lesznek :)
  • lachun
    JUJde jó volt Mozamboval belopodztunk a városba és nagyon tactikusan meg vártuk a csendet mikor megnyugodtak. Mozambo kiszedett egy tetöharcost egykét lövésel nagyot röhögtünk:)Majd nagy sebbel lobbal befoglaltuk a depot ,a hatalmas akrásnak mnyögés lett a vége nem jót foglaltunk,rosszat irtunk be huh és két tank üldözött ez ám a jó hangulat nagyon tettszet.Majd kérek beszámolot az uj 1.13 bétáról oké!!!!!!!
  • manohun
    Joxy most szólt hogy lehet hogy hamarosan lesz egy új tagunk. Fuzz87, már beregelt a honlapra. A játékban talált ránk, ha jól tudom márcisban kezdte :)))
  • manohun
    Én sem nagyon leszek szerintem amíg meg nem csinálom az USBmet, vagy ki nem jön az 1.13 attól függ melyik lesz előbb :)))
  • CarajoEsp
    Kész végem van:D Nemtok játszani ráadásul a saját hülye hibámból:DDDDD
    Nah akkor addig nézem mivel lehet sebességet nyerni 1.13alatt.
  • CarajoEsp
    Sajna ma lejártam:D
    Én hülye teljesen Márc17-re emlékeztem ,mint befizetés:D
    Arra vagyok kiváncsi ,hogy tudok-e átutalni Otp-s kártyáról Atm-ről? Mert akkor ma is tudnám a pízt küldenI:D
    Most néztem csak meg a Billinget:D
  • manohun
    igazából itt az számít hogy az új Speed Tree technológiát melyik tudja jobban alkalmazni és ebben magasan a Geforce a nyerő, egyéb kinézetben meg FPSben az megegyező tipusok általában ugyanazt tudják.
  • CarajoEsp
    Én ott tartok ,hpgy a vidikari a legkisebb problémám:D
  • Punker
    nekem is mindig nvidia-m volt illetve anno az első kártyám egy 1 MB-s S3 Trio volt, de az FX5600-tal csak szívok :((((
  • lachun
    De azért megnézem mit bir ezzel a karival
  • lachun
    huh srácok akkor ne mtudom milegyen a videokártyával,remélem az nvidi jo választás lesz. ma mozamboval beszéltünk és szerinte is az nvidi a jó!
  • Hupi
    Nem csak a videókártya, semmilyen más tesztprogram eredményeit nem szabad kézpénznek venni. Egyébként meg szvsz tök mindegy hogy gforce vagy ati. Nekem volt mind a kettő, ez ebben jobb az amabban. És ami a lényeg kommersz mind a kettő, az igazi minőséget úgysem tudjuk megfizetni ;)
  • Joxy
    OFF:
    Jótanácsom: a vidikari teszteknek és teszt programoknak nem lehet 100%-osan hinni, mert a jobban fizető cég kártyájához, driveréhez irják őket. Ők úgy modják "optimalizálva van", az a biztos, amit az általad használt játékkal a valóságban mutatt a kártyesz. De sajna ha igényes ember vagy és réteg játékokkal játszól, akkor nem tudodd a "havernál" előre megnézzni, hogy milyen a kártya. A Geforce-oknál meg amugy is nagy a keverés a tipus jelölölésekkel.
  • Random_
    Nagyon kicsi a különbség a két gyártó kártyái között ezért annak is igaza lehet aki Radeont vesz ezért én nem is mindig szoktam belekötni más döntésébe. Van GeForce-ban és Radeonban is butított amit nem szabad megvenni. Nekem van egy ős GeForce2-m amit még a legelején vettem mikor megjelent akkor még nem is volt megkülönböztetve 200-ra és 400-ra csak egy típus volt és még most is tökéletesen megy.

Nem beszélve arról, hogy most van egy GF4Titanium is jelenleg a gépemben aminek már hónapok óta nem megy a ventilátora mert beszorult mégse füstölt el vagy romlott a teljesítménye. Most vettem észre nemrég mikor szétszedtem a gépet és ez azért szép teljesítmény.
  • manohun
    Jobbulást...

Én is Geforce-t akartam venni, de az eladó át akart b...ni. Butitott verziót akart rámsózni normálként, ezért inkábbb vettem egy Radeon-t ami tényleg a normál verzió. Pedig én azt hittem hogy az OpenGL-t a Radeonok tudják jobban. :(
  • manohun
    Hát nem tudom én amikor a maxos képeket néztem jóval szebbek voltak mint amit én látok...
  • Random_
    Én GeForce párti vagyok soha nem volt Radeonom, de nem is láttam szükségét.

Aki Nvidia kártyát venne az gondolja meg mi a fontos neki. Ha gyors kártya kell akkor GeForce4 Titanium 4200-t és társait vegye.
    Ha az a fontos, hogy a legújabb játékok által használt DirectX9-et tudja használni akkor FX-et vegyen melyek nem olyan gyorsak mint a Titíniumok, de több új játékot is jobban támogatnak.

Ja és jelentem kezdek felépülni betegségemből. :)
  • lachun
    !S JÓ napot remélem ma tudok jönni délután és akkor kegyetlen nagy csata lesz!!!!!!!
  • CarajoEsp
    Én megnéztem és igazán nagy különbséget nem fogsz tapastalni. Nekem Mediumon lessz az biztos.