19663
-
manohun #3237 na végül befejeztem a kis cikkemet
remélem hasznos olvasmány lesz -
Hupi #3236 Mégiscsak letöltöttem az 1.13beta-t. A sebességcsökkkenés alap beállításokkal offline kb. 20-30%-os nekem (p4-2400mhz, ATI 9600pro). Rep. géppel is megnéztem, az új növényzet sajnos(?) nem rejti jobban a harcjárműveket, kivétel ez alól a sűrű borókás/bozótos. -
lachun #3235 Szerintem minden bank igy müködik de meg kell érdeklődni. -
Shad01 #3234 Ez hogyan lehetmegcsinálni? -
#3233 Jah ezt az OTP-re mondom, atöbbieknél nem tudom, hogy hogy van -
Ne számlaszámra utaljatok, hanem a kártyák közötti azonali utalást használjátok!!!
Tehát a meglevö bankkártyád számáról az internetes kártyád számára.
Mert a számlák közötti utalást le kell kézzel is könyvelniük, és csak akkor történik meg, mig a kártyák közötti utalást gépek között történik, pl mint amikor a boltban vásárolsz.
-
#3231 ünnepek alatt nem dolgoznak..... -
lachun #3230 HUH az gáz nekem is egyszert tököltek valami müszaki hiba miatt remélem hamar tudtok jönni!!!!! -
Shad01 #3229 Nekem pénteken járt le az előfizetésem.
Neten keresztül tegnap átutaltam a pénzt a Mastercardos számlámra, ami még most sem érkezett meg. "A tranzakció állapota: várakozó" ez az üzenet fogadott, mikor utánanéztem mér nem jött meg a pénz. Csak tudnám mire vár az OTP. Ha 24 órára, akkor délután tudok játszani, ha a Húsvét végére, akkor megszívtam. -
lachun #3228 !S ezt KINCS küldi minden kedves katona srácnak,és azt üzeni locsoljatok és győzzetek!!!!!!! -
#3227 -
lachun #3226 !S Kellemes ünnepeket és sok piros tojglit gyüjtsetek,megdobáljuk a franci és angol ellent vele -
#3225 Nem bánkódok:D Legalább van időm családra. Ugyis kivannak már.
Mozambo nevét annyit többett hallják ,mint bármilyen más szót ami tőlem hangzik el:_D -
lachun #3224 Hát igen a harc hevében nem figyeltem:) -
lachun #3223 Carajo ne bánkodj neke mmikor gebasz volt az otpével akkor szintén pihivolt, de én is majd fel robbantam!!!!! -
#3222 Pedig ha vissza emlékszel mondtam, hogy mosolyogj -
lachun #3221 Nagyon jó Joxy milyen jól járőrőzök a tankok nál és nem is tudtam forgatásvan:) -
#3220 jó vid -
lachun #3219 Nekem is jönn kira lesz szerintem Joxy remélem a h75 mikor fejen talált engem az nincs rajtaés semit nem talált el csak a felem -
#3218 töltöm -
#3217 Ujabb riport film a délutáni hadmüveletekről: Indulásban
A filmen látható egy páncélos formáció indulása, stuka áthuzással, és gyorsulási verseny az uton. Sajna a riporter PzIVD -je felborult és mentésre volt szüksége
11,5Mega -
lachun #3216 Igen nagyon jó fej én mikor fagattam pont repkedett ezek szerint a repülősök is többen lesznek :) -
lachun #3215 JUJde jó volt Mozamboval belopodztunk a városba és nagyon tactikusan meg vártuk a csendet mikor megnyugodtak. Mozambo kiszedett egy tetöharcost egykét lövésel nagyot röhögtünk:)Majd nagy sebbel lobbal befoglaltuk a depot ,a hatalmas akrásnak mnyögés lett a vége nem jót foglaltunk,rosszat irtunk be huh és két tank üldözött ez ám a jó hangulat nagyon tettszet.Majd kérek beszámolot az uj 1.13 bétáról oké!!!!!!!
-
manohun #3214 Joxy most szólt hogy lehet hogy hamarosan lesz egy új tagunk. Fuzz87, már beregelt a honlapra. A játékban talált ránk, ha jól tudom márcisban kezdte :))) -
manohun #3213 Én sem nagyon leszek szerintem amíg meg nem csinálom az USBmet, vagy ki nem jön az 1.13 attól függ melyik lesz előbb :))) -
#3212 Kész végem van:D Nemtok játszani ráadásul a saját hülye hibámból:DDDDD
Nah akkor addig nézem mivel lehet sebességet nyerni 1.13alatt. -
#3211 Sajna ma lejártam:D
Én hülye teljesen Márc17-re emlékeztem ,mint befizetés:D
Arra vagyok kiváncsi ,hogy tudok-e átutalni Otp-s kártyáról Atm-ről? Mert akkor ma is tudnám a pízt küldenI:D
Most néztem csak meg a Billinget:D -
manohun #3210 igazából itt az számít hogy az új Speed Tree technológiát melyik tudja jobban alkalmazni és ebben magasan a Geforce a nyerő, egyéb kinézetben meg FPSben az megegyező tipusok általában ugyanazt tudják. -
#3209 Én ott tartok ,hpgy a vidikari a legkisebb problémám:D -
#3208 nekem is mindig nvidia-m volt illetve anno az első kártyám egy 1 MB-s S3 Trio volt, de az FX5600-tal csak szívok :(((( -
lachun #3207 De azért megnézem mit bir ezzel a karival -
lachun #3206 huh srácok akkor ne mtudom milegyen a videokártyával,remélem az nvidi jo választás lesz. ma mozamboval beszéltünk és szerinte is az nvidi a jó! -
Hupi #3205 Nem csak a videókártya, semmilyen más tesztprogram eredményeit nem szabad kézpénznek venni. Egyébként meg szvsz tök mindegy hogy gforce vagy ati. Nekem volt mind a kettő, ez ebben jobb az amabban. És ami a lényeg kommersz mind a kettő, az igazi minőséget úgysem tudjuk megfizetni ;) -
#3204 OFF:
Jótanácsom: a vidikari teszteknek és teszt programoknak nem lehet 100%-osan hinni, mert a jobban fizető cég kártyájához, driveréhez irják őket. Ők úgy modják "optimalizálva van", az a biztos, amit az általad használt játékkal a valóságban mutatt a kártyesz. De sajna ha igényes ember vagy és réteg játékokkal játszól, akkor nem tudodd a "havernál" előre megnézzni, hogy milyen a kártya. A Geforce-oknál meg amugy is nagy a keverés a tipus jelölölésekkel. -
#3203 Nagyon kicsi a különbség a két gyártó kártyái között ezért annak is igaza lehet aki Radeont vesz ezért én nem is mindig szoktam belekötni más döntésébe. Van GeForce-ban és Radeonban is butított amit nem szabad megvenni. Nekem van egy ős GeForce2-m amit még a legelején vettem mikor megjelent akkor még nem is volt megkülönböztetve 200-ra és 400-ra csak egy típus volt és még most is tökéletesen megy.
Nem beszélve arról, hogy most van egy GF4Titanium is jelenleg a gépemben aminek már hónapok óta nem megy a ventilátora mert beszorult mégse füstölt el vagy romlott a teljesítménye. Most vettem észre nemrég mikor szétszedtem a gépet és ez azért szép teljesítmény. -
manohun #3202 Jobbulást...
Én is Geforce-t akartam venni, de az eladó át akart b...ni. Butitott verziót akart rámsózni normálként, ezért inkábbb vettem egy Radeon-t ami tényleg a normál verzió. Pedig én azt hittem hogy az OpenGL-t a Radeonok tudják jobban. :( -
manohun #3201 Hát nem tudom én amikor a maxos képeket néztem jóval szebbek voltak mint amit én látok... -
#3200 Én GeForce párti vagyok soha nem volt Radeonom, de nem is láttam szükségét.
Aki Nvidia kártyát venne az gondolja meg mi a fontos neki. Ha gyors kártya kell akkor GeForce4 Titanium 4200-t és társait vegye.
Ha az a fontos, hogy a legújabb játékok által használt DirectX9-et tudja használni akkor FX-et vegyen melyek nem olyan gyorsak mint a Titíniumok, de több új játékot is jobban támogatnak.
Ja és jelentem kezdek felépülni betegségemből. :) -
lachun #3199 !S JÓ napot remélem ma tudok jönni délután és akkor kegyetlen nagy csata lesz!!!!!!! -
#3198 Én megnéztem és igazán nagy különbséget nem fogsz tapastalni. Nekem Mediumon lessz az biztos.