19663
-
LtVitez #3639 ez abszolute igaz,viszont addig nemvolt szabad egy tigrist megsemmisíteni amíg egy másik el nem tudta vontatni,ez bennevolt a Szabályzati Könyvbe,különben akasztás járt érte... -
#3638 Fegyver nélküli emberrel, nem lehet szellemi párbajt vivni. -
Hupi #3637 "Tehát a tigriseknek csak 1 ellensége volt, az időjárás..."
+ a francba már megint kifogyott az üzemanyag, mi az hogy nincs?! Robbantsák fel.
+ Már megint műszaki hiba! Visszavonulás van, robbantsák fel.
+ Bazz összedőlt ez a k***a híd 40t (60t) alatt. Felrobbantani már nem kell, az orosz tüzérség már megtette.
+ Csak 8 müködőképes tiger-ünk maradt, de kéne még vagy száz...
stb. stb.
42-ről csak annyit, egy osztálynyi tigris lett bevetve Leningrádnál harmatgyenge eredménnyel, gyakorlatilag az összes (műszaki problémák miatt) nem volt bevethető. -
manohun #3636 felkerült egy tank sappolási segédlet a leírásokba
a japán kollégák csinálták és elég jó lett. -
#3635 Sajna ma nem leszek, megyek színházba. Addig is jó harcot és ne hagyjátok a franciákat élni.!!! -
#3634 Inkább olvasgass te Tiger fan:
Egy tigris restaurálása, meg mindenféle jó dolog
-
#3633 Láttom nem vágod a témát, az oroszok kiképzetlenségéről van szó.
-
#3632 kiképzetlenség???
a németekre érted?? -
#3631 Meg a játszhatóság is itt van, mert ha kapna csak az egyik oldal egy csúcs fegyvert, akkor a másik oldalon meg nem jáccana senki. -
#3630 Ne feledd, hogy a keleti front kiképzetlenségből adodó hátrányait, és azt, hogy ott csak a parancsnoki harckocsikban volt rádió, a játékban nem lehet szimulálni.
Ugyan ez van a blitzkrieggel is, hogy a szövetséges oldal vezetőinek totojázását, és a haderő átcsoportositását, nem lehet itt szimulálni, mert akármelyik fb-ről, vagy ab -ből hozzhatod ki a technikát, nem kell az egész dandárt át szállitani 100km -el odébb. Utobbi ra állitólag lesz majd valami megoldás késöbb.
-
#3629 na tehát kezdjük:)
1. Vitéz A mig3-ak szarabbak voltak mint a Yakok.
2. Joxy: FW190 amit mondassz valszeg igaz.
3. Joxy: 1942 szeptemberétől voltak tigrisek!!!!!!!!!
1942!!!! Hol voltak még a szövetségesek????
A szovjet légierő az mindenre jó volt csak arra nem, hogy felvegye a versenyt az akkori Luftwafféval.
Tehát a tigriseknek csak 1 ellensége volt, az időjárás.
Gond nélkül gyakhattak.
Volt, hogy 2 tigris, egy 10 T34esből és több páncélozott járműből álló menetoszlopot veszteséglistára tett!!!! -
#3628 kicsit bugos volt nálam a forum, de vissza vontam a másodikat. -
#3627 ugyanaz 2x? -
LtVitez #3625 Il-2-es :)
meg a harmatgyenge Jakok meg a fokkal jobb MiG-ek.. -
#3624 Itt egy fantazi rajz:
-
lachun #3623 Nagyon jo kis galéria ez nem értem miért nem csinálnak ww2 fantazi rajzokat na íroknekik :) hátha nekünk készitenek:) -
lachun #3622 !S Jónapot na megébredtem és ma csat remélemlesz !!!! -
manohun #3621 Fantasy és Scifi rajzok
nézzétek meg nem WW2-s de jó kis képek vannak itt
-
Hupi #3620 Megkapjááák???!! Már most frankó légierejük van, Spitfire, DB-7/Havoc, Aircobra... Mi kellene még... B-17 meg Mustang? :)))) -
manohun #3619 Na emberek elindítanék egy Galériát csak kellenének képek
akinek van jó az küldje már el nekem -
#3618 Jutt eszembe az Fw-190 -es 1941 augusztusában állt csapatszolgálatba, addig csak tesztelés volt. -
#3617 Ha nekünk lesz tigrisünk akkor ők is megkapják a frankó légierőt, azt lehet bujkálni a lombok alatt, meg hát a szétbombázót gyárakból nem nagyon fog, ki gördülni tigris.
-
manohun #3616 -
manohun #3615 Jó reggelt -
#3614 Szép hétfői napot!Nézzétek az órát,mikor írom ezt az üzenetet.Remélem,értékelitek,hogy ti vagytok az első gondolatom -
#3613 Pedig jó lenne még, ha én is vezetném a Tigrist.
Kincsed: Nem kell semmit sajnálnod.
Attól még jól éreztem magam.
Meg egyébként is. -
#3612 Nah. Ez a nap is jól sikerült. Köszönöm cimbinek a hozzám való jóságot és ,hogy hordozott kényem-kedvem szerint. Meg is lett az eredménye. Lacus a Sapperek ellen védett és így Signyben igen nagy veszteségeket okoztunk a Franciáknak. Főleg a Stuartok bánták:D -
manohun #3611 Vontatás az biztos lesz, de hogy lerobbanás meg hasonlók azt nem tudom -
#3610 IGY KÉPZELEM EL A KIS KATONÁIMAT(bár tudom,ez nem ugyanaz a nemzet) -
#3609 sajnálom nagyon -
#3608 már kipróbáltam és legalább 4-5 hónapot játszottam vele, több-kevesebb sikerrel.
Inkább kevesebb sikerrel. -
#3607 ki kell próbálnod majd,és akkor kiderül -
#3606 Na majd a tigrisek fognak nagy veszteségeket okozni az ellen soraiban ügyes kezek alatt, ha télleg reálisan lesz megcsinálva.
Arra kiváncs leszek, hogy a mínuszokban befognak-e fagyni a futógörgők, vagy a magas fordulaton megtett utak során bedöglik-e a motor.
És, hogy lesz-e majd olyan lehetőség, hogy a bedöglött vagy meg sérült járműveket vontatni lehessen.
Mert ugye a Tigrisekből hiány volt és egy 200ezer birodalmi márkás monstrumot nem lenne jó egy bedöglött maybach motor miatt otthagyni. -
LtVitez #3605 nem szeretnélek elkeseríteni a de a Mattik igazából a Stukák meg a 88-asok dolgai lennének dehát.. :)
..én már nemlepődök meg semmin,ugyanis tegnap egy pz3-as szedett ki egy chart,igaz hátulról de akkoris. :) -
Hupi #3604 A honlapon a link ajánlóban találsz olyan oldalt ahol le van írva a különböző tankok páncélvastagságai, ill. gyenge pontjai. -
#3603 Nincs egy olyan oldal ,ahova le van írva ,milyen Tankot ,hol érdemes lőni? Ma egy PZ3h-val mentem Fb-re és beálltím egy nagyon jó szögbe ahonnan pont ráláttam a gyalogos Spawnra és a Vehicle-ből kijövőket hátulról láttam. Ekkor megjelent két Matilda én pedig a jobb oldalukat láttam. Sajna mikor az elsőt meglőttem észrevettek és kilőtték a lövészem. Hiába mentem haza, emiatt Deaths By-lett. Viszont a Return to Base miatt megadta a pontokat:D -
LtVitez #3602 mi is rühelljük dehát ez van.. -
#3601 nem szeretem annyira azt a map-t... -
LtVitez #3600 NHL-esek ellen Railyardon... -
#3599 kik ellen?