19663
  • LtVitez
    ez abszolute igaz,viszont addig nemvolt szabad egy tigrist megsemmisíteni amíg egy másik el nem tudta vontatni,ez bennevolt a Szabályzati Könyvbe,különben akasztás járt érte...
  • Joxy
    Fegyver nélküli emberrel, nem lehet szellemi párbajt vivni.
  • Hupi
    "Tehát a tigriseknek csak 1 ellensége volt, az időjárás..."

+ a francba már megint kifogyott az üzemanyag, mi az hogy nincs?! Robbantsák fel.
    + Már megint műszaki hiba! Visszavonulás van, robbantsák fel.
    + Bazz összedőlt ez a k***a híd 40t (60t) alatt. Felrobbantani már nem kell, az orosz tüzérség már megtette.
    + Csak 8 müködőképes tiger-ünk maradt, de kéne még vagy száz...

stb. stb.

42-ről csak annyit, egy osztálynyi tigris lett bevetve Leningrádnál harmatgyenge eredménnyel, gyakorlatilag az összes (műszaki problémák miatt) nem volt bevethető.
  • manohun
    felkerült egy tank sappolási segédlet a leírásokba

a japán kollégák csinálták és elég jó lett.
  • CarajoEsp
    Sajna ma nem leszek, megyek színházba. Addig is jó harcot és ne hagyjátok a franciákat élni.!!!
  • Joxy
    Inkább olvasgass te Tiger fan:
    Egy tigris restaurálása, meg mindenféle jó dolog

• Joxy
    Láttom nem vágod a témát, az oroszok kiképzetlenségéről van szó.
  • Kit--Kat
    kiképzetlenség???
    a németekre érted??
  • Joxy
    Meg a játszhatóság is itt van, mert ha kapna csak az egyik oldal egy csúcs fegyvert, akkor a másik oldalon meg nem jáccana senki.
  • Joxy
    Ne feledd, hogy a keleti front kiképzetlenségből adodó hátrányait, és azt, hogy ott csak a parancsnoki harckocsikban volt rádió, a játékban nem lehet szimulálni.
    Ugyan ez van a blitzkrieggel is, hogy a szövetséges oldal vezetőinek totojázását, és a haderő átcsoportositását, nem lehet itt szimulálni, mert akármelyik fb-ről, vagy ab -ből hozzhatod ki a technikát, nem kell az egész dandárt át szállitani 100km -el odébb. Utobbi ra állitólag lesz majd valami megoldás késöbb.
  • Kit--Kat
    na tehát kezdjük:)
    1. Vitéz A mig3-ak szarabbak voltak mint a Yakok.
    2. Joxy: FW190 amit mondassz valszeg igaz.
    3. Joxy: 1942 szeptemberétől voltak tigrisek!!!!!!!!!
    1942!!!! Hol voltak még a szövetségesek????
    A szovjet légierő az mindenre jó volt csak arra nem, hogy felvegye a versenyt az akkori Luftwafféval.
    Tehát a tigriseknek csak 1 ellensége volt, az időjárás.
    Gond nélkül gyakhattak.
    Volt, hogy 2 tigris, egy 10 T34esből és több páncélozott járműből álló menetoszlopot veszteséglistára tett!!!!
  • Joxy
    kicsit bugos volt nálam a forum, de vissza vontam a másodikat.
  • Punker
    ugyanaz 2x?
  • LtVitez
    Il-2-es :)
    meg a harmatgyenge Jakok meg a fokkal jobb MiG-ek..
  • Joxy
    Itt egy fantazi rajz:

• lachun
    Nagyon jo kis galéria ez nem értem miért nem csinálnak ww2 fantazi rajzokat na íroknekik :) hátha nekünk készitenek:)
  • lachun
    !S Jónapot na megébredtem és ma csat remélemlesz !!!!
  • manohun
    Fantasy és Scifi rajzok

nézzétek meg nem WW2-s de jó kis képek vannak itt
  • Hupi
    Megkapjááák???!! Már most frankó légierejük van, Spitfire, DB-7/Havoc, Aircobra... Mi kellene még... B-17 meg Mustang? :))))
  • manohun
    Na emberek elindítanék egy Galériát csak kellenének képek
    akinek van jó az küldje már el nekem
  • Joxy
    Jutt eszembe az Fw-190 -es 1941 augusztusában állt csapatszolgálatba, addig csak tesztelés volt.
  • Joxy
    Ha nekünk lesz tigrisünk akkor ők is megkapják a frankó légierőt, azt lehet bujkálni a lombok alatt, meg hát a szétbombázót gyárakból nem nagyon fog, ki gördülni tigris.
  • manohun
  • manohun
    Jó reggelt
  • kincsed
    Szép hétfői napot!Nézzétek az órát,mikor írom ezt az üzenetet.Remélem,értékelitek,hogy ti vagytok az első gondolatom
  • Kit--Kat
    Pedig jó lenne még, ha én is vezetném a Tigrist.
    Kincsed: Nem kell semmit sajnálnod.
    Attól még jól éreztem magam.
    Meg egyébként is.
  • CarajoEsp
    Nah. Ez a nap is jól sikerült. Köszönöm cimbinek a hozzám való jóságot és ,hogy hordozott kényem-kedvem szerint. Meg is lett az eredménye. Lacus a Sapperek ellen védett és így Signyben igen nagy veszteségeket okoztunk a Franciáknak. Főleg a Stuartok bánták:D
  • manohun
    Vontatás az biztos lesz, de hogy lerobbanás meg hasonlók azt nem tudom
  • kincsed
    IGY KÉPZELEM EL A KIS KATONÁIMAT(bár tudom,ez nem ugyanaz a nemzet)
  • kincsed
    sajnálom nagyon
  • Kit--Kat
    már kipróbáltam és legalább 4-5 hónapot játszottam vele, több-kevesebb sikerrel.
    Inkább kevesebb sikerrel.
  • kincsed
    ki kell próbálnod majd,és akkor kiderül
  • Kit--Kat
    Na majd a tigrisek fognak nagy veszteségeket okozni az ellen soraiban ügyes kezek alatt, ha télleg reálisan lesz megcsinálva.
    Arra kiváncs leszek, hogy a mínuszokban befognak-e fagyni a futógörgők, vagy a magas fordulaton megtett utak során bedöglik-e a motor.
    És, hogy lesz-e majd olyan lehetőség, hogy a bedöglött vagy meg sérült járműveket vontatni lehessen.

Mert ugye a Tigrisekből hiány volt és egy 200ezer birodalmi márkás monstrumot nem lenne jó egy bedöglött maybach motor miatt otthagyni.
  • LtVitez
    nem szeretnélek elkeseríteni a de a Mattik igazából a Stukák meg a 88-asok dolgai lennének dehát.. :)
    ..én már nemlepődök meg semmin,ugyanis tegnap egy pz3-as szedett ki egy chart,igaz hátulról de akkoris. :)
  • Hupi
    A honlapon a link ajánlóban találsz olyan oldalt ahol le van írva a különböző tankok páncélvastagságai, ill. gyenge pontjai.
  • CarajoEsp
    Nincs egy olyan oldal ,ahova le van írva ,milyen Tankot ,hol érdemes lőni? Ma egy PZ3h-val mentem Fb-re és beálltím egy nagyon jó szögbe ahonnan pont ráláttam a gyalogos Spawnra és a Vehicle-ből kijövőket hátulról láttam. Ekkor megjelent két Matilda én pedig a jobb oldalukat láttam. Sajna mikor az elsőt meglőttem észrevettek és kilőtték a lövészem. Hiába mentem haza, emiatt Deaths By-lett. Viszont a Return to Base miatt megadta a pontokat:D
  • LtVitez
    mi is rühelljük dehát ez van..
  • Punker
    nem szeretem annyira azt a map-t...
  • LtVitez
    NHL-esek ellen Railyardon...
  • Punker
    kik ellen?