19663
-
#3679 Szombat jó lenne nekem ,de én vagyok az alkalmazkodás csodája. nekem bármelyik nap tökéletes!! -
#3678 ja,de én az orosz frontra értettem. hmm találkozó??? -
manohun #3677 NA akkor döntsünk mikor legyen a találkozó?
Május 8. Szombat
Május 9. Vasárnap
Írjátok le hogyha mind a két nap jó azt is.
-
Hupi #3676 Nah csak az érthetőség kedvéért mégeegyszer:
Felvetetted ugyebár hogy a tigrisnek csak egy "ellensége" volt képletesen szólva az "időjárás". Erre én felhoztam néhány konkrét példát, hogy nem csak az...
Bye -
#3675 király lett így hanggal -
LtVitez #3674 ja srácok énse léeszek péntekig mert akkor fogok nyelvvizsgázni és kénytelen leszek készülni rá valamicskét... :( -
LtVitez #3673 ezt hívták úgy hogy a "felperzselt föld" taktikája :) -
#3672 ez világos -
#3671 A tankokat akkor robbantották fel ha mozgásképtelen lett és nem tudták elvinni a harctérről mert ha felrobbantják akkor nem tudja az ellenség hasznosítani meg ellopni a technikát. Ez máig bevett szokás. -
#3670 Hmm......
Híd???
Ezért tervezték úgy a Tigrist, hogy kis átalakítással 4m mély folyón is könnyen áttudjon menni.....
A motor meg állt, akkor döglöttbe, ha gyorsan akartak menni és magas fordulaton volt a motor.
Ezért volt az a szabály, hogy csak 17 Km/h mehettek az utakon.
Vagy ha széjjel gyalázták a terepen.
Kifogyott az üzemanyag Hupi???
Hmm csak nem?!
Álltalában a benzin egy időután elfogy, nem???
Legalábbis én úgy tudom.....
De úgy tudtam, hogy a Tigriseket újra lehetett tölteni, nem falazták be a motort, hogy nesze vazze ennyii a benzint kapsz azt kész.
Azért nem kelllett fölrobantani egy tankot mert kifogyott a benzin, ez hülyeség.
Max a háború utolsó hónapjaiban, mert nem volt nafta.
Az tény, hogy sokat fogyasztott de ilyenért nem robbantanak föl egy tankot....
A mobilitás, na az tényleg gond volt.
Leningrád???
:)))
Miért nem rögtön Moszkva:))
Dehogy is!!!!
3 tankot vittek vonaton, valami mocskos szovjet pusztába. És abból volt az, hogy 1nek az átfedéses futógörgője adta meg magát, a másiknak a motorja a harmadik meg széjjel alázta az oroszokat.
Ennyi.
Nem volt ott semmilyen Leningrád.
-
Bat #3669 Jólvanakkor:) Kinyomtattam a szerződés, aztán faxolom adsl.
-
#3668 nekem a telefon előfizetésem havi 1700-1800 forint és szerintem ADSL jobb -
manohun #3667 Új squad tag: stoshi
Üdvözöljük -
manohun #3666 na akkor ezt a linket pakoljátok be mindenhova :) -
Hupi #3665 Hejj nagyon fasza lett, zenével sokkal jobb. -
manohun #3664 az Adslhez a telefon a minimum csomag kell ami 1800 Huf/hó a matávnál.
Nekem DSLem van és sose volt semmi gondom vele, a leírt teljesítményt mindig tudja de általában többet is egy kicsivel (nekem 48kb helyett megy 52-55kbal is). A chelloról korábban én is rosszat hallottam, de mostanában már nem. Szerintem azt válaszd amiben jobban megbízol. -
Bat #3663 Szervusztok
Kicsit offnak fog tűnni, de azért fontos.
A héten be szeretném kötni a netet, de nemtom, hogy chello vagy ADSL legyen. ADSL a telefon alapdíjával drágább. (Remélhetőleg max 3000). Tehát az így kb 15/hó. Chello-t szidják de azt is mesélik, hogy egyre jobban fejlődik, és lehet hamarosabban jobb lesz mint az adsl.
Amujgy szándékozom csatlkazoni a wwiionline-hoz is, szóval ezért nem nagyon off.
Szóval melyik ajánlja a nép?
-
#3662 Srácok kellene egy kis help.
Jelenleg van trial? Mert a héten lehet kipróbálnám. Érdekelne az is, hogy tűzfal mögül valaki próbálkozik-e, milyen portok szükségesek a játékhoz?
Persze csak akkor írjátok be ha fejből megy mert utánna nézek én ha lesz időm. :) -
manohun #3661 Itt a film -
Shad01 #3660 Elsejéig nélkülöznötök kell a társaságomat. Kedves bátyám jóvoltából a hétvégén tulléptük a havi 15Gb adatforgalmat. Nény napig folyamatosan ment a gépén a DC++ -
manohun #3659 talán még van eléghely a honlapon megpróbálom oda felrakni -
manohun #3658 Joxy csináltam egy kis kedvcsinálót a tank oszlopos filmedből. Zenével főcimmel 17 mega. Valaki tudja hostolni? -
manohun #3657 de én inkább játékból készült képeket szeretnék -
manohun #3656 nekem jó ma este -
Hupi #3655 Egyébként meg csinálhatunk ma este mi is beállított propaganda shotokat. -
Hupi #3654 Én küldtem több képet az admin címedre, nem 1.13 de nem olyan jellegűek hogy ez látszon is rajta...
Csak tessék, csak tessék ... lehet válogatni
-
manohun #3653 küldjetek még képeket, nem mondjátok hogy csak ennyit csináltatok 1.13ból? -
manohun #3652 Reggelt -
#3651 -
manohun #3650 jah -
Hupi #3649 Ez io lesz?
-
manohun #3648 és valamivel jobb minőségben -
manohun #3647 Shad csak 1.13 utáni képek kellenek -
Shad01 #3646 A képeim itt megtalálhatók:
http://free.srv.hu/s/h/shad/WWII/airhupi1.jpg
A képek nevét át kell írni. A kis és a nagy betük számítanak!
verdun.jpg
camper.jpg
airhupi2.jpg
airhupi3.jpg
Stug01.jpg
Stug02.jpg
sullyed.jpg
S-35.jpg
PZ38tkills.jpg
farok2.jpg
farok1.jpg
ujvadasz.jpg
Feschaux01.jpg
Feschaux02.jpg
SShot4.jpg
hid3.jpg
hid4.jpg
hid5.jpg
-
lachun #3645 Sumi olvas tovább mennyit szenvedtek a németek, mire ki jött, az ütöképes tigris a csatára -
lachun #3644 THX Joxy már mentem is le nagyon király:) -
#3643 van 1 könyvem a II. vh-s német páncélosokról abban van 1 ilyen kép :) -
LtVitez #3642 "+ Csak 8 müködőképes tiger-ünk maradt, de kéne még vagy száz..."
Baszki ezzel vagy 2 egész T-34-es századot szét lehett zúzni,ha nem többet ennyi tigerrel :D -
LtVitez #3641 na ezt nemtudtam látod :) -
#3640 vagy 3 88-s vontató is el tudta húzni :)