19663
  • lachun
    Joxy nagyon köszönöm sajna,nem tudtam előkeriteni a megfelelő képet! Különössen az Afrika Korps jelvény nagyon tetszik!!!!!
  • lachun
    !S jónapot mindenkinek!
  • Kit--Kat
    De most miről beszéltek???
    Ki mondta, hogy nem???
  • kincsed
    NA,hol a lesifotós???Találjatok meg...hát,átmentetek rajtam!!!Ott fekszem a tank alatt.NA,jó,elmondom:É N V A G Y O K A L Ó ! ! !
  • kincsed
    lefényképeztelek titeket munka közben,remélem,nem baj.Akkoriban lesifotosként dolgoztam
  • LtVitez
    sok sikert Ever! :)
  • LtVitez
    azaz :D
  • kincsed
    Tökéletesen egyetértek veled,ugyhogy ne érezd magad egyedül:)Ha valaki nyerésre áll,már könnyű elvinni a "pálmát".De ha vesztésre áll a csapat,(mert ugye ez egy csapat)FELÁLLNI ONNAN,NA AZ AZ IGAZI BÜSZEKESÉG!!!ARANYIGAZSÁGOK VANNAK ITT ÁM!!!
  • CarajoEsp
    Nem azt kell nézni, hogy mi nincs benne, hanem azt ,hogy mi van.!!!! +szerintem sokkal nagyobb élvezet vesztes helyzetből fordítani és kevésbé jó fegyverekkel nyerni.
    Nah mára nem tanítok milliókat érő szállóigéket:D Mindenkinek kellemes játékot!!! Ma énis leszek!!
  • Kit--Kat
    + akit 2hét alatt előléptetnek olyan rangba, hogy Gusztávval repülhessen, na az tud.
  • Kit--Kat
    Az egy bombázó, ahoz nem elég 1 ember.

Nem tudom mi bajotok van, én csak szeretném megtudni mi lesz benne....
  • manohun
    Én sem leszek egy ideig játékban. Kb. május közepéig nem tudok felmenni, mert a ZH időszak vége mindig húzós, de a fórumot olvasni fogom és a honlapot is frissítem rendszeresen. 1.14 után elég rendesen befűtünk a békazabálóknak :)
  • Hupi
    Bármikor, forró drót! CALL NOW! :)))))
  • Punker
  • Hupi
    Úgy érzem, nagyon jó propaganda filmeket tudnék csinálni.

• Shad01
    Azokna, akik nem tudták kikövetkeztetni: vidékivagyok, a szombati nap a jó nekem.
  • Random_
    Nekem is na meg egy Zündapp (asszem jól tudom a nevét)
  • LtVitez
    nem,mi???
    és mikor lehet hívni?
  • LtVitez
    jóóreggelt! :)
    nekem egy iylen igaziba kéne :)
    ez mekkora lehet, 125-ös?
  • Punker
    ilyenem van makettben :)
  • manohun
    Igaza van Joxynak csak annak adnak jó felszerelést aki előbb bizonyított kevésbé jóban is.

Szóval a Focke-t majd akkor használhatsz ha teljesítettél 110el és 109el is.
  • Joxy
    Lachun:
    Ez a motor a királyság, így nagyon igaz a hozzá szólásom alatti kis apróbetüs mondat.

• Joxy
    Manohun:
    Jó lett ez a film tuning, van érzéked hozzá
    Szerintem legyél Te a cutting, én meg aki még akar a camera, a többiek meg a szinészek.
  • Joxy
    Kit--Kat:
    És Te mikor leszel már benne?
    Mert itt nyomod a kivánság müsort orrba szájba, de a játékot kéne már nyomnod ennyire.
    Meg csiloghatnád már a pilota meg a páncélos skill -jeidet, hogy érdemes e valami jobb fajta technikát rád bizni egy harci cselekmény közben.
  • Kit--Kat
    Lesz benne Focke Wulf Condor????
    Az jó hajóelleni bombázó volt.
  • kincsed
    BIZTOSAN NEM AKARJÁTOK ÉRTENI.
  • lachun
    Na oké szerintem érthetöőőőő
  • kincsed
    ezt csak a Hupi,Shad,Vitéz,Cimbi,Stohi és Lacus értheti,a többiektől elnézést kérek!!!
  • LtVitez
    ????
  • Kit--Kat
    Ezzzz vát?
  • Random_
    mér is?
  • manohun
    Ö
  • kincsed
    kÖZKÍVÁNATRA!!!A számom 0690333333 240+áfa
  • lachun
    !S egy iraki örjárat a BMW75 valamivem jobb azért:)
  • manohun
    shad azt mond hogy neked mikor jó majd a vidékiek is elmondják hogy nekik hogy lenne jó.
  • manohun
    az nem az ADSL miatt van. A játék net kihasználtsága minimális, még egy modemmel is simán megy. Inkább a kevés ram az oka.
  • lachun
    Nekem ugynézki jó mind a kétnap csak legyen már valami jó kis sörözés
  • lachun
    !S Jóestétt!!!
  • Shad01
    Ha késő estig eltart, akkor szombat, mert a vidékiek vasárnap haza tudnak utazni.
  • Shad01
    Nekem 2 éve chellom van és semmi gond nincs vele. Állítólag az ADSL játékra egy hajszállal jobb. Viszont mostanában, mikor egyszerre többen is arra panaszkodtak, hogy hirtelen laggolt a játék, akkor nemkem semmilyen gondom nem volt.