19663
-
Hupi #3759 Már volt külön szerveren tartva, egy fél évvel ezelőtt. -
manohun #3758 Ez nagyon jó lett :) -
#3757 :) -
#3756 A filmet tömörítem. Mindössze potom 150-mega a drága:D -
Hupi #3755 Na tessék!
-
manohun #3754 Carajo küld el nekem majd a filmet. -
manohun #3753 Jó kis próba volt remélem a produktum felkerül hamarosan az oldalra -
LtVitez #3752 szurkoljatok mer jut eszembe holnap angol nyelvvizsgázok! :D -
#3751 -ka!A PanzerIV.es képen nem látszol már annyira,látom ott már hasznosítod a rejtőzködés művészetét,mint ez a figura.De látlak akkor is:a kőfal mögött kicsit kilátszik a kis fejecskéd,ott állsz a másik oldalán egy jó magas létrán. -
#3750 megvolt már a fóka hadművelet? -
manohun #3749 Ma egy kis film próba? -
lachun #3748 Hupi vigyázz a kamuflasra mert Kincsünk kifürkész mindenüt mindenkit:) -
Hupi #3747 A szél az oka mindennek, elfújta az álcámat. -
lachun #3746 Nagyon tetszik nekem Hupi remélem meg valositjuk:) -
lachun #3745 Oké Sumi menj buliba:) -
lachun #3744 !S jóestétt mindenkinek!!! -
manohun #3743 Bat elvileg az Axelero 30 napon belül vállalja a telepítést. Ami általában 2-3 héten belül kint van. Az enternet is igy vállalja ha jól tudom. -
#3742 -ka,szia!Végre láthattalak,bár csak azon a képen,ahol a csunya-csunya Stuart van.Nem mondtad,hogy voltál megnézni a kiállítást.Mentem volna veled -
#3741 Kire számíthatok a ma esti harcban? -
Hupi #3740 Szép, szép Panzer IV-es!
-
Hupi #3739 Csúnya, csúnya Stuart!
-
Hupi #3738 -
#3737 ezt most kinek írtad,kedves kit-kat?Szerintem is "mennyetek"bulizni,de ha nem találtok más programot,akkor tudjátok,hogy csapódhattok hozzánk is. -
#3736 Inkább mennyetek bulizni. -
Bat #3735 Mennyire komoly az az ADSLnél amikor aztmongya az ügyfélszolgálatos, hogy igen, 1, 1.5 hónap múlva számíthatok rá, hogy kész lesz...?
-
#3734 -
#3733 TALÁN NÉHÁNYOTOKNAK MÁR EMLÍTETTEM,HOGY KIPATTANT AZ AGYAMBÓL EGY KÓSZA ÖTLET,AMIT SZERETNÉK VELETEK MEGOSZTANI.NEM TUDOM MIT CSINÁLTOK PÉNTEKEN 23.00-00.30-IG KB,FŐLEG AZT NEM HOGY KIVEL,DE NEM IS EZ AZ ÉRDEKES.SZÓVAL,ESETLEG AKI CSAK "UGY OTTHON VAN",ÉS NINCS KIVEL ÉS HOVA ELMENNIE MEGÜNNEPELNI AZ EU CSATLAKOZÁST,AZT SZERETETTEL VÁRJUK A TS-EN LACUSSAL:EGYÜTT AZ UNIÓBA CÍMMEL.MI BIZTOSAN EGYÜTT MEGYÜNK ÁT AZ UNIÓBA,ESETLEG JÁTÉK KÖZBEN.KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTATOK.PUSZKA NEKTEK -
#3732 Sajna én nem tudom felvenni ,ugyanis ha elindítom a felvételt ,beszaggat a játék ,ami nagyon zavaró. ezzel szenbe van egy-két építő jellegű ötletem. -
manohun #3731 Na akkor Május 9 Vasárnap -
manohun #3730 tőlem -
Hupi #3729 Nem muszály hétvégén, lehet hétköznap is. -
manohun #3728 most hétvégén nem sde utánna forgathatunk :) -
manohun #3727 Ez jó :) én is ilyenre gondoltam. -
#3726 -
Hupi #3725 Sziasztok! A videóról jutot eszembe hogy kellene csinálni egy "profi", forgatókönyv szerinti TOBORZÓVIDEÓT! A terjedelme kb. 2.5-3 perc lenne, a zene ami a mostani alatt van nagyon megfelelne. A film egy támadás előkészületeit mutatná meg kezdve az eligazítástól, a megindulási pontra való felvonulást követően, a roham megindításval záródna.
Főcím (alatta esteleg már mehetnének a kezdőjelenetek)
1. - gyalogos eligazítás: a gyalogosok vonalba rendeződnénel szembe a parancsnokkal, tisztelgés (nagyon fontos), oszlopban vonulás az Opel felé amire felszálnak (opel balra el )
- páncélosok vagy rohamlövegek elindulása. Én stugokat szeretnék bár az nem annyira látványos mint egy pzIII-H. Motorindítás, balra el.
- reptéren két stuka kötelékben való felszállása
2. - konvojban vonulás a megindulási pontra elől a stugok, mögöttük harcosainkal telepakolt Blitz.
- stukák szoros kötelékben alacsonyan (mert az úgy látványosabb) repülnek (a változatosság kedvéért) jobbra el
3. - készülődés a harcra, stugok kiteszik a periszkópot parancsnokok be, a honvédek fekszenek a földön táraznak, parancsnok távcsövezik. Mindezt egy fasor és bokrok rejtésében. Esetleg meg lehet mutatni a célpontot,a francia zászló előtt békésen legelésző birkákat
4. - Roham. Stugok és gyalogosk megindulnak, stug áthajthat egy kissebb buckán az nagyoon látványos ;)
- stukák csinálnak egy nagyon szép leborítást.
5. AKARSZ MÉG LÁTNI TÖBBET? CSATLAKOZZ TE IS!! WWW.WWIIONLINE.HU
Ehhez kellene legalább 8 ember, meg aki felveszi a jeleneteket (Joxy vagy Carajo). Minden jelenetre jutna kb. 30 mp. A szombat esti squad napon meg is tudnánk csinálni.
Ezt követően lehetne orrba szájba reklámozni, de előtte a kiképzőközpont kapuit meg kell erősíteni nehogy a rohamozó tömeg szétszedje azt -
Cimbi #3724 Hi
Nekem is a vasárnap a jó:) -
A sör hadjáratban nekem a vasárnap lenne a jó.
A szombat nem olyan nyerő, délután érnék rá csak mint múltkor, mert este dolgoznom kell menni.
Vidéki vagyok
Most én sem leszek pár napig, LAN party + majális + délutános meló -
#3722 jó éjszakát mindenkinkek!!! -
#3721 ugyanezt én is tanusíthatom,bár csak hangilag voltam ott -
lachun #3720 HUH nagyon jó volt Rethel nél Cimbi gyakorolt 4 hurri és 1 d520 között és azt találtuk ki én leszek a földi irányitó.
cimbihun ugy repkedett,hogy az armybase-hoz csalta az enemy repülöket 3 hurri le is potyogott és meg köszönték cimbinek a jo csali dolgott!! Sajna a d520 as rafkosabb volt.ja az armybasen 4 boforc szorgoskodott:)