19663
  • Hupi
    Már volt külön szerveren tartva, egy fél évvel ezelőtt.
  • manohun
    Ez nagyon jó lett :)
  • Punker
    :)
  • CarajoEsp
    A filmet tömörítem. Mindössze potom 150-mega a drága:D
  • Hupi
    Na tessék!

• manohun
    Carajo küld el nekem majd a filmet.
  • manohun
    Jó kis próba volt remélem a produktum felkerül hamarosan az oldalra
  • LtVitez
    szurkoljatok mer jut eszembe holnap angol nyelvvizsgázok! :D
  • kincsed
    -ka!A PanzerIV.es képen nem látszol már annyira,látom ott már hasznosítod a rejtőzködés művészetét,mint ez a figura.De látlak akkor is:a kőfal mögött kicsit kilátszik a kis fejecskéd,ott állsz a másik oldalán egy jó magas létrán.
  • Kit--Kat
    megvolt már a fóka hadművelet?
  • manohun
    Ma egy kis film próba?
  • lachun
    Hupi vigyázz a kamuflasra mert Kincsünk kifürkész mindenüt mindenkit:)
  • Hupi
    A szél az oka mindennek, elfújta az álcámat.
  • lachun
    Nagyon tetszik nekem Hupi remélem meg valositjuk:)
  • lachun
    Oké Sumi menj buliba:)
  • lachun
    !S jóestétt mindenkinek!!!
  • manohun
    Bat elvileg az Axelero 30 napon belül vállalja a telepítést. Ami általában 2-3 héten belül kint van. Az enternet is igy vállalja ha jól tudom.
  • kincsed
    -ka,szia!Végre láthattalak,bár csak azon a képen,ahol a csunya-csunya Stuart van.Nem mondtad,hogy voltál megnézni a kiállítást.Mentem volna veled
  • CarajoEsp
    Kire számíthatok a ma esti harcban?
  • Hupi
    Szép, szép Panzer IV-es!

• Hupi
    Csúnya, csúnya Stuart!

• Hupi
  • kincsed
    ezt most kinek írtad,kedves kit-kat?Szerintem is "mennyetek"bulizni,de ha nem találtok más programot,akkor tudjátok,hogy csapódhattok hozzánk is.
  • Kit--Kat
    Inkább mennyetek bulizni.
  • Bat
    Mennyire komoly az az ADSLnél amikor aztmongya az ügyfélszolgálatos, hogy igen, 1, 1.5 hónap múlva számíthatok rá, hogy kész lesz...?
  • kincsed
    EGYÜTT AZ EUBA.....EGYÜTT AZ EUBA.....
  • kincsed
    TALÁN NÉHÁNYOTOKNAK MÁR EMLÍTETTEM,HOGY KIPATTANT AZ AGYAMBÓL EGY KÓSZA ÖTLET,AMIT SZERETNÉK VELETEK MEGOSZTANI.NEM TUDOM MIT CSINÁLTOK PÉNTEKEN 23.00-00.30-IG KB,FŐLEG AZT NEM HOGY KIVEL,DE NEM IS EZ AZ ÉRDEKES.SZÓVAL,ESETLEG AKI CSAK "UGY OTTHON VAN",ÉS NINCS KIVEL ÉS HOVA ELMENNIE MEGÜNNEPELNI AZ EU CSATLAKOZÁST,AZT SZERETETTEL VÁRJUK A TS-EN LACUSSAL:EGYÜTT AZ UNIÓBA CÍMMEL.MI BIZTOSAN EGYÜTT MEGYÜNK ÁT AZ UNIÓBA,ESETLEG JÁTÉK KÖZBEN.KÖSZÖNÖM,HOGY ELOLVASTATOK.PUSZKA NEKTEK
  • CarajoEsp
    Sajna én nem tudom felvenni ,ugyanis ha elindítom a felvételt ,beszaggat a játék ,ami nagyon zavaró. ezzel szenbe van egy-két építő jellegű ötletem.
  • manohun
    Na akkor Május 9 Vasárnap
  • manohun
    tőlem
  • Hupi
    Nem muszály hétvégén, lehet hétköznap is.
  • manohun
    most hétvégén nem sde utánna forgathatunk :)
  • manohun
    Ez jó :) én is ilyenre gondoltam.
  • Punker
  • Hupi
    Sziasztok! A videóról jutot eszembe hogy kellene csinálni egy "profi", forgatókönyv szerinti TOBORZÓVIDEÓT! A terjedelme kb. 2.5-3 perc lenne, a zene ami a mostani alatt van nagyon megfelelne. A film egy támadás előkészületeit mutatná meg kezdve az eligazítástól, a megindulási pontra való felvonulást követően, a roham megindításval záródna.

Főcím (alatta esteleg már mehetnének a kezdőjelenetek)
    1. - gyalogos eligazítás: a gyalogosok vonalba rendeződnénel szembe a parancsnokkal, tisztelgés (nagyon fontos), oszlopban vonulás az Opel felé amire felszálnak (opel balra el )
    - páncélosok vagy rohamlövegek elindulása. Én stugokat szeretnék bár az nem annyira látványos mint egy pzIII-H. Motorindítás, balra el.
    - reptéren két stuka kötelékben való felszállása

2. - konvojban vonulás a megindulási pontra elől a stugok, mögöttük harcosainkal telepakolt Blitz.
    - stukák szoros kötelékben alacsonyan (mert az úgy látványosabb) repülnek (a változatosság kedvéért) jobbra el

3. - készülődés a harcra, stugok kiteszik a periszkópot parancsnokok be, a honvédek fekszenek a földön táraznak, parancsnok távcsövezik. Mindezt egy fasor és bokrok rejtésében. Esetleg meg lehet mutatni a célpontot,a francia zászló előtt békésen legelésző birkákat

4. - Roham. Stugok és gyalogosk megindulnak, stug áthajthat egy kissebb buckán az nagyoon látványos ;)
    - stukák csinálnak egy nagyon szép leborítást.

5. AKARSZ MÉG LÁTNI TÖBBET? CSATLAKOZZ TE IS!! WWW.WWIIONLINE.HU

Ehhez kellene legalább 8 ember, meg aki felveszi a jeleneteket (Joxy vagy Carajo). Minden jelenetre jutna kb. 30 mp. A szombat esti squad napon meg is tudnánk csinálni.
    Ezt követően lehetne orrba szájba reklámozni, de előtte a kiképzőközpont kapuit meg kell erősíteni nehogy a rohamozó tömeg szétszedje azt
  • Cimbi
    Hi
    Nekem is a vasárnap a jó:)
  • Joxy

A sör hadjáratban nekem a vasárnap lenne a jó.
    A szombat nem olyan nyerő, délután érnék rá csak mint múltkor, mert este dolgoznom kell menni.
    Vidéki vagyok

Most én sem leszek pár napig, LAN party + majális + délutános meló
  • kincsed
    jó éjszakát mindenkinkek!!!
  • kincsed
    ugyanezt én is tanusíthatom,bár csak hangilag voltam ott
  • lachun
    HUH nagyon jó volt Rethel nél Cimbi gyakorolt 4 hurri és 1 d520 között és azt találtuk ki én leszek a földi irányitó.
    cimbihun ugy repkedett,hogy az armybase-hoz csalta az enemy repülöket 3 hurri le is potyogott és meg köszönték cimbinek a jo csali dolgott!! Sajna a d520 as rafkosabb volt.ja az armybasen 4 boforc szorgoskodott:)