19663
-
#3799 Mikor ezt a smileyt megláttam,rögtön eszembe jutott valami.....és nektek? -
#3798 hát ez nem jött össze:(
-
#3797 -
#3796 CSAK HOGY NE FELEJTSÜK EL,MI TÖRTÉNT MA AZ ORSZÁGGAL,ITT EGY KÉP -
#3795 Lacus!Ne törödjél semmivel,egyél zsemlét.....??? -
lachun #3794 Na még mindig a gépemmel szenvedek sajna ne mtudom milesz valszeg holnap haver ujra rakja!! -
#3793 min 5 évet írtam, akinek szerencséje van, a többiek meg mehetnek a....... -
#3792 Sajana majd nem tudok menni a "sörhadjáratokra",ugyanis más elfoglaltségon lesz.Eddig nem volt biztos,de most,hogy megnyíltak a határok,utazok.Küldök is egy fényképet a jövőbőlKülönben is:egy nő ugy jó,ha sejtelems.....és tele van titkokkal.... -
#3791 Ez nagyon off sorry is ,de érdemes megnézni ezt.Harc a bábúkkal -
#3790 Ezt csak a gyerekeink fogják érezni.Mármint,ha lesz jó oldala:) -
Hupi #3789 Estét! Nagyon nagy poénos rajzok vannak a ww2 indítólapján.
Azt hiszem ezt sokan meg tennék közülünk ha lehetne, igaz Mozambo?!!
-
#3788 Hmmm. Kicsit kevének érzem azt az 5 évet.Én olyn 10-15 évre tippelem azt az időszakot amíg jelentősebb változást nem tapasztalunk. -
#3787 Mit is nyomjunk együtt Manó?Köze van a fősikolához?És az elsősök,és a végzősök közti kapcsolathoz? -
#3786 ha baromi magas fizetést akarsz akkor hagyd el az aországot, mert itt még min 5 évig nem lesz semmi :(((((((( -
#3785 Nem baj drágám,mi ittunk az egészségedre. -
#3784 :D
Éppen most nézem a zászlóvfelvonást és olyan rossz volt,hogy a Magyar Himnusz után ,leadták az "Euró dalt".
Rohadt fura volt. Na mindeggy ebbe is beleszokunk majd,mint a mostantól baromi magas fizetésekbe:D -
manohun #3783 EU reggelt mindenkinek! :)
Most hogy mindenki gazdag lett , tökéletesen tud angolul és rengeteg szabad ideje van, rohanjatok és fizessetek elő a gamera, hogy nyomhassuk együtt :))) -
LtVitez #3782 ejurópajijunijósjóreggeltet mindenkinek -
#3781 Én a kispárnámmal mentem át az Eu-ba. Egyszercsak valaki felkeltett ,hogy nem akarom-e meghnézni a tüzijátékot. Na akkor olyat mondtam ,hogyha megismételném, erősen szégyelleném a dolgot:D
Sorry Lachun és kincsed énis ott akartam lenni ,de a fáradtság legyőzött. -
#3780 Nagyon meghatóóóó,hogy Lacussal meettem át az Eu-ba!s ittunk mindenkinek az egészségére!Ugyhogy remélem,senkivel nem fog semmi történni... -
lachun #3779 !S Nagyon meghatoó Kincsel át mentem az Euba most:) -
#3778 Mi van Lacus,beittunk?Simu?Az ki?A Sumi?Kitartás,és jövök inni én is.CSATLAKOZOK-érted.Én is csatlakozok,nem csak az ország:) -
lachun #3777 !S Simu mivan kevés pia gyere óbudára mert van 2 éjjelnappali:) -
Hupi #3776 91-esek készítették ezt az 1.12 alatt készült kis videót:
91 ST video -
#3775 Csáááá!!!!
Most a Millenáris parkból írok!
Nem sokára pia csá!!!
-
lachun #3774 IGen sukit meg keressük és nagyon agyon lŐjük:))) -
#3773 -
lachun #3772 !S JÓestétt mindenkinek! -
#3771 ...és ha majd május 9.-én nem vigyáztok az ivással,akkor igy fogtok kinézni:) -
#3770 IGY ÉRZEM MAGAM VELETEK. -
#3769 JOXY HEGYET MÁSZIK:) -
#3768 manó,próbálok ide betenni egy smileyfigurát,de szerintem nem fog menni -
manohun #3767 Jó reggelt -
#3766 szép jó reggelt mindenkinek!!! -
manohun #3765 A többi képet is rakjátok -
manohun #3764 de a leírásokban fenn van -
manohun #3763 tudom majd ha lesz freetrial akkor lesz hírdetve -
#3762 a hajós kép rohadt jó, hajót még csak messziről láttam (akkor is kinyírt) -
#3761 És ezt majd hol akarjátok reklámozni???
Talán a Gamestar Online benn lenne, ők úgy is pozitívan állnak ezekhez a dolgokhoz.
Mano neked is csomó jelzésedet kitették. -
manohun #3760 Felraktam egy Filmkészítés részt a Galériába