19663
-
#3839 Ok, nem akartam itt nagy hangzavart kelteni. Bocs.
Akkor majd a FreTriálnál csak a háborúra összpontosítok!
Addig is Ciao!!! -
LtVitez #3838 metál az új hír! :) -
LtVitez #3837 szépjóreggelt! -
#3836 Megjöttél Joxy?Jaj,de hiányoztál nekünk.Köszöntelek az EU-ba...Köszönöm a képet,amit tura közben küldtél,közzé is tettem,de most mégegyszer -
#3835 EMBEREK!VÉGRE!HIÁBA IS KÜZDÖK,HOGY KINEK ADJAK IGAZAT,NEM TUDOM.....JAJ,KINEK IS.KIT-KAT,VAGY MANO?MANÓ VAGY KIT-KAT?KIT-KAT VAGY MANÓ?AZT HISZEM,MANÓ MELLETT DÖNTÖK,MERT ROHADTUL TISZTELEM A MUNKÁJA MIATT,AMIT ITT TESZ -
#3834 Kit -Kat:
Akkor épp itt az ideje, hogy elhuzzál a Panzers forumba, azt' ne itt OFF-oljál
Meg ne keltsed itt a flame-t
És nem kell válaszolnod sem -
manohun #3833 Hé ember fogd már vissza egy kicsit magad.
Én nem határozom meg senkinek a véleményét, neked meg el kell fogadnod hogy nem mindenki ért egyet veled.
Jó lenne hogyha előbb gondolkozznál és csak azután írnál. -
#3832 Most nem kell mindenképpen igazat adni Manónak.....
Attól, hogy ő irányítja a Hunyadit még lehet más véleménye mindenkine.
Egy Stratégiától nem lehet elvárni egy 100% realizmust, de messze a legreálisabb játék és a legszebb ww2 amit eddig láttam.
És azt ajánlom továbbra is, hogy mindenki úgy ítélkezzen valamiről, hogy ha fel mérte és kipróbálta.
Pl:egy Iron Maiden számot se lehet elítélni, ha nem hallgattad végig 1 számát se.
+
VanA WWII túl más játék is. -
#3831 Akkora leaglább ,mint az én kutyámnak, kivéve ,hogy annak lila és emiatt fogyaszthatgó is(CSau-Csau). Szóval megmondom neki ,hogyha nem akarja a tányéron végezni ,azonnalk ugasson ,ha franciát lát.
Kit-Kat. A panzers gyöny9rű ,de kb. annyira reális ,mint egy Imperium galactica. nem mondom ,hogy nem fogom végigvinni ,de szerintem ne vitatkozz olyannal(Mano-ra gondolva) Aki meg tud ítélni egy 2vh-s játékot. -
#3830 ne irigykedj
Jó éjt mindenkinek! -
lachun #3829 !S ez igen ennek van nyeve !!!! -
#3828 -
#3827 LOL na ez aztán a kemény oltás....Na mind1 a te dolgod Everlast. -
manohun #3826 Hírek felkerültek a honlapra, az oldalra hajlásról vannak benne képek -
manohun #3825 LOL -
#3824 Manó ezek screenshotok, nem nézne ki, ha egy árva sherman lenne meg egy szaros mesterlövész a képen....
Olyan vagy mint egy kisgyerek, olyan felett ítélkezel amit még ki sem próbáltál...
Jó ne próbáld ki, de ne is oltogasd akkor. -
manohun #3823 Ez pedig egy tank csata! Na ne vicceljetek már :(
-
manohun #3822 Szóval akkor hol nem mondtam igazat?
-
#3821 Szia drága Carajo!Rég hallottam felőled.Használdd a fantáziád légyszi!A buzogányos bárki lehet közülünk,na és a másik.....???? -
#3820 Mért van olyan érzésem ,hogy mano tapasztalatból mondja ,amit mond? -
#3819 www.gamershell.com és itt a downloads-nál természetesen. -
#3818 hmm jóva Manó elhisszük:)))
Próbáld ki 1x és majd akkor ítélkezz.
Varsóban úgy is csak a házakat tudod rommá(!) lőni az ágyúkal.
Vannak sunyi lesbe állított antitankosok. -
#3817 hol szerezted be? -
manohun #3816 sumi ismerem a játékot és nem nagyszám. Ugyon olyan mint a többi ilyen stratégiaszerűség. Akkor ábrándultam ki végleg amikor 88asokkal 50 méterről lőtték az ellenséget. -
lachun #3815 Igen nagyon olyan volt Lsassnak hivták a kicsikét!!!!! -
#3814 Kiirtottad a -
lachun #3813 Hallottam hírét Sumi de sajna a stratit nem szertem , a képek alapján jó lehet.Manot szerintem édekli majd mert tényleg ütös játéknak irják ráadásul magyarok is vannak benne:) -
#3812 Úhh töltsétek le a Panzers Demóját és sírjatok!!!!
Nagyon durvaán jó a játék, olyan a grafikája, hogy Engine múvik vannak benne.
Most vittem végig a demó missziót ami Varsóban játszódik ahol elkell kapni egy ellenállót. -
LtVitez #3811 :DDDD -
lachun #3810 Jaj dejó édes tündérem megoldodott a problémám egy szemét féreg járt nálam de leküzdöttem:) -
#3809 Ugy eltüntem,mint a vihar!Mentem anyuhoz.Elvitt a szél...Le is fényképezték,beteszem ide: -
lachun #3808 Tündérke sajna délelött vártalak nem sokára leszek majd jelentkezek:) -
lachun #3807 !S Bocs elkellet menem sracok sietek délután harc oké!!!! -
Hupi #3806 megvan ... -
Hupi #3805 iO mpg codec pack-ot honnan tudnék letölteni? Ami mindent lejátszik ;) -
#3804 NE FELEJTSÉTEK EL,MA ANYÁK NAPJA VAN!!!!! -
#3803 Nagyon jót játszottam ma Cimbivel.Ezuton is nyilvánosan köszönöm neki!!! -
#3802 Huuuu Lacus,biztos valami "gáz van"!Hogy segíthetek? -
Hupi #3801 1.8A verziójú Fraps-al hogy lehet felvenni??? -
lachun #3800 na eddig elég jol megy nem tudom milehetett a baj