19663
-
lachun #6893 Na gratulálok ezt mondtam sunnyogni kell:))) -
#6892 Na,megy ez nekem :) -
#6891 -
#6890 Lelőttem még egy embert!!! :)
épp egy fás résznél hasaltam amikor Paal-ból valaki kiszurt és nekiállt piritani rám.Visszahuzodtam,vártam 5 percet,erre lépéseket hallok....
egyre hangosabban hallom....
abba maradt....
körbe nézek erre a fos ruhás ott hasalt mellettem 3 méterre,háttal nekem...
szépen a fejére céloztam... -
#6889 Eper01
Most épp Paal felé kúszok,egy depot a cél -
#6888 Apám, volt itt minden...
Az alábbi "kontaktusok" cirka 30-perc alatt jöttek össze kicsiny flak 30-asomnak:
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/046.jpg
Na most ha belegondolok, hogy egyszerre volt kint vagy 10 üteg, akkor már lehet sejtésünk arról, hogy a francik mennyi szunyogot vetettek be.
Szegény Zsepi is egyből a jóba ment bele, a sok blemtől csak kapkodta a fejét...
Eper,
A gémben mi a neved? -
#6887 UDV sszsepi -
#6886 még 200 pont és lehetsz sapper vagy smg akár :) -
#6885 :) -
#6884 mindenki ezzel kezd :) -
#6883 Asszongya hogy:
Rank:PFC
az jó? :) -
lachun #6882 örülök, nekem egy honap volt mire láttam az ellent!!!!:DDD -
#6881 Köszönöm Punker,Random,Lachun a jótanácsokat,és az alapszabályokat,ezentúl ezekre is figyelek,csak ez az első online game amivel játszok és kicsitt furcsa -
lachun #6880 Grat Szepi jo csatákat kívánok -
A charleville-i balhé tényleg nem semmi... -
Hupi #6878 Ok, kitartás van Charleville-ben, piroslik a folyó a sok francia hulláktól. -
manohun #6877 Vagyok megint -
Hupi #6876 Új tagot üdvözölhetünk a sorainkban:
Zsebkendőt
aki
sszsepi
néven fogja jobb belátásra bírni a csigazabálokat. S! -
Hupi #6875 -
#6874 A mai hadmozdulatok:
Ma mindenki rendkívül lelkesen és vérszomjasan vágott neki egy város letámadásának, amiben két teljes depo is volt
Sajnos az offenzivát kissé hátráltatta egy nem várt esemény, mivel ráleltünk egy... nudista strandra...
http://www.fritz.amigo.hu/WWIIONL/045.jpg
-
lachun #6873 jaj tündér meg kell csinálni a géped ww2 nek is menni kell :))) -
#6872 de hidd csak el:))) -
lachun #6871 hátezt nem hiszem ell:) -
lachun #6870 huh elképzelem Tilligert, hogy ha meg lesz a csendes front a bozotba samuráj kardal kergetjük az amikat -
lachun #6869 ok Parancsnok valami ami spion lehetett -
manohun #6868 Na emberek most formázom a gépet a vírus miatt úgyhogy egy ideig nem leszek.
Remélem estére már jó lesz a masina. Császtok -
ha1 #6867 Ezt nem kellett volna Lacus most még jobban várom azt a szar mailt
A legnagyobb öröm az lenne számomra ha végre megnyílna a keleti front bár hamar háborús bűnös lennék -
lachun #6866 nem sokára jövök van egy kis dolgom !!! -
lachun #6865 Ha1 ill HERR Tillinger persze gyere ne rohangász állandoan a szobákban raktárakban :)))
Gyere mienk lesz europa:DDD -
manohun #6864 hát várunk a csapatba ha1 gyere gyakran TSre és akkor mindig megtudod az aktális infót -
manohun #6863 a hurri2esnak 4 20mm ágyúja van szóval az igazi tank killer -
ha1 #6862 Jól vagyok köszönöm :) mindig figyelem a fórumot és várom a free trialt, a CODot abbahagytam viszont, hál isten az itteni közösség még mindig a legjobb a netes játékok között :) -
LtVitez #6861 hát én már ezer éve nem lövömbe az icq-t,de itt van a szám: 176477802 -
LtVitez #6860 szia Ha1!!!!!!
hogysmint???? -
#6859 -
Hupi #6858 -
#6857 nekem 2mp -
#6856 Most elég sok új játékos regel szerintem kicsit elnyúlik az adminisztrációs folyamat. -
#6855 én annó a freemail-es címemre 2 nap alatt kaptam meg -
ha1 #6854 Sajnos én sem kapom meg az e-mail :( pedig 2 címmel is próbáltam