19663
-
Hamlet #7093 Amig nem füstöl engem nem zavar... max 2 évig használsz egy procit, azt jó eséllyel túléli. Az én procim is megy 2200-on is, de annyit nem mér, mert akkor már tényleg remeg a levegő a ház körül a melegtől :-) -
#7092 Van egy haverom úgy hívják, hogy FCs, neki minusz 35 fokon ballag a procija 4,1 GHz -en, kompreszoros hűtés
-
Hamlet #7091 Tulajdonképpen nekem sincs már semmi gondom.... mármint otthon. A nyomtatópatronba száradt festékkel volt gondom, de arról talán nem a win tehet, bár ki tudja. :-)
A munkahelyen is próbálok rá vigyázni, de annyira nem. -
LtVitez #7090 na megcsináltam énis végre ezt a (cenzúrázva) free trialt.
kíváncsi vagyok jön-e mail. -
LtVitez #7089 szal nem elhasználói hanem Felhasználói :)
(bár így sem rossz) :D -
LtVitez #7088 az egyfolytába.
nekem most egy hete sikerült elb*sznia magától az elhasználói profilomat. szal amint kikapcsolom a gépet a wines meghajtóról eltűnik minden felé szent szar. de hála égnek a reges adatbázis még egybe van... :| -
Hamlet #7087 Sztem a proci felé légcsőt berakni jó ötlet... igy rögtön kimegy a meleg procólevegő és nem fűti a házat. -
#7086 nekem nem :) -
Hamlet #7085 Win fos amúgy is hülyeségeket csinál :-) -
LtVitez #7084 egyik haverom tavaly nyáron egy 30centi átmérőjű ventit baszott be a gép mellé. hát nem is ment 45-50° felé semmi :) -
#7083 megsülni nem fog csak a win fos csinál majd hülyeségeket..... -
LtVitez #7082 jóreggelt!
mano valszeg csak hétfőn v kedden tudom küldeni az 1500 HUF-t :| -
Hamlet #7081 Egyébként is már le lett tesztelve párszor... ha túlmelegszik a proci a gép lekapcsol. Mit izguljak. -
Hamlet #7080 Én benyomtam tavaly nyáron 2 házventit, egy befúj másik kifúj, de cirka fél fokot segített a system temperature-on. Szal nekem ne zúgjanak :-) -
manohun #7079 Reggelt -
#7078 ez a gáz az AMD-ben nyáron húzás nélkül melegszik mint atom
a gépeket meg hozzák a szervízbe extra ház ventikért :) -
#7077 az enyém jelenleg 57 fokos,épp most jöttem Jointolásból.Sajna most csak 98 pontom lett.
Még nem vetköztettem le a gépet,soha.Még fiatalka a kicsike.3 nap mulva lesz 7 hónapos:) -
Hamlet #7076 Nekem 61 fok:
XP 2000+ @ 2000Mhz @ 1.75V
-
#7075 nekem 20 órányi 100%-os teljesítmény mellett húzva 51 fok ebben a hőségben :) -
#7074 Ha leveszem a gep oldalat, kb. 5 fokkal melegebb lesz a procim, ami zart haznal folyamatos 100%-os terhelessel (sok-sok oran kersztul) sem melegszik 62 fok fole. (amd) :) -
#7073 azért 1-2 havonta nem árt a port kifújni a gépből, bár láttam már olyan gépet ami sokkal mocskosabb volt belülről mint az enyém amin még soha nem volt rajta az oldala -
Shad01 #7072 A gép levetkőztetése ebben a nagy melegben rengeteget jelenthet. 3 éve csupaszon használom othon a gépemet, ettől még semmi baja nem lett. -
#7071 Na a kettőből egy regmail megérkezett, továbbitottam az illetékesnek... -
#7070 Üdvöz légy Kata köztünk!
-
#7069 Lesz!
Hupi elintézte, hogy az "adatvédelmi biztos" (#7059) néha besegítsen csontkovácsként is...
De az se rossz ötlet, hogy reggel elengedjük a front közelében és este már csak be kell sétálnunk Londonba.
Kata, isten hozott! (sajnos a pepsit nem szeretem ...) -
#7068 ÓÓÓÓ,köszönöm,hogy felhívod rá a figyelmemet! -
#7067 pilótánk lesz -
LtVitez #7066 nocsak,lesznek orvosnénik is???? :) -
#7065 Kata reg-je 2 perc alatt megvolt, Kincs már nem csak te vagy lány köztünk egyedül. -
#7064 Próbáljatok meg valamikor késő éjjel olyan 1-2 óra körül kérni accountot,hátha bejön!Persze lehet hogy már ugy sem fog menni,nekem elsőre sikerült,persze egy kis segitségggel amit itt kaptam!Nagyon köszönöm még egyszer! -
LtVitez #7063 mi??? jaigen. nem tétel,végülis az mg34-es bírja a starpát :)
"aki itt erős akar lenni az úgy jár mint a vas." Namármostan ezt úgy kell érteni hogy addig lesz ütve amíg meleg :)
szóval csupán mindent Magilla bajtárs érdekében! :)) -
#7062 Na most az a helyzet állt elő, hogy én sem kapom meg a nyavalyás regisztrációs maileket, pedig amikor hétvégén panaszkodtak páran, nekem még simán ment. :( De kitartás!
-
#7061 jaj,de bolond vagyok,tényleg!!!De tudod,nem lehet vetköztetnem a kicsikét. -
lachun #7060 A gépedet drága hogy menjen a ww2 neked is:)) -
Hupi #7059 Na most találtam az adatvédelmi biztost, aki egy 132 kilós állat gorilla. Mondtam neki hogy valamit meg szertnél beszélni vele... -
LtVitez #7058 aki beszól azt pofán baxuk puskatussal, nyugi ;) -
#7057 Kit vetkőztessek Lacus???? -
lachun #7056 Probáol uj free mailt csinálni és ugy accaunott hátha:)))) -
lachun #7055 ja és Kincs nem hajlandó vetköztetni ÁÁÁÁÁ:(( -
lachun #7054 igen nagyon jól tolta, s rá jöttünk Kincsnek mitől van a fagyás Kincsnek ww2ben a procija tul melegszik sajna.amugy Mano kialakitott grafko butitó eljárásait alkalmaztuk!!!!