19663
  • Hamlet
    Amig nem füstöl engem nem zavar... max 2 évig használsz egy procit, azt jó eséllyel túléli. Az én procim is megy 2200-on is, de annyit nem mér, mert akkor már tényleg remeg a levegő a ház körül a melegtől :-)
  • Joxy
    Van egy haverom úgy hívják, hogy FCs, neki minusz 35 fokon ballag a procija 4,1 GHz -en, kompreszoros hűtés
  • Hamlet
    Tulajdonképpen nekem sincs már semmi gondom.... mármint otthon. A nyomtatópatronba száradt festékkel volt gondom, de arról talán nem a win tehet, bár ki tudja. :-)

A munkahelyen is próbálok rá vigyázni, de annyira nem.
  • LtVitez
    na megcsináltam énis végre ezt a (cenzúrázva) free trialt.
    kíváncsi vagyok jön-e mail.
  • LtVitez
    szal nem elhasználói hanem Felhasználói :)
    (bár így sem rossz) :D
  • LtVitez
    az egyfolytába.
    nekem most egy hete sikerült elb*sznia magától az elhasználói profilomat. szal amint kikapcsolom a gépet a wines meghajtóról eltűnik minden felé szent szar. de hála égnek a reges adatbázis még egybe van... :|
  • Hamlet
    Sztem a proci felé légcsőt berakni jó ötlet... igy rögtön kimegy a meleg procólevegő és nem fűti a házat.
  • Punker
    nekem nem :)
  • Hamlet
    Win fos amúgy is hülyeségeket csinál :-)
  • LtVitez
    egyik haverom tavaly nyáron egy 30centi átmérőjű ventit baszott be a gép mellé. hát nem is ment 45-50° felé semmi :)
  • Punker
    megsülni nem fog csak a win fos csinál majd hülyeségeket.....
  • LtVitez
    jóreggelt!
    mano valszeg csak hétfőn v kedden tudom küldeni az 1500 HUF-t :|
  • Hamlet
    Egyébként is már le lett tesztelve párszor... ha túlmelegszik a proci a gép lekapcsol. Mit izguljak.
  • Hamlet
    Én benyomtam tavaly nyáron 2 házventit, egy befúj másik kifúj, de cirka fél fokot segített a system temperature-on. Szal nekem ne zúgjanak :-)
  • manohun
    Reggelt
  • Punker
    ez a gáz az AMD-ben nyáron húzás nélkül melegszik mint atom

a gépeket meg hozzák a szervízbe extra ház ventikért :)
  • kincsed
    az enyém jelenleg 57 fokos,épp most jöttem Jointolásból.Sajna most csak 98 pontom lett.
    Még nem vetköztettem le a gépet,soha.Még fiatalka a kicsike.3 nap mulva lesz 7 hónapos:)
  • Hamlet
    Nekem 61 fok:

XP 2000+ @ 2000Mhz @ 1.75V
  • Punker
    nekem 20 órányi 100%-os teljesítmény mellett húzva 51 fok ebben a hőségben :)
  • munka_gorilla
    Ha leveszem a gep oldalat, kb. 5 fokkal melegebb lesz a procim, ami zart haznal folyamatos 100%-os terhelessel (sok-sok oran kersztul) sem melegszik 62 fok fole. (amd) :)
  • Punker
    azért 1-2 havonta nem árt a port kifújni a gépből, bár láttam már olyan gépet ami sokkal mocskosabb volt belülről mint az enyém amin még soha nem volt rajta az oldala
  • Shad01
    A gép levetkőztetése ebben a nagy melegben rengeteget jelenthet. 3 éve csupaszon használom othon a gépemet, ettől még semmi baja nem lett.
  • magillagorilla
    Na a kettőből egy regmail megérkezett, továbbitottam az illetékesnek...
  • kincsed
    Üdvöz légy Kata köztünk!
  • 0Fritz0
    Lesz!

Hupi elintézte, hogy az "adatvédelmi biztos" (#7059) néha besegítsen csontkovácsként is...
    De az se rossz ötlet, hogy reggel elengedjük a front közelében és este már csak be kell sétálnunk Londonba.

Kata, isten hozott! (sajnos a pepsit nem szeretem ...)
  • kincsed
    ÓÓÓÓ,köszönöm,hogy felhívod rá a figyelmemet!
  • Punker
    pilótánk lesz
  • LtVitez
    nocsak,lesznek orvosnénik is???? :)
  • Punker
    Kata reg-je 2 perc alatt megvolt, Kincs már nem csak te vagy lány köztünk egyedül.
  • Eper
    Próbáljatok meg valamikor késő éjjel olyan 1-2 óra körül kérni accountot,hátha bejön!Persze lehet hogy már ugy sem fog menni,nekem elsőre sikerült,persze egy kis segitségggel amit itt kaptam!Nagyon köszönöm még egyszer!
  • LtVitez
    mi??? jaigen. nem tétel,végülis az mg34-es bírja a starpát :)
    "aki itt erős akar lenni az úgy jár mint a vas." Namármostan ezt úgy kell érteni hogy addig lesz ütve amíg meleg :)
    szóval csupán mindent Magilla bajtárs érdekében! :))
  • magillagorilla
    Na most az a helyzet állt elő, hogy én sem kapom meg a nyavalyás regisztrációs maileket, pedig amikor hétvégén panaszkodtak páran, nekem még simán ment. :( De kitartás!
  • kincsed
    jaj,de bolond vagyok,tényleg!!!De tudod,nem lehet vetköztetnem a kicsikét.
  • lachun
    A gépedet drága hogy menjen a ww2 neked is:))
  • Hupi
    Na most találtam az adatvédelmi biztost, aki egy 132 kilós állat gorilla. Mondtam neki hogy valamit meg szertnél beszélni vele...
  • LtVitez
    aki beszól azt pofán baxuk puskatussal, nyugi ;)
  • kincsed
    Kit vetkőztessek Lacus????
  • lachun
    Probáol uj free mailt csinálni és ugy accaunott hátha:))))
  • lachun
    ja és Kincs nem hajlandó vetköztetni ÁÁÁÁÁ:((
  • lachun
    igen nagyon jól tolta, s rá jöttünk Kincsnek mitől van a fagyás Kincsnek ww2ben a procija tul melegszik sajna.amugy Mano kialakitott grafko butitó eljárásait alkalmaztuk!!!!