19663
-
lachun #7133 !S sajna nem tudom mi lehet Kincs drágám neked egyedi édes dolgaid vannak SGfórumban:)))) -
#7132 A TrackIR témájához:
Azt mondja valaki akinek van, hogy azt volt nehéz meg szokni, hogy a fejét mozgatva irányitja a monitoron levő képet, de a szemének ott kell maradnia. Tehát első napokban kicsit természet ellenes volt, de meg lehet szokni. -
#7131 Lacus!!!
Nem tudok a Joint forumba irni.Nem tudom,kinek a műve,de nem fogad el.:(ez van -
#7130 Köszi! ;)
(ezt értettem a "normálisan" alatt) -
#7129 Azért mert ha online akarsz játszani akkor neten kell bejelentkezni és indítani. -
#7128 Miért van az, hogy elindítja valaki a játékot "rendesen", és offline-ban indul? -
Bat #7127 Azt lehet vajh tudni ez plö mien trackIR? 3 pro?
És a naturalpoint.com-os és edimensional-os cuccok ugyanazok? -
manohun #7126 van is film a letöltés szekcióban trackIRel nézd meg -
Bat #7125 Köszi Manó, egész pontosan trackIR-re gondoltam, mer az érkezik nemsoká
-
LtVitez #7124 jó is :)
arra énis jelentkezem :) -
Hupi #7123 Azt nem tudom, most még csak az időpontot kell fixálni. Legyen jövő hét kedd 20:00. -
manohun #7122 Működnek
Van TrackIR támogatás is. -
LtVitez #7121 mitszólnál párizshoz? :D -
#7120 Rendben... és ma melyik nudistrandon fogunk kukkolni? -
LtVitez #7119 nem baj Fricci elnézzük,legalább jó leszel golyófogónak :D -
LtVitez #7118 ha-ha miylen vicces ma valaki
egyébként ez persze már megint rágalom mert ponthogy CSAK síkterepen tudok felborulni tankkal -
Hupi #7117 Ugy látom egyeseknek fölös kihasználatlan energiáik vannak.
Javaslom rendezzünk egy hadjáratot valamelyik hétköznap este. 20-21 óra körül már a hőmérséklet is csak 30 fok és nagyjából mindenki elérhet ebben az időpontban. -
#7116 Igaz ,akkor pontosítanám: Vitéz, te tudatlan "tankkalsíkterepenisfelborulok" konzervgyáros!
Üdvözlettel: Fritz, a "dugóhuzóanagydurranásig" kontárpilóta. -
LtVitez #7115 mivel ugranék én már bokrot, panzerrel pajti? -
LtVitez #7114 hát akinek nagy feje van..
(csak vicc volt) -
#7113 Vitéz, te tudatlan bokorugró!
A szegény csigazabálók zaklatására persze van eszed... -
Bat #7112 Ok.
Csakmert triált próbáltam, aztán persze semmirese mentem még, eldöntöttem nincs időm, majd ha netem lesz megveszem.
Aztán a training szerveren rögtön beszorult a fejem, és nemtudotam kikapcsolni, hogy ne azt mozgassa :)
-
Hupi #7111 Repülőnél müxik, gyalogosnál meg felesleges mert egérrel és bill. irányítod. -
LtVitez #7110 -
LtVitez #7109 azt nemtom.
csak akkor szoktam repülni ha valamelyik fejes valagba rúg -
Bat #7108 Plö joystick,headtrack, stb
-
Bat #7107 De azért repülőkbe ugye müxenek a POV eszközök? :)
-
LtVitez #7106 ha lenyomod az n betűt azzal lehet csak simán a faszi fejét forgatni. aztán ha elég volt akkor újra n betű és azzal visszaáll -
LtVitez #7105 ?
ammeg mi? -
Bat #7104 Kérdés:
A gyalogos fejét is lehet POV-al mozgatni?
-
LtVitez #7103 jólvan még nekem se jött meg a levél... -
LtVitez #7102 az gáz :D -
#7101 -
Hamlet #7100 De az enyém hangos és drága! :-P -
#7099 gyári intel hűtő halk is :) -
Hamlet #7098 Enyém 1 éves és 1,6 @ 2-n ment kivéve ha downclockoltam 1,3-ra @ 1.5 V, hogy lehalkítsam a prociventit. -
#7097 enyém most múlt 2 éves és végig 1,6 @2,1 -en megy soha semmi bajom nem volt vele :) -
Hamlet #7096 :) -
Hamlet #7095 nagyon? -
#7094 Felőlem lehet 300 fokos is a processzorom! Inkább magamnak kéne valami hűtőrendszert beszereznem, mert olyan _________ meleg van, hogy mindjárt felfordulok!
(az aláhúzott részre ízlés szerinti jelzőt illeszthető)