19663
-
lachun #7493 semmi gond segiteni akartam gondoltam a gomokon kívül más probléma is volt!!!! -
Vata #7492 Lachun! Köszönöm,hogy segíteni akartál tegnap este! Kábelhiba + beállítási problémák voltak, úgy vélem hogy megoldottam. Bocsánat, hogy zavarogtam a TS-en, de szeretnék ott lenni a hadjáraton, és be akartam állítani még a ma este elött... -
lachun #7491 azt imádom mindenáron Charleville a mienk lesz!! -
Shad01 #7490 Nekem Intel Celeron 1.8 procim van 2-re húzva, 1Gb memóriával, Gf2 Ti videókártyával. A játék gyönyörűen fut, 30 fölötti az fps és csak ritkán esik le 20 alá. -
#7489 lehet a húst előre befűszerezem -
Hupi #7488 Charleville lesz az esti célpontunk. -
lachun #7487 Na gondoltam mindenki a maga municiojáért felel ez természetes:)))
és milesz a need ammo gombal -
#7486 sört elvből nem veszek, azt magatoknak intézitek :) -
#7485 Drága Manó Úr!
Én nem látok semmit a polóból.Mert igazán csak rajtad mutat.Savazzunk:)),hogy Manón rajta legyen és ugy tegye közzé a képet.Vagy előbb legyen egy másik polóban,és utána ebbe.Hogy mi lesz a külömbség.Igazán csak ez a poló fog rajta mutatni -
lachun #7484 vörös bor powa talán germán sörrel hehehehe:))
fel kell avatni:))) -
#7483 amint leöntöd vörösborral? -
lachun #7482 Mano hétvégén egy foto erejé ig kölcsön adod!!!! -
#7481 -
manohun #7480 Meg van a póló :))))))))))
elölről
hátulról -
#7479 jó majd lerippelem bár már nem csináltam 1,5 éve divx-et, keríts tárhelyet -
Hamlet #7478 Nem kiirni akarom, hanem letölteni és megnézni. :) -
#7477 tűzfal van, de már offline módban tetű lassú
szerintem akkor valami config lehet?
milyen felbontásban játszol?
nekem 800x600x16 és highest performance. -
#7476 már számoltalak -
Shad01 #7475 Megyek. -
#7474 akkor 4 :) -
Hupi #7473 Főúr még egy csigapörkölt rendel. -
Shad01 #7472 Nekem is geforce2-m van és nálam semmi gond. Vírus, tűzfal, ilyesmi nem kavarhat be nálatok? -
#7471 nyers dvd olcsóbb mint a nyers cd vagy egy árrban vannak :) -
#7470 nalam is volt ez emlekeztek az elso hadjaratnal, eloszor is ajanlatos sajnos az explorer mert en azt vettem eszre hogy azt szereti a playgate, illetve vga driver beallitasnal egyenlore legyen kikapcs minden antialias stb hatha -
Hamlet #7469 Rippeld és töltsd fel valahova :) -
lachun #7468 Na embeek 2 probléma van 1ső a betöltésnél ki lép a játék
a 2ik a playgetett nem kezeli a böngésző ha ezt meg oldjuk akkor az + 3 ember mára!!!! -
#7467 Ja és nekem is megy a game. Tegnap újratelepítettem és most olyan zöldes az egész menű meg a játék, de nem is az a lényeg hanem, hogy betölti bár nagyon lassan és a menüben már borzalmasan akad. A játékba is beléptem, de nagyon tragédia. Szerintem kevés neki a geforce2. -
lachun #7466 Oké remélem a problémákar leküzdjük és sokan tudnak még jönni:))) -
#7465 akkor te is jösz igaz? akkor az eddig 3 ember Te+Mano+Lacus
+ LooGan&Balu San de ők helyben vannak -
#7464 Opera helyett ajánlom a MyIE2-t. Bár nem tudom mit tud az Opera, de szerintem azt a MyIE2 is tudja. -
#7463 19 felé fent leszek és akkor meg lehetne dumalni ki mivel mit csinaljon -
#7462 megjött A Sas Leszállt DVD-m :) -
Shad01 #7461 Megnéztem az Országos Merteorológiai Szolgálat oldalám milyen idő lesz. Sajnálattal kellett megállapítanom, hogy szerintük ezen a héten a szombati nap elmarad. (péntek után vasárnap jön) -
Shad01 #7460 Van valami új infó a szombati Borhadjárattal kapcsolatban?
Egyáltalán mennyien leszünk? Remélem minél többen. -
#7459 aki jönni akar Borhadjáratra imádkozzon hogy álljon el az eső, mert különben mocsári borozás lesz!!!!!!! -
lachun #7458 Meg probáltuk de ráveszem Mormit megint -
manohun #7457 próbáld a playgate-et újrarakni úgyhogy előtte letörlöd és újraindítasz -
lachun #7456 Ja és operát le is törölte!!!!! -
lachun #7455 Másik talány: Mormi az operával probált be jönni a ww2re Egyszer gonolt egyet és az exploreler sikerült a playget ablagot elő varázsolni!!!
Viszont sajna csinált egy ujra inditást és onankezdve ugyan az exel mint operával 77xeri ujra rakásal sem tudtuk elő varázsolni a bejelentkező ablakot nem tudom milehet, kérek sehitséget !! -
#7454 ejjnye, nem tudok vissza lapozni a forumban :(((